UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 15.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
09:55
Lemmen viemää
Pakeneva morsian. Kira ja Xaver kokevat viime hetken järkytyksen ennen vihkimistä, kun Martin tuo viestin, että vihkikappeli ja pappi eivät olekaan käytettävissä. Martin saa syyt päälleen, ja Kira yrittää selviytyä vaikeuksista kuten edellisissäkin häissään - ottamalla jalat alleen. Omatunto soimaa Nataschaa rankasti abortin jälkeen. Franziska avaa Andrén runosuonet, ja mies kelluu seitsemännessä taivaassa uuden rakkaansa ansiosta mutta muita hämmentää. Nilsin kehittelemä roolipelitemppu saa hänet itsensä mustasukkaiseksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, väkivalta).
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:55
X Factor UK
Tähtijahti käynnistyy. Huippusuositun sarjan 11. tuotantokausi käynnistyy! Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Tuomaristossa nähdään American Idolistakin tuttu tiukkasanainen musiikkimoguli Simon Cowell, Spice Girls -tyttöbändin jäsenenä julkisuuteen ponnahtanut Mel B, poplaulaja Cheryl Cole sekä kokenut musiikkituottaja Louis Walsh. Kisa alkaa tuttuun tapaan avoimilla koe-esiintymisillä, joissa nähdään ikimuistoisia esityksiä - sekä hyvässä että pahassa!
15:10
X Factor UK
Kaikenlaisia koelaulajia. Avointen koe-esiintymisten jatkuessa tuomariston eteen marssii jälleen monenlaisia laulajia. Mukana on niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja tuttujakin, mutta kaikilla heillä on yhteinen toive: päästä jatkoon todistamaan kykynsä ja valloittamaan katsojien sydämet. Moni kilpailija on tullut pitkänkin matkan päästä saadakseen hetkensä parrasvaloissa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:10
Walker, Teksasista
Lain tuolla puolen. Teknisten virheiden vuoksi vapaaksi päässeitä rikollisia tapetaan, ja Walker joutuu selvittämään kuka on ottanut lain omiin käsiinsä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:05
Lemmen viemää
Häähurmaa. Vihkimisen jälkeen hotelli Fürstenhofissa vietetään Kiran ja Xaverin onnellista hääjuhlaa. Kenen käsiin morsiamen heittokimppu päätyy? Natascha ei pysty kertomaan totuutta Konstantinille mutta ei valehtelemaankaan. Hän etsii pakotietä tuskallisesta tilanteestaan. André on niin rakastumassa Franziskaan että polvia heikottaa. Mutta mitä taka-ajatuksia salaperäisellä naisella on mielessään? Doriksen manipuloima puhelinviesti saa Charlotten itsensäkin epäilemään mielensä järkkymistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 18:00

18:05
Suomen surkein kuski
Miten kilpailijat reagoivat kun ambulanssi yllättää kapealla tiellä ja miten onnistuu peruutus esteradalla? Jaksossa testataan myös kuskien liikennemerkkitietämystä. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Tervetuloa naapurustoon!. Charlien naapuriin muuttaa hurmaava Danielle, joka haluaisi asettua aloilleen ja perustaa perheen. Niinpä Charlie päättää toivottaa Daniellen tervetulleeksi naapurustoon viemällä hänelle tuliaisiksi herkkukorin sekä yksiavioisen veljensä Alanin. Jaksossa vierailee näyttelijä Brooke Shields. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Hofstadter-isotooppi. Penny joutuu yhä syvemmälle nörttiystäviensä ihmeelliseen maailmaan, kun he vievät hänet sarjakuvakauppaan. Yllättäen kaupan tiskin takaa sarjakuvakirjojen keskeltä löytyykin varsin söpö mies nimeltä Stuart, ja pian Penny on sopinut treffit tämän kanssa. Mutta mikä Stuartissa oikein on hurmaavampaa kuin Leonardissa? Sitä ällistynyt Leonard ei kerta kaikkiaan ymmärrä. Jaksossa vierailee Ruma Betty -sarjasta tuttu näyttelijä Kevin Sussman! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Paratiisi puskassa. Legendaarisen piirrossarjan 500. jakso. Springfieldin asukkaat ovat järjestäneet salaa äänestyksen, jolla Simpsonit karkotetaan kaupungista. Luonnon helmasta löytyy uusi koti, jossa elämä on huoletonta ja helppoa. Miten käy, kun sana kiirii? K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Katujen kasvatti (K16)
Riistetyt. Ryhmä joutuu tekemisiin julman ihmiskaupparingin kanssa tutkiessaan venäläismafian asekauppoja. Javier tekee kilpaileville rikollisjengeille tarjouksen, josta näiden on vaikea kieltäytyä. Carlos näkee valoa tunnelin päässä, mutta yllättävä takaisku suistaa hänet takaisin pimeyteen. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Grimm (K16)
Paha pukki. Joulu on jo ovella, mutta juhlatunnelma on kaukana Nickin mielestä, kun joulupukkia muistuttava hahmo säikyttelee ja sieppaa kaupungin nuorisorikollisia. Vaikka Nick ja Hank epäilevätkin, että tapauksen takana piilee jotain yliluonnollista, juhlapyhien aikaan joulupukin löytäminen punalakkien massasta on yhtä vaikeaa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Monroe puolestaan haluaa järjestää Rosaleelle mojovan jouluyllätyksen. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät (K16)
Muistotilaisuus. Lip ja Ian törmäävät rengasrikon takia tiensivuun pysähtyneeseen rekkaan, jonka kuski pyytää heiltä apua korvausta vastaan. Steve tarjoaa väsyneelle Fionalle hetken hengähdystaukoa arjesta ja vie hänet hienoon hotelliin yöksi. Sheila lupautuu huolehtimaan pienestä Liam-pojasta sen aikaa, ja lapsenvahtina oleminen tekee hyvää fobioista kärsivälle naiselle. Fionan poissaolon aikana kotona ruvetaan järjestelemään hautajaisia. Linda asettaa kauppaansa kameroita kyllästyttyään jatkuvaan varasteluun vaikeuttaen siten Ianin ja Kashin salasuhdetta. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (seksi, väkivalta).
01:00
Simpsonit
Prätkäkundi. Homer ja kaverit ovat muodostaneet prätkäkerhon ja törmäävät legendaariseen bändiin poiketessaan matkan varrella 50-lukulaiseen kuppilaan. Vierasäänet: John Goodman, Henry Winkler, Jay North K12
01:27
Voittostudio