UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 18.9.

15:50
Simon Reeve Intian valtamerellä
4/6. Oman, Intia ja Malediivit. Hormuzinsalmi on maailman strategisimpia vesiväyliä, sillä se mahdollistaa öljyn viennin Persianlahdelta. Mumbain vilkas satama on Intian valtameren suurin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
16:50
Sami Yaffa - Sound Tracker
Missä syntyi tango? Sami Yaffa seuraa legendaaristen tangotaitelijoiden Carlos Gardelin ja Astor Piazzolan jalanjälkiä Rio de la Platalle selvittääkseen Buenos Airesin ja Montevideon välisen kiistan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Francon jälkeen - Alcantaran perhe (7)
(12) Osa 251. Erilainen joulu (No hay cuento de Navidad). Alcantaran perheen joulu on surullinen, sillä Carlos on kaikkien ajatuksissa. Carlos yrittää sopeutua vankilaan, mutta joutuu mukaan vaaralliseen juttuun. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

19:00
Muinaisen Egyptin taideaarteet
3/3. Uusi kukoistus. Egyptin suurvaltakauden loppupuolella koettiin vielä taiteen uusi elpyminen. Maahan tulvi valloittajien mukana uusia vaikutteita ja ne näkyivät yllättävällä tavalla Egyptin taiteessa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Eläinlauma toimii tehokkaasti, kun kaikilla on sama tunnetila. Voiko ihminen tartuttaa tunteita ja saada muut käyttäytymään haluamallaan tavalla? Studiossa on keskustelemassa mm. valmentaja Sakari Pietilä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Ruokaratsia
2/8. Kebab-ravintoloiden lihojen analyysi tuottaa yllättäviä tuloksia. Kulinaristien suosimat osterit saattavat sisältää ruokamyrkytystä aiheuttavia bakteereja. Miten sairastumisen riskiä voi vähentää? Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Australian mantereella
3/4. Liikenne. Steve Simpson tutustuu Australian liikenneoloihin. Ruuhkia syntyy väistämättä, kun 12 miljoonaa ihmistä matkaa samaan aikaan töihin. Kuinka tekstiviestit kuormittavat tietoliikenteen kapasiteettia? Äänitekstitys: suomi.
21:56
Kino Suomi: Kauhun millimetrit
(1992) Arjen pienistä peloista kasvaa arvaamaton ja painostava kauhu, joka voi murentaa mielen. Miljöönä on kesäisen Helsingin keskusta. N: Tiina Tenhunen, Katja Krohn. K: Markus Nummi. O: Ilari Nummi. Heimola-Filmi Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykki
22:58
Kino Suomi: Meno paluu (K16)
(1995) Kauhuelokuvassa nainen yrittää selvittää ihmissuhdeongelmiaan television avulla, ja televisiolla onkin ratkaisut valmiina. Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksen lopputyö. O: Janne Kuusi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:10
The Act of Killing
Aikoinaan he surmasivat satoja kommunisteja raakojen elokuvien näyttämän mallin mukaisesti. Nyt he tuottavat itsestään elokuvaa ja näyttelevät myös uhreja. Mutta voiko tappaja unohtaa? O: Joshua Oppenheimer, Christine Cynn. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Sound Tracker Extrat: Buenos Aires
04:00
Teematieto