UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 30.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Amorin nuoli saa osuman. Perheen perustamishaluisella Nataschalla on selvät sävelet. Hän haluaa adoptiolapsen Konstantinin kanssa ja lastenhoitajan. Kesken valmistautumisen Elvis-kilpailun finaaliin Konstantin kuitenkin yhtäkkiä tajuaa, ketä hän todella rakastaa. Charlotte syyttää edelleen Dorista Juliuksen kuolemasta. Werner ehdottaa ex-vaimolleen lepolomaa parantolassa ja aikoo itsekin mukaan. Tästä Doris saa syyn polttaa päreensä jälleen. André heittää Franziskan ulos saatuaan selville, että hän on vaihtanut Nicolan korun rahaksi, mutta Franziskan kirje saa hänet katumaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Delfiinit ja Die Hard. Yossi putoaa kärryiltä, kun scifi-intoilija esittelee Corylle rekvisiittaa elokuvasta The Fifth Element - puuttuva tekijä. Aria hieroo kauppoja Bruce Willisin kuuluisasta rooliasusta ja tekee pomonsa ylpeäksi, kun hän esittelee asiakkaalle asiantuntevasti arvokasta rintaneulaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
14:30
Kreisiä menoa
Verta, hikeä ja kyynelkaasua. Jaksossa nähdään hulvattomia pätkiä muun muassa skeittaavasta koirasta, epäonnistuneista karateliikkeistä ja kyynelkaasujuoksukilpailuista. Aidoista kuvanauhapätkistä koostettu ohjelma hullunkurisista urheilulajeista ja niiden parissa sattuneista haavereista.
14:55
Myytinmurtajat
Luodinkestävä myytti. Adam ja Jamie tutkivat 2000 vuotta vanhaa myyttiä Arkhimedeen kuolemansäteestä ja yrittävät sytyttää puisen veneen tuleen peilien avulla. Testattavina ovat myös keinot haisunäädän hajun poistamiseen ja erilaiset luodinkestäviksi väitetyt esineet. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma legendoista ja myyteistä.
16:00
Walker, Teksasista
Viimeinen toivo. Walker, Alex, Trivette ja C.D. isännöivät Ranger Teen -leiriä vaikeuksissa oleville nuorille. Matkalla leiripaikalle yksi lapsista varastaa rikollisilta rahaa, ja he haluavat rahansa takaisin. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Onnellisen avioliiton salaisuus. Konstantinilla menee pasmat sekaisin tajutessaan olevansa rakastunut Marleneen ja Nataschan suunnitellessa samaan aikaan heidän omia häitään. André ei usko Franziskan tarinaa vakavasti sairaasta pojasta ja varoittaa Martinia, jonka puoleen Franziska kääntyy apua saadakseen. Sonnbichlerit lupaavat Martinille, että heidän pitkää ja onnellista avioliittoaan saa käyttää messussa hyvänä esimerkkinä muille, mutta myöhemmin Hildegardia odottaa oven takana aikamoinen yllätys. Goranilla riittää yritystä päästäkseen elämässä eteenpäin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Julie ja Dougie. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lohtusyöjä Julie ja kahvilla elävä Dougie. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf selvittää syömishäiriöiden varhaistoteamisen tärkeyttä. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Vanhoja pähkinöitä. Evelyniin rakastunut varakas liikemies Teddy yrittää ystävystyä Charlien ja Alanin kanssa viemällä heidät luksusreissulle Las Vegasiin. Teddy voittaa kyllä veljesten sydämet puolelleen hankkimalla heille kauniita naisia ja hyvää jäätelöä, mutta Evelyniä ei olekaan yhtä helppo hurmata. Amerikkalainen komediasarja. Sarja jää tauolle. K7
20:00
Rillit huurussa
Cornhuskers-pyörre. Penny ja hänen ystävänsä katsovat usein yhdessä Cornhuskers-rugbyjoukkueen pelejä, ja Leonardia huolestuttaa se, ettei Penny ole vielä kertaakaan kutsunut häntä mukaan. Ei kai Penny vain häpeä urheilutiedotonta poikaystäväänsä? Rajin ja Howardin yhteisiä hetkiä puolestaan häiritsee se, että nähtyään nätin tytön Howard poikkeuksetta hylkää ystävänsä sännätäkseen neidon perään. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
New York, New York!. Bart haluaa lähteä New Yorkiin etsimään karannutta tyttöystäväänsä. Simpsonit lähtevätkin koko perheen yhteiselle matkalle. Homer saa huomata, että New York City on muuttunut sitten viime käynnin. Margen näyttelijänlahjoja ei oikein osata arvostaa. Vierailevina ääninä on mm. Anne Hathaway ja Natalie Portman. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Catfish
Totuuden hetki. Eronnut yhden lapsen muusikkoisä Jarrod on rakastunut Abbyyn, jonka on tavannut Facebookissa puolitoista vuotta aikaisemmin. Jarrod jakaa ilonsa ja murheensa päivittäin puhelimessa Abbyn kanssa ja haluaisi vihdoinkin tavata kasvokkain. Vaikka aiemmat tapaamisyritykset ovat peruuntuneet yllättävistä syistä, haaveilee Jarrod jopa yhteen muuttamisesta. Nev löytää Abbyn Facebook-profiilin kuvalla toisenkin profiilin ja epäilykset heräävät. Abby suostuu kuitenkin tapaamiseen ja Jarrod matkaa paikan päälle ottamaan asioista selvää. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
112
Hätäkeskuspäivystäjien työnkuva on laaja ja haastava. Tänään kuulemme muun muassa rankan elvytyspuhelun. Turussa ja Vantaalla seurataan pelastuslaitosten arkea ja Espoossa seuraamme poliisin kiireistä yövuoroa.

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät (K16)
Mokia ja hyvittelyä. Lip ja Ian viettävät yön putkassa autovarkaudesta epäiltyinä. Veljeään suojeleva Lip yrittää ottaa syyn niskoilleen. Ianin tulevaisuudenhaaveet kariutuisivat rikosrekisterin vuoksi. Samaan aikaan Steve tuntuu kadonneen. Pahasti mokannut Frank yrittää peitellä lääkehuuruisen illan tapahtumia, mutta onnistuu hölmöilyllään vain yllyttämään Karenia toimimaan. Videopätkä on pian kaikkien huulilla ja Lip kuulee siitä naljailua. Kesken työpäivän myös Eddie näkee järkyttävän videon tyttärestään ja ryntää raivoissaan Frankin perään. Kaiken päätteeksi musertunut Eddie luovuttaa. Tapahtumien jälkeen Fiona saa tilaisuuden lähteä ulkomaille, mutta matkan toteutuminen vaatisi perheen jättämistä. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. Ensimmäinen tuotantokausi päättyy. K16 (seksi, väkivalta).
01:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 11. Jälleen kerran Simpsoneiden kauhutarinoita. Ensimmäiseksi Homer on tukehtua kuoliaaksi parsakaaliin ja taivaaseen pääsyn ehtona on hyvä teko. Toisessa tarinassa paljastetaan satuhahmojen pimeitä puolia. Kolmannessa delfiinit ottavat maailman haltuunsa Lisan vapautettua vankeudesta niiden johtajan. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio