UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 1.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Tonnikalaa nizzalaisittain. Tänään tehdään tuoreella basilikalla maustettuja tonnikalapihvejä nizzalaisittain. Toisena vartin ateriana valmistuu kaakkoisaasialainen kanalaksa: itse tehdyllä currytahnalla maustettu tulinen myskikurpitsakeitto nuudelien kera ja rapeaksi paahdettua seesamikanaa.
10:00
Suurin pudottaja
Yhdestoista punnitus. Muodonmuutosten ja juhlahumun jälkeen koittaa paluu arkeen punnituksen muodossa. Lisäksi valmentajat juttelevat kilpailijoiden omaisten kanssa valmistaakseen näitä pudottajien kotiinpaluuseen ja siihen, että ruokavaliosta ja kuntoilusta on pidettävä kiinni jatkossakin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Pistooleja ja pukuloistoa. Cory ja Dominique pääsevät loistamaan tiedoillaan, kun Yossille tarjotaan rekvisiittaa maailmankuuluista elokuvista. Cory tunnistaa aseen Roger Mooren tähdittämästä agenttiseikkailusta ja Dominique asun, jota Elizabeth Taylor käytti legendaarisessa 60-luvun elokuvassa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Kivulias perhekriisi. Parkinsonin taudista kärsivän radiojuontaja Casey Kasemin tyttäret kertovat perhettään repivästä riidasta, jonka vuoksi he eivät ole saaneet tavata sairasta isäänsä pitkään aikaan tai kuulla uutisia tämän voinnista. Eräs Lääkärit-sarjan tuotantotiimin jäsenistä luuli sairastavansa pelkkää silmätulehdusta, mutta saikin lääkärin vastaanotolla paljon vakavamman diagnoosin. Lisäksi keskustellaan siitä, onko kastraatio oikea rangaistus pedofiileille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Stylisti Rachel Zoe
Malja elämälle!. Rachel tuntee elämänsä tärkeimmäksi asiaksi suloisen Skyler-poikansa, mutta myös bisnes vaatii aikaa. Ongelmien tasaannuttua synnytyksen ja asunnonvaihdon jälkeen Rachel ja Rodger järjestävät tiimilleen barbecuejuhlat uuden talonsa puutarhassa. Rodger pitää tunteita liikuttavan puheen. Hän ei ole koskaan ollut niin onnellinen kuin juuri siellä siinä ja nyt rakkaan vaimonsa, poikansa ja tiimiläistensä kanssa saman ateriapöydän ääressä. Jeremiahin hän kutsuu takaisin joukkoon, onhan tämä taas kerran näyttänyt sisustajantaitonsa. Kun Rachel pitää puheen, ei kukaan pysty pidättämään kyyneleitään. "We have it all", sellainen tunnelma kauneudesta, bisneksestä ja elämästä nauttivien työtovereiden kesken vallitsee. Malja sille kaikelle, malja elämälle, malja lapselle ja lapsenmielisille! Malja mielikuvitukselle! Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa. - Neljännen tuotantokauden päätösjakso.
14:40
Kuninkaalliset skandaalit
Romanovien arvoitus. Romanovin suvun viimeisen tsaariperheen dramaattinen tarina on kiehtonut ihmisiä jo lähes sadan vuoden ajan. Venäjän vallankumouksessa vangitun perheen tarinan loppu oli pitkään arvoitus. Kuuluivatko vuonna 1991 Jekaterinburgin läheltä kaivetut luurangot tsaarille ja hänen perheelleen? Onnistuiko joku perheen lapsista pakenemaan teloittajien kynsistä? Oliko Saksassa asuva, Anna Andersoniksi itseään kutsuva nainen todellisuudessa suuriruhtinatar Anastasia? Pitkään kestäneet DNA-tutkimukset sekä vuonna 2007 tehdyt uudet löydöt antoivat vihdoin vastaukset moniin kysymyksiin, jotka olivat askarruttaneet mysteeristä kiinnostuneita ihmisiä vuosikausien ajan. Amerikkalainen dokumenttisarja ruotii kuningasperheisiin ja hoveihin liittyviä salaisuuksia, rikoksia ja salaliittoja. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaista pikana. Tagine on perinteinen marokkolainen, hitaasti vuoassa kypsyvä lammasruoka, jonka Jamie tekee omaan tapaansa pikana ja kevyenä. Kevyt on myös Jamien versio kana-caesar-salaatista.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Kärkinelikon kotiinpaluu. Ystävät, perheenjäsenet ja kollegat tarjoavat pudottajille korvaamatonta henkistä tukea. Nyt kilpailijat palaavat viimein kotiin esittelemään rankan työnsä tuloksia ällistyneille läheisilleen. Mutta pystyvätkö he pitämään yllä rankkaa liikuntaohjelmaa ja terveellistä ruokavaliota myös kotioloissa ja yhdistämään painonpudotuksen jokapäiväisiin arjen askareisiin? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2682. Tale siittää ja kumartaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Käytännöllisyyttä kahteen kerrokseen. Syyskauden päätösjaksossa Jaana, Niina ja Sebastian saavat pohdittavakseen miten kaksikerroksisen kerrostalohuoneiston tilat saataisiin käytännöllisempään käyttöön.
20:00
Koko Suomi leipoo
Suolaiset leivonnaiset. Teknisessä tehtävässä taiteillaan foccacciaa ja taidonnäytteessä leipureiden kekseliäisyys laitetaan koetukselle suolaisilla tuulihattukakuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 19. Spartalainen tie. Patrick vie äitinsä konserttiin, Yrjänä ruoskii itseään laiskuudesta, Esko ja Karkki kinastelevat velvollisuuksista ja vapauksista.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Synttärisankarit. Lisa ja Kyle järjestävät yhteiset syntymäpäiväjuhlat miehilleen persoonallisen ja idearikkaan juhlasuunnittelija Kevin Leen avustuksella. Eleganteista ja hienostuneista juhlista muodostuu varsinainen draamapesäke koiran asua myöden. Brandin uuteen kirjaan kuvataan kantta tiukan kustantajan määräysten mukaisesti. Joyce ja Carlton riitelevät loitsuista ja kirouksista, joita Joyce ei enää halua perheensä ylle. Kim ja Yolanda evästävät kotoa muuttavia tyttäriään omilla tyyleillään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
Ladies of London
Käytöstavat kunniaan. Naiset pääsevät tutustumaan Julien appivanhempien upeaan sukukartanoon. Osa naisista herättää pahennusta kartanon väessä. Juliet setvii välejään Annabellen kanssa, kun taas Caprice ja Caroline lakaisevat riitansa maton alle. Lopulta naiset jakautuvat kahteen leiriin. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
23:30
Iholla
Jakso 19. Spartalainen tie. Patrick vie äitinsä konserttiin, Yrjänä ruoskii itseään laiskuudesta, Esko ja Karkki kinastelevat velvollisuuksista ja vapauksista.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:50
Yön AVA