UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 28.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Saaristoruokaa
Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.
10:00
Kädettömät kokit
Jenni Kokander. Kausi 1, 3/10. Kattilasta nousee Kokander! Kädettömät kokit Vappu Pimiä ja Kari Aihinen komentavat apulaisensa borssikeiton tekoon näyttelijä Jenni Kokanderille. Kuka palkitaan kultaisella kauhalla ja kuka lähtee Siperiaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Unelmien koti
Prätkämimmien projekti. Nancy ja Rhonda ovat päättäneet muuttaa yhteen ja ostaa oman talon. Vauhdikkaat naiset etsivät moottoripyöräharrastuksestaan huolimatta rauhaa kaupungin keskustan ulkopuolelta .

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Uniikkia asumista. Kausi 12, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog saa myytäväksi mestaripyöräilijän erikoisen talon Italiassa. Bettina Schriver edistää omaa myyntiprosessiaan cocktail-kutsuilla. Pernille Sams luottaa luonnon lumovoimaan. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.
12:30
Upeat skandikodit
Pala paratiisia. Kausi 12, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog saa myytäväkseen 200 vuotta vanhan talon Välimeren rannalla. Pernille Sams esittelee pariskunnalle idyllisen hevostilan. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.
13:00
Grand Designs Australia
Viihtyvyyttä voimalaan. 6. tuotantokausi. Mark ja Karen Bartkevicius muuttavat vanhan vesisähkövoimalan asuinrakennukseksi. Pariskunta turvautuu alkuperäisiin tiiliin ja kalkkirappaukseen. Australialainen realitysarja.
14:00
Grand Designs Australia
Viinilehdon lauluniekka. 6. tuotantokausi. Oopperalaulaja Kate ja tietokonenero Nick haluavat rakentaa kotinsa viinitilalle. Lehden muotoiseen taloon on tarkoitus mahduttaa myös laulustudio. Australialainen realitysarja.
15:00
Grand Designs - vuoden talo
Mahtavat maalaistalot. Kausi 1, 1/4. Grand Designs etsii yhdessä RIBAn (Royal Institute of British Architects) kanssa Britannian parasta uutta taloa. Juontaja Kevin McCloud, Elle Decoration -lehden päätoimittaja Michelle Ogundehin ja arkkitehti Zac Monro vierailevat tässä jaksossa viidessä maalaistalossa. Suositun englantilaisen Grand Designs -realityohjelman neliosainen jatkosarja esittelee toinen toistaan upeampia taloja eri puolilta Iso-Britanniaa.
16:00
Kardashianit
Tuntemattoman pelko. Kausi 11, 9/13. Kris haluaa tyttäriensä käyvän geenitestissä syöpäriskin selvittämiseksi, mutta Khloé ei innostu ajatuksesta. Kendall kaipaa asioita, joita hän teki isänsä kanssa ennen tämän sukupuolenkorjausta. Scottin tekstiviesti saa perheen huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Meidän häät
Suvi ja Joona - Punkkarirakkautta. Punkkarit Suvi ja Joona haluavat rikkoa perinteitä. Pari suunnittelee itse vihkisormukset, ja Arman Alizad räätälöi heille räväkät puvut. Tumppi Varonen opastaa Joonaa esittämään rakkauslaulun Suville. Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 18. Remontin aika. Tuulian asunnon pohjaratkaisu on varsin toimiva, mutta remontoinnilla huoneistosta saataisiin vieläkin houkuttelevampi. Henna, Iisa ja Sebastian antavat omat ehdotuksensa muutoksen suuntaviivoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Erilaiset perheet
Kalaniemi. Sekä Elisen että Villen teinivuodet koostuivat bilettämisestä ja päihteiden käyttämisestä. Käänteentekevä muutos tuhoisalle elämäntavalla oli toistensa ja uskon löytäminen. Helluntailaisuus vei pariskunnan niin täysin mukanaan, että Villestä tuli seurakunnalle omistautunut pastori ja Elise jäi kotiin hoitamaan lapsia. Nyt myös Elise haluaa oman koulutuksen ja uran. Miten molempien toiveet saadaan sopimaan yhteen arjen pyörittämisen kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Jane the Virgin
32. luku. Kausi 2, 10/22. Jane saa inspiraationpuuskan ja alkaa kirjoittaa kirjaansa, mutta Mateo tuo mutkia matkaan. Rogelio päättää ottaa äitinsä managerikseen Xiomaran vastusteluista huolimatta. Lina yrittää houkutella Janea treffeille miesten kanssa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Sinkkuja ja synttäreitä. Fredde päätyy testaamaan sinkkuelämää Mickanin viikonloppureissun aikana. Annan vanhemmat tulevat kylään, ja Alex tasapainoilee hääjärjestelyjen ja Oven 40-vuotissyntymäpäivien vaatimusten välillä. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Solsidan
Häähumua. Alexin ja Annan hääpäivä koittaa viimein. Kun on ehdittävä hääkuvaan ja lusikkansa soppaan työntävät anopit, Fredde ja Mickan sekä Ove ja Anette, tilaisuus ei voi olla kuin ikimuistoinen. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Valtiatar
Klaanit kohtaavat. Kausi 3, 16/18. Maryn laiva joutuu onnettomuuteen. Mary kohtaa muukalaisia, joilla on Francisiin yllättävä yhteys. Elizabeth tekee Lolalle ehdotuksen. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Mentalist
Oranssi pukee häntä. CIA on kiinnostunut autoja varastavasta Cole Fosterista, koska hänen avullaan voidaan päästä terroristien jäljille. Kun Fosterin naisystävä jää kiinni autovarkaudesta muttei suostu paljastamaan mitään, CIA tarvitsee FBI:n apua. Niinpä Lisbon tekeytyy vangiksi, että saisi urkittua Fosterin olinpaikan tämän naisystävältä. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vaimot vaihtoon USA
Terry / Fireheart. Uuspakanallinen, noituutta harjoittava äiti ja perheensä piloille hemmotteleva uskovaisäiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä osallistutaan rituaaleihin ja eletään sotkuisesti mutta tasa-arvoisesti, toisessa perheessä eletään edustuskodissa ja pilkotaan jopa ruokakin valmiiksi miehen lautaselle. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:00
Yön AVA