UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 23.7.

04:45
Treehouse Masters
Joulupukin työpaja. Lomakausi on tuonut paikalle lisäkäsiä, ja niinpä Pete joukkoineen rakentaa puuhun taianomaisen alppityylisen majan, joka sopisi vaikka joulupukille ja hänen muorilleen.
05:35
Valmistuksen salat
Tekninen lasi. Katso kuinka teknistä lasia, pyykinpesukoneita, pelikortteja ja jousipyssyjä valmistetaan.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Kaitafilmikamerat. Katso kuinka elokuvakameroita, lasisia joulukoristeita ja jättikokoisia renkaita valmistetaan.
06:25
Bear Grylls: Haasteessa Obama
Bear testaa Yhdysvaltain armeijan ylipäällikön eli presidentti Barack Obaman selviytymistaidot Alaskan erämaassa. Samalla he saavat tuntea ilmastonmuutoksen vaikutukset.
07:20
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Ammuksia ammeessa. Tänään nähdään sulhaseen törmäävä lennokki, autoliikkeessä riehuva lääkäri ja nerokas porukka, joka sytyttää ilotulitteita kylpyammeessa.
08:15
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Liukastelua lumessa. Drift trike -kolmipyörä iskeytyy katumaasturiin, katu muuttuu lumimyrskyssä liukkaan ajon radaksi, ja toimittaja joutuu itse uutisjutun aiheeksi.
09:05
Moottorimimmit
Lotus Elise. Lotus Elise on täydellinen auto: nopea, helposti käsiteltävä ja kaunis. Tällä viikolla sille rakennetaan kustomoitu takapää, ja tytöt työstävät myös 1,8-litraista moottoria.
09:30
Moottorimimmit
Vajaprojektista näyttelykuntoon. Tytöt löytävät harvinaisen vuoden -70 GTO:n ja kunnostavat sen korin maalausta varten. Lopulta entinen projektiauto saadaan peräti näyttelykuntoon.
10:00
Street Outlaws: New Orleans spesiaali
New Orleansin katukilpurit muistelevat villiä kautta erikoisjaksossa, jossa nähdään ennennäkemättömiä kisoja ja uusia haastatteluja sekä vähältä piti -tilanteita.
11:00
Misfit Garage
Suen kustomoitu -56 Ford, osa 2. Thomas ja Tom ottavat työn alle ruosteisen vuoden -67 Chevellen saadakseen rahaa Suen vuoden -56 Ford-avolavaan. Sue ottaa mukaan kuvioon myös Richard Rawlingsin.

Kello 12:00

12:00
Outback Truckers
Pääsemme vaativille teille ja karuihin olosuhteisiin australialaisten jättirekkojen kyytiin ja tutustumme niiden pelottomiin kuljettajiin.
13:00
Miten se syntyi?
Miten pidetään Sydneyn oopperatalo viileänä, miten teräksestä valmistetaan puusepän käsisaha, miten tehdään herkkä mikrofoni, ja miten löydetään turvallinen reitti jäällä?
13:30
Miten se syntyi?
Miten pontikkaa valmistetaan keskellä New Yorkia, miten tehdään akkukäyttöinen polkupyörä, ja miten Arizonan aavikolla kasvatetaan kumia märkäpukuihin?
14:00
Koneiden salat
Miten 200 000 parabolista peiliä tuottaa sähköä Mojaven aavikolla, miten vetypolttokenno toimii, ja mikä tekee tatuointilaitteesta kolibrin kevyen?
15:00
Toisen maailmansodan hurjimmat iskut
Pääsemme toiminnan ytimeen, kun sotilaiden eliittijoukko kohtaa ylivoimaisen vihollisen ja pelottavia vastuksia suorittaessaan tehtävää, joka voi muuttaa sodan kulun.
16:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Paksu jää kuorruttaa kaupungin, eivätkä asukkaat ole tunnistaa sitä omakseen. Yhdysvalloissa tuntuu, että maailmanloppu tulee, kun taivaalta tippuu kuolleita lintuja.
16:30
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Maapallon erikoisimpia sääilmiöitä, mm. raevuoria kuumana kevätpäivänä Teksasissa ja outoja ufon-muotoisia pilviä Venäjän päällä.
17:00
Kullan sukeltajat
Uhkayritys. Tänä kesänä pannaan kaikki peliin uuden tekniikan, uusien valtausten ja uusien mahdollisuuksien muodossa. Lisäksi Vernon etsii uutta alusta "kultaiseksi merihevosekseen".

Kello 18:00

18:00
Uskomattomat uima-altaat
Ikioma vesipuisto. Pihasuunnittelija Lucas Congdon joukkoineen vie uima-altaiden uudistamisen aivan uudelle tasolle. Nyt ei ujostella eikä vältetä suureellisia eleitä.
19:00
Hengenvaarallinen saalis spesiaali
Hansenin perheen alus on taistellut Beringinmeren kerrostalon korkuisten aaltojen ja Alaskan murskaavien jäälauttojen armoilla jo 35 vuotta.
20:00
Hengenvaarallinen saalis: Erikoisjakso
Vain muutama viikko rapukauden jälkeen Cornelia Marie palaa jälleen töihin. Josh Harrisilla on täysi työ pitää isänsä laiva työkunnossa lepokaudella.

Kello 21:00

21:00
Tienraivaajat
Maanvyöryjä ja pudotuksia. Tiedon rajoja koettelevat tutkijat tunkeutuvat maailman synkimpiin paikkoihin. Heitä suojelee ammattiselviytyjien joukko, joka on vannonut pitävänsä tutkijat hengissä.
22:00
Alaska: Viimeinen rintama
Totta puhuen. Luonnonvoimia, olosuhteita ja perheriitoja uhmaten Kilcherit jatkavat yhteistyötään pitääkseen perinteisen omavaraistilansa elinvoimaisena.
23:00
Maailman kovimmat vankilat
Rikostoimittaja Paul Connolly tutustuu maailman ankarimpiin vankiloihin ja kokee itse niiden karut olosuhteet, tilanahtauden ja turruttavan kurin.

Kello 24:00

00:00
Hengenvaarallinen saalis
Myrskyn silmään. Uudet kapteenit pyrkivät kesyttämään Beringinmeren. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi?
01:00
Melkein täydellinen rikos
Rellestystä purjeveneessä. Kaksi miestä pakoilee lakia. Howard Brown keksii uskaliaan suunnitelman viranomaisten harhauttamiseksi. Miten kauan he pystyvät välttelemään lain pitkää kouraa?
02:00
Tienraivaajat
Maanvyöryjä ja pudotuksia. Tiedon rajoja koettelevat tutkijat tunkeutuvat maailman synkimpiin paikkoihin. Heitä suojelee ammattiselviytyjien joukko, joka on vannonut pitävänsä tutkijat hengissä.
03:00
Myrkynmetsästäjät
Nyt tai ei koskaan. Tärkeisiin lääketutkimuksiin tarvitaan yhä enemmän käärmeiden myrkkyä. Myrkynmetsästäjät etsivät hengenvaarallisia käärmeitä kaikkialla maailmassa.
03:55
Outback Truckers
Pääsemme vaativille teille ja karuihin olosuhteisiin australialaisten jättirekkojen kyytiin ja tutustumme niiden pelottomiin kuljettajiin.
04:45
Trokarit
Josh ja Bill rakentavat entistä ehommat laitteistot. Lance ottaa riskin kokeilemalla uudenlaista viskiä, ja Jeff ja Mark rakentavat tislaamoa sisätiloihin.