UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Maanantai 16.1.

17:00
Tiededokumentti: Koirat lähikuvassa
1/3. Koira on ihmisen paras ystävä, sanotaan. Kate Humble ja Steve Leonard tutkivat yhdessä erään englantilaisen kylän koiria. Miksi on erilaisia koirarotuja? Miksi jotkut rodut ovat suositumpia kuin toiset? (U) HD
17:45
To Nightwish: Nightwishin tarina 1 - 7
Vuonna 1996 syntyneen bändin tarina seitsemässä osassa, seitsemän fanin kertomana ja seitsemällä erilaisella tyylillä animoituna. Myös osa animaatiohahmoista on fanien suunnittelemia. yle.fi/tonightwish. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Historia: Ihminen ja öljy
2/3. Maapallon geologinen menneisyys tarjoaa energiaa nykymaailmalle, mutta kuinka kauan fossiiliset polttoaineet vielä riittävät ja onko ihmiskunnan koskaan mahdollista irtautua öljyriippuvuudestaan? T: BBC. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:50
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Osa 287. Erimielisyyksiä (El enemigo en casa) Mercedes todistaa oikeudessa omantuntonsa mukaisesti, mutta siitä koituu ongelmia sekä kotona että Sagrillasissa. Carlos tekee parhaansa auttaakseen Luisia, mutta riittääkö se? HD K7 (ahdistus).
20:15
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 2/12. Extremaduran laaksot: Aistien valtakunta. Keväisin Jerten ja La Veran laaksot pursuavat elinvoimaa, ja kukat puhkeavat loistoonsa. Juan ja Imanol tutkailevat paikallisia herkkuja. HD

Kello 21:00

21:00
Mestariteos: Adorazione del Bambino
Fra Filippo Lippin teos, Aorazione del Bambino, on yksi maailman kauneimmista Jeesuksen syntymää kuvaavista maalauksista. Medicien tilaama teos valmistui myrskyisällä 1450-luvulla. Tuotanto: BBC HD
22:00
Suojasää (12)
3/12. Mestarikuvaaja Vitjan lähin työtoveri, ex-vaimo, uusin tyttöystävä ja tämän veli ystävystyvät yllättäen. Kukaan heistä ei tiedä että heillä on tämä yhteinen tuttava. HD Sallittu kaiken ikäisille.
22:55
Uusi Kino: Hummeri nimeltä Frank
Aikuisten animaatio, jonka loppuun sisältyy onnellinen sanoma: kaikella elämällä on tarkoitus ja merkitys. O: Mika Purola. T: Edith Film Oy, 2013. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Uusi Kino: Puolalaiset naisten viettelijät
Dokumenttielokuva leirikoulusta, jossa nuoret puolalaiset miehet opettelevat miten iskeä nainen. O: Kondrad Szolajski. T: ZK Studio Warszawa, Puola, 2010. (U) K12 (seksi).
23:55
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto