UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 3.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 3.9.
Onnea, Soile, Soili ja Soila.
06:52
Popi Kissa
Avaruuskisa. Popi Kissa ja hänen ystävänsä lähtevät avaruuteen etsimään karkkia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Me Peltiset
Hyväntahtoinen huijaus. Joskus on parempi olla huomaamatta, että tekeillä on yllätys. Peltisinä Johanna Ala-Siurua ja Mari Pöllänen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Franklin ja ystävät
Franklin ja karatetunti. Konna-täti järjestää ystävyksille karatekurssin. Franklinillä ja Hanhella on niin kiire oppia hurjimmat temput, että he päättävät opiskella karatea itse. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Salapoliisitoimisto
Kissan arvoitus. Pojalla ja hänen mummollaan on salainen etsivätoimisto, joka ratkoo mysteereitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Pipsa Possu
Naamiaiset. Pipsa ja Jyri pitävät naamiaiset, jonne he ovat kutsuneet kaikki ystävänsä. Pipsa on pukeutunut keijukaisprinsessaksi ja Jyri dinosaurukseksi. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Herää pahvi: Helikopteri
Herää pahvi! Pahvilaatikko saa uuden elämän Jyrkin ja Neposen leikeissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Sasu
Sasun tunnustus. Sasu rikkoo Sakun leluauton, mutta ei uskalla tunnustaa tekoaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Ryhmä Hau
Karjaa ja karkeloa. Maamies Ekin lehmät karkaavat junasta jännälahtelaisten kauhistukseksi. Kissa katolla. Hali joutuu pinteeseen siilon katolle, ja Aleksilla välähtää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Viidakkokirja
Baloon aarre. Mowgli ja Bagheera kuulevat, että Baloo on menettänyt suurimman aarteensa Shere Khanille. He haluavat piristää Baloota ja päättävät löytää aarteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:29
Kanikenttä (7)
Lennonjohtotorni sekaisin. Kanikentän taiteellinen tila on vierailevien taidekriitikkojen mielestä surkea. Fredi aikoo tehdä uutta taidetta Paviaanin kanssa ja antaa kentän Nedin johtoon. Seuraukset ovat arvattavissa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok
Pok hyökkää! Mok pelkää tulleensa allergiseksi Pokille, mutta syy aivasteluun saattaakin löytyä muualta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Lopussa. Maddyn suhde Tomiin vaarantaa hänen uransa. Daishalla on edessään rankka päätös tulevaisuudestaan. Michaelin paineet Annalesen suhteen kasvavat. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luonnon antimia
Alattiolainen Toril Bakken on uuttera marjastaja ja kalastaja ja opettaa muitakin käyttämään hyväksi luonnon monipuolisia antimia. Millaisia raaka-aineita Toril luonnon omasta ruokakomerosta löytää? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Reggie Yates: Venäjän nuoret
3/3. Teinimallitehdas. Mallibisnes kukoistaa Venäjällä. Mitä nuorempana uran aloittaa, sen parempi. Menestys on menolippu Siperiasta, mutta joidenkin toimistojen toiminta tuntuu olevan lähempänä seuralaisvälitystä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Annen espanjalaisherkut
1/8: Andalusia. Tanskalaiskokki Anne Hjernøe on muuttanut Espanjaan, Andalusian vuorille. Aluksi hän käy kauppahallissa Malagassa ja ryhtyy sitten valmistamaan kasvisruokia. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania
Riikka Kurki bloggaa minimaailman sisustamisesta. Blogistaniassa nähdään Riikan nukkekoti, josta löytyy Tavastian takahuone. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania
Kajsa Wikmanin käsityöblogi johti tilkkukirjan julkaisemiseen jenkeissä ja Suomessa. Blogistaniassa Kajsa ja ystävät tekevät värikkäitä huopatorttuja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Peltsin Lappi
Poro. Käsivarren poromiehet pestaavat Peltsin mukaan aitatalkoisiin ja vasojen kesämerkintään. Erämaassa luonto on läsnä, kesäauto kastuu ja siima kiristyy. Sääski on syystä Lapin tunnuseläin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Erätulilla: Elämysretki
Toimittaja Heli Järvinen liittyy ennakkoluulottomasti porukkaan, joka kokeilee kickbikeä ja melontaa vesisateisessa luonnossa Sulkavan kauniissa maisemissa. Lopuksi odottaa vielä yllätystehtävä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Nuoret ja luonto
Osa 4/6: Eläinsafarilla Ruotsissa. Koko porukka lähtee eläinsafarille Ruotsiin. Kaikki haluavat nähdä ainakin karhun. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Syrjäytetty sukupolvi
Nuorten pääsy työuran alkuun kangertelee Ruotsissa. Usein työt ovat huonosti palkattuja pätkätöitä ja työehdot mielivaltaisia, ja jos tällaiset työt eivät kiinnosta, haukutaan nuoria laiskoiksi Äänitekstitys: suomi.
