UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Torstai 2.4.

04:45
Maailman viisi parasta
Maailman 5 parasta maansiirtolaitetta. Valtavista tietokoneohjelmoiduista kaivureista aina maailman suurimpaan rekka-autoon, mikä väline on maansiirtolaitteiden maailman huippu?
05:35
Valmistuksen salat
Jos olet koskaan pohtinut, mistä jokin tuote sai alkunsa tai miten se on tehty, tämä on oikea ohjelma sinulle. Sarjassa tutkitaan arkipäiväisten esineiden valmistuksen saloja.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Oletko koskaan pohtinut, miten teippi on tehty? Tässä sarjassa vastataan tähän ja moneen muuhun kysymykseen arkipäiväisten esineiden valmistuksesta.
06:25
Treehouse Masters
Majakka maan yläpuolella. Pariskunta unelmoi majakan rakentamisesta puuhun rantavallin yläpuolelle Washingtonin rannikolle. Sijainti aiheuttaa kuitenkin tiimille logistisen painajaisen.
07:20
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippiä autiolla saarella. Adam ja Jamie joutuvat autiolle saarelle apunaan vain ilmastointiteippiä. Lähes myyttisen hopeateipin avulla he etsivät ruokaa ja vettä, rakentavat leirin ja yrittävät pelastautua.
08:15
Varastojen aarteet
Rock'n'rollia. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
08:40
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa tarkastellaan dragster-renkaita, kakunkuorrutusta, kelluvia satamia ja spiraalipiippuja.
09:05
Jenkkimetsurit
Jatkuvaa taistelua. Koko kesä on kuljetettu kovasti puuta, mutta puunhakkaajat eivät tahdo pystyä vastaamaan kysyntään. Pelletierit aloittavat uuden yrityksen tukinkuljetusvaunujen rakentajina.
10:00
Viitosvaihde
Vicki on Silverstonessa, missä tuhat autoa yrittää tehdä uuden suurimman Ferrari-kulkueen ennätyksen. Tiff kertoo, voiko uusin F1-teknologia parantaa jokamiehen autoa.
11:00
Myytinmurtajat
Vessapommi. Adam ja Jamie "purkavat" Tappava ase -elokuvan WC-istuinpommin. Kari, Tory ja Grant lähtevät selvittämään, toimiiko lentoaura yhtä hyvin lentokoneilla kuin linnuilla.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kinkkinen tilanne. Vaikean elämän valinneet Kilcherit asuvat yksinäisessä yhteisössään Homerin ulkopuolella Alaskassa, ja he potevat mökkihöperyyttä kahdeksan kuukautta kestäneen talven jälkeen.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Parker. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+
14:00
Treehouse Masters
Äärettömän korkea äänitysstudio. Pete rakentaa huipputeknisen äänitysstudion korkealle puuhun. Sen valmistuttua muusikko ja megatähti CeeLo Green saapuu äänittämään aivan uuden kappaleen.
15:00
Naked and Afraid
Malesia. Palomies Fernandolle ja yksinhuoltajaäiti Samanthalle selviää, miksi Malesian vaativaa viidakkoa kutsutaan sademetsäksi. Miten he selviävät 21 päivää alastomina ja peloissaan?16+
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Hirviä ja ihmisiä. Atz ja Atz Lee ylittävät hevosillaan kylmän järven matkalla uroshirven metsästysmaille. Epäsuotuisa sää vaikeuttaa kuitenkin matkantekoa.
17:00
Varastojen aarteet
Betsyn viimeinen paikka. Allen Haff ja Ton Jones kiertävät ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa ja etsivät salattuja aarteita. Mitä parempi tarina kontilla on, sitä korkeampi hinta!
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa sähkökäyttöiset potkulaudat, pakastehedelmät, tuopinaluset ja ovenrivat.

Kello 18:00

18:00
Jenkkimetsurit
Rikkoja ja päänsärkyä. Pelletierit ovat aikeissa kaksinkertaistaa tuotannon juuri kun useat koneet rikkoontuvat. Kaksi miehistön jäsentä uhkaa ottaa lopputilin.
19:00
Myytinmurtajat
Sukupuolten sota. Myytinmurtajat asettavat naiset ja miehet vastakkain "sukupuolten sodassa". Joukkue testaa viisi sukupuoleen liittyvää kliseetä, mm. kartanluku- ja ajotaidot.
20:00
Varastojen aarteet
Riski ja voitto. Allen Haff ja Ton Jones kiertävät ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa ja etsivät salattuja aarteita. Mitä parempi tarina kontilla on, sitä korkeampi hinta!
20:30
Valmistuksen salat
Sarjassa seurataan erilaisten käyttötavaroiden valmistusprosesseja ja niiden matkaa tehtailta kauppojen hyllyille ympäri maailmaa.

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
Videopelierikoinen. Adam ja Jamie tarttuvat konsoliin, tablettiin ja pelikoneisiin ja ratkovat näiden formaattien tyypillisiä haasteita.
22:00
Haavoittuva planeettamme
Kapinoi, rakenna uudelleen, uudista. Jessica Alba keskustelee kestävästä kehityksestä Climate Corpsin kanssa. Pulitzer-voittaja Thomas L. Friedman löytää yhteyksiä Yhdysvaltain ja Egyptin vehnäpeltojen välillä.
23:00
Naked and Afraid
Pimeyden sydän. Kaksi henkiinjäämistaistelijoiden ryhmää asetetaan saman viidakon eri puolille, missä he yrittävät selvitä kolme viikkoa ilman ruokaa, juomaa tai vaatteita.16+

Kello 24:00

00:00
Maailman viisi parasta
Maailman 5 parasta suurlaivaa. Maailman suurimmista risteilijöistä ja öljytankkereista aina vaarallisiin sota-aluksiin, mikä onkaan maailman merien mahtavin alus?
01:00
Trokarit
Trokari Kentuckyssä. Riita uhkaa Joshin ja Billin välistä kumppanuutta. Pystyykö Tim jättämään trokaamisen ja sopeutumaan työhön laillisessa tislaamossa Kentuckyssä?16+
02:00
Jenkkimetsurit
Viimeinen mahdollisuus. Viimeinen puristus ennen talvea:jännitteet ovat korkealla, kun Pelletierien on lisättävä suojatoimia. Perhe vetää yhtä köyttä, ja sen ravintola saadaan auki.
03:00
Hiuskarvan varassa
Arizonan Sky Islands. Bear Grylls on apassien maassa Arizonassa. Hän näyttää miten valtavista, polttavan kuumista aavikoista ja pakkasen puremista vuoristoista selvitään hengissä.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Vähennetään väkeä. PJD esittelee uuden kolmipyöräisen chopperin. Samaan aikaan OCC:ssä Senior suunnittelee uuden myymälän avaamista, mutta Rick on kyllästynyt tämän jatkuvalle valittamiselle.
04:45
Maailman viisi parasta
Maailman 5 parasta suurlaivaa. Maailman suurimmista risteilijöistä ja öljytankkereista aina vaarallisiin sota-aluksiin, mikä onkaan maailman merien mahtavin alus?