UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 26.7.

07:45
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 26.7.
Onnea Martta.
07:48
Touhukkaat: Hedelmät vaarassa
Tuhatnapsija on otus, jonka on syötävä tuhat hedelmää joka päivä. Elleivät Desi ja Outi - Velhon ja touhukkaiden avustamina - saa otusta kiinni, niin kaikki maailman hedelmät ovat vaarassa! Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Hommat hoituu
Bussi. Hommat hoituu selvittää mitä töitä liittyy linja-automatkaan. HD
08:21
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: hassut robotit. Postin lajittelulaite on mennyt rikki. Lennu tarjoaa apuun kahta robottia, jotka tekevät mitä tahansa niiltä pyytääkin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Babar ja Badun seikkailut
Toitotus: Badu opettelee tärkeää norsu-taitoa, Kruunun toitotusta. Celestenkylän Juniorimarssiorkesteri: Linnaan on tulossa vaativia vieraita ja Babar ei keksi millaista ohjelmaa heille järjestäisi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Tumpelot ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Keilat ja putket. Jännittävät hetket jatkuvat Koiramestarissa. Kilpailussa tehdään kaatoja, jonka jälkeen juostaan putkesta putkeen. HD
10:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:37
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:44
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:51
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:58
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:12
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:19
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:30
Tartu Mikkiin
Toiveuusinnassa (es. 2.11.2012) laulamassa Jean S -bändistä Antti Paavilainen ja Timo Kärkkäinen vastassaan Timo Salmenkivi ja Mica Ikonen. Sami Hintsanen juontaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Tulli
Lentotullin tullitarkastajat löytävät saapuneen lentorahdin seasta epäilyttäviä lääkeaineita. Meritullissa maahan saapuvalta matkustajalta löytyy suuri määrä tupakkaa, alkoholia ja ase. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:48
Tulli
Lentotullissa tutkitaan rahtiterminaalia huumausainekoiran avulla ja etsitään riskianalyysin perusteella profiloitua henkilöä. Maatullissa epäilyksiä herättää rakennustyömaalla oleva kuorma-auto. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:16
Tulli
Meritullissa henkilöä epäillään huumausaineiden salakuljetuksesta, ja kiinni otetaan etsintäkuulutettu henkilö. Vaalimaalla säteilymittarit hälyttävät, ja maahan saapuvassa ajoneuvossa on salakuljetuspiiloja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:45
Teinipomo
Felix on tottunut siihen, että asiat menevät hänen toivomallaan tavalla. Onnistuuko Felix olemaan oikeudenmukainen uudessa pomon roolissaan, vai joutuuko muu perhe kärsimään hänen laatimastaan budjetista? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:45
Iso Poika
Mia Halmeen elokuva kertoo lapsuuden ruuhkavuodesta. 7-vuotiaan pojan on oltava vahvin ja nopein, mutta kiroiltava muualla kuin kotona. Millaista on olla tosi iso ja niin pieni? T: Avanton Productions Oy/2007. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Oscar Pistoriuksen tragedia
Olympiavoittaja Oscar Pistorius on maailman menestynein vammaisurheilija. Nyt hän on syytettynä kuvankauniin tyttöystävänsä murhasta ja hänen asunnostaan väitetään löytyneen urheilussa kiellettyjä aineita. Mitä tapahtui? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:35
Meren ääriin
Norjalaisalus Statsraad Lemkuhl oli mukana Tall Ships Races -tapahtumassa ja poikkesi Suomessakin. Aluksella oli kokeneiden merikarhujen lisäksi miehistönä nuoria vapaaehtoisia, joille meritauti tuli heti tutuksi. HD Äänitekstitys: suomi.
17:15
Senna
Viaton ja julma, uskonnollinen ja armoton. Ayrton Sennan elämä oli draama, joka dokumenttina koskettaa myös muita kuin Formula 1 -faneja. O: Asif Kapadia. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
19:10
Muotojen merkitys
(The Shape of Things/USA 2003) Draamakomedia nuorukaisesta, joka alkaa uuden tyttöystävän myötä muuttua ystäviä hämmentävällä ja sitten huolestuttavalla tavalla. O: Neil LaBute. N: Paul Rudd, Rachel Weisz, Gretchen Mol. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 64 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
20:53
Naurupalat
Kanadalainen sketsisarja, 2012. HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (K16)
Persoonat. Monipersoonahäiriötä sairastava nainen aiheuttaa ongelmia poliisille ja tilanne pahenee entisestään, kun naisen sisar tulee mukaan kuvioihin. Naiset aikovat yhdessä tuumin kostaa vanhemmilleen. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
21:40
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
22:05
Liikkuva maali
(Wild Target/Englanti 2010) Mustassa komediassa kaunis taidevaras ja kaikesta pihalla oleva nuorukainen tempautuvat eläkkeelle halajavan palkkatappajan matkaan. N: Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint. O: Jonathan Lynn. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 32 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
The Wire (K16)
Tuomiot. Barksdalen miehet vangitaan, mutta Avon itse on pian vapaalla jalalla takuita vastaan. D'Angelo on halukas todistamaan setäänsä vastaan, mutta saako äiti hänet muuttamaan mielensä? T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna