UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 10.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Katseet itään. Haylie saa kutsun PopSugar-nettikanavalle laittamaan aasialaista ruokaa. Hän pyytää apua ystävältään Alanna Mastersonilta. Reseptien miettiminen ja raaka-aineiden kerääminen vielä sujuu, mutta suurempi haaste on loihtia aasialainen herkkuruoka kahdessa minuutissa. Amerikkalainen ruokaohjelma.
10:00
Farm Kings
Uusia projekteja. Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Pitkäaikainen masennus. Internet on täynnä uusia mahdollisuuksia saada itselleen huono äiti -leima käyttämällä sovelluksia hallitsemattomasti. Deittailusovellusten taas väitetään lisäävän sukupuolitauteja. Keskenmeno taas voi joskus olla väärä diagnoosi ja lapsi syntyy ajallaan täysin terveenä. Julie on kärsinyt masennuksesta niin kauan kuin hän muistaa, mutta kukaan läheisistä ei ymmärrä miksi. Käytettyään masennuslääkkeitä 22 vuotta hän etsii toisenlaista hoitoa. Epäonnistuneet plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat aiheuttaneet Angelalle pelkkää kärsimystä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Arkkitehti haalarihommissa . Kausi 5, 3/10. 30 vuotta arkkitehtinä toiminut Ariane Prevost on päättänyt rakentaa uuden talon itselleen ja aviomiehelleen Neilille, vaikka edellisessäkin on ehditty asua vain vuoden verran. Pariskunta haluaa nyt pienemmän asunnon, koska kolme lasta ovat ehtineet varttua aikuisiksi. Vetovastuu on täysin erikoisiin suunnitelmiin ja improvisointiin luottavalla Arianella, joten onnistuuko kaikki kymmenessä kuukaudessa ja 500 000 dollarilla? Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:45
Koko Britannia leipoo
Jälkiruoat. Tässä jaksossa kilpailijat leipovat erilaisia jälkiruokia, kuten juustokakkua, suklaakääretorttua ja croquembouche-kakkua. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.
14:50
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.
15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Avustusta anomassa. Jamie tapaa Huntingtonin sairaalan johtajan, jolle hän esittää ideansa ruokavallankumouksesta. Jamie tarvitsisi suuren avustussumman voidakseen toteuttaa suunnitelmansa, mutta saako hän sairaalan henkilökunnan puolelleen? Lukiossa tuoreen ruuan toimituksessa on ongelmia ja myös lastentarhassa Jamie kohtaa pettymyksiä. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
17:00
Lemmen viemää
Timanttisormus. Friedrich ei voi hyväksyä poikansa Niklaksen päätöstä avioitua Patrizian kanssa, ja hän pyytää apua Sebastianilta. Nils elää harhoissaan ja on lopulta sitä mieltä, ettei hän enää voi elää ilman Sabrinaa. Julia ja Michael etsivät miestä, mutta löytävät vain huolestuttavan kirjeen. Poppy ottaa vastaan musiikkituottajan tarjouksen auttaakseen Nataschaa, mutta sisko ei olekaan tyytyväinen. Kuolleeksi julistettua Andréta ärsyttää, ettei hän saa vanhaa työtään takaisin, ja hän päättää käyttää tilannetta hyväkseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Oma koti kullan kallis. Birminghamin kaupunki antoi joukolle ihmisiä mahdollisuuden rakentaa itselleen oma koti, koska heillä ei muuten olisi varaa omistusasuntoon. Nyt Kevin käy katsomassa, miten työt ovat edenneet. Brittiläinen realitysarja sukeltaa toinen toistaan upeampien talojen sisuksiin. Kevin McCloud palaa takaisin Grand Designs -sarjan jaksoissa esiteltyihin hulppeisiin asuntoihin selvittääkseen, mitä asukkaille kuuluu nykyään.
19:00
Suurin pudottaja
Pelkoa Havaijilla. Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Mira ja Marcuksen yhteistyö päättyy, sillä Marcuksen on palattava takaisin Lontooseen. Haikailulle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä Miraa työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up taidenäyttely. Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Vihreä iltapuku. Kausi 2, 6/12. Kilpailijoiden on tehtävä ekologisista kankaista iltapuku. Asun somisteluun käytetään aiemmista tehtävistä jääneitä materiaaleja. Juontaja Carolyn Murphy esiintyy voittajan asussa punaisella matolla. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
22:00
Sinkkuelämää
Senkin ylikriittinen neuro!. Kausi 5, 6/8. Carrien kirjan arvostelut ilmestyvät, Miranda opettelee äidinroolia, Samantha käy vaihtamassa vibraattorinsa ja Charlotte palkkaa kohtalokkaan avioerojuristin. Mukana mm. David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Evan Handler (Harry Goldenblatt), Nadia Dajani (Nina Katz) ja näyttelijä Heather Graham (itse). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K7 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Puumana olemisen jalo taito. Kausi 7, 4/24. Carole kertoo Heatherille noloista mutta hauskoista Halloween-seikkailuistaan LuAnnin nuoren kokin Adamin kanssa. Nyt he ovat tapailleet jo muutaman viikon ajan. Bethenny pistää pystyyn nopeat synttärijuhlat, jonne LuAnn ja Sonja saapuvat huomattavasti nuorempien miesseuralaistensa kanssa. Dorinda taas on tyttärensä mukaan kiinnostunut täysin toisenlaisista miehistä. Kristen närkästyy, koska häntä ei kutsuttu lainkaan. Ramona pääsee kokeilemaan flirttailutaitojaan bisneskuvioissaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Frendit
Kissa pöydälle. Phoebe uskoo, että kahvilaan marssinut kissa on hänen äitinsä ruumiillistuma. Chandlerilta palaa käämit, ja hän pakottaa Joeyn hankkiutumaan ylipitkästä hyllyköstä eroon. Myyntimatkaan tulee mutkia, ja lopulta olohuoneessa odottaa kanootti. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Frendit
Kahlekarkuri. Monica yllättyy, kun äiti palkkaa hänet hoitamaan kestitystä. Chandler tapailee taas Rachelin pomoa, mistä Rachel on kauhuissaan. Joey viihdyttää kirjakauppiasta (Penn Jillette) ja hallitsee sen jälkeen v-sanat. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Suurin pudottaja
Pelkoa Havaijilla. Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta.
01:35
Yön AVA