UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 27.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.3.
Onnea, Sauli ja Saul.
06:53
Metkat Mesiläiset
Päivä äitinä. Kun äiti sairastuu, Sampo ja Riina päättävät hoitaa hänen hommansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Runoja ja roskia: Ennustuksia
Arkipäivän sankarit, roskakuskit Raikka ja Siiri, kohtaavat työssään tilanteita, jolloin runo vie mennessään. Maria Peuran runo "Ennustus". Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Tilda ja hänen ystävänsä
Sinihilkka Helmi. Ystävykset aikovat harjoitella Punahilkka-näytelmän. Helmi näyttelee pääosaa, mutta innostuu tähteydestä liikaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Lintumiehet
Pellon muuttolinnut. Keväällä saapuvat muuttolinnut. Nestori kiikaroi Hannun kanssa havaintovihkoon komeita kurkia ja joutsenia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:25
Stella ja Sami
Iso Sami. Sami haluaisi jo kasvaa isoksi. Häntä harmittaa kun ei aina ylety tavaroihin. Stella päättää näyttää kenen mielestä Sami on ihan oikea jättiläinen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku Kakkosen posti
Mummut ja papat. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:43
Tinga Tinga -tarinat
Miksi hämähäkillä on kapea vyötärö? Kauttaaltaan pullea hämähäkki rohmuaa muiden eläinten ruokia, eivätkä muut halua kutsua ahmattia juhliinsa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Kimmo Kuu
Osa 11/26. Säteen sekoituslaite. Kuumusiikkia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Sohvaset
Osa 3: Hyvän istutus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Dino-Dan (7): Dino-Dan
Kalareissu / Dinon jäljillä Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Fetsund oli yli 150 vuoden ajan Glommajoen uiton keskus, mutta tukkien uittaminen joessa loppui 1980-luvulla. Paikkakunnalla on kuitenkin havahduttu uittoperinteen vaalimiseen. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Erätulilla
Jäljillä. Kun koira päästetään riistan jäljille, alkaa metsästäjän kutkuttava odotus. Toivottu saalis joutuu tässä jännitysnäytelmässä tyytymään sivurooliin, sillä luonto lumoaa paatuneimmankin metsästäjän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:30
Kun mieli sairastaa
6/8. Trinen lapset eivät saa yöpyä äitinsä luona ja pääsevät tapaamaankin häntä vain silloin, kun muita on läsnä. Camilla ei rajatilapersoonallisuuhäiriönsä takia voi enää jatkaa työtään sairaanhoitajana. HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Maailman kovimmat kisat
2/4. Ultaramaraton. Perun viidakkokilpailussa juostaan viisi maratonia viiden päivän aikana. Richard Parks yrittää selvitä haasteesta, jota vaikeuttavat entisestään painostava ilmankosteus ja vaikeakulkuiset reitit. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Bensaa suonissa
3/5. Ranim on saanut juuri ajokortin ja kaahaa heti päätöntä vauhtia uskoen kokemuksen karttuvan parhaiten sillä tavoin. Nyt hän pääsee kokeilemaan taitojaan ralliteillä. Äänitekstitys: suomi.
11:15
Teiniäidit
2/8. Pääsemme Teyan ja Teemun vauvan ristiäisiin. Lapsen etu menee aina isän ja äidin toiveiden edelle. Sanna taistelee saadakseen poikansa Emranin yksinhuoltajuuden. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Hiihdon SM : Parisprintti
Naisten ja miesten parisprinttikilpailut (p). Selostus Tapio Suominen. Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo och Glenn Lindholm. HD
14:10
Sotalapsesta olympiavoittajaksi
Toini Gustafsson Rönnlund lähetettiin sotalapseksi Ruotsiin. Hän palasi Suomeen teini-iässä mutta valitsi lopulta kotimaakseen Ruotsin. Vastoinkäymisistä huolimatta hänestä kasvoi urheilutähti ja olympiavoittaja. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Taitoluistelun MM: Jäätanssin vapaaohjelma
Selostus Anuliisa Uotila. Shanghai, Kiina. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
10/10. Bengt Röken perehtyy hirvien elämään ja haluaa röntgenkuvata kuolleen yksilön. Ensin se on kuitenkin "salakuljetettava" sairaalaan. Hevosen kohtalo riippuu siitä, onko se tiineenä vai ei. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Arvaa mikä, Kati ja Töppö, Numeroarkku, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakko miettii tuulta. HD

Kello 18:00

18:00
Taitoluistelun MM: Miesten lyhytohjelma
Selostus Anuliisa Uotila. Shanghai, Kiina. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
19:00
Rentoa ruokaa Lontoossa
2/10. Isoissa bileissä ruoan on oltava kaikkien mieleen. Rachel Khoon keittiössä valmistuu mereneläviä ja hyytelökakkua. Katukeittiön intialaiset annokset hurmaavat raikkaudellaan. Bagel-paikassa on aina jonoa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
We Want More
Mascara palaa yhteen. Tyttöbändibuumista parodiaa tehneen Mascaran naisilla on eri näkemykset bändin lopunajan tapahtumista, erosiko Maria bändistä vai erotettiinko hänet. Onnistuvatko naiset sopimaan vanhat kaunansa? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Sohvaperunat seuraavat Foxilta Lapin poliiseja. Lisäksi valmistaudutaan kesään katsomalla Yle Fem kanavalta Strömsön puutarhaa. Sohvaperunoilta kuullaan totuus kuluneen viikon televisio-ohjelmista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Firma (K16)
14/22. Abby on pahasti liemessä. Mitä Stack vaatii lunnaiksi vapauttaakseen hänet, ja suostuuko Mitch vaihtokauppaan? Ja vaikka Mitch ja Ray taipuisivatkin, FBI:n miehellä on sanansa sanottavana. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:41
Firma (K16)
15/22. Mitch ja Ray yrittävät vakavissaan kaataa Stackin ja Noble Insurancen junaileman salaliiton. Onnistuuko yritys, sillä vastapuoli väistelee tehokkaasti oikeuteen joutumista? Abby on juuri siellä missä tapahtuu. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:25
The Mob Doctor (16)
3/13. Grace ja Brett yrittävät pelastaa yliajon uhriksi joutuneen perheen. Ajaja on tehnyt pahaa jälkeä ja paennut paikalta. Kun hänen henkilöllisyytensä myöhemmin paljastuu, Grace on pakkotilanteen edessä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Pasila 2.5 - The Spin-Off
25/40. Tankki. Joku varastaa Puolustusvoimilta tuliterän tankin ja kylvää tuhoa ympäri Suomea. Pöystillä on hankaluuksia venäläisen naapurinsa kanssa, jonka mielestä Pöystin asunto pitäisi liittää hänen asuntoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
00:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna