UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 29.10.

04:30
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 8/20. Kunnon kaliiperit. Panttilainaamon väki pääsee räiskimään oikealla isojen poikien pyssyllä, kun tiskille tuodaan Boys-panssarintorjuntakivääri. Jimmien ystävätär kaupittelee matka-arkkua, joka on ollut mukana legendaarisen Eugene Bunchin suorittamassa junaryöstössä. Toinen asiakas haluaa tietää, ovatko hänen itse ottamansa valokuvat Apollo 13 -aluksesta arvokkaita. Amerikkalainen sarja. (20')
05:00
Astral-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
08:30
Taste
Kausi 2. Jakso 13/16. Lohikäärme nousee. Kuusi jäljellä olevaa kokkia haastetaan semifinaalissa tekemään ruokaa oluen kaveriksi. Tonyn joukkue käyttää aineksina äyriäisiä, Anthonyn sisäelimiä ja Marcuksen eksoottisia aineksia. Vierailevana mentorina toimii Jonathan Waxman. Amerikkalainen ruokareality.
09:30
Taste
Kausi 2. Jakso 14/16. Pettymyksiä. Semifinaalin soolohaasteessa tehdään jotain oluesta. Mentorit päättävät yllättää kilpailijat kesken haasteen nähdäkseen, kenessä on voittoainesta, mutta paniikin hetkiä ja pettymyksiä riittää. Jonathan Waxman avustaa joukkuehaasteen voittanutta joukkuetta. Amerikkalainen ruokareality.
10:30
Jaksa paremmin
Kausi 5. Jakso 10/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen vierailee Turussa Pekka Hyysalon makuuhuoneessa. Vierailemme myös Pekan Fightback-tilassa ja tutustumme Vasa Concept -kuntoutukseen. Sarjamme lajitestaaja Nina pyörähtää Bellywood-tanssitunnilla. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:00
Pomo piilossa
Kausi 3. Jakso 7/10. Mr. Lube. Mr. Lube on autonhuoltoketju, joka on erikoistunut nopeisiin öljynvaihtoihin. Nyt liiketoimintamalli on muuttunut, sillä nykyautoihin ei tarvitse enää vaihtaa öljyjä yhtä tiuhaan. Siksi olennaista onkin hyvä asiakaspalvelu ja lisäpalveluiden tarjoaminen asiakkaille. Toimitusjohtaja Stuart Suls tekeytyy harjoittelijaksi varmistaakseen, että yrityksen työntekijät ymmärtävät tilanteen. Kanadalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 31/32. Jouluksi kotiin 1/2. Shilo Harris sai pahoja palovammoja palvellessaan Irakissa. Texasilaisen sotaveteraanin elämää hankaloittaa kotiseudun kuumuus ja kuivuus, mutta se ei estä häntä auttamasta uutterasti kohtalotovereitaan. Hurja remontti kiittää sankaria parhaalla mahdollisella tavalla: uudella kodilla. Amerikkalainen sarja.
13:00
Amerikan karmeimmat kokit
Kausi 3. Jakso 5/8. Irlannin makuja. Aluksi kilpailijat joutuvat joukkuehaasteeseen, jossa pitää maistella ja kopioida annos. Pääruokahaasteessa kilpailijat valmistavat tarjottavaa Pyhän Patrickin päivän juhliin, mutta yhdellä jos toisella loppuu aika kesken. Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 17/18. Kreikkalainen juttu. Kreikkalaista pikaruokaa tarjoava franchiseketju My Big Fat Greek Gyro kurottelee korkealle, mutta omistajat eivät ole tehtävänsä tasalla. Franchiseyrittäjät on jätetty täysin ilman tukea ja neuvoja, ja ruokaakaan ei voi kovin kreikkalaiseksi kehua. Kreikkalaisessa perheessä kasvaneelle Marcusille firman auttaminen on sydämen asia. Amerikkalainen realitysarja. (43')
15:00
Säpinää kannen alla
Kausi 3. Jakso 15/16. Jälleennäkeminen, osa 1. Eros-jahdin miehistö kokoontuu jälleen ja keskustelee menneen risteilykauden tapahtumista. Jaksossa pureudutaan muun muassa Rockyn pätevyyteen, Katen ja Leonin hyisiin väleihin sekä veneen keittiössä syttyneeseen tulipaloon. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Säpinää kannen alla
Kausi 3. Jakso 16/16. Jälleennäkeminen, osa 2. Risteilykauden puiminen studiossa jatkuu, kun Eros-jahdin miehistö on koolla. Kuumia puheenaiheita ovat muun muassa Rockyn ja Eddien suhde sekä Connien merellä saamat suru-uutiset. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 21/37. Lontoo kutsuu. Mike ja Frank jättävät Italian taakseen, mutta pysyvät vanhalla mantereella ja suuntaavat Britanniaan. Erikoisia tyyppejä ja esineitä löytyy sieltäkin, mutta samalla kotipuolessa Danielle hieroo kauppoja, jotka eivät voi odottaa. Australialainen realitysarja. (42')

Kello 18:00

18:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 22/37. Keräilyä tai kepponen. Mike ja Frank kiertelevät halloweenin hengessä karmivissa paikoissa, mutta tapaavat samalla myös vanhoja tuttuja. Australialainen realitysarja. (42')
19:00
Talent USA
Kausi 10. Jakso 13/24. Isosti Isossa Omenassa. Suorat lähetykset alkavat Radio City Music Hallilla New Yorkissa. Murtuvatko esiintyjät paineen alla vai osaavatko he ottaa lavan haltuun Isossa Omenassa? Amerikkalainen viihdeohjelma. (82')

Kello 21:00

21:00
Kuokkavieras Kataja
Kausi 1. Jakso 8/10. Asikkala. Janne Kataja ja hänen dynaamiset kumppaninsa Hannu ja Sami löytävät itsensä tällä kertaa Asikkalasta. Miksi Janne kaatuu tyhjyyteen neljän kilometrin korkeudessa? Saako matkustaja-alukseen liftata kanavan rannalta? Lähteekö kukaan uimakaveriksi, jos vain soittaa ovikelloa ja kysyy rohkeasti? Kotimainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kauppaneuvos Jethro
Kausi 2. Jakso 9/14. Kauppaneuvos Jethro on kutsuttu Vuokattiin perinteiseen rullahiihtokilpailuun järjestely- ja markkinointitehtäviin. Hänelle varatut roolit kilpailun jäniksenä ja lähettäjänä eivät mene aivan putkeen, mutta Jethro ei lannistu, vaan alkaa markkinoida Pohjois-Suomea ennennäkemättömällä tavalla. Kotimainen realitysarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Hottikset 2.0
Kausi 2. Jakso 9/12. Rakkauden ammattilainen. Hottisten kämpillä tarvitaan ammattiapua ja rakkausvalmentaja lyö faktat pöytään. Ovatko hyvät käytöstavat tuntematon käsite Hottiksille? Amanda tapaa vanhan tutun ja lopulta käteen jää vain muna. Kotimainen realitysarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 15/30. Puttaa ja panttaa. Rick ihastuu vanhaan 1950-luvun Pepsi-automaattiin, mutta sen punainen väri herättää epäilyksiä. Chumlee innostuu minigolfpallosetistä, mutta Rick torppaa kaupat. Kiista palloista johtaa koko jengin väliseen minigolfkisaan. Amerikkalainen realitysarja. (20')
00:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 16/30. Katekilpailu. Corey turhautuu siihen, etteivät Rick ja Old Man tee hänestä yhtiökumppania. Ärsyyntynyt Corey haluaa lyödä Rickin kanssa vetoa siitä, kumpi saa hankkimalleen tavaralle paremman katteen. Mutta kumpi onkaan arvokkaampi, Wayne Gretzkyn allekirjoittama sopimus vai toisen maailmansodan aikainen kranaatinheitin? Amerikkalainen realitysarja. (20')
01:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 49/56. Jyväskylä. Riikka saa Pertiltä kehuja ajotaidostaan. Kortiton, päihtynyt nainen kaahaa vanhempiensa autolla holtittomasti. Yön tunteina jahdataan asemiestä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 50/56. Vantaa. Asiakas jättää maijaan kosteat terveiset. Janne ja Mikko ottavat tehtäviä vastaan kirjaimellisesti lennosta. Ovela autokunta vaikeuttaa rattijuopumustapauksen selvittämistä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
02:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 51/56. Forssa. Esa ja Jouni saavat kehuja tutulta asiakkaalta. Hääpaikalla eritteet roiskuvat ja poliisit joutuvat puuttumaan juhlijoiden karkelointiin useampaan otteeseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (väkivalta).
02:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 52/56. Mikkeli. Lähiössä heiluu pesäpallomaila. Mönkijäkuski ja puupino törmäävät kohtalokkaasti. Juhlijat tappelevat, kaatuilevat ja nukkuvat kadulla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 23/26. Paljastava blogi. Pacific Highwayn raja-asemalle saapuu amerikkalainen bussimatkustaja, joka väittää olevansa matkalla kylpylälomalle. Hänellä ei kuitenkaan ole pysyvää osoitetta, mikä herättää rajavartijoiden epäilyt. Taustatutkimus paljastaakin miehestä yllättäviä yksityiskohtia. Kanadalainen realitysarja. (22')
03:30
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 24/26. Hämärä hansikaslokero. Abbotsfordin raja-asemalle saapuu kanadalaismatkustaja, jonka autosta löytyy salaperäinen lukittu lokero, mikä herättää rajavartiolaitoksen mielenkiinnon. Vancouverin postikeskuksessa puolestaan ihmetellään herkkulähetystä, jonka sisältö ei ole aivan sitä mitä tulliluettelossa väitetään. Kanadalainen realitysarja. (22')
04:00
Astral-TV
05:00
Astral-TV