UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 20.11.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.11.
Onnea, Jari ja Jalmari!
06:52
Hyrräpäät
Pienempi. Hyrräpäät ihastelevat perhospuutarhaa. Kotilaivassa odottaa kummallinen tähti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Hyvän kierrättäjät
Rallilauta. Hyvän kierrättäjät Ida, Robin ja Jyrki tuunaavat silityslaudasta, leluautonromusta ja lasten pyöränistuimesta veikeän mäkiauton. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:20
Mitä ihmettä?
Oppiminen. Miten me oikein opimme? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Kaapo
Kaapo ja ukkonen / Kaapon löytöretki / Kaapo maalaa talon / Kaapon kiitospäivä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Ludovic
Oikea aarre. Lila ja Ludovic ovat istuttamassa persikankiviä maahan. Kun Ludovic kaivaa siemenelle sopivaa istutuskuoppaa, se löytää maasta aarteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:03
Pingu
Pingu pomppii. Pomppiminen on hauskaa, mutta äiti ei oikein pidä siitä. Isä keksii keinon. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Galaxi
08:12
Villi tulevaisuus
Kummitus aikakoneessa. Ihmiskunnan uusi asuinpaikka on löytynyt mutta miten päästä eroon Haukkakiitäjistä? Tehtävä osoittautuu mutkikkaaksi ja pian miehistön välille syntyy sanaharkkaa. Animaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:34
Unna Junná
Paljonko kello on? Helillä on niin kiire, että hän ei jouda Surri-koiran kanssa ulos. Animaatiopajassa: Karhukettu ja Susi-Pasi. Eläimiä: Kenen korvat? Kissan elämää: Hertan poikaset kasvavat. HD Äänitekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Bogstadin kartano Oslossa on peräisin 1700-luvun lopulta, ja se avattiin ulkomuseoksi vuonna 1955. Talossa on asunut muun muassa Norjan ensimmäinen pääministeri Peder Anker lähes 200 vuotta sitten. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 20, 44/47. Happy hour. Työkavaverit nousevat Samin rinnalle Nathania vastaan. Uuden baarin avajaisista seuraa monenlaista rettelöintiä. Tess saa tärkeitä uutisia miehestään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
SAS: Erikoisjoukkojen kovassa koulussa
1/5. Brittien SAS-joukkojen pääsykokeet ovat legendaarisen haastavia. SAS:n riveissä palvelleet ammattisotilaat teettävät 30 miehelle oikeissa testeissä käytettyjä tehtäviä. Harva kestää tässä porukassa edes 48 tuntia. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Alias Lönnrot
3/6. Agility ja joulupukki 2.0. Ali Jahangiri ja Martina Aitolehti pakottavat, tai siis kannustavat, työmatkalaisia liikuntaradalle. Ali ja Bull Mentula risteyttävät toiminnassaan Joulupukin ja ulosottomiehen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:27
Alias Lönnrot
4/6. Pikku Kakkonen ja tölkkiralli. Ali Jahangiri ja Sanna Stellan taantuvat tunnelmoimaan Pikku Kakkosen postilla. Ali ja Abdirahim "Husu" Hussein tienaavat palauttamalla tölkkejä - Tallinnaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Unelmakoti
5/8. Simone ja Tommy haaveilevat energiatehokkaasta kodista, joka olisi kaiken lisäksi pyöreä. Suunnitelmat ja rakentaminen lähtevät käyntiin vauhdikkaasti, mutta kovalla tahdilla on hintansa. Simonen voimat loppuvat yhtäkkiä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Mieleni ja minä
5/6. Millaista on elää psyykkisen sairauden kanssa? Sarjassa seitsemän eri diagnoosin saanutta henkilöä kuvaa arkielämänsä nousut ja laskut rehellisesti ja avoimesti kännykällään. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Sydänsurujen biologia
4/4. Mitä ihmiskehossa tapahtuu, kun sydän murtuu? Anders, Kristian ja Olivia osallistuvat kahdeksaan kokeeseen, joissa heidän aivonsa ja sydämensä tutkitaan. Tänään on vuorossa psyykkisiä testejä ja mielikuvaharjoitteita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/8. Naarasleopardi Dizzyn silmässä on jotain vikaa, eikä se ehkä enää pärjää luonnossa. Eläinsairaalaan tuodaan vakavasti vammautunut hevonen. Tea-koira ei enää pysty seisomaan tai kävelemään. Mikä neuvoksi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Länsimetro ja politiikan takakontit. Vieraana Ville Pernaa. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 695: Signaaleja. Elina joutuu puun ja kuoren väliin. Sonja lähettää vääriä signaaleja. Pyry karkottaa kilpailijan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:58
Uusi Päivä
Jakso 696: Luovuus kukkii. Tomin leffasopassa on liian monta kokkia. Sakari vilauttaa Sonjalle vakavampaa minäänsä. Aava aiheuttaa häiriötä Voimalassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi Päivä
Jakso 697: Epäilyksen varjo. Reino löytää todisteita. Otso ja Tero kilpailevat Maijan suosiosta. Osku järjestää bileet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Hertan maailma, Titta Pikkanen, Sohvatiikerit, Pasin ja Kielon valtakunta, Neiti Etiketti sekä Postimies Pate, erikoislähettipalvelu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Pikku Kakkosen lastenkonsertti: Älä lopeta leikkimistä
Pikku Kakkosen lastenkonsertin taltiointi Rovaniemen teatterista 28.10.2017. Lavalla musisoi toistakymmentä Pikku Kakkosen juontajaa ja hahmoa, eikä leikistä meinaa tulla loppua ollenkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Tähtäimessä merivoimat
6/8. Alokas McGregor on jäänyt tasoltaan jälkeen muusta ryhmästä ja monet muutkin ovat heikoilla. Kurssin priimus Able ei kuitekaan tunne sympatiaa heikompiaan kohtaan. HD Äänitekstitys: suomi.
19:50
Mersusta seuraava
Kolhuja saaneet äiti, tytär ja Toyota Corolla pyrkivät kaikki takaisin radalle. KK: Aino Lappalainen, Anna Lappalainen. O: Reetta Aalto. T: Lumo Films Oy, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 698: Kahden vaiheilla. Tero yrittää vetää välistä. Stella haistaa palaneen käryä. Tomi joutuu hankalaan välikäteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Siskonpeti : Kuolema
Kausi 3, 9/10. Kuolema. Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Jenny+
Käytettävissä 24/7. Riittävätkö vuorokauden tunnit? Jenny Lehtinen vie lapsiperheeseen lean-konsultin ja Saara Sarvas etsii ratkaisua monitoimiroboteista. Brunssilla nautiskelemassa Mira Luoti ja Gogi Mavromichalis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Girls
Kausi 6, 4/10. Kipeä poistuminen. Hannah saa haastateltavaltaan monenmoisia uusia ajatuksia ja vinkkejä. Miksi Adam ottaa hatkat kesken näytelmäharjoituksen? Ray pohtii syntyjä syviä. Marnie joutuu katsomaan peiliin. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
21:58
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:03
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:10
True Detective (K16)
Kausi 2, 6/8. Tiimi etsii epätoivoisesti todistajaa, jolla oli tietoja uhrista, mutta nainen on kadonnut kuin maan alle. Ani soluttautuu uhkarohkeasti aivan rikollisliigan sisäpiiriin. Onko selusta turvattu? T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
23:10
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 4/10. Harpyijan pojat. Uskonsoturit saavat lisää nostetta ja käyvät yhä aggressiivisemmiksi. Jaime ja Bronn matkaavat kohti etelää. Ellaria ja Hietakäärmeet vannovat kostoa. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna