UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 23.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Simpsonit
Tähdentekijä. Lisa ilmoittautuu kilpailuun, jossa etsitään Amerikan seuraavaa laulavaa lapsitähteä. Homer ryhtyy tyttärensä manageriksi ja osoittautuu todelliseksi musiikkibisneksen ammattilaiseksi. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Simpsonit
Viimeinen tuomio. Homer vaikuttuu näkemästään elokuvasta ja alkaa uskoa, että maailmanloppu lähestyy. Hän yrittää turhaan saada muut vakuuttuneiksi ennustuksestaan, kunnes outo ennusmerkki saa kaupunkilaiset pelon valtaan. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Naapurin tytöt. Saadakseen lisätienestiä Ned vuokraa yhden huoneen talostaan kahdelle opiskelijatytölle. Tytöt ryhtyvät kuitenkin tuottamaan uudessa kodissaan arkaluontoista internet-palvelua, ja Ned päättää paeta häpeäänsä muuttamalla täysin uuteen ympäristöön. K7 (ahdistus, seksi).
12:30
Simpsonit
Isä, poika ja pyhä henki. Bart erotetaan koulusta Willyn tekemän pilan vuoksi. Marge ilmoittaa Bartin katoliseen kouluun, ja kaikkien yllätykseksi poika kääntyy katoliseen uskoon. - 16. tuotantokauden viimeinen jakso. K7 (ahdistus, seksi).
13:00
Simpsonit
Pelastakaa manaatit. Homer joutuu taas pelivelkojensa takia ojasta allikkoon, sillä Margen pinna ei kestä heidän yhteisen kotinsa lainaamista mafiamiesten hämäräperäisiin elokuvaprojekteihin. K7 (ahdistus, seksi).
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander. Suora lähetys.
14:00
Merlin
Uuden ajan alku, osa 1/2. Uther lähettää Arthurin ja Merlinin etsimään druidien hallussa olevaa elämän maljaa. Cenred ja Morgause saavat asiasta vihiä ja ryhtyvät oitis etsimään maljaa itsekin. Kiero kaksikko aikoo luoda sen avulla kuolemattomien sotureiden armeijan ja valloittaa Camelotin. Sankareiden matkaan tarttuu pienen mutkan kautta tuttu kasvo, mutta onnistuuko kolmikko torjumaan Camelotia uhkaavan varman tappion? Orjakauppias Jarlin roolissa nähdään Ralp Ineson (Konttori, Ristirouvat, Rankkareita ja mustia sukkia). Mukana myös vakiovieraat Emilia Fox, Tom Ellis, Eoin Macken ja Adetomiwa Edun. Nuoren Merlin-velhon ja prinssi Arthurin kasvutarina, joka kertoo heidän taistelustaan tarumaisia vihollisia ja voimia vastaan. Brittiläinen fantasiasarja. Tuotanto: Shine Television ja BBC Wales. K7 (ahdistus).
15:00
Ladies of London
Etusivun uutinen. Capricen suuri salaisuus paljastuu ja uutinen päätyy saman tien lööppeihin. Noelle ja Scot eivät meinaa saada lippuja suureen julkkistapahtumaan, mutta onneksi viime tipassa ilmaantuu yksi lippu. Kumpi juhliin pääsee? Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Catfish
Kohtaamisia studiolla. On iloisen jälleennäkemisen aika! Ensimmäisen kauden päätösjaksossa Studiolle on saapunut aiemmin ohjelmassa esiintyneitä nettipareja, jotka juontaja Suchin Pakin johdattamana kertovat elämästään ohjelman jälkeen. Ketkä ovat vielä tekemisissä keskenään ja ketkä eivät? Sunny tuntuu yhä kantavan kaunaa Chelsealle, mutta mitä sanottavaa Chelsealla on? Tunteet kuumenevat studiolla viimeistään siinä vaiheessa, kun Jasmine ja Mhissy astuvat estradille. Entä kuka kehtaa verrata itseään Clark Kentiin ja onko puhelimen päässä nyt tosiaankin ihan oikea Scorpio? Mitä Jarrodin bändille kuuluu? Mitä Nev ja Max ajattelevat Rosesta, joka onnistui huijaamaan heitäkin? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Valehtelevat viettelijät
Ristitulessa. Garrettin oikeudenkäynti alkaa. Tytöt saavat taas viestejä A:lta, ja Emily suuttuu muille, jotka epäilevät Paigea A:ksi. Emily joutuu vaarallisesti erilleen muista, ja Mayan murhaaja paljastuu viimein kohtalokkain seurauksin. Lopussa koetaan vielä yksi järkyttävä yllätys. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
X Factor UK
Kahdeksan kärki. Tuloslähetyksessä kärkiyhdeksikkö kutistuu kahdeksikoksi, kun kansan äänet ja tuomareiden mielipiteet passittavat jälleen yhden kilpailijan kotimatkalle. Vierailevina esiintyjinä megasuosittu poikabändi One Direction sekä laulaja-lauluntekijä Sam Smith! Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
19:00
Formula 1: Abu Dhabin osakilpailu
Selostajana Oskari Saari, asiantutnijana Toni Vilander. Kooste.
20:00
Myytinmurtajat
Autiolla saarella. Ilmastointiteippierikoisjakso numero 3. Jos saisit ottaa autiolle saarelle vain yhden asian, olisiko se ilmastointiteippi? Adam ja Jamie kokeilevat, voiko ilmastointiteipin avulla järjestää kaiken eloonjäämisen kannalta olennaisen ja kaiken lisäksi pelastautua sivistyksen pariin. Kokeen elementit ovat jano, nälkä, paahtava aurinko ja kiusalliset hyönteiset sekä 225 rullaa teippiä ja vain mielikuvitus rajana. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
X-Men Origins: Wolverine
Marvel Comicsin suosittuun sarjakuvaan perustuvassa toimintafantasiassa palataan ahmamies Wolverinen (Hugh Jackman) juurille, aikaan ennen mutanttiryhmä X:n syntyä. Logan ja hänen pahantahtoisempi isoveljensä Victor syöksyvät yhdessä taistosta taistoon, kunnes nuorempi veli väsyy tappamiseen. Logan valitsee hiljaiselon vuorilla tukkijätkänä - kohtaloaan hän ei kuitenkaan voi välttää. Ohjaaja: Gavin Hood, USA 2009, 107'. Pääosissa: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Danny Huston, Lynn Collins, Taylor Kitsch. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 38 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
C.S.I. (K16)
Kuka sen teki?. Kokonainen perhe surmataan julmasti kotonaan. Poliisi pidättää naapurissa asuvan tirkistelijän, mutta pian murhan tunnustaneita on useita. Kaikki tuntuvat liittyvän murhiin jotenkin, mutta kuka heistä on syyllinen, vai onko kukaan? Morgan aloittaa työt isänsä valvovan silmän alla. Amerikkalainen poliisisarja. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Vampyyrien sukua (K16)
Minun jälkeeni vedenpaisumus. Hayley tunnustaa Elijahille kertoneensa Celesten hautapaikan Sophielle. Davinan hallitsemattomat voimat voivat koitua kaikkien kohtaloksi, jos kammottua sadonkorjuurituaalia ei viedä loppuun. Agnes-noita ei ehkä olekaan sitä, miltä näyttää. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Voittostudio