UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 23.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen
Kausi 1. Jakso 4/10. Velhon oppipoika. Sofiasta tulee kuninkaallisen velhon, Henrikin, oppipoika, ja auttaa häntä tekemään vaikutuksen kuninkaaseen taikatempuillaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Disney esittää: Timon ja Pumba
Kausi 1. Jakso 7/25. El Pumba/Pingviinipainajainen. Pumballa alkaa uusi elämä Espanjan areenoiden hurjimpana härkänä. Etelämantereella kaverukset tutustuvat pingviiniin, jolla sattuu olemaan pari ylimääräistä lippua Havaijille. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 6/35. Rähmäparta. Pormestari Mauno Mielihyvä kertoo lapsille kaupunkia aikoinaan piinanneesta merirosvo Rähmäparrasta, joka anasti palan kuuluisasta Lazy Townin kivestä. Tuohon kiveen oli kaiverrettu kaupungin elinvoimaisuuden salaisuus. Valeasuinen Robi uskottelee lapsille olevansa merirosvo Rähmäparta ja antaa heille aarrekartan, joka johdattaa lapset kauan kateissa olleen kivenkappaleen jäljille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Waverly Placen velhot
Kausi 4. Jakso 8/18. Biletystä enkelityyliin. Justin on lääpällään enkelityttöystäväänsä, mutta rauhallista treffipaikkaa ei löydy millään. Alex suostuttelee koko poppoon lähtemään enkeliklubille Los Angelesiin. Max pakotetaan kauneuskilpailuun. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 2. Jakso 18/18. Lohilaatikko on suomalaista kotiruokaa parhaimmillaan ja mallaslimppua makeuttaa siirappi. Klassisen aterian kruunaa omena-inkivääricrumble. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
09:20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 1/13. Kisa alkaa. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 2/13. Pulmia ja piirustuksia. Kaksosten taloprojektit takkuavat. Danin tontilla on upea rantajyrkänne, mutta viranomaiset tutkivat, kestääkö tontti isoa taloa. Myös Nikkillä on pulmia rakennusluvan kanssa. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 5/13. Näyttävä ruokailutila. Sarah tekee mitäänsanomattomasta ruokailutilasta rohkean ja ylellisen paikan, jossa on mukava sekä viihdyttää vieraita että syödä kahden kesken. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 3/13. Tukea tarvitaan. Dan ja Nikki pääsevät vihdoin purkuhommiin. Purkaminen vielä sujuu, mutta kun Nikkille kaivetaan peruskuoppaa, kaikki ei mene ihan odotetusti. Danin projektia viivästyttävät luonnonsuojeluviraston vaatimukset. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 1/8. Kentuckyn kana. SARJA ALKAA. Amerikkalaisten pikaruokaherkkujen valmistusmenetelmät joutuvat suurennuslasin alle, kun Tod Willberg matkustaa halki Amerikan paljastaakseen salaisuudet tarkasti varjeltujen reseptien takana. Salapoliisityönsä ohessa Willberg haastaa itsensä tekemään kotikonstein jäljennöksen ruokajättien suosikeista. Avausjaksossa Todd Wilbur yrittää selvittää maailmankuulun KFC:n eli Kentucky Fried Chickenin salaisen reseptin. Se vaatii kekseliäisyyttä ja salapoliisityötä, jossa joudutaan välillä turvautumaan äärimmäisiin keinoihin. (39') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Ruotsin karmein koti
Kausi 4. Jakso 6/8. Suurperheen keittiö. Seitsenhenkinen uusperhe asuu isossa talossa, mutta perheellä ei ole yhteistä tilaa, missä viettää aikaa. Yläkerran päähuoneessa on liian vähän huonekaluja, ja keittiö on kulunut. Simon ja Tomas tarttuvat toimeen ja uusivat niin keittiön, olohuoneen kuin ruokasalinkin. Ruotsalainen sisustusohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 1. Jakso 4/8. Pellossa kasvanut. Michelle ja Gary eivät pääse yhteisymmärrykseen tulevan vauvansa uskonnosta. He tarvitsevat ulkopuolisen apua nähdäkseen ongelman uusin silmin. Mina on viimeisillään raskaana, eikä hän tiedä mitään lastenhoidosta. Rosie Pope auttaa Minaa ja tämän miestä Hermania tekemään asunnosta turvallisen kodin pian syntyvälle vauvalle. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 42. Joel on punavuorelainen taiteilija, joka käyttää alkoholia jokaisen ruokalajinsa valmistamisessa. Se aiheuttaa ongelmia yhdelle vieraista. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17:20
Frasier
Kausi 8. Jakso 8/24. Jouluparaati. Frasier yrittää toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa päästä juontamaan Seattlen jouluparaatia. Kun juontajapari Kelly Kirkland sairastuu, Frasier saa parikseen erään vanhan tutun. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 7/19. Ääni ratkaisee, 7. Kenellä on illan omaperäisin tyyli? Kuka saa valmentajat herkistymään? Kenen tahtiin Krista ja Diandra ovat valmiita tanssimaan? Tämä selviää kun The Voice Kids Ääni Ratkaisee -jaksot jatkuvat Logomosta. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Kausi 4. Jakso 25/56. Oulu. Tällä kertaa Tommille ja Jannelle satelee yövuorossa ruusujen sijaan risuja, mutta se ei hyväntuulisia oululaispoliiseja haittaa. Joku on potkinut autoja, taksikuski tarvitsee apua asiakkaan kanssa ja tyttöjen tunteet ovat kuumentuneet tappelunujakaksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 26/56. Vantaa. Henkilökohtainen duunifiilis on huipussaan, mutta tehtävät osoittautuvat rankoiksi. Asunnossa on tapahtunut puukotus ja ilmoituksen mukaan kadulla piikitetään huumeita. Nainen on soittanut hätäkeskukseen saadakseen äkkiä poliisin paikalle, mutta puhelu on katkennut. Ehtivätkö Jakke ja Pete ajoissa apuun? Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K12 (ahdistus).
20:00
Huvila & Huussi
Kausi 5. Jakso 4/10. Metsittyneellä tontilla ei juuri ole oleskelutilaa. Eva suunnittelee käytännöllisen pihan, jossa säilytetään hienosti metsäinen tunnelma joka tonttiin kuuluu. Värien harmonia näkyy terassin väri- ja materiaalivalinnoissa. Loppujuhlissa herkutellaan lampaankyljyksillä ja tehdään itse jäätelöä. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Vain elämää
Kausi 3. Jakso 1/8. Vesa-Matti Loirin päivä. NCIS Rikostutkijat jatkossa tiistain myöhäisillassa. Vain elämää -kausi alkaa Vesa-Matti Loirin päivällä! Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Elastinen, Toni Wirtanen ja Samuli Edelmann saapuvat Satulinnaan mukanaan omat versionsa Veskun legendaarisista hiteistä. Kaikkia jännittää, eikä vähiten illan isäntää! Kenestä kruunataan Satulinnan tikanheittomestari? Kotimainen musiikkiohjelma. (83') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Tulossa: Vino Show
23:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 2/12. Hotelli Posiolla Jyrki Sukula kohtaa kiireisen yrittäjän. Tuoreelle yrittäjälle hotelli oli heräteostos, ja suunnitelmat on tekemättä. Yrittäjällä tuntuu olevan monta rautaa tulessa, mutta kiire paljastuu kuitenkin kuvitelluksi. Hotellin johtajan tuloksettoman ympäriinsä touhottamisen lisäksi välit omistajan kanssa ovat menneet poikki parisuhteen ollessa jäähyllä. Sukulalla on kädet täynnä työtä, kun hän yrittää saada omistaja ymmärtämään tavoitteiden merkityksen yritystoiminnassa. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
NCIS Rikostutkijat
Kausi 11. Jakso 16/24. Upseeri ja yksityisetsivä. Sarjan 250. jakso! Vierailjiana Robert Wagner. Tony on tapaamassa isäänsä, kun hän joutuu tulitaisteluun laivaston upseeriksi pukeutuneen miehen kanssa. Tony hyllytetään tutkinnan ajaksi, mutta se ei suinkaan hidasta häntä. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Kylmäverisesti sinun
Kausi 3. Jakso 10/10. Valkotakkinen kuolema. Alzheimerin tautia sairastava nainen kuolee yksityissairaalassa ja testamenttaa perintöä sairaalan lääkäreille. Tämä saa naisen tyttären epäilemään, että lääkärit ovat jouduttaneet hänen äitinsä kuolemaa. Käsikirjoitus Veli-Pekka Hänninen. Kotimainen draama. (53') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:10
Poliisit
Kausi 4. Jakso 25/56. Oulu. Tällä kertaa Tommille ja Jannelle satelee yövuorossa ruusujen sijaan risuja, mutta se ei hyväntuulisia oululaispoliiseja haittaa. Joku on potkinut autoja, taksikuski tarvitsee apua asiakkaan kanssa ja tyttöjen tunteet ovat kuumentuneet tappelunujakaksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
02:40
Poliisit
Kausi 4. Jakso 26/56. Vantaa. Henkilökohtainen duunifiilis on huipussaan, mutta tehtävät osoittautuvat rankoiksi. Asunnossa on tapahtunut puukotus ja ilmoituksen mukaan kadulla piikitetään huumeita. Nainen on soittanut hätäkeskukseen saadakseen äkkiä poliisin paikalle, mutta puhelu on katkennut. Ehtivätkö Jakke ja Pete ajoissa apuun? Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K12 (ahdistus).
03:10
NCIS Rikostutkijat
Kausi 9. Jakso 14/24. Ihmeellinen oli elämä. Sarjan 200. jakso! Gibbs näkee kahvilassa kuoleman silmästä silmään ja joutuu miettimään elämässään tekemiään valintoja. Vierailijoina Muse Watson, Ralph Waite ja Joe Spano. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
04:10
Holmes NYC
Kausi 1. Jakso 14/24. Profiloijan paluu. Vaarallisen sarjamurhaajan pako saattaa Holmesin jälleen yhteen tutun FBI:n profiloijan kanssa, mikä johtaa kipinöivään yhteistyöhön. Watson puolestaan tuskailee asunto-ongelmien kanssa. Vierailijana Terry Kinney (Kylmä rinki). Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).