UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 4.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Mustan paperin tarinoita 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Juhlinnan vaikutukset maksaan 6.50 Makuja: Parsa-saksanpähkinätaskut 7.10 Millä mallilla hallitusneuvottelut? 7.40 Suomalaisten auttamishalu katastrofeissa 8.10 Minun kirjahyllyni: Johanna Sumuvuori 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Makuja: Parsa-saksanpähkinätaskut 9.05 Studio55.fi: Miten hoidat reumasairauttasi? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Miten hoidat reumasairauttasi? Vieraana reumatologi Heikki Hinkka
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Paprika-tomaattikeitto
09:45
MTV3.doc: Kennedyn kirous
Menestynyt Kennedyn suku on surullisen kuuluisa sitä kohdanneista traagisista tapahtumista, joista kuuluisin on John F. Kennedyn salamurha. Dokumentissa kerrataan perheenjäsenten elämänkaari Joe-isästä lähtien ja käydään läpi lukuisia perhettä kohdanneita tragedioita. Äänitekstitys: suomi.
10:45
Piilokamera
1. Aito ja alkuperäinen Piilokamera jatkuu. Legendaarinen Peter Funt on saanut juontajaparikseen Rillit huurussa -sarjasta tutun Mayim Bialikin. Ensimmäisessä jaksossa ihmetellään lähettilennokkia ja mihin tahansa suostuvaisia julkkistyrkkyjä, yritetään saada potilaat paikkaamaan itse hampaansa nettihammaslääkärin vastaanotolla ja selvitetään, miten pahaa-aavistamattomat ihmiset reagoivat, kun lemmiskelevä pari tukkii reitin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
11:10
Lääkärit
Aivoaneurysma. Irakista palanneella lääkärillä todettiin valtimon pullistuma aivoissa, ja siitä kuntoutuminen oli kovan työn takana. Lisäksi reality-tv-tähti Camille Grammer kertoo kamppailustaan syöpää vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Selviytyjät
Jälleennäkeminen. Kausi päättyy! Selviytyjien 26. tuotantokauden tuomariston jäsenet kokoontuvat studiolle muistelemaan menneitä juontaja Jeff Probstin johdolla ja kertomaan, kuinka ohjelma muutti heidän elämäänsä. Mukana myös vanhempien kausien kilpailijoita, muun muassa ihailtu ja häikäilemätön Boston Rob, joka kertoo mielipiteensä Phillipin luomista BR-säännöistä. Mitä kuuluu Cochranille, Dawnille, Brendalle ja Phillipille? Muistellaan myös kaikkien aikojen ensimmäistä Selviytyjät-kautta vuodelta 2000, jonka kilpailijoista vanhin, suorasanainen Rudy Boesch on saapunut paikan päälle antamaan lausuntojaan. Minkälainen tulee olemaan Selvitytyjien 27. tuotantokausi? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kesäkasvislasagne. Tällä kertaa valmistuu herkullisen näköinen kasvislasagne, johon Jamie nakkaa vihreää parsaa, herneitä, papuja, kevätsipulia, yrttejä ja raejuustoa. Lisukkeeksi valmistuu tomaattisalaatti leipäkrutongeilla, ja jälkkäriksi on luvassa mangojäädykepalleroita. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Mitä tänään syötäisiin?
Paprika-tomaattikeitto
15:05
Millerit
Sukukalleudet. Nathan elättelee edelleen toiveita vanhempiensa avioliiton pelastumisesta. Kun eronneen parin tavarat saapuvat, hän haluaa molempien näkevän kaikki sukukalleudet, jos he vaikka tulisivat katumapäälle. Avioliiton pelastamista tärkeämpää kuitenkin olisi se, että jos vanhemmat palaisivat yhteen, Naten ja Debbien elämä voisi palata ennalleen. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Tähdet, tähdet
Musikaali. Kausi 2, 9/10. Ketkä kaksi jatkavat finaaliin ja kenen tie katkeaa kalkkiviivoilla? Illan teema vie meidät hulvattomuuden ja eläytymiskyvyn alkulähteelle, musikaalien maailmaan. Asiantuntijana toimii genren guru Marco Bjurström.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Reijo Karhinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Evidenssiä sadismista Seinen sillalla. Liam yrittää puhelinkuvat kädessään todistaa Quinnille, että tämä oli ollut Charles de Gaullen lentokentällä samaan aikaan kuin Hopen seurue. Ja että juuri Quinn työnsi Ivyn sillalta Seineen, jotta Liam olisi ryhtynyt hengenpelastajaksi ja Hope olisi turhautunut odottamaan - niin kuin sitten kävikin. Quinn väittää olleensa Pariisissa vain työasioissa, c'est tout. "Sitä paitsi en voinut ajaa tuota typerää skootteria, koska en edes osaa ajaa skootteria." Wyatt kysyy, työnsikö äiti Ivyn jokeen. "Työnsitkö, hitto vie?" Hope miettii, voisiko ihmisen hulluus hypätä sukupolvien yli - vai olisiko todennäköistä, että hänen ja Wyattin lapsesta tulisi geneettisen isoäitinsä Quinnin kaltainen yksilö, jonka psyykessä vallitsisi ikuinen kaaos. Ivy kertoo Oliverille ja Alylle olleensa väärässä, kun ei uskonut Quinnin täyshulluuteen. "Tunsin silloin sillankaiteella istuessani, etten vain pudonnut Seineen, vaan että joku työnsi minut. Se oli Quinn." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Paprika-tomaattikeitto

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Tulin hakemaan sinua. Debbie on suunniltaan huolesta Sarahin katoamisen tähden. Lindy tekee Rubylle ehdotuksen mutta siinä piilee koukku. Alicia ja David puhuvat syvällisiä keskellä polttarihassuttelua. Kaatosade saa kyläläiset valmistautumaan tulvaan, ja samalla synkeä murhaaja tarkkailee pubia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:25
Emmerdale
Panttivangit, osa 1/2. Cameron pitää joukkoa kyläläisiä panttivankeinaan pubissa ja heiluttelee asetta. Eräs vangeista makaa tajuttomana pubin kellarissa, jossa tulvavesi nousee, ja toinen yrittää leikkiä sankaria. Seanilla on Alille ikävää kerrottavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2815: Terve, terve, tässä on todellakin Heikki. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
20:05
Pientä mökkiremonttia
Jakso 3. Haukivuori, ¿Haukivuoren helmi¿ Maritalla on kulttuurihistoriallisesti merkittävä mökkihuvilakokonaisuus Haukivuorella. Isotöiseksi käyneelle tontille Marita kaipaa vinkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin liittyen. Haukivuoressa ongelmakohtia ratkovat sisustussuunnittelijat Tea-Mariia Pyykönen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:05
Jääkiekon MM-kisat
Norja - Suomi. Selostajana Antero Mertaranta. Suora lähetys.
21:50
Kymmenen Uutiset
22:00
Jääkiekon MM-kisat
Norja - Suomi. Selostajana Antero Mertaranta. Suora lähetys.
22:40
Päivän sää
22:50
Jääkiekon MM-kisat
Norja - Suomi. Selostajana Antero Mertaranta. Suora lähetys.
23:30
MTV Sport Uutiset
23:40
Panttivangit (K16)
Sisarensa vartija. Panttivankitilanne on paljastua, kun Ellenin sisko Lauren (Nina Arianda) pamahtaa ilmoittamatta yllätysvisiitille, ja Salaisen palvelu agentiksi tekeytyvä Duncan käskee Elleniä hankkiutumaan sisarestaan eroon vähin äänin. Velkoihinsa hukkuva Sandrine tarvitsee kipeästi rahaa, joten Kramer keksii keinon hankkia kiireesti kahisevaa. Morgan käy raskautensa tiimoilta lääkärin vastaanotolla, missä mustelmat ja arvet herättävät kysymyksiä. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Kovat kaulassa
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Varastettu dinosauruksen muna saadaan takaisin, mutta Nealin ja Peterin pitää etsiä yhä kadoksissa oleva Tyrannosaurus rexin luuranko. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
01:35
Voittostudio
03:00
Astral TV