UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 24.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Keidas
Jakso 9. Puistopuutarha Stigille. . Maria ja Stig järjestävät puistopiknikin Stigin kavereille. Valmisteluihin kuuluu versojen istuttaminen puulaatikoihin ja salaattiainesten etsiminen kukkakaupasta sekä pesugraffitipolku. Kaikki puistokeitaan osat on otettavissa mukaan kotiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Mahdoton taloprojekti
Joanie ja Alex 2/2. Joanie ja Alex rakentavat unelmataloaan puiden siimekseen luontoa säästäen. He ovat erottaneet urakoitsijan ja hoitavat kaiken itse. Kokemattomuus kostautuu, virhearviointeja sattuu ja työt venyvät. Joanien laskettu aika lähestyy ja kärsimättömyys kasvaa.
11:00
Kodinkohentajat
Vastapalvelus varaäidille. Monty Kirby on tehnyt hyvää asuinalueensa nuorille, jotka kutsuvat häntä tästä syystä äidikseen. Nyt hänen on aika saada avustaan kiitos, ja hänen risainen kotinsa kokee täydellisen muodonmuutoksen. Monty ei aavista mitään, kun hänen auttamansa nuoret remontoivat hänen kotinsa uuteen uskoon.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Skagenin dyynit. Tällä kertaa matka vie Jan Fogin Skageniin. Hän on mukana uudessa hankkeessa, joka rakentaa moderneja laatutaloja kauniiseen maisemaan dyyneille. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams taas esittelee maalaiselämästä haaveilevalle suurperheelle kiinteistön, jossa on yhdeksän hehtaaria puuhamaata. Sijainti on loistava, mutta talo vaatii paljon nykyaikaistamista. Tekeekö perhe päätöksen ajoissa? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Saaristoruokaa
Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.
13:00
Suomen kaunein piha
Osa 7. Oma piha kaupungissa.. Miten vanhasta kaivonpaikasta syntyy italialainen piazza? Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat kolmeen pientalopihaan, joita yhdistää innovatiivinen tilasuunnittelu ja kekseliäs kasvuston käyttö haastavilla tonteilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Brad stailaa
Paineita ja pettymyksiä. Odotettu miestenvaatekuvaus arvovaltaiseen Details-lehteen ei suju niin jouhevasti kuin Brad toivoisi. Brad on innoissaan uudesta toimistostaan, mutta hupeneva pääoma huolettaa häntä. Samaan aikaan kotirintamalla on yhtä sun toista huolenaihetta, sekä L.A:ssa että Kanadassa.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Unohdetut otokset. On aika taas sukeltaa Beverly Hillsin upeiden ja menestyvien naisten arkeen. Kooste aiempien jaksojen ennennäkemättömästä materiaalista.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Alastomia enkeleitä. Beverly Hillsin rohkeat ja röyhkeät ovat täällä taas, kun 3. tuotantokausi alkaa. Pääosissa on seitsemän kaunotarta ja mukana myös uusia tuttavuuksia. Lisa esittelee uuden luksustalonsa ylellistä vaate- ja kylpyhuoneosastoaan myöten. Taylorilla on uusi elämänvaihe edessään, ja Kimin ja Kylen välejä hiertää, vaikka sisarukset ovatkin tehneet sovinnon. Kun Lisa pitää suuren luokan juhlat ravintolassaan Villa Blancassa, vain yksi on joukosta poissa. Adrienne ei ole saanut edes kutsua ja loukkaantuu verisesti. