UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 31.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Farm Kings
Uusia projekteja. Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10.
10:20
Upeat skandikodit
Rustiikkia ja mukavuutta. Pernille Sams esittelee kännykkämiljonäärille ylellisen kesäasunnon. Korkea hinta arveluttaa kuitenkin asiakasta. Jan Fog matkustaa Italiaan arvioimaan upeaa, perusteellisesti remontoitua kartanoa. Herkullinen ruoka ja viini kruunaavat elämyksen.
10:50
Koko Suomi leipoo
Jakso 8. Suklaa. Loppusuora häämöttää ja jauhopeukaloiden tulisi taituroida itsensä semifinaalinelikkoon. Nyt hurmataan kaikki suklaan rakastajat, sillä leipuriviisikko sulattaa sydämet Sacherleivoksilla ja suklaakakuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:40
Hansin grillibileet
Hansin grillijuhlissa kokkaa tänään kaksi maailmanmatkaajaa. Eeva Kela ja Arman Alizad ovat reissuillaan päässeet maistamaan monenlaista, mutta mitä he itse keittiössä osaavat, se nähdään Hansin grillibileissä. Teemana on Lähi-idän keittiö ja sieltä ammennetaan vaikutteet tämänkertaiseen ohjelmaan. Ruokalistalta löytyy mm. falafel, hummus, lammasta ja tsatsikia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Keidas
Jakso 8. Kuunvalopuutarha Sacha Remlingin baarin edustalle.. Sachan We Got Beef -baarin terassi on tyhjä. Maria auttaa Sachaa tekemään terassista houkuttelevamman. Illalla pidetään uuden puutarhan avajaiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:05
Fitness New York
Raskas uutinen . Kausi 1, jakso 7/8. Laylan luona nautitaan kiitospäiväateriaa, mutta Jay möläyttelee pöydässä noloja. Courtney soittaa äidilleen ensimmäistä kertaa liki vuoteen riitojen sopimisen toivossa. Joesta paljastuu asia, joka saa muut raivoihinsa. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan ihmisten kiireistä ja fyysisesti rankkaa arkea New Yorkissa.
14:05
Kardashianit: Dash Dolls
Luonnon armoilla. Kausi 1, 7/8. Malika saa suru-uutisen. Ronnie aiheuttaa närää retkellä. Durrani ottaa Shalomin ja Taylorin läheiset välit puheeksi. Taylor ja Derek kohtaavat Ryanin silmästä silmään. Miten Ryan suhtautuu paljastukseen? Amerikkalainen realitysarja.
15:05
Kardashianit muodin pyörteissä
Paluu ratsaille. Kausi 1, 7/10. Lapsena viimeksi ratsastanut Khloé aloittaa harrastuksen uudelleen, ja Kourtney ja Scott lyövät vetoa siitä, kuinka kauan naisen innostus kestää. Vedon seurauksena myös Scott päätyy hevosen selkään. Kris tekee salaa tarjouksen asunnosta, josta myös Kim on kiinnostunut. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Kardashianit
Kissa pöydälle. Kausi 11, 5/13. Lamarista eronnut Khloé matkustaa Kendallin ja Coreyn kanssa Meksikoon tutustumaan isojen kissojen pelastusjärjestöön. Kris pitää yhteyttä Lamariin ja saa osakseen lastensa vihat. Kylie täyttää 18 ja esiintyy ensi kertaa bileissä Kanadassa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 8. Tee-se-itse -miehen muutoksia uudistamassa. Hollolassa sijaitsevan kolmioon on edellinen asukas tehnyt muutoksia, jotka eivät enää täytä nykypäivän tyylivaatimuksia. Eeva, Mikko ja Riia saapuvat paikalle suunnittelemaan asunnon saattamista parempaan myyntikuntoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Mira ja miljoonakodit
Ensimmäinen potentiaalinen ostaja saapuu katsomaan Kauniaisten kohdetta. Innokas Mira ei lannistu, vaikka ostaja osoittautuu todella haastavaksi tapaukseksi. Tarkkasilmäiseltä ostajalta ei jää pieninkään yksityiskohta huomaamatta, mutta Mira ei jää tälläkään kertaa sanattomaksi, vaan laittaa kaikki myyntitaitonsa peliin. Miralle tarjoutuu taas upeita kohteita myyntiin, mutta kiireisen naisen pitäisi raivata tilaa myös omille opiskeluilleen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 8/10. Nina kokee näyttäneensä aina ikäistään vanhemmalta. Ulkoilma on vanhentanut hänen ihoaan, eikä mallistaan uloskasvanut hiustyyli auta asiaa. Nina on pitkä, näyttävä nainen, mutta hän pukeutuu aina todella peittävästi. Vaatteita valitessa Ninalle tärkeintä on niiden käytännöllisyys, mutta valitettavasti käytännöllisyys ja hyvännäköisyys eivät aina kulje käsi kädessä. Eivät ainakaan Ninan vaatekaapissa. Nyt Nina haluaa vihdoinkin muutosta ja piristystä arkeen. Peittävien vaatteiden alta kaivetaan esiin upea lady, joka saa varmasti aviomiehenkin silmäkulmaan lisää pilkettä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Jane the Virgin
28. luku. Kausi 2, 6/22. Jane ja Rafael suunnittelevat Mateon tulevaisuutta, ja Jane on huolissaan siitä, että poika varttuisi liian rikkaana. Lisäksi Janen on vaikea opiskella vauvanhoidon ohessa. Petra juonittelee äitinsä kanssa päästäkseen Milosista eroon. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Yhdelle polvelle. Alex aikoo kosia Annaa, mutta herkkä hetki ei toteudu aivan suunnitelmien mukaan. Anna haluaa jatkaa hierojan töitä, ja vastentahtoinen Fredde joutuu harjoituskappaleeksi. Mickan ja Fredde eivät tunnu löytävän sopivaa lastenhoitajaa. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Solsidan
Upporikas, rutiköyhä. Fredde ei ilahdu, kun kulmille muuttaa vanha tuttu, joka on kaiken lisäksi upporikas. Pääseekö miehestä mitenkään eroon? Mickanin avokaupat karkaavat käsistä, ja Alex ja Anna kinastelevat kotitöiden jakamisesta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström. K7 (seksi).
22:00
Valtiatar
Umpikujassa. Kausi 3, 12/18. Elizabeth joutuu pakon edessä lähettämään Robertin toisen naisen luo. Mary lankeaa toisen miehen syliin. Catherinea piinaavat Henryn vanhat hirmuteot. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Kardashianit
Kuin rasvattu. Kausi 8, 9/21. Loma Kreikassa jatkuu, mutta Krisin ja Brodyn välit pysyvät kireinä. Kourtney ja Khloé päättävät tehdä uskaliaita temppuja. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Mentalist
Metsän siimeksessä. Keskeltä erämaata löytyy nuoren naisen ruumis. Lähistöllä ei ole muuta asutusta kuin varakkaille miehille tarkoitetun vapaa-ajan kerhon hulppeat tilat, mutta kerholta väitetään, ettei uhri ole heille tuttu. Tutkimuksissa kuitenkin selviää pian, että kerholla harrastetaan muutakin kuin golfia... Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (ahdistus, väkivalta).
00:50
Yön AVA