UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 9.10.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Hyvän leivän juurella
Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.
09:55
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muutosten kynnyksellä. Odensessa Trinny ja Susannah löytävät kahvilasta Meten ja Davidin, jotka katoavat taustaan. Davidilla on beige T-paita ja sormikkaiden näköiset juoksukengät. Mette on pukeutunut harmaaseen villatakkiin. He tarvitsevat väriä ja itsevarmuutta elämäänsä. Susana on lopettanut työnsä yliopiston lehtorina, koska hän haluaa toteuttaa unelmansa. Hän on perustanut hyvinvointiyrityksen ja muuttaa Costa Ricaan perheensä kanssa. Pukeutuminen on kuitenkin jäänyt jalkoihin, eikä kukaan osta elämänhallintavalmennusta nelikymppiseltä rähjäiseltä poikatytöltä. Siksi Susannah puuttuu asiaan ja tuo esiin elinvoimaa pulppuilevan ja pirskahtelevan Susanan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Lemmikkien loiset. Studioon vieraaksi saapuva eläinlääkäri kertoo lemmikkieläinten loistartunnoista sekä niiden ehkäisemisestä ja parantamisesta. Aihe on tärkeä, sillä osa loisista voi tarttua ihmisiinkin. Lisäksi tavataan nuori nainen, jonka elämä muuttui ratsastusonnettomuuden aiheuttaman selkävamman takia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Ruokavaliot kuntoon Los Angelesissa . Sarja jatkuu uusin, 2. tuotantokauden jaksoin! Huippukokki Jamie Oliver jatkaa taistoaan parempien ruokailutottumusten puolesta. Tällä kertaa hän vie terveellisemmän ruokavalion sanomaa Los Angelesiin. Vastustus Jamien ruokaoppeja vastaan on kuitenkin sinnikästä. Saako Jamie toteutettua kunnianhimoiset tavoitteensa muokata lasten ja nuorten ruokavalioita terveellisemmäksi?
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Tuolileikkiä. Kausi 9, 5/21. Shannon vie Vickin stressinpoistoon akupunktiolääkärinsä luo kivuliaaseen hoitoon. Hän tuo myös feng shui -asiantuntijansa toimistonsa sisustusta uusivan Vickin työpaikalle. Oman kotinsa hän koristelee täydelliseen joulutunnelmaan. Heather suunnittelee suuria länkkäribileitä uuden talonsa tontille. Pikkulapsiperheen kiireinen työssäkäyvä äiti Lizzie pääsee vihdoin tapaamaan kaikki leidit, mutta Vicki ottaa hänet tapansa mukaan hampaisiinsa saman tien. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Säihkyvää kauneutta. Aalborgista Trinny ja Susannah löytävät Dianan, joka on ollut neljä vuotta naimisissa ja saanut kaksi lasta nopeassa tahdissa. Diana tuntee itsensä nukkavieruksi, eikä aviomiehen suorasukaisuus auta asiaa. Katrine on 9-lapsisen uusperheen vanhin lapsi. Hän on saanut toimia sijaisäitinä nuoremmille, kun perheen vanhemmat sairastuivat syöpään. 19-vuotias Katrine asuu 33-vuotiaan miesystävänsä kanssa ja katsoo illat televisiota, kun kaverit juhlivat iltaisin. Hypersomniasta kärsivä pulppuileva Laerke täyttää pian 25 vuotta, eikä hän halua jäädä enää oman elämänsä sivustakatsojaksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Epätoivon partaalla. Kausi 2, 16/28. Koska Brandon on menettänyt luottamuksensa Emilyyn, hän antaa ymmärtää, että seurustelu on loppunut. Emily ei anna periksi, vaan alkaa soitella Brandonille ja jättää valheita Walshien puhelinvastaajaan. Andrealle selviää, että Blazeen tullut vihaposti on Emilyn kirjoituskoneesta lähtöisin. Brenda ja Dylan käyvät klassisen musiikin konserteissa, jotta aika kuluisi muuhunkin kuin suutelemiseen. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Katumuksen aika. Patrizia myrkyttää Friedrichiä vähän kerrallaan. Hän on vain iloinen, että miehen kuollessa epäilyt tulevat kohdistumaan isäänsä kylmäkiskoisesti suhtautuvaan Leonardiin. Barbaran ohjauksessa kostomurhasta on tulossa täydellinen. Pauline kehottaa sisar Heleneä kertomaan tunteistaan Martinille, joka on päättänyt ottaa vastaan opettajan pestin Afrikassa saadakseen uuden suunnan elämälleen. Sabrinan yllätykseksi häntä tulee sairaalaan tapaamaan entinen poikaystävä Tim, jonka hän aikoinaan jätti pyörätuoliin joutumisen takia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 4/14. Fitneksen peppukuningatar Else Lautala tarjoaa katsojille Elixir body schoolin. Olympiavoittaja Toni Nieminen esittelee hevosten lihashuollon apuvälineen joka sopii myös ihmisille. Else ja Lassi kehittävät liikenteen pelisilmää fillarilenkillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Elixir Life
Kausi 1, 4/14. Heidi Sohlberg hiihtää sen kuuluisan "ensimmäisen ylämäen lenkin", kun maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärinen pelastaa rouvan pulasta. Pyöräilymaajoukkueen valmentaja testaa osaako Tommi Evilä ajaa polkupyörää yhtä hyvin kuin hypätä pituutta. YouTuben supertähdet koulurauhanturvaajina; Sara Forsberg ja Lassi Hurskainen irrottelevat ja hulluttelevat yhdessä kohti Kouvolaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ensitreffit alttarilla
Keskikesä ja kompromissit. Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.
20:00
LA Shrinks
Suvun kesken. Kausi 1, 6/8. Luonnollisuuteen kannustettu Playboy-pupu ilmestyy terapiaan pyjamassa. Parisuhdeterapeutti Eris ilmoittaa miehelleen, että nyt on ohjelmassa lapsettomuusklinikka ja anoppi tulee mukaan. Tohtori Greg puolestaan menee isänsä kanssa ammattiauttajan pakeille. Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Paholainen pukeutuu Pradaan
Toimittajan urasta haaveileva Andrea päätyy avustajaksi Runway-muotilehteen, jota palvottu ja pelottava Miranda Priestly johtaa rautaisin ottein. Andrean idealismi karisee nopeasti, kun hän yrittää selvitä pomon antamista tehtävistä, jotka tuntuvat välillä mahdottomilta. Mutta muodin edelläkävijöillä on myös etuja, joista tavikset voivat vain haaveilla. Ohjaaja: David Frankel, USA 2006, 109'. Pääosissa: Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
OC:n täydelliset naiset
Villin lännen käytöstavat. Kausi 9, 6/21. Heather pitää tulevan talonsa kunniaksi itselleen tärkeät isot ulkoilmajuhlat villin lännen tyyliin. Aviomies ja neljä lasta sekä kutsuvieraat valmistautuvat tilaisuuteen hankkimalla tietenkin buutsit ja stetsonit. Vickin ja Shannonin myöhästyminen ärsyttää emäntää suunnattomasti, ja Shannonia taas hänen miehensä huono käytös. Käytöksellään pohjat vetää kuitenkin Vicki. Briana on muuttamassa perheineen Oklahomaan, ja hänen äitinsä Vicki ei pysty hyväksymään ajatusta. Ystäviltä ei kuitenkaan heru tukea. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:15
Yön AVA