UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Tiistai 16.9.

07:00
Aamusydämellä
Ulos oravanpyörästä. Miten elää onnellisuutta tavoitellen ja vailla omaisuutta, siitä kertovat maailmanmatkaajat Päivi ja Santeri Kannisto. yle.fi/aamusydamella.
07:40
Pisara
Joona Kortesmäki: "Onnellisuus lähtee sitoutumisesta arvoihin, ei päätös kerrallaan elämisestä." (Sananl. 4:23-26)
07:45
Taivaallista menoa: Ei voi vaieta
Jan-Erik Andelin tunnetaan Borgåbladetin pääkirjoitustoimittajana. Hän on myös pianisti ja metodisti. Andelin kertoo elämästään ja siitä, mikä kannustaa häntä tekemään vaikeitakin päätöksiä. Toimittaja: Nin Granvik. HD
08:15
Närbild
Suomeen on saapunut syyrialaisia pakolaisia. Miten kunnat ottavat heidät vastaan ja huolehtivat heidän sopeutumisestaan?
08:45
Jumalanpalvelus
Kansainvälinen jumalanpalvelus Karlstadin tuomiokirkosta Ruotsista. Saarna piispa Esbjörn Hagberg, Ruotsi. Avustavat piispat Solveig Fiske, Norja ja Alexander Malasusa, Tansania. Kuoro: Loruvani Choir, Tansania. HD
11:50
Kansallismaisemat: Saaristomeri
Tiheät kylät tai yksittäiset asumusryhmät punaisine rakennuksineen ovat erottamaton osa saaristomaisemaa. Monien vehmaiden saarien suojaisissa satamissa olevat venevajojen rivistöt ovat osa saaristolaisperinnettä.(U)

Kello 12:00

12:00
Puoli seitsemän
Vieraana muusikko ja yrittäjä Jannika B. Esittelemme Suomen viihtyisimmän ja hiljaisimman veneen ja sen keksijän. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
12:30
Majakka: Porkkala
Reilut 300 neliötä kolmessa kerroksessa. Vapaat näkymät. Rauhoitettu luoto. Kunnostuskohde. Toimittaja: Tom Backmansson, 1998.
12:45
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. K12 (ahdistus).
13:15
Muuttohaukantie
Kauppojen, baarien ja yöelämän läheisyys muuttuu Merille ja Juhalle toissijaiseksi, kun perheeseen syntyy Venla. Muutto keskustasta upouuteen rivitaloon haastaa myös sisustaja Ilse Juolan. Rami Koivula seuraa tapahtumia.
13:45
Muuttohaukantie
Nuoripari muuttaa Raumalla ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Uuden makuuhuoneen rohkeassa toteutuksessa ammattisisustaja Leena Carelse on ennakkoluuloton. Olli ei ole aikaisemmin muuttanut ja remontointikin on uusi kokemus.
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
14:50
Ykkösaamu
Vieraana on valtion omistajaohjauksesta vastaava kehitysministeri Pekka Haavisto (vihr.). Haastattelijana Seija Rautio.
15:30
Kuningaskuluttaja
Yksityisten lääkäriasemien tutkimushinnoissa huikeat erot: Vertailemalla säästäisit satasia. Testissä tavallista silitysrautaa järeämmät silityskeskukset.
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD
17:05
Sami Yaffa - Sound Tracker
Missä syntyi tango? Sami Yaffa seuraa legendaaristen tangotaitelijoiden Carlos Gardelin ja Astor Piazzolan jalanjälkiä Rio de la Platalle selvittääkseen Buenos Airesin ja Montevideon välisen kiistan. HD

Kello 18:00

18:00
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. K12 (ahdistus).
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Uusi päivä
Osa 402: Pokka pitää. Jimi alkaa kaivella menneitä. Tomi järjestää tuplatreffit. Asko ja Elina yrittävät pelastaa Ainon. Teron vaihtoehdot käyvät vähiin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:00
A-studio
Syyrian taisteluihin lähteneet suomalaisnuoret: fundamentalisteja vai auttajia? Juontajana Annukka Roininen.
20:30
Spotlight: Mikään ei ole enää salaista
Osa 1/2. Ne tietävät sinusta enemmän kuin sinä itse. Ne valvovat mitä teet ja kenen kanssa. Ne ovat turvallisuuspalveluita, hakkereita ja yrityksiä jotka tienaavat rahansa myymällä tietoja sinusta. Ja ne näkevät kaiken.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Tänään aiheena adrenaliini. Vieraana Estonia-onnettomuudesta selviytynyt Petter Ehrnsten, extreme-urheilija Catharina Stackelberg ja näyttelijä Christoffer Strandberg. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media, 2015.
22:00
Totuus rakkaudesta
11/16. Riitelyn jalo taito. Miten puhut puolisollesi? Näin syntyy hyvä riita. Kannattaako ristiriitoja välttää? Totuuden rakkudesta kertovat mm. Kari Salmelainen, Piitu Uski, Sami Saikkonen ja Sanna Kiiski. (U). HD
22:30
Tekijänä: Aki Roukala
Valokuvaaja Aki Roukala hylkäsi Helsingin, työpaikan Imagessa sekä boheemielämän, ja osti talon Hailuodosta. Tavoitteena oli oppia näkemään maailma omin silmin. Kolme vuotta on kulunut - mitä pohjoisesta löytyi? (U)
23:00
Uusi Kino: I love my job
Neljä tarinaa työpaikalla koetuista konflikteista ja fantasioista miten ristiriidat olisi voitu ratkaista. O: Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Uusi Kino: People in white - valkopukuiset
Dokumenttielokuva tutkii mielenterveyspotilaan ja lääkärin suhdetta. Mielenterveyspotilaat kertovat toisilleen tarinoita heitä hoitaneista ammattilaisista. O: Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen (2010). HD Sallittu kaiken ikäisille.