15:30
Ypäjä
3/19: Näytön paikka. Ypäjällä on kisapäivä, ja Pinja osallistuu kenttäkisoihin ensimmäistä kertaa elämässään. Ratsastuslinjalta karsittu Niina K. osallistuu koulukisoihin todistaakseen muille osaavansa ratsastaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Uusi päivä
Osa 274: "Vaihda pois arkipaita". Asko lähtee seikkailun tielle. Petran tiellä on este. Jimi keksii idean. Vilma kohtaa Karrin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi päivä
Osa 275: "Viimeinen kerta tää olla saa". Karri löytää avaimen Mirjan mieleen. Lissun ja Markun sukset menevät ristiin. Asko on vieraalla kentällä. Elinaa ja Lauria yhdistää innovaatio. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Muista laulaa, Tiketi Tok, Tarinoita maailmalta, Lauri kilpa-auto, Kotikisa sekä Kasper ja Liisa. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Peilejä. Hätääntynyt Michael tekee kaikkensa Annalesen ja avioliittonsa eteen. Maddy yrittää kovasti olla vastuullinen. Mark yllätetään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Ypäjä
4/19: Rikkaus, rakkaus ja rusketus. Hevoset kirmaavat kesälaitumille, mutta opiston oppilaat ja opettajat lomailevat vain lyhyissä pätkissä. Niina M. hikoilee takotunnilla. Niina K. ja Maria suuntaavat festareille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Peltsin Lappi
Kulta. Peltsille selviää, että kultahippujen eteen joutuu käyttämään voimaa, ja hiki virtaa, mutta lopuksi vaskoolissa kilahtaa. Unelma isosta taimenesta vaihtuu seikkailuksi erämaassa. Vuotson markkinoilla on menoa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Yle Live: Ruudolf & Karri Koira
Kaksinkertainen rapin suomenmestari Ruudolf veti Ruissalon uimarannan täyteen hiphop-show'llaan Ruisrockissa heinäkuussa 2014. Lavalla myös Karri Koira, Musta Barbaari, Aksim ja Prinssi Jusuf. (U) HD

Kello 21:00

21:00
Siskonpeti (7)
Kausi 1. Osa 9/12. Äitiys: raskaana olevan vartalo on kaikkien omaisuutta, ja marttyyri-äiti syö keittiön kaapissa. Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Miranda
2/2. Mirandan ja Garyn teerenpeli näytti jo johtavan ikuiseen onneen. Sitten seinä nousi vastaan, kun Miranda ryhtyi miettimään liikoja. Saavatko he viimein toisensa vai jäävätkö kaikki sittenkin ilman? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:01
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:06
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:10
Bates Motel (16)
Kausi 2, 5/10. Norman uskoo Codylle salaisuuden. Onko se virhe? Väkivalta jatkuu Zanen porukoissa, ja Dylan saa kunnolla siipeensä. Norma tarttuu tuntemattoman tahon avuntarjoukseen edistääkseen asiaansa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Fresh Meat (K16)
Kausi 2, 1/8. Uusi lukukausi alkaa, ja kämppikset ovat koossa taas. Kingsley on kokenut henkisen herätyksen, Josie aloittelee uutta tuttavuutta, JP:n vanha kamu ilmaantuu maisemiin, ja kimppakämppä saa uuden asukkaan. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
23:40
Ypäjä
4/19: Rikkaus, rakkaus ja rusketus. Hevoset kirmaavat kesälaitumille, mutta opiston oppilaat ja opettajat lomailevat vain lyhyissä pätkissä. Niina M. hikoilee takotunnilla. Niina K. ja Maria suuntaavat festareille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Copper (K16)
7/10. Hudsonjoen koulu. Corcoran pohtii onko hän tehnyt oikeita ratkaisuja Annien suhteen. Kaupunkiin saapuu uusia tulokkaita, joilla on Robert Morehouselle houkuttava tarjous. Tarttuuko hän siihen riskeistä huolimatta? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna