UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 31.8.

07:04
Nimipäiväonnittelu: 31.8.
Onnea Arvi.
07:06
Niksi-Nella : Neronleimaus
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Vekarat!
Osa 46/52. Lohikäärme lemmikiksi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Nukkearkun lauluja: Sähköjuna
Laulamassa Jasmin Koivusaari ja Vintti-kuoro. Mukana Pokela-Sariolan musiikkiperhettä kolmessa polvessa. HD
07:37
Katinkontti
Näytelmä. Katti Matikaisen vähemmän nerokas merirosvonäytelmä pääsee dramaturgi Seija Holman käsittelyyn.
07:47
Petteri Kaniini
Seikkailu siskojen kanssa. Petterin sisarukset Nykerönenä ja Kuhnastelija tuppautuvat mukaan veljensä marjanhakumatkalle. Yllättävät käänteet paljastavat Petterille siskoistaan uuden puolen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Jumalanpalvelus
Nojatuolikirkon aiheena on itsensä tutkiminen. Saarnaajana on mediapastori Jan Ahonen. Isäntänä on Ville Talola.
09:45
Paikan kertomaa: Diakonissalaitoksen museo
Wenzel Hagelstam tutustuu Diakonissalaitokseen Helsingissä. Laitoksen historiasta, toiminnasta ja museon kokoelmista kertoo diakonissa Eira Pulkki.(U)
10:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
10:15
Aamusydämellä
Köyhyys syö miestä. Veljekset Mathias ja Christian Rosenlund ovat sinnitelleet pitkään rahapulassa ja ilman toivoa paremmasta. (U). yle.fi/aamusydamella.
10:55
Pisara
Iiro Leino, perheterapeutti. Perheetkin ovat usein yksin, vaikeissa tilanteissa apu on kullanarvoista. (Gal. 6:2-5)

Kello 12:00

12:45
Opiskelijaelämää
Osa 12/12. Pääsykokeita ja lätkäpeppuja. Irene haaveilee muuttavansa ulkomaille, ja Magnus pistäytyy Miian luona. Tosi-tv-sarja opiskelijoista ja heidän elämänvalinnoistaan. Pampas Production, 2013. (U) HD
13:15
Itse asiassa kuultuna Satu Tiivola
90 vuotta täyttävän Satu Tiivolan elämä on suomalainen menestystarina, jonka takana on paljon työntekoa, sosiaalisia taitoja, päämäärätietoisuutta, kunnianhimoa ja itsekuria. Paula Holmila haastatteli hänet v. 2004.
14:10
Nuottien matkassa
Sarja alkaa. 1/16. Monika Fagerholm ja Alfons Röblom kohtaavat Eva Frantzin ja Sixten Lundbergin Eurooppa-aiheisessa musiikkitietokilpailussa. Euroviisuhelmet saattelevat joukkueita matkaan. Juontajana Thomas Lundin.
15:10
Tähtien tarina: Tarmo Manni
Suurena ja hulluna teatteridiivana tunnettu Tarmo Manni teki myös puolensataa elokuvaroolia, joista ehkä tunnetuin on Tuntemattoman sotilaan ikiliikkujaa keksivä Honkajoki. Ohjaus Peter von Bagh. (U)
16:10
Efter Nio
Teemana hengellisyys. Puuttuuko se vai tarvitaanko sitä edes? Vieraana Pekka Haavisto, Sami Yaffa, wicca Linn Alice Wilhelmsson, pappi Emma Audas, ateisti Marcus Rosenlund ja seikkailija Pata Degerman. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
17:10
Inhimillinen tekijä
Murtuneet mielet ja murtuneet miehet. Määräsikö isien sota myös lasten elämän suunnan? Anne Flinkkilän vieraina näyttelijä Sinikka Sokka, kirjailija Ulla Vaarnamo ja historiantutkija Ville Kivimäki. (U) HD

Kello 18:00

18:00
Haahkan vuosi
Luontodokumentissa seurataan haahkojen elämää Suomen etelärannikon saaristossa Hangosta Ahvenanmaalle. Haahkojen keväinen soidin on saaristoluonnon komeimpia ilmiöitä. Tuotanto: Gustav Munsterhjelm, 2013. (U)
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:40
Naurun tasapaino
8/9. Koomikot tutustuvat tehdastyön arkeen nokialaisessa tekstiilitehtaassa. Mutta päteekö keikalla toiset säännöt, kun yleisöstä 85 % on naisia? Vierastuomarina Mika Eirtovaara. (U) K12
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
20:05
Kotikatsomo: Tehdas (12)
8/18. Kostaja. Varastomies Härmälä pokaa kostoksi työkaverinsa vaimon. Siitä jää paha maku suuhun. K: Pirkko Saisio. O: Juha Lehtola. (U). HD Sallittu kaiken ikäisille.
20:50
Jälkivääntö
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.