UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 8.7.

06:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Miehet vauvan lumoissa. Kauhistunut Natascha epäilee olevansa raskaana, mutta Nils luulee raskaustestin kuuluvan Sabrinalle. Perheen perustaminen Sabrinan kanssa täyttäisi kaikki Nilsin toiveet, ja hän valmistautuu täydelliseen, romanttiseen kosintaan. Danielkin on romanttisella tuulella, ja hän tekee tulevaisuudensuunnitelmia mutta innokkaammin kuin Pauline. Epäonni rakkaudessa sen sijaan saa Michaelin epätoivoiseksi. Stahlin perheessä on sekä surua että iloa, sillä on aika viettää Maran hautajaisia, ja Mila taas muuttaa Fürstenhofiin Leonardin hoitoon. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 5. On historiallisen kaksintaistelun aika kun vastakkain asettuvat vuoden turkulainen, keittiömestari Erik Mansikka ja Raumalta kotoisin oleva Teemu Laurell. Pystyykö Mansikka päihittämään lahjakkaan Top Chef voittajan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Amerikan ykkösperhe
Tuleva isä. Presidentin rouva ajautuu törmäyskurssille protokollapäällikön kanssa, kun Valkoiseen taloon tulee vieraita Itävallasta. Presidentti itse on päättänyt etsiä käsiinsä tyttärensä tulevan lapsen isän. K7 (seksi).
15:30
Ben ja Kate
Aarrejahti. Kate haluaa todistaa Benille pystyvänsä toimimaan johtajana, joten sisarukset päätyvät ottamaan mittaa toisistaan. Foxin perheen perinteisessä aarrejahdissa kisataankin veren maku suussa, ja myös ystävät värvätään mukaan taistoon. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ensisilmäyksellä
Bändi vai tiskijukka?. Robinin ja Barneyn häävalmistelut ajavat Tedin ja Lilyn sotajalalle. Hääsuunnitelmat uhkaavat muutenkin kariutua, sillä Barney on unohtanut pyytää siunausta Robinin isältä. Suurinta päänvaivaa taitaa kuitenkin aiheuttaa Marvin-vauvan ummetus. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta).
16:30
Ensisilmäyksellä
Vieroitusoireita. Barneyn ja Robinin kihlautumisella on kiusallisia seurauksia. Robinille valkenee kihlasormuksen voima, ja Barney kärsii vieroitusoireista lopetettuaan irtosuhteiden harrastamisen. Ted puolestaan iskee parikymppisen, jolla on yllättävä yhteys Barneyyn. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (seksi).
17:00
Lemmen viemää
Tahdon, en tahdo. Sabrina vastaa myöntävästi Nilsin kosintaan, mutta hän tulee pian katumapäälle, sillä avioliiton kahleet kauhistuttavat liikaa. Nils on saamassa perinnön, ja Sabrina toivoo miehen perivän suuren summan rahaa, mutta hän saakin itse onnenonkijan maineen. Wernerin nukkumisjärjestelyt saavat Friedrichin epäilemään hänen suhteensa aitoutta Nataschan kanssa. Danielilla riittää Paulinea enemmän ymmärtämystä öisen vauvanhoidon väsyttämälle Leonardille. Hän toivoo itsekin pikaista perheenlisäystä, mutta Paulinelta ei oikein heru vastakaikua. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Viimeiset pudotukset, osa 1/2. Tuomareilla on edessään viimeiset pudotukset, ennen kuin valta siirtyy yleisölle. Vain 24 pääsee suoriin lähetyksiin. Ratkaisevien esitysten tapahtumapaikkana on legendaarinen House of Blues Los Angelesissa. Kuinka yleisön edessä laulaminen sujuu ensikertalaisilta, ja miten käy kantrityttöjen kaksintaistelussa? Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Vanha kettu. Vanha kettu. Lisa Simpson saa johtaja Burnsin muuttumaan kokonaan uudeksi ihmiseksi... vai saako? K7
19:30
Mutsi
Motellielämää. Christy pakenee perheineen motelliin ja yrittää töissä parhaansa saadakseen hyviä tippejä. Tyttären tilanne paljastuu Alvinille, joka löytää tyhjästä asunnosta vain suihkua lainanneen Baxterin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Lemmenloitsupotentiaali. Las Vegas kutsuu tyttöjä, vai kutsuuko sittenkään. Roolipeli-illasta tulee hauska, mutta mitä Amy ja Sheldon lopulta puuhaavat suljettujen ovien takana? Raj ja Lucy pähkäilevät ja suutelevat. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kallis kaveri. Homerin mokailtua jälleen naapuruston kekkereissä Marge ymmärtää, että joutuu tyytymään elämään ilman ystäviä. Lisalle hän ei kuitenkaan halua samaa kohtaloa, ja niinpä hän turvautuu epätoivoiseen keinoon turvatakseen tyttärensä seuraelämän... Vierailevana äänenä John Oliver. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Batman (K16)
DC Comicsin suosittuun sarjakuvaan perustuva toimintaseikkailu traumatisoituneesta miljonääristä Bruce Waynesta, joka rikollisten uhatessa muuttuu Gothamin kaupunkia suojelevaksi supersankariksi. Lepakkomiehen apua tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan, sillä kaupunkia terrorisoi irvokkaasti virnuileva Jokeri (Jack Nicholson) julmine kätyreineen... Elokuva on palkittu Oscarilla parhaasta lavastuksesta, ja musiikista vastaavat Prince ja Danny Elfman. Ohjaus: Tim Burton, 1989 (121'). Pääosissa: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger, Billy Dee Williams, Jack Palance. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 72 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Sleepy Hollow (K16)
Itkevä nainen. Kausi 2, 5/18. Cranen ystävä menehtyy oudoissa olosuhteissa, joiden taustalta paljastuva menneisyyden haamu saattaa uhata Abbien ja Katrinankin henkiä. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Niin särkyvää. Kausi 5, 6/22. On tullut aika etsiä mystinen ankkuri, tuhota toinen puoli ja palauttaa Bonnie elävien kirjoihin. Damon, Jeremy ja Silas lähtevät yhdessä toteuttamaan uskaliasta suunnitelmaa. Kiertolaiset ja Tessa lyövät kuitenkin kapuloita rattaisiin. Pääseekö Silas vihdoin rakkaan Amaransa luokse, ja saako Elena parhaan ystävänsä takaisin? Caroline ja Katherine ryhtyvät yksissä tuumin selvittämään tohtori Maxfieldin ja Whitmoren salaseuran salaisuuksia. Amerikkalaisessa kauhudraamasarjassa seurataan Mystic Fallsin asukkaiden elämää ja vampyyriveljesten kilvoittelua yhteisen rakkauden kohteensa suosiosta. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Lainvalvojat
Kausi 1, 11/12. Väkivaltarikosyksikkö selvittelee junan alle jääneen kohtaloa. Järjestyspoliisi haravoi keskustaa löytääkseen raiskauksen yrityksestä epäillyn. K7 (ahdistus).
01:45
Lainvalvojat
Kausi 1, 12/12. Koirapoliisi menee tukemaan keskustan partioita Narinkkatorin joukkotappeluun. Koirapoliisi jäljestää työmaakontin murtoa yrittäneitä varkaita. Väkivaltarikosyksikön päivystäjät selvittelevät tulipalon syttymissyytä. K7 (ahdistus).
02:10
Voittostudio