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Miesten korkkarijuoksu. Mitä antaa lahjaksi neljävuotiaalle, jolla on jo kaikkea? Kylen hurmaava tytär Portia pitää syntymäpäiväjuhlat. Karnevaaliteema vaatii rekvisiitaksi puolikkaan eläintarhan. Adrienne kilahtaa huomattuaan, että Lisa on lähtenyt juhlista ennen hänen tuloaan. Taylor pyytää Kylen ja Adriennen miehiä osallistumaan hyväntekeväisyyskävelyyn ¿ naisten korkkareilla. Paulin ja Mauricion on vain ensin löydettävät sopivat jalkineet, ja testattavaa riittää. Pitkän malliuran tehnyt Yolanda auttaa 17-vuotiasta tytärtään Gigiä mallintöissä. Amerkkkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Musiikkia Malibussa. Yolanda pitää päivälliskutsut muille täydellisille naisille ja miehensä ystäville uudessa upeassa Malibun kodissaan. Naiset tunnistavat Yolandan hovimestarin ja epäilevät häntä stalkkaajaksi. Taylor ei pidä Yolandan ja hänen menestyneen musiikkituottajamiehensä Davidin tavasta järjestää kutsuilla ohjelmaa, ja hän esittää mielipiteensä kuuluvasti. Lisa ja Adrienne jatkavat kärhämäänsä kutsuilla ja sopivat tapaavansa myöhemmin kahden kesken. Kimiä jännittää Kimberlyn koulutanssiaiset enemmän kuin tytärtä itseään. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#ruoka. Kausi 1, 6/10. Tässä jaksossa puhutaan ruoasta ja syödään sitä. Eevi ja Dan nauttivat lomaherkuista Meksikon ja Kalifornian auringossa. Venla ja Markku käyvät markettiostoksilla ja Jere kokkaa Nannalle iltamunakkaan. Mari innostuu lahjaksi saamastaan munanvalkuaisen erottelijasta ja yllättää Jonten pippuripihvillä.
20:00
Kaappaus keittiössä
Meri-Rastila. Kausi 3, 5/10. Eineksiä ja puolivalmisteita. Johannan perhe syö pääasiassa eineksiä ja puolivalmisteita koska sairaseläkkeellä olevan äidin energiat eivät riitä ruuanvalmistukseen. Kari Aihinen haastaa Johannan miettimään ruuan tuomaa hyvinvointia ja säännöllisen ruokailun merkitystä koko perheen jaksamiselle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Mallikoulun viimeiset kolme oppilasta näyttävät taitonsa Lontoon muotiviikoilla. Dramaattisten päivien jälkeen selviää ketkä kaksi tyttöä ovat mukana Mallikoulun finaalissa.
22:00
Kosto
Julkisuus. Emilyn jymypaljastus nostattaa mediamyrskyn, ja hänen kostojensa kohteet yhdistävät voimiaan tuhotakseen hänet. Etunenässä on tietysti Victoria, joka saa Nolaniin pettyneeltä Louiselta todisteet Emilyn rikoksista. Tämä saa Emilyn raivostumaan Nolanille, ja hän varautuu Victorian iskuun antamalla rehellisen tv-haastattelun, jonka jälkeen uusi elämä Amandana voi alkaa. Takaumissa palataan kostoretken dramaattisimpiin hetkiin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Mira ja miljoonakodit
Mira kutsutaan Viroon tekemään hinta-arviota 1800-luvun alkupuolella rakennetusta kartanosta. Vaikka Mira näkee jatkuvasti toinen toistaan upeampia miljoona-asuntoja, saa ainutlaatuinen kartano hänetkin haukkomaan henkeään ihastuksesta. Marcus pääsee täysillä kiinni työntouhuun ja tekee kaikkensa todistaakseen Miralle oman osaamisensa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Tähdet kertovat
Sukuvika. Tänään ääneen pääsevät Emmy-palkitun Sukuvika-sarjan tekijä Mitchell Hurwitz ja näyttelijät. Urastaan ja roolihahmoistaan kertovat mm. Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett ja Alia Shawkat. Lisäksi näemme näyttelijöiden lempikohtauksia sarjasta, jossa myös James Lipton on näytellyt. Legendaarisessa Inside the Actors Studio -ohjelmassa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan uransa ja elämänsä varrelta.
00:50
Yön AVA