UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 21.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Yrittäjien lomahaaveet. Voiko täydellisempää tanskalaista kesäidylliä ollakaan kuin perinteinen 1800-luvun puolivälin huvila ruutuikkunoineen ja mataline huoneineen linnunlaulun ja merimaisemien keskellä. Perheyritys Vippin omistaja kapellimestarimiehineen saapuu sitä katsomaan. Korudesignerpariskunta Dyrberg/Kern tutustuu edellistä loma-asuntoa modernimpaan ja korkeatasoisempaan ja samalla huomattavasti hinnakkaampaan taloon Mallorcalla. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Tilaa suvulle. Siddiqin viisihenkinen perhe aikoo laajentaa taloaan peräti kolmeen suuntaan, ja budjetti on vain 150 000 puntaa. Äiti on tuskastunut ahtaaseen keittiöön, koska talossa vierailee usein kerralla jopa 40 sukulaista. Sarah pelkää, että väliseinien purkaminen käy kalliiksi. Myös Alfordin perhe laajentaa taloaan sukulaisvierailuja ajatellen. Uuteen taloon tulisi seitsemän kylpyhuonetta, mikä on Sarahin mielestä liikaa. Lisäksi laajennuksen julkisivun tulisi yhdistyä saumattomasti 1930-luvulla rakennetun talon henkeen. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
11:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Näköala merelle. Purjehdusta harrastava pariskunta halajaa takaisin lapsuutensa rantalomamaisemiin meren äärelle. He haluavat rakentaa talon, josta on näköala merelle. Unelmien kodin edeltä on ensin purettava vanha talo.

Kello 12:00

12:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Skottilaiseen tapaan. Jen ja Pete haluavat kasvattaa lapsensa isossa talossa Skotlannin maaseudulla, kauniiden maisemien keskellä. Siihen heillä ei kuitenkaan ole varaa. Riittävätkö varat edes sen rakentamiseen?
13:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Kallis unelma. Sally ja John tilaavat Saksasta unelmiensa talon. Laskuvirheiden myötä rakennusbudjetti paisuu ja pariskunnan välit tulehtuvat. Tuleeko uudelle kodille liian kallis hinta?
14:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Kotini on linnani. Näyttelijä Liz ja hänen pankkiirimiehensä haluavat vanhanaikaisen huvilan, joka on kodikas ja energiatehokas. Haaveissa on myös suureellinen portaikko ja paljon, paljon kristallikruunuja. Ja yksisarvinen, tietenkin. Mutta onko heillä siihen varaa?
15:00
Koiralle koti
Luke. Brandon hakee tarhalta ystävällisen kulkukoiran Luken. Haasteena on Luken tulevan perheen poika, joka hieman pelkää koiria. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:30
Koiralle koti
Randy. Brandon pelastaa tarhalta kuusivuotiaan villakoirasekoituksen, jota ei ole koulutettu lainkaan ja jolla on paha tapa. Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:55
Mitä tänään syötäisiin?
16:00
Hyvästi lemmikki!
Luksuskoti marsuille. Löytääkö Dawn ylellisen eläkekodin marsuilleen? Tarjolla on hyvin erilaisia ehdokkaita uudeksi omistajaksi. Uusinta.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Allasbileet Palm Springsissä. Saadakseen materiaalia seksiä käsittelevään kirjaansa Brandi haastattelee ystäviään. Samalla miehetkin saavat neuvoja, millaisia temppuja naiset arvostavat. Kimin tytär tunnustaa löytäneensä leluja äitinsä lipastonlaatikosta. Naiset varustautuvat kukin tavallaan yhteistä Palm Springsin matkaa varten. Perillä ei oikein päästä rentoon menoon altaan äärellä, kun Carlton kertoo harjoittavansa wiccaa ja näyttää pentagrammitatuointinsa. Brandin möläytykset illan mittaan eivät totisesti kohenna tunnelmaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Sovinnon aika. Kylen ja Yolandan vanhat erimielisyydet pulpahtavat pintaan päivällispöydässä Palm Springsissä. Mutta kun päihtynyt Brandi ryhtyy kaivelemaan menneitä ja Kyle poistuu paikalta itkien, Yolanda on ensimmäisenä lohduttamassa Kylea. On vihdoin sovinnon aika usemmankin naisen välillä. Ja kun ilta pimenee, leidit riehaantuvat riettaiksi. Seuraavan lomapäivän korkeanpaikankammoiset naiset viettävät vuorilla. Päivän päätteeksi tulee uutisia, jotka saavat Brandin tolaltaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Aikuisten leikkihuone. Yolanda järjestää ensimmäiset päivälliskutsut sitten sairastumisensa, ja hän panostaa täysillä niin koristeluun, tarjoiluun kuin ohjelmaankin. Joycella on jo etukäteen pahat aavistukset Brandista, joka humalassa jatkaakin Joycen loukkaamista. Kim lähettää Kingsleyn koirakouluun opettelemaan parempia tapoja. Brandi taas järjestää etsintäpartion löytääkseen asuntomurron yhteydessä kadonneen koiransa. Carlton pitää aikuisten leluista, ja hän suunnittelee kotiinsa lukittavan leikkihuoneen itselleen ja miehelleen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:00
Ladies of London
Räjähdysherkkä itsenäisyyspäivä. Marissa ja Juliet järjestävät juhlat Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Varautunut britti Annabelle hermostuu riehakkaalle Julietille, ja pian on kaikilla paha mieli ja tunnelma pilalla. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.

Kello 21:00

21:00
Australia
Lumoavilla maisemakuvilla höystetty romanttinen seikkailudraama sijoittuu 1930-luvun lopulle. Englantilainen lady Sarah Ashley ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa. Selviytyäkseen edessä olevista haasteista ja vihamielisistä kilpailijoista lady Ashley tukeutuu karjanajaja Droverin apuun. Pari rakastuu karjanajon aikana hiekan pöllytessä ympärillä ja toisen maailmansodan kauhujen jo kiiriessä kintereillä. Elokuvan kertojana toimii nuori aboriginaalipoika Nullah, jonka kautta välittyy koskettava tarina monen puoliverisen lapsen kohtalosta joutua eroon perheistään. Maagisuutta kerrontaan luo Nullahin isoisä, aboriginaali King George. Ohjaus: Baz Luhrmann, Australia, USA 2008. Pääosissa: Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham, Bryan Brown, Ben Mendelsohn, Brandon Walters. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
Moderni perhe
Miehen mitta. Phil metsästää piipittävää syyllistä talon lukuisten palohälytinen joukosta. Kunnon aviomies myös leipoo pipareita, kun vaimo makaa flunssassa. Mitch ja Cam kiistelevät siitä, kumpi isistä saa päättää Lilyn mainoskeikasta. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (ahdistus).
00:35
Moderni perhe
Murkkuiän kriisi. Manny täyttää vuosia, mutta synttärijuhlatunnelma ei ota kohotakseen. Kadonnut lapsuus surettaa, ja kekkereihin kokoontunut sukukin tuntuu olevan myrtyneissä tunnelmissa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K12 (ahdistus).
01:05
Pariterapiaa radioaalloilla
Kommelluksia makuukamarissa. Ensimmäisessä jaksossa soittajat kertovat noloista tilanteista sängyssä. Muita puheenaiheita ovat mm. masturbointi ja naisten ejakulaatio. Entä miten äidin pitäisi suhtautua, kun hän saa taskupuhelun tyttärensä poikaystävältä kesken nuorenparin lemmiskelyn? Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.
01:55
Yön AVA