UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 2.12.

04:45
Trokarit
Ensimmäinen erä. Viinantrokaus kuuluu Appalakkivuorten perinteisiin. Pojat ovat palanneet seudulle ja keksivät aina uusia pontikankeittokonsteja, mutta miten lainkiertäminen onnistuu?
05:35
Miten se syntyi?
Miten sveitsiläisjuustoon tehdään reiät? Miten klassinen panssarivaunu entisöidään ja miten sitä parannellaan? Miten robotit hoitavat maailman suurimpia kirjakokoelmia?

Kello 6:00

06:00
Miten se syntyi?
Miten osteri saadaan suostuteltua kasvattaman täydellinen helmi? Miten perinteinen suolarinkeli vedetään solmuun? Miten rakennetaan Venetsian perinteiset gondolit?
06:25
Hiuskarvan varassa
Uuden-Seelannin eteläsaari. Bear laskeutuu laskuvarjolla Uuden-Seelannin syrjäisimmälle seudulle, ja kohtaa odottamattomia olosuhteita ylittäessään maan korkeinta vuorijonoa.
07:20
Erakkoperhe erämaassa
Paluu erämaahan. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
08:15
Hengenvaarallinen saalis
Kauden myrsky. Juuri kun rapukausi on alkanut, joutuu laivasto kovaan myrskyyn. Kapteenit juhlistavat ensimmäisiä kattilallisiaan, mutta pysyvätkö laivat pinnalla kaiken saaliinsa kanssa?
09:05
Misfit Garage
1971-vm Holy Grail Cuda / Hyvästi, Little Richard. Scot ja Austin tulevat katsomaan, tarvitaanko Fired Up -korjaamolla apua, sillä siellä on työn alla kaksi isoa projektia.
10:00
Extreme Car Hoarders
Sitä varten kumppani on. Kaksikko löytää unelmakokoelman, joka pullistelee Chryslereitä. Suostuuko keräilijä Hugo luopumaan rakkaasta kokoelmastaan?
11:00
Myytinmurtajat
Bumerangiluoti. Käytettiinkö kuolleiden sairaita ruumiita keskiajalla tykinkuulina, ja voiko luoti kimmota kolmesta pinnasta ja palata tappamaan ampujan?

Kello 12:00

12:00
Erakkoperhe erämaassa
Tervetuloa Browntowniin. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
13:00
Alastomat selviytyjät: seikkailun jälkeen
Selviytyneiden "likainen tusina" kokoontuu yhteen ensimmäistä kertaa mullistavan kisan jälkeen. He keskustelevat hyvistä ja huonoista hetkistä ja käsittelemättä jääneistä asioista.
14:00
Selviytyjäkaksikko
Veden varassa. Kaksi miestä yrittää selvitä vaativista luonnonoloista vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutuksella ja kestävyysurheilija Matt Grahamin shamaanisilla metodeilla.
15:00
Rautatie Alaskaan
Karhuhyökkäys. Rahtimiehistöllä on vaikeuksia saada kuljetus pelastusjoukolle, joka on jäänyt jumiin erämaahan. Jim James palaa kaupungista ja tuo Nancylle ison yllätyksen.
16:00
Myytinmurtajat
Limonaditappaja. Voiko auton ikkunasta heitetty mukillinen limonadia vaurioittaa perässä tulevan auton tuulilasia? Ja kuinka kauan ihminen pystyy roikkumaan ikkunalaudasta sormenpäidensä varassa?
17:00
Varastojen aarteet
Uppoamaton Ton. Pojat yrittävät selvittää Titanic-elokuvassa käytettyjen lavasteiden aitouden. Ton kohtaa kalkkarokäärmeen käärmepakkauskaupoissa, ja Allen innostuu jäänveisto-moottorisahoista.
17:30
Home Factory
Geeliä ja palapelejä. Miten joka kodin suosikkiesineet valmistetaan? Pääsemme kurkistamaan hiusgeelin, palapelien ja lippujen jännittävään valmistusprosessiin.

Kello 18:00

18:00
Misfit Garage
Kilpa maaliin asti 1971-vm Holy Grail Cudalla. Pojat jatkavat 1971-vuosimallin Cudan rakentamista, mutta sovituksessa tulee vastaan jos jonkinlaisia ongelmia. Fired Up -korjaamon tulevaisuus on hiuksen varassa.
19:00
Rautatie Alaskaan
Vaara vuori. Dan Mawhinneyllä on kiire saada kuljetettua lumiaura ilmateitse pois jäätyneeltä tundralta. Orvillella ja Jackie Jamesilla on edessään ensimmäinen talvi yksin erämaassa.
20:00
Varastojen aarteet
Kiekoilla rahaa. Pojat joutuvat lajittelemaan ei-toivotun yksikön sisällön. Sieltä löytyy lasinpuhallusvälineitä, nimikirjoituksella varustettuja baseball-palloja ja jääkiekkolaukaisin.
20:30
Home Factory
Pyyhkeitä ja palasaippuaa. Miten joka kodin suosikkiesineet valmistetaan? Pääsemme kurkistamaan pyyhkeiden, palasaippuan ja teräsastioiden jännittävään valmistusprosessiin.

Kello 21:00

21:00
Racing Extinction
Oscar-palkittu ohjaaja Louie Psihoyos käyttää uusinta laitteistoa ja hämmästyttävää taiteilijoiden ja luonnonsuojelijoiden joukkoa paljastaakseen sukupuuton salatun maailman.
23:00
Ed Stafford: Matka tuntemattomaan
Sambia. Brittiläinen tutkimusmatkailija Ed Stafford etsii Sambian tasangoilta erikoisia merkkejä, jotka on nähty avaruudesta. Mukana on aseistettu vartija, sillä vaaroja on paljon.

Kello 24:00

00:00
Selviytyjäkaksikko
Katastrofi rannikolla. Kaksi miestä yrittää selvitä vaativista luonnonoloista vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutuksella ja kestävyysurheilija Matt Grahamin shamaanisilla metodeilla.
01:00
Racing Extinction
Oscar-palkittu ohjaaja Louie Psihoyos käyttää uusinta laitteistoa ja hämmästyttävää taiteilijoiden ja luonnonsuojelijoiden joukkoa paljastaakseen sukupuuton salatun maailman.
03:00
Fast N' Loud
Fast N'Live: Sensuroimaton. Gas Monkey -porukka esittelee kuvastoa, joka ei ollut tarkoitettu esitettäväksi, sekä tähtihetkiään. Lisäksi julistetaan Bandit Trans Am -kisan voittaja.
03:55
Extreme Car Hoarders
Sitä varten kumppani on. Kaksikko löytää unelmakokoelman, joka pullistelee Chryslereitä. Suostuuko keräilijä Hugo luopumaan rakkaasta kokoelmastaan?
04:45
Trokarit
Sinistä pontikkaa. Viinantrokaus kuuluu Appalakkivuorten perinteisiin. Pojat ovat palanneet seudulle ja keksivät aina uusia pontikankeittokonsteja, mutta miten lainkiertäminen onnistuu?