UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 20.11.

16:15
Tie Roomaan: Kaksi pientä elefanttia
Osa 9/9. Ella saapuu Roomaan, ikuiseen kaupunkiin, jossa hän tapaa taiteilija Hannu Palosuon, birgittalaisluostarin nunnan sisar Marja-Liisan, laulaja Tomi Metsäkedon sekä kirjailija Roberto Savianon. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Kaupunki uusiksi: Tehtävä tiedelähiössä
Osa 5/6. Esikaupungit ja lähiöt pitää saada tehokkaampaan käyttöön. Helsingin Viikki on erikoinen yhdistelmä kaupunkia, maaseutua ja tiedettä. Nuoret arkkitehdit suunnittelevat uutta elämää Viikin yliopistokampukselle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Tiededokumentti: Naisen libido
Viisi naista kertoo omista seksuaalisista haluistaan ja vaikeuksista pysyä henkisesti itsenäisinä yhteiskunnan normien puristuksessa. Oman ikääntyvän kehon hyväksymisessäkin tarvitaan tahdonvoimaa. HD Äänitekstitys: suomi.
19:00
Britit, jotka rakensivat maailman
3/3. Norman Foster, Richard Rogers, Nicholas Grimshaw, Terry Farrell ja Michael Hopkins kuuluvat sukupolveen, joka mullisti arkkitehtuurin. Heidän vaikutteensa on levinnyt laajalle. Mikä on heidän salaisuutensa? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Onko räiskintäpelien pelaaminen urheilua? Ainakin e-urheilijan syke voi nousta jopa 180 lyöntiin minuutissa ja ranteissa on samanlaisia rasitusvammoja kuin alamäkipyöräilijöillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Ikkunoita avaruuteen
2/6. Alkuräjähdys. Yöllä näkyvä avaruus on inspiroinut ihmisiä vuosisatojen ajan niin taiteessa kuin filosofiassa. Alkuräjähdyksestä on paljastunut tietoa, joka ylittää mielikuvituksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Ongelmana alumiini
Alumiinia on kaikkialla deodoranteista aurinkovoiteisiin. Uusimpien tutkimusten mukaan sillä on kuitenkin vaarallisia sivuvaikutuksia, jotka voivat lisätä riskiä sairastua mm. Alzheimerin tautiin ja rintasyöpään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
21:55
Kino Suomi: Ulvova mylläri
(1982) Arto Paasilinnan romaaniin pohjautuva romanttinen komedia, jossa kylähullu mylläri puolustaa vapauttaan viimeiseen asti. N: Vesa-Matti Loiri, Eija Ahvo, Harri Tirkkonen. O: Jaakko Pakkasvirta. Filmityö Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 24 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto