UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 17.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Liekitetyt lihapullat. Tavalliset lihapullat saavat ruotsalaisen säväyksen tillistä ja votkakastikkeesta. Toisena ruokalajina valmistetaan valkosipulista rosmariinibroileria kotitekoisen pestokastikkeen ja tuorepastan kera.
10:00
Suurin pudottaja
Kuudes punnitus. Mikäli kilpailijat ovat yhdessä saaneet pudotettua tarpeeksi painoa, kenenkään ei tarvitse suunnata kotiin. Ovatko he saavuttaneet tavoitteensa vai joutuuko joku sittenkin kotimatkalle? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Kitaroita ja tiaaroja. Yossille tarjotaan legendaarisen kitaristin sähkökitaraa, ja tuttu kanta-asiakas ottaa kaikki keinot käyttöön saadakseen rahaa puutarharemonttiin. Yossi hykertelee tyytyväisenä, kun liikkeeseen astelee upporikas katseenvangitsija, joka vaatii vain parasta. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Salama kirkkaalta taivaalta. Äidinmaidolta maistuva tikkari ihmetyttää, ja kivessyövän vaaroista muistuttava kuumailmapallo valistaa. Lääkärit pohtivat uuden Japanissa hyödynnettävän laihdutuskeinon etuja ja haittoja: onnistuuko painonpudotus, jos vaa¿an lukemat määräävät vuokran? Ian ja Kendra Villanueva selviytyivät kuin ihmeen kaupalla salamaniskusta, joka pakotti odottavan Kendran keisarinleikkaukseen. Mitä kuuluu nyt vauva Kimberlylle? Studiossa vierailee nuori Bailey, jonka radikaali leikkaus pelasti harvinaiselta ja vaaralliselta luusyövältä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Stylisti Rachel Zoe
Jeremiah Brent, lahjakas sivullinen. Elle-lehden kuvauspäivä Château Marmont -hotellin uima-altaalla on Jeremiahin ensimmäinen varsinainen työ vaatestylistinä. Mallina on vaaleaverikkö, ja look tulee 1970-luvulta. Rachelin ensimmäinen kansikuva kuvataan Ellen kanteen. Rodger pääsee sisäsivuille. Jeremiah tuntee itsensä ulkopuoliseksi Joeyn ja Rachelin tiiviin sähköpostailun vuoksi. Joey ottaa kuviakin Rachelista ja kehuu tätä sanomalla. että rouva näyttää raskaana olevalta Brigitte Bardotilta. Rachel sanoo pitävänsä Joeysta, koska tämä saa hänet nauramaan ja asiat luistamaan. Tekisikö Joey sairaalassa Rachelin synnytysmeikinkin? Mandana muistuttaa "Miahia", että perheenjäseneksi pääseminen ottaa aikaa. Onko Jeremiah kuitenkin enemmänkin luova taiteilija kuin hektisen tiimin assistentti? Hänen ja Joeyn verbaalivitsailu on taidetta, mutta hänellä on mielessään kodinmallisto-ideakin. Kertoessaan siitä Rodgerille tämä sanoo, ettei ole kiinnostunut, ja että liiketoiminnan kustannukset vain kohoavat eikä edes kaikkiin työntekijöihin ole enää varaa. Siis? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:40
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Sovinnon aika. Kylen ja Yolandan vanhat erimielisyydet pulpahtavat pintaan päivällispöydässä Palm Springsissä. Mutta kun päihtynyt Brandi ryhtyy kaivelemaan menneitä ja Kyle poistuu paikalta itkien, Yolanda on ensimmäisenä lohduttamassa Kylea. On vihdoin sovinnon aika usemmankin naisen välillä. Ja kun ilta pimenee, leidit riehaantuvat riettaiksi. Seuraavan lomapäivän korkeanpaikankammoiset naiset viettävät vuorilla. Päivän päätteeksi tulee uutisia, jotka saavat Brandin tolaltaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Modernia kreikkalaista. Aluksi Jamie tekee kuohkeaa kookos-sitruunariisiä, vihreällä teellä maustettua lohta ja japanilaisella misolla maustettua kastiketta. Toisena vartin ateriana on moderni versio kreikkalaisesta salaatista feta-pinaattitäytteisten filo-taikinnyyttien kera.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Joukkueet uusiksi. Kilpailu saa yllättävän käänteen, kun joukkueet sekoitetaan uusiksi ja osa kilpailijoista saa uuden valmentajan. Tunteet nousevat pintaan, sillä moni pudottajista ei suhtaudu muutoksiin kovin suurella innolla. Haasteessa arvaillaan lempiruokien kaloripitoisuuksia. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2672. Kari ja transkalaiset suudelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kärsimys. Esbjerg on köyhtynyt kalastuskaupunki, josta Susannahin appi on kotoisin. Sekatavarakaupasta löytyy Betina, joka toimii koulun johtajana. Hän pukeutuu kuin opliskelijat, eikä erotu edukseen rehtoreiden tapaamisissa. Susannah tapaa postitoimistossa Heidin, joka on jäänyt nuorena leskeksi ja jonka pojalla on Aspergerin syndrooma. Hän on unohtanut itsensä kokonaan. Eläinlääkäri Ditte on käyttänyt yksinomaan Crocseja kesät talvet vuodesta 2005. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Persoonallisuutta peliin. Järvenpään Isokydössä sijaitsevaan rivitalokaksioon kaivattaisiin hieman persoonallisempaa ilmettä. Suunnittelijoista uudistushaasteen ottavat tällä viikolla vastaan Katja, Siru ja Tea-Mariia.
20:00
Meidän häät
Nelly ja Jyri - Pienen budjetin rakkaustarina. 17-vuotias Nelly ja 18-vuotias Jyri ovat pienen lapsen onnelliset vanhemmat. Kokki Henri Alén opastaa kuinka tehdä itse juhlavaa ruokaa edullisesti. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 11. Yrittänyttä ei laiteta. Kehonhuoltoa eri tavoin. Tero uskoo sitkeyden olevan avain onnistumiseen ja Jukka tähtää harjoittelullaan maratonille. Esko ottaa päiväunet ja valmistautuu Midnight Run-tapahtumaan.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Aikuisten leikkihuone. Yolanda järjestää ensimmäiset päivälliskutsut sitten sairastumisensa, ja hän panostaa täysillä niin koristeluun, tarjoiluun kuin ohjelmaankin. Joycella on jo etukäteen pahat aavistukset Brandista, joka humalassa jatkaakin Joycen loukkaamista. Kim lähettää Kingsleyn koirakouluun opettelemaan parempia tapoja. Brandi taas järjestää etsintäpartion löytääkseen asuntomurron yhteydessä kadonneen koiransa. Carlton pitää aikuisten leluista, ja hän suunnittelee kotiinsa lukittavan leikkihuoneen itselleen ja miehelleen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
Ladies of London
Räjähdysherkkä itsenäisyyspäivä. Marissa ja Juliet järjestävät juhlat Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Varautunut britti Annabelle hermostuu riehakkaalle Julietille, ja pian on kaikilla paha mieli ja tunnelma pilalla. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
23:30
Iholla
Jakso 11. Yrittänyttä ei laiteta. Kehonhuoltoa eri tavoin. Tero uskoo sitkeyden olevan avain onnistumiseen ja Jukka tähtää harjoittelullaan maratonille. Esko ottaa päiväunet ja valmistautuu Midnight Run-tapahtumaan.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kärsimys. Esbjerg on köyhtynyt kalastuskaupunki, josta Susannahin appi on kotoisin. Sekatavarakaupasta löytyy Betina, joka toimii koulun johtajana. Hän pukeutuu kuin opliskelijat, eikä erotu edukseen rehtoreiden tapaamisissa. Susannah tapaa postitoimistossa Heidin, joka on jäänyt nuorena leskeksi ja jonka pojalla on Aspergerin syndrooma. Hän on unohtanut itsensä kokonaan. Eläinlääkäri Ditte on käyttänyt yksinomaan Crocseja kesät talvet vuodesta 2005. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA