UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Animal Planet Lauantai 25.10.

04:15
Treehouse Masters
20 tonnin talo puussa. Teksasissa asuva pariskunta pyytää Peteä rakentamaan tilalleen suurimman talon, jonka hän on koskaan tehnyt puuhun: farmityylisen talon korkealle jalavapuihin.
05:02
Hirviö sisälläni
Olin vähällä tappaa vauvani. None
05:49
Hyökkäysvaara
Gaucho, Autsh-O!. Uskomattomimmat eläinten kohtaamiset, joita koskaan on kuvattu – sekä sydämen pysäyttäviä että sydäntä lämmittäviä eläintarinoita.

Kello 6:00

06:36
Apinaelämää
Oranki Oshine saa kaksi nuorta ystävää ja tunteet ovat pinnalla, kun skotlantilaisen tutkimuslaitoksen rumat apinat pääsevät ensimmäistä kertaa ulos.
07:00
Apinaelämää
Alison noutaa karhumakakeja Edinburghissa sijaitsevasta tutkimuslaitoksesta. Suojelupuistossa henkilöstö jännittää Athena-simpanssin silmäleikkauksen onnistumista.
07:25
Ötököiden ystävä
Alaskan ötökät jäällä. Ötökkämies esittelee eri ötököiden hämmästyttävää kekseliäisyyttä ja nopeaa sopeutumiskykyä ällistyttävillä ja hullunkurisilla tempuilla.
08:15
Jättiötökkäsodat
Lähde mukaan jättiötököiden salattuun maailmaan ja kohtaa koko viidakon soturijoukko. Tutustu ötököihin huikeina mikroskooppikuvina ja ällistyttävänä grafiikkana.
09:10
Nick Bakerin oudot otukset
Muurahaiskarhut. Nick etsii muurahaiskarhujen kömpelöä sukulaista tamanduaa ja kohtaa ennennäkemätöntä käyttäytymistä.
10:05
Mutanttien maapallo
Uusi-Seelanti. Uusi-Seelanti on satumainen maa, joka on ollut eristettynä muista Tyynenmeren mantereista 80 miljoonaa vuotta. Siellä voi nähdä ihmeitä, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.
11:00
Villieläimet ja Dominic Monaghan
Dom kohtaa suurimman pelkonsa sademetsässä yrittäessään päästä lähelle satojatuhansia Malesian hunajamehiläisiä. Välttyykö hän niiden pistoilta?
11:55
Yöelämää
Leopardi. Eläinten asiantuntija Brandon McMillan lähtee yöllä Kenian ruohoaavikolle todistamaan yhtä luonnon harvinaisimmista näyistä: saalistaan suojaavaa leopardia.

Kello 12:00

12:20
Yöelämää
Muutto. Afrikassa eläinten asiantuntija Brandon McMillan näkee suuren gnumuuton ja sen, miten tämä eläinlauma selviytyy öisin.
12:50
Alligaattoripojat
Muta-alligaattori hyökkää. Paul ja Jimmy yrittävät pyydystää kahdeksanvarpaista alligaattoria ennen kuin kilpailija tappaa sen. Samaan aikaan Paul joutuu kouluttamaan yli-innokasta vapaaehtoistyöntekijää.
13:45
Alligaattoripojat
Riehuva alligaattori. Paul ja Jimmy riitaantuvat, kun Jimmy haluaa laajentaa pelastusoperaatioita. Vapaaehtoiset valitsevat puolensa, Jimmy katoaa ja Paulin on pidettävä Gator Boys -yritys pystyssä.
14:40
Alligaattoripojat
Alliemo pillastuu. Ennen pesueen etsintää Paul ja Jimmy pyydystävät alligaattoreita ja hämmästelevät Scottin asennetta. Alligaattoriemo on valmis taistelemaan kuolemaan saakka.
15:35
Alligaattoripojat
Äksyilevät allit. Alligaattorijahti rankkasateessa on vaarallista. Ashleyn vaarantaessa henkensä alligaattorialtaassa, syyttää Jimmy Chrisiä huonosta koulutuksesta.
16:30
Alligaattoripojat
Alligaattorit omillaan. Paulin tietämättä Jimmy suostuu alligaattoreiden painiotteluun ja vie mukanaan parhaat vapaaehtoiset. Jimmyn lähdettyä Paul joutuu luottamaan ärsyttävimpään vapaaehtoiseen.
17:25
Alligaattoripojat
Hevosia ahmiva alligaattori. Miehillä on kiirettä, kun koulun pihalta, lastentarhasta ja asumalähiöstä on pyydystettävä alligaattoreita. Tre joutuu tiikeripytonin puremaksi.

Kello 18:00

18:20
Tanked
Rauhallisesti nyt. Wayde saa tehtäväkseen suunnitella akvaarioita huonekaluliikkeeseen, mutta onko omistajan pyyntö toteuttamiskelpoinen? Tatuointiliike tilaa epätavallisen akvaarion.
19:15
Kissat 101
Tutustumme kissaan, joka voi auttaa kissa-allergioista kärsiviä ja näemme maailman harvinaisimman kissarodun. Minkä kissarodun luonne riippuu sen turkin väristä?
20:10
Ensimmäinen hauvasi
Söpö, rakastettava ja vastustamaton? Vai vaivalloista, vastuuta vaativaa, kallista, meluisaa ja tuhoisaa? Eläinlääkäri Chris Brown antaa ohjeita koiranpennun kasvattamisessa.

Kello 21:00

21:05
Haiden kaupunki
Haiyksikön johtaja Andy Samberg vie katsojat ihmeelliselle matkalle salaperäiseen vedenalaiseen maailmaan Bahama-saarten suojelualueelle.
22:00
Tappajanahkiaisten hyökkäys
Verenhimoinen nahkiainen, joka yleensä syö vain kaloja aiheuttaa kaaoksen Michiganjärven rannalla sijaitsevassa kaupungissa. Kuka selviytyykään sen raivoisista hyökkäyksistä?
23:50
Hyökkäysvaara
Merinorsun hyökkäys. Uskomattomimmat eläinten kohtaamiset, joita koskaan on kuvattu – sekä sydämen pysäyttäviä että sydäntä lämmittäviä eläintarinoita.

Kello 24:00

00:45
Synkkiä aikoja apinakaupungissa
Autiomaahan. Karkotetut Temple Troop -joukot vaeltavat autiomaassa nälkäkuoleman uhatessa, kun taas voitokkaat Black Claws -joukot ja kuningatar Pandora ryöstävät Fig Tree Valen aluetta.
01:10
Synkkiä aikoja apinakaupungissa
Apinajumalan viha. Kuivuus jyllää autiomaassa ja Temple Troop -joukot ryhtyvät etsimään vettä. Sillä välin Black Claws -joukkoja tarkkaillaan Fig Tree Valessa.
01:40
Phoenixin eläinpoliisit
Taistelu hengestä. Kenttätyön johtaja DaBolt ja tutkija Barkley tutkivat ilmoituksia laittomasta koiratappelusta ja löytävät kolme kipeästi apua tarvitsevaa pitbullia.
02:35
Tanked
Rauhallisesti nyt. Wayde saa tehtäväkseen suunnitella akvaarioita huonekaluliikkeeseen, mutta onko omistajan pyyntö toteuttamiskelpoinen? Tatuointiliike tilaa epätavallisen akvaarion.
03:25
Ensimmäinen hauvasi
Söpö, rakastettava ja vastustamaton? Vai vaivalloista, vastuuta vaativaa, kallista, meluisaa ja tuhoisaa? Eläinlääkäri Chris Brown antaa ohjeita koiranpennun kasvattamisessa.