UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 29.11.

04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 7/20. 7/20. Uniosiossa tapaamme Aku Hirviniemen, joka saapuu uniongelmiensa kanssa Vesa Tuomisen juttusille. Juoksukoulun kolmannessa osassa käsitellään ravitsemusta ja juoksutekniikkaa. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:25
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 1/18. Croquembouche-haaste. Kolmelta ensimmäiseltä kaudelta MasterChef-keittiöön palaa neljä kilpailijaa kultakin ottamaan mittaa toisistaan ja ansaitsemaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Ensimmäisenä haasteena joukkueiden on leivottava croquembouche, joka aiheuttaa jännitystä keittiössä. Lisää vaikeutta tuo se, että kyseessä on viestihaaste. Australialainen sarja. (47')
10:20
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 2/18. Neljän kierroksen kamppailu. Joukkueet kamppailevat neljän kierroksen kokkauskisassa, jossa kolme kilpailijaa kerrallaan mittelee keskenään. Kunkin kierroksen voittaja kuittaa 5 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteelleen, ja lisäksi voittajan tiimi saa päättää, millaista ruokaa seuraavaksi kokataan. Australialainen sarja. (47')
11:15
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 3/18. Makkaroita palomiehille. Joukkueiden on valmistettava makkarasämpylöitä palomiehille. Jokaisella on eri liha, ja makkaroiden lisäksi on valmistettava siihen sopiva lisuke. Osalla joukkueista haaste sujuu kuin tanssi, mutta osalla on vaikeuksia tehdä makkaroista sopivan meheviä. Palomiehet äänestävät kilpailun voittajan, joka saa edun seuraavaan haasteeseen. Australialainen sarja. (43')

Kello 12:00

12:10
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 13/26. Akvaarion eläimet. Georgian akvaario on maailman suurin akvaario, jossa asuu kymmeniä tuhansia eläinlajia. Jeff saa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, mitä akvaarion eläinten hoitaminen vaatii päivittäin. Luonto-ohjelma.
12:40
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 14/26. Manaatit. Tässä jaksossa tutustumme Jeff Corwinin johdolla manaatteihin Floridan Homosassa Springsin puistossa. Pääsemme näkemään, kuinka loukkaantuneita manaatteja hoidetaan ja kuntoutetaan. Tutustumme myös manaattien vedenalaiseen maailmaan. Luonto-ohjelma.
13:10
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 19. Vettä ja saippuaa. Rick entisöi TWA-lentoyhtiön valokyltin ja vanhan moottoripyörän. Tyler lähtee etsimään lokasuojaa, ja Brettly ryhtyy autonpesupuuhiin. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:40
Keräilijöiden aarreaitta
Kausi 1. Jakso 7/12. Tietoniekat. Juniori etsii sopivaa muistoesinettä innokkaalle Philadelphia Flyersin fanille. Asiantuntija käy selvittämässä, onko Bo Jacksonin paita aito. Sweet Lou opettelee urheilutriviaa. Amerikkalainen sarja. (21')
14:10
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 7/16. Lumivyöryvaara. Myrskyt ovat kasanneet lunta Atigunin solaan. Lumivyöryvaara on ilmeinen, ja kuskit saavat ajaa solan läpi vain omalla vastuullaan. Tulokaskuski Ray Veilleux'n poika on nähnyt unta, että isä joutuu onnettomuuteen. Nyt tunnollinen Ray suuntaa solaan lumivyöryvaroituksista huolimatta? Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
15:05
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 8/16. Lisan jättilasti. Lisa Kelly saa vihdoin todistaa kykynsä, kun hän pääsee ajamaan työntöautoa kauden suurimman lastin takana. Mutta onnistuuko tarkkuutta vaativa tehtävä kokemattomalta kuskilta? Tulokas Ray Veilleux jää jumiin jyrkkään ylämäkeen ja polttaa hihansa pahanpäiväisesti kuvausryhmän kysymyksiin. Kanadalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 2. Jakso 1/4. Vietnam. Gordon tutustuu Vietnamin eloisaan ruokakulttuuriin ja tuoreita raaka-aineita pursuaviin toreihin. Ankan käsittelyä, riisirullien valmistusta ja keiton myymistä veneestä opetellaan paikallisten mestarien johdolla. Pääseekö Gordon viikossa jyvälle haastavasta keittiöstä? Englantilainen sarja. (48')
17:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 12/12. Aki ja Heli pääsevät tutustumaan kotimuseoon. Helillä ja Markulla on salaisuuksia. Kirsi pohtii, mikä suuren kokoelman esineistä toimisi Hirvaskankaalla vetonaulana. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 18:00

18:00
Pomo piilossa
Kausi 2. Jakso 6/10. Likaisen työn tekijät. Miten ympäristön puhdistustöihin erikoistuneen Tervitan olisi mahdollista houkutella uusia ?likaisen työn? tekijöitä? Peiteroolissaan strategiajohtaja Fory Musser likaa nyt itse kätensä käsitellessään ongelmajätteitä ja romuttaessaan autoja. Kanadalainen realitysarja. (43')
19:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 1/17. Sieluton Blackberry's. Gordon Ramsay suuntaa Plainfieldiin, New Jerseyyn, soul foodia tarjoilevaan Blackberry'siin. Ravintolan omistajalla Shellyllä on vaikeuksia ottaa ohjeita tai neuvoja vastaan keneltäkään. Yhteistyö Gordonin kanssa on vähällä katketa jo alkumetreille. Amerikkalainen sarja. (43')
20:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen realitysarja. (46')

Kello 21:00

21:00
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 6/13. Suuri harppaus. Jaloillaan jousta ampuva nainen. Jonglööraamiaan omenoita popsiva mies. Tyttöystävänsä vatsaa leikkuulautana käyttävä valkoinen samurai. Ja jakson huipennuksena: parkour-ihme kohtaa puoliperävaunurekan. Amerikkalainen sarja.
22:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
23:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 53/56. Pori. Partiolle koituu hupia ampiasenpistosta. Hanna ja Mikko taltuttavat aseella uhkailevan miehen. Mikko keksii käyttöä kaupasta löytyneelle väärennetylle setelille. Hanna saa syntymäpäivänsä kunniaksi kehuja ja yllätyksiä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
23:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 54/56. Lappeenranta. Timo ja Jamo saavat juoksutreeniä yön tehtävillä. Väkivaltainen ryöstäjä jää partiolle kakkoseksi. Nuorukaiset ovat uudelleensijoittamassa lipputankoa, mutta tämähän ei poliiseille sovi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Maailman vaarallisimmat tiet
Kausi 2. Jakso 13/13. Härkäjuoksu. Kuskien viimeinen tehtävä on toimittaa härkiä ja ilotulitteita Chacasin härkäjuhlille. Jokaisen tiimin taival on täynnä erilaisia esteitä, kuten keskellä tietä olevia tulipaloja, mutalätäköitä, sähkötolppia ja liian lähelle tietä rakennettuja taloja. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (ahdistus).
01:00
JIM D Rikos: Matkalla kiven sisään
Kausi 3. Jakso 11/13. Vanhassa vankilassa. Nuoret joutuvat vierailulle Portsmouthin vankilaan, joka rakennettiin 1950-luvulla. Jengiin kuuluva Justin on käyttänyt lähestulkoon kaikkia huumeita ja syyllistynyt aseelliseen ryöstöön. Sekava nuorimies haaveilee kuitenkin rap-tähden urasta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40') K12 (päihteet, ahdistus).
01:55
JIM D: Modern Marvels
Pienet aseet. Monet asiat muuttuvat aikojen saatossa yhä suuremmiksi ja suuremmiksi, mutta toiset puolestaan kutistuvat. Aseet ja tiedusteluvälineet ovat kehittyneet entisaikojen valtavista tykeistä ja torrakoista aina vain pienemmiksi. Lincolnin surmannut taskukokoinen Derringer, gangstereiden Saturday Night Specialit? Aseiden historia tuntee monia legendaarisia aseita, joita ei ole koolla pilattu. Amerikkalainen dokumenttisarja.
02:50
Panttilainaamo
Kausi 5. Jakso 16/17. Chummobile. Chum ei meinaa pysyä aloillaan, kun Rick ja Corey lähtevät kahdestaan katsomaan panttilainaamolle tarjottavaa Batmobilen jäljennöstä. Tässä jaksossa panttilainaamolle tarjotaan myös kirjoituspöytää, joka on ase, kahden peräkkäisen presidentin allekirjoittamaa laivan asiakirjaa ja biljardilegenda Willie Mosconin allekirjoittamia esineitä. Amerikkalainen realitysarja.
03:15
Panttilainaamo
Kausi 5. Jakso 17/17. Houdinin kahleet. Tässä jaksossa Rick pääsee tutkimaan väitettyjä Houdinin kahleita. Jos ne ovat aitoja, niistä voi saada sievoisen summan. Amerikkalainen realitysarja.
03:40
Trigger Happy TV
Kausi 3. Jakso 13/13. Tänään tavataan käsilaukkumeedio, myydään mummoa ja pidetään puisto siistinä. Amerikkalainen piilokameraohjelma. (21') K7 (väkivalta).
04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV