UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 22.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:50
Ostosruutu
10:20
Ostosruutu
10:50
Ostosruutu
11:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:50
Krokotiilimies
Tulipalo. Steve Irwin joukkoineen auttaa matelijapuistoa saamaan uusia asukkaita tulipalossa kuolleiden tilalle. Henkihieverissä oleva kengurunpoikanen on pelastettava lentokoneella, koska aikaa ei ole hukattavaksi. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:20
Maailman parhaat kalapaikat
Uuden-Kaledonian paratiisisaaret. Robson Green kalastaa Uudessa-Kaledoniassa sekä uudisasukkaiden että alkuasukkaiden kanssa napsijoita ja seepramakrilleja. Meduusan pisto on pilata Robsonin reissun, mutta onneksi huumaava kava-juoma saa unohtamaan kivun ja murheet, ja lopuksi ehditään vielä kalastamaan valtavia jättipiikkimakrilleja. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi.
13:10
Leijonan luola Ruotsi
Vetoapua. Tänään tapaamme muun muassa kaksi gävleläistyttöä, jotka esittelevät kehittelemänsä yrittäjyyspelin. Lisäksi koomikko Peter Wahlbeck esittelee tavattoman hauskan vetokokukku-ukkonsa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (46')
14:05
Henkka & Niki vs. Amerikka
Päivä cowboyna. Henkka & Niki viettävät päivän ranchilla Teksasissa. Vastustajana ja isäntänä toimii kovan tason kokki Nick Castelberg. Mittelössä kokataan avotulella entisaikojen malliin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
14:35
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään Jyrkin matka suuntautuu Saimaan rannoille, Ahvensalmelle. Luvassa on tutustuminen maitotilaan. Jyrki kokkaa tilalla mustikkakukkoa ja mansikkamaitoa, grillissä hyydytettyä ternimaitoa sekä pippuripihviä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15:05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Lähde länteen. Västeråsissa on libanonilainen ravintola, josta ei tunnu saavan libanonilaista ruokaa. Ravintolan omistajaa ei näy paikalla, ja kokit raatavat pitkiä päiviä rikkinäisten laitteiden keskellä. Kokki Alexander Nilson päättää tehdä ravintolalle täydellisen muodonmuutoksen. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
16:00
