UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 28.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Karvaita pettymyksiä. Lorin hääpukuliikkeeseen saapuu asiakkaita, jotka ovat kokeneet pettymyksiä pukua hankkiessaan ja yrittävät nyt löytää uuden unelmapuvun. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Lapsellinen laiskuri. Mario on naimisissa oleva aikamies, joka pyytää vanhemmiltaan edelleen säännöllisesti rahaa. Tuhlailevan luonteensa lisäksi Mario on niin laiska, ettei hän jaksa osallistua kotitöihin. Marion vaimo on kyllästynyt lapselliseen käytökseen ja haluaa miehen kantavan vastuunsa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Boheemia retroilua. Jerry pitää hillitystä retrosta, vaimo Joy räiskyvistä väreistä. Emilyn haasteena on tehdä heille viihtyisä koko perheen oleskelutila, jossa yhdistyvät kummankin tyylit. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10:30
Sarahin talo
Kanadalainen sisustussuunnittelija Sarah Richardson tuunaa kamalimmistakin kämpistä hulppeita huusholleja, inhimilliseen hintaan. 4. tuotantokausi. (19')
11:00
Olgan kotona
Kanojen jatkoaika. Olga ja päivän vieras Inka Kallén kunnostavat kanalan ja hakevat tilalle entisiä lattiakanalan asukkeja. Ruoaksi Olga tekee munakasrullan ja suklaakakkua. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
11:30
Leila leipoo Ranskassa
Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia. 1. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Vanessa ja pikkuväki
Vanessan vieraana on tänään lastenlääkäri Jukka Vakkila ja aiheena on pienten lasten sairaudet. Neuvolassa vinkkejä hiukan isompien lasten kasvukipuihin ja Muksulassa tehdään mango-rahkatorttua. 5. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Turkkilaisia makuja. Lääkäri-kirjailija Staffan tarjoaa vierailleen turkkilaista mezeä, lammaspataa ja rusinariisiä sekä jälkiruoaksi valkosuklaaterriiniä mansikkakastikkeella höystettynä. Jotakin kuitenkin puuttuu pöydästä. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13:00
Huippukokki lähtee maalle
Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:30
Tuhluriprinsessat
Muodin orja. Laura työskentelee muotialalla ja tuhlaa kaikki rahansa vaatteisiin, jotka usein jäävät kaappiin seisomaan. Hän on muuttanut vanhempiensa helmoista suoraan poikaystävänsä hoiviin eikä ole koskaan oppinut rahan arvoa. Gail yrittää laittaa naisen ojennukseen ennen kuin törsäily tuhoaa Lauran parisuhteen. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Se huikaiseva tunne. Yksi jakson morsiamista on suomalainen. Kun morsian löytää oikean hääpuvun, enkelikuoron pitäisi puhjeta laulamaan. Joidenkin kohdalla enkelikuoro vaikenee itsepintaisesti. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
15:30
Olet mitä syöt
Karmea karkkihirmu. Lorna Slater on 50-vuotias sinkkunainen, jonka ruokavalio muistuttaa painajaismaisia lastenkutsuja. Hän ahtaa herkkuja minkä kerkiää ja tarjoilee niitä auliisti myös työkavereilleen. Toimiston väellä tulee kuitenkin mitta täyteen ja he ilmiantavat Lornan laihdutuspoliisi Gillian McKeithille. Mutta onko Lorna valmis torjumaan karkkien kutsun? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
16:00
Hurja remontti
New York kotona. Kathleen ja John huolehtivat kuudesta adoptiosisaruksestaan, joilla on Downin syndrooma. Vanha talo puretaan Broadway-tähti Kristin Chenowethin johdolla, ja perheen uusi koti tuo New Yorkin heidän luokseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
17:00
Huippumalli haussa
Kamera käy!. Neljä tyttöä taistelee finaalipaikasta. Tyra ohjaa lyhytelokuvaa, eikä kameran edessä säästellä tunteita. Vierailevana tuomarina on supermalli Tyson Beckford. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (40')

Kello 18:00

18:00
Kotikokkien taistelu
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
19:00
Hurja remontti
Ilon kyyneleet. Ty vannottaa, että tällä kertaa ei itketä, mutta ilon kyyneleet eivät ole kaukana iloiselta Johnsonin perheeltä, kun vanhempien pyyteetön työ yhteisönsä hyväksi palkitaan. Supermalli Brooklyn Decker toteuttaa perheen viiden tyttären unelman, ja hauskutuksesta vastaa Cedric the Entertainer. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Heidi on 32-vuotias kokki, joka on kärsinyt ylipainosta aina. Heidin ylipainon ovat aiheuttaneet väärät ruokailutottumukset. Heidi on laihduttanut useita kertoja, nyt laihdutustavoite on 40 kiloa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (40') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 77. Exän henki on yhä vahvasti läsnä Bergerin asunnossa, eikä Carrie saa siellä unta. Kihokin ilmoittaa itsestään. Mirandan yllätykseksi Stevellä on uusi naisystävä. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 78. Charlotte ottaa uuden uskontonsa rituaalit vakavasti, ja se aiheuttaa kitkaa parisuhteeseen. Berger tekee valaisevan syväanalyysin Mirandan miesongelmasta. Samanthan ja Jerryn suhde jatkuu yhä kiihkeänä. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:20
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Tukkanuottasilla. Kristin järjestää Scottin leikkimään perheen ainoan pojan kanssa, mutta myös yksinhuoltajaäiti Cindy kiinnostuu komeasta lastenhoitajasta. Amber ja Lucy ottavat yhteen Lucyn syntymäpäivillä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kiusalliset treffit. Leslie löytää puuman itsestään ja tapailee nuorempaa miestä. Grace järjestää Maddielle treffit Bonnien pojan kanssa. Bonnie järjestää murhamysteerijuhlat, jotka Pam yrittää parhaansa mukaan pilata. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Asiaa seksistä
Erilaisuus kunniaan. Tässä jaksossa koulukiertue vierailee Stockportin koulussa, missä oppilaille näytetään, kuinka mitä erilaisimmat vartalotyypit voivat olla täysin normaaleja ja viehättäviä. Opintoretkelle osallistuvat nuoret pääsevät kaitsemaan vilkkaita taaperoita, ja suuren seksikyselyn tulosten purkaminen saadaan päätökseen. 5. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Ruotsin plastiikkakirurgit
Täytettä kasvoihin. Jannice on saanut kaksi kasvohalvausta eikä pysty hymyilemään kunnolla. Jenny on puolestaan laihtunut paljon ja haluaa eroon ylimääräisestä ihosta keskivartalossaan. Marie sairastaa sklerodermaa, joka hävittää rasvakudosta muun muassa sormista ja kasvoista. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
02:20
Kotikokkien taistelu
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV