UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 27.7.

09:30
Arena eSports
Rivals of Aether Genesis 4. Tänään tutustutaan Rivals of Aetherin Genesis 4 -turnauksen menestyneimpiin pelaajiin ja heidän käyttämiinsä hahmoihin. Lisäksi nähdään Paladins-toimintaa Atlantassa käydystä Masters 2017 -turnauksesta. Täysin uudenlainen pelaamisen ja eSportsin makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia K12 (väkivalta, ahdistus).
10:05
Scorpion 2. kausi
Operaatio Kuuba. Kausi 2, 2/25. Caben vanha ystävä pyytää apua piileskelevän sotarikollisen yhyttämiseksi. Mies hyödyntää salaista verkostoa, joka toimittaa sotarikollisille tarvikkeita ja tietoja piilopaikoista. Jos hänet saadaan kiinni, voi Scorpion auttaa viranomaisia pidättämään kaikki verkostoa hyödyntävät piilottelijat. Vaarallisen tehtävän lomassa Toby auttaa vastahakoista Sylvesteriä lausumaan ääneen tunteensa Walterin siskoa Megania kohtaan. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:55
Festariagentit
Ilosaarirock. Matka Helsingistä Joensuuhun on jo seikkailu sinänsä ja perillä odottaa yhdet Suomen perinteikkäimmistä festareista. Pertti Kurikan nimipäivät yhtyeen solisti Kari Aalto intoutuu signeeraamaan Akiran kaula-aukon sisään ja haastikset irtovat myös Roope Salmiselta ja Haloo Helsingin Elliltä. Ja Ansku saa varsin herkullisia festariruokia. Ohjelma kuvattu kesällä 2015. Uusinta.
11:00
Valehtelevat viettelijät
Kiltti tyttö. Kausi 5, 24/25. Alisonin oikeudenkäynti lähenee loppuaan. Yllätystodistaja saa sekä Alin että muut tytöt ja Miken näyttämään syyllisiltä. Tytöt tekevät kaikkensa löytääkseen todistajia tai todisteita, jotka saisivat tilanteen käännettyä. Ezralla ja Calebilla on erimielisyyksiä Miken suhteen. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Kovan luokan haaste. Ongelmanuorten turvapaikka uhataan sulkea, kun paikallinen rasisti haluaa nuorista eroon - mitään keinoja kaihtamatta. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 2. kausi
Siirtopakko. Kausi 2, 11/13. Molly, JD ja Ethan jäljittävät Nicholas Calderonia, ja Molly on edelleen huolissaan unestaan, jossa hän oli ilmeisesti ampunut JD:tä. Julie ja Charlie juonittelevat Lucyn ja muiden humanikkojen päänmenoksi samaan aikaan, kun humanikkojen tuotanto on moninkertaistumassa. Fiona Stanton käy vuoropuhelua Taylorin kanssa. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (ahdistus, väkivalta).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Naomi Watts ja Ari Graynor, musiikkivieraana Swet Shop Boys. Esitetty Yhdysvalloissa 29.6.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Pahaa verta. Kausi 4, 4/8. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Naapurin aggressiivinen kämppis pakottaa naisen pakenemaan henkensä edestä. Näemme myös, miten kiivaita yhteenottoja valvontakamerat ja sähkönjakelu voivat aiheuttaa. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Ninja Warrior
Denverin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 8/22. Kalliovuorten kupeessa käydään viimeinen karsintakilpailu. Korkea ilmanala asettaa omat haasteensa kilpailijoille. Kovatasoisessa kilpailussa armottomalla radalla nähdään muiden muassa Ninja Warrior -veteraani ja suosittu kasvo baaritiskin takaa, vapaaottelija sekä ilmavoimien mies. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Osa 3. Kausi 3, 3/9. Regressoiva huumorihetki. Sarjan piti sisältää voimakkaita kohtauksia. Tulikin vain kiroilua ja väkivaltaa. Joltain toiselta kanavalta tulee vielä lapsellisempi ohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Saksikäsi-Homer. Kausi 22, 20/22. Homerista paljastuu taidokas parturi, jonka luo naiset jonottavat. Kuunneltuaan päiväkausia naisasiakkaidensa tilitystä, Homer kuitenkin kyllästyy kampaamotouhuun. Milhouse päättää tulla ulos kuorestaan ja tunnustaa rakkautensa Lisaa kohtaan. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Love Island
Uusia tulokkaita. Kausi 1, 27/34. Taloon saapuu uusia miesehdokkaita ja he yrittävät tehdä vaikutuksen päästäkseen taloon. Omar piipahtaa takaisin toimimaan seremoniamestarina. Naiset tekevät valinnan pitkin hampain. Ensitreffeillä on kiusallinen tunnelma. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (väkivalta, seksi).
22:25
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää. Uusinta.
23:00
Billions (K16)
Nimiongelmia. Kausi 1, 2/12. Vanhan vihollisen nimi maineikkaan konserttisalin kyljessä ärsyttää Bobbya, ja hän päättääkin saada sen korvattua omalla nimellään, tietenkin riihikuivan käteisen avulla. Chuck on hairahtaa sivupoluille tutkimuksissaan. Tara kiristetään seksivideon avulla toimimaan myyränä syyttäjänvirastossa. Yhdysvaltalainen draamasarja kovan rahan sijoitusrahastojen häikäilemättömästä maailmasta. K16 (seksi, päihteet).

Kello 24:00

00:10
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 8/10. Antaisitko sinä rakkauselämäsi vanhempiesi hoidettavaksi? Tässä treffi-ohjelmassa sinkut valitsevat treffikumppaninsa läheisten vastausten perusteella, näkemättä lainkaan deittiään. Juontajana Ali Jahangiri
01:05
Hävyttömät 6. kausi
Mummin auttavat kädet. Kausi 6, 8/12. Carl haluaa pois jengistä, joten Frank yrittää tuurata häntä, koska perheen rahat alkavat olla lopussa. Lipillä on eron aiheuttamia ongelmia, mutta apu löytyy yllättävältä taholta. Ian ja Caleb lähenevät entisestään. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Naomi Watts ja Ari Graynor, musiikkivieraana Swet Shop Boys. Esitetty Yhdysvalloissa 29.6.2017.
03:10
Lemmen viemää
Rahat tai ilmianto. Desirée torjuu Adrianin ehdotuksen yhteisestä matkasta ja puumajaan tutustumisesta. Beatrice käskee tyttärensä luokseen sairaalaan ja antaa tälle kaksi vaihtoehtoa: Desiréen pitää hankkia hänelle 500 000 euroa tai muuten hän ilmiantaa tyttärensä. Rahojen saaminen edellyttäisi matkaa Zürichiin. David ei suostu lähtemään sisarensa mukaan, mutta tämä keksii uuden matkaseuralaisen. Hildegard on epäileväinen Oskarin suhteen. Hän ja Alfons kuitenkin kutsuvat nuoren panimomestarin luokseen syömään, ja tämä tekee vaikutuksen kumpaankin. Sveitsistä kantautuu Michaelille ja Nataschalle yllättäviä uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).