UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 1.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.3.
Onnea, Alpo, Alvi ja Alpi!
06:52
Metkat Mesiläiset
Synttärisankari. Sampo päättää koristella isälleen hienon syntymäpäiväkakun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Puput
Asentoja-leikki ja Pupukoulun lauluja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Tie tähtiin
Kolme rakettia ja robotti. Riekko kehittää itselleen pienen robottiapulaisen, mutta kun Riekon silmä välttää, robotti lähtee omille teilleen. Katoaminen aiheuttaa suuren huolen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Babar ja Badun seikkailut
Puhuva toteemipaalu. Babar muistelee miten norsujen ja sarvikuonojen välille sovittiin rauha puhuvan toteemipaalun luona. Lapset haluavat lähteä eväsretkelle toteemin luo, mutta se onkin kadonnut! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Riku ja Rami
Seitsemänsataa omenaa. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat wokkiomenoita. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Jussin matkat
Huikea puumaja. Jussi ja Venkuli matkustavat Papua-Uuteen-Guineaan ja näkevät huikeita puumajoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Totta vai taikaa
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Näkeminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:02
Touhukkaat
Lohikäärmekuningatar. Desi on huolissaan pienistä siivistään. Mahtavatko ne ikinä kasvaa? Vastauksen tietää vain Lohikäärmekuningatar, jonka luokse Outin ja Desin on seikkailtava. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:29
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:30
Tenavat (7)
Koulu ahdistaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Joraavat juurikkaat
Taikinamuotteja. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Snoukkaa!
Osa 8/10: Gräbit. Lunta, lautoja, noloja kaatumisia, siistejä hyppyjä, ja jatkuvaa alamäkeä. Otson, Tiian ja Nasun avustuksella tutustumme lumilautailun saloihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Knoksenin autopurkamossa on täysi tohina. Autoilijat tuovat rakkaan ajokkinsa viimeiselle matkalle eri syistä, mm. välttääkseen tiemaksun. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Estel. Amy voi yllättäen pahoin, mutta Raf on liian kiireinen huomatakseen sitä. Dominic yrittää auttaa Zosiaa, joka ei ymmärrä oman tilansa vakavuutta. Onko Mo löytänyt täydellisen miehen itselleen? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Uusi Päivä
Jakso 630: Rikos ja rangaistus. Tilaisuus tekee Ronista varkaan. Reino selvittää rikoksen, tai ainakin luulee niin. Sonja ja Lauri tekevät alkoholipoliittisen päätöksen, jota joutuvat katumaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Villi kortti
Villi kortti sotkee urheilun pelikirjan ja nauraa räkäisesti päälle. Värikynän varressa Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Pilvi Hämäläinen, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Juuso Mäkilähde ja toimittaja Salla Vuorikoski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
11:55
MM Lahti: Yhdistetyn mäki
Yhdistetyn mäkiosuus, HS 130. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD

Kello 12:00

13:00
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
13:40
MM Lahti: Miesten 15 km
Miesten 15 km (p). Selostus Tapio Suominen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
15:30
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
16:10
MM Lahti: Yhdistetyn hiihto
Yhdistetyn hiihto-osuus 10 km (v). Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Varamummo, Isot koneet ja Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:50
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
17:55
MM Lahti: Mäkihyppy
Mäkihypyn karsintakilpailu, HS 130. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

19:15
Uusi Päivä
Jakso 631: Elossa. Ronia painaa syyllisyys. Asko saa tarpeekseen Azadista. Lauri ja Sonja joutuvat ongelmiin seniorikaraoke-sopimuksen kanssa. Lenni haluaa isompia kuvioita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
MM-Lahti, päivän tapahtumat
Kooste päivän tapahtumista. HD
20:30
Talvistudio - Torilla tavataan
Suora lähetys kisastudiosta Lahden torilta. Mukana mitaliseremoniat ja mielenkiintoisia vieraita. HD

Kello 21:00

21:00
Syke
Kausi 4. 9/10. Aika on herätä, nousta ja lähteä. Sairaalaan tuodaan itsemurhaa yrittänyt nainen, joka saa henkilökunnan pohtimaan eutanasian oikeutusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Professor Green: Vaaralliset koirat
Brittiläinen rap-tähti Professor Green ottaa selvää, miksi ihmisille vaaralliset koirat kuten pitbullit ovat yhä suurempi ongelma Iso-Britanniassa. Räppäri löytää riskikoirien taustalta köyhyyttä ja luokkaeroja. HD
22:50
Strike Back (K16)
Kausi 3, 8/10. Scott pyrkii pakenemaan Uljanovin vankilasta. Stonebridge on löydettävä ennen kuin on myöhäistä. Lockessa herää epäilys Kamalin todellisista aikeista. Kuinka päättyy Uljanovin kosto? HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Yle FOLK: Some Deep Story
Koulukiusattu ala-aste ikäinen Jenna sairastuu anoreksiaan ja ajautuu itsetuohoisiin ajatuksiin. Arvottomuuden tunteesta tulee osa arkea, ja omaa paikkaa on vaikea löytää. Ohj. Sami Kieksi. Katso lisää: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:45
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna