UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 30.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:50
Ostosruutu
08:50
MasterChef USA
Kausi 4. Jakso 10/25. Hollywood-lounas. Joukkuehaasteessa kokataan lounasta tv-sarja Gleen näyttelijöille. Hävinnyt joukkue joutuu painetestiin, jossa tehdään sitruuna-marenkitorttua, tosin ilman sitruunoita. Amerikkalainen realitysarja. (40')
09:45
MasterChef USA
Kausi 4. Jakso 11/25. Sianpäätä ja saksiniekkaa. Ensin yllätyslaatikosta paljastuu sianpää, ja sen jälkeen päivän pudotushaasteen tulee heittämään edellinen MasterChef USA -voittaja. Joella palaa pinna kisan suunsoittajan kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (40')
10:40
Jaksa paremmin
Kausi 5. Jakso 5/20. Osa 5: Virallinen lajitestaajamme Nina pääsee tänään keilaradalle ja näemme millaista on seniorijumppa. Uniosiossa nähdään, miltä näyttää Kymppiuutisista tutun toimittajan Pirkko Arstilan uniraportin tulokset. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:10
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 5. Jakso 4/12. Parasta kiinalaista ruokaa. Parhaan kiinalaisen ravintolan tittelistä kilpailevat Chop Chop ja Sweet Mandarin, ja tällä kertaa joukkueet koostuvat yksinomaan naisista. Gordon lähtee pyytämään villasaksirapuja, ja Janet katraineen osallistuu maatalousnäyttelyyn. Englantilainen lifestyleohjelma. (46')

Kello 12:00

12:10
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 5. Jakso 5/12. Thaikeittiön herkkuja. Parhaan thaimaalaisen ravintolan tittelistä käydään tiukka taisto, kun mittaa toisistaan ottavat Simply Thai ja Yum Yum. Gordon valmistaa ruokaa buddhalaismunkeille, ja reseptikisassa hassuttelee koomikko Rory Bremner. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
13:15
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 21/32. Murheiden maatila 1/2. Audrey asuu kuuden lapsensa kanssa ränsistyneellä maatilalla Iowassa. Perheen isä kuoli lasten ollessa alle 10-vuotiaita. Audrey on menettänyt näkönsä ja hänellä on vaikeuksia selvitä laskuista ja lainanlyhennyksistä. Ty tiimeineen saapuu hätiin ja ottaa vahvistukseksi Poison-yhtyeen nokkamiehen Bret Michaelsin. Amerikkalainen sarja.
14:10
Wahlburgers
Kausi 1. Jakso 6/9. Luovaa ruoanlaittoa. Mark lähtee kaveriporukalla golfaamaan. Pelin jälkeen Nacho ja Stewie kisaavat turvepaakkujen syönnissä. Alma pääsee kokkaamaan Wahlburgersin henkilökunnalle, ja Kari ideoi ravintolassa hyötykäyttöä Alman klassikkoresepteille, joilla suurperhe aikanaan pidettiin kylläisenä vähällä rahalla. Amerikkalainen realitysarja. (21')
14:40
Wahlburgers
Kausi 1. Jakso 7/9. Jekkujengi. Paul joutuu pilan kohteeksi, kun Donnie ja Johnny uskottelevat tälle, että Wahlburgers tarvitsee oman mainoslaulun. Jotkut ottavat vitsin vähän liian tosissaan. Alma haluaa ostaa Jennylle syntymäpäivälahjan, mutta shoppailu ei ole helppoa, sillä Alman tekisi mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi. Amerikkalainen realitysarja. (20')
15:10
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 1/15. Turvallista matkaa. Lähimmäisenrakkaus ajaa Alpon ja Jarnon perustamaan motoroidun tiepalveluyksikön, Team Ahman. Jos pahat saavat lyöttäytyä yhteen ja muodostaa joukkioita, niin mikseivät hyvät. Pääosissa Taneli Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius, Esko Hukkanen, Raili Tiensuu ja Johanna af Schulten. Kotimainen komediasarja. (31') Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 2/15. Yllätys rajan takaa. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (24') K7 (ahdistus).
16:25
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 3/15. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 7/8. Mysteeriesine. Adam ja Lucas piristävät tunnelmaa pienellä vedonlyönnillä. Lisäksi Lucas löytää penkoessaan mystisen esineen. Australialainen sarja. (46')

Kello 18:00

18:00
Grillit huurussa
Kausi 1. Jakso 11/12. Porilaista. Stand up -koomikko Sami Hedberg keikkailee Porissa ja käy herkuttelemassa kaupungin grilleillä Porin Ässien pelaajan jääkiekkolija Ville Uusitalon kanssa. Kotimainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 5/56. Joensuu. Ollin ja Miikan ensimmäinen, kahvia koskeva tehtävä on kenties illan tärkein. Jenkkirauta ja puu ovat törmänneet, ja asian selvittäminen käy poliiseille hankalaksi. Pommimies uhkaa räjäyttää itsensä ja kerrostalon. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
19:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 6/56. Forssa. Ulkomaalaisen taidekauppiaan bisnekset herättävät poliisien epäilykset. Mies on kadonnut metsään yön pimeimpänä hetkenä ja partio rientää hätiin. Jouni ja Esa pohtivat, mitä tehdä vihaa täynnä olevalle asiakkaalle. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 7/56. Lappeenranta. Itsetuhoinen mies on ajanut sillantolppaa päin vakavin seurauksin. Timo ja Jamo rientävät tehtävältä toiselle, kun kaupungin yössä on väkivaltaa ilmassa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
20:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 8/56. Kuopio. Ojaan ajetun auton matkaseuruetta yhytellään pitkin peltoja. Paikallinen Michael Jackson irrottelee partion iloksi. Aamuyöstä Minna ja Marko ottavat painihaasteen vastaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 4. Jakso 11/16. Kirjailija-poliisi Marko Kilpi saa Akin ihastumaan lentäviin vehkeisiin. Saako Heli pidettyä Akin näpit erossa mopedeista? Markun entisöintiprojekti sujuu kuin Strömsössä. Kotimainen ohjelma. (42')
22:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 10/12. Suomen tullin neljännellä tuotantokaudella tullitoimintaa seurataan jälleen tuttujen Helsingin tullin maa- ja meriliikenteen, Helsinki-Vantaan lentotullin, Postitullin, Nuijamaan tullin ja Savo-Karjalan liikkuvan ryhmän mukana. Uutena alueellisena vahvistuksena mukana on Pohjois-Suomi Kilpisjärven tullin ja Lapin liikkuvan ryhmän voimin. Tuotanto: Aito Media oy. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
23:00
Arman Pohjantähden alla
Kausi 1. Jakso 4/10. Päihderiippuvuus. Päihderiippuvuus on paitsi yksilön, mutta myös koko yhteiskunnan ongelma joka ei katoa silmiä ummistamalla. Arman tutustuu päihdetyöhön ja ihmisiin, jotka ovat menettäneet kasvonsa ja ihmisarvonsa. Kotimainen sarja. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 11/21. Hopeahulluutta. Rick ostaa suuren erän hopeaa, ja siitäkös isäukon silmät syttyvät. Suurin harkko kuitenkin katoaa mystisesti jäljettömiin. Amerikkalainen realitysarja. (20')
00:25
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 12/21. Erikoinen ase. Rick kiinnostuu vanhasta kivääristä ja päätyy tekemään kaupat tietämättä aseen arvoa. Mikä on lopulta kiväärin kohtalo? Lisäksi liikkeeseen tuodaan antiikkinen rintanappikokoelma ja LeRoy Neimanin signeeraama taulu, jollaisia on aiemmin myyty hyvään hintaan. Amerikkalainen realitysarja. (20')
00:55
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 13/21. Kirjaviisautta. Chum ostaa Charles Lindberghin kirjan ilman, että käy todentamassa signeerauksen aitouden. Rick ei ole mielissään, vaan uhkaa Chumia palkattomalla lomalla, mikäli kirja ei osoittaudukaan arvokkaaksi. Vanha, hollantilainen tasapainovaaka herättää Rickin kiinnostuksen. Mutta onko se todella vuodelta 1662? Lisäksi arvioitavana on Lusitania-aluksen upottamisesta myönnetty mitali. Amerikkalainen realitysarja. (20')
01:20
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 14/21. Colteja ja karikatyyreja. Tässä jaksossa tarkastelun kohteina ovat muun muassa Colt-revolverin prototyyppi, piirrossarjan animaatiokalvo ja vuoden 1955 GMC-klassikkoauto. Amerikkalainen realitysarja. (20')
01:50
Leijonan luola USA
Kausi 6. Jakso 27/29. Ilma-autoja ja täkyjä. Rahoitusta haetaan ekologiselle paineilma-autolle, paleodieettipatukalle, kalan kuuloaistiin vetoavalle syötille sekä vaihdettaville silmälasinkehyksille. Yksi yrittäjistä on 50-luvun laulajasuosikki Pat Boone. Amerikkalainen sarja. (43')
02:45
Leijonan luola USA
Kausi 6. Jakso 28/29. Sisäiset sankarit ja sisuskalut. Tässä jaksossa leijonille tarjotaan sisustussuunnittelua, aurinkorasva-automaatteja, synteettisiä ihmismalleja ja yksilöllisiä supersankari-toimintahahmoja. Kenen idea löytää sijoittajan, ja kuka poistuu tyhjin käsin? Amerikkalainen sarja. (43')
03:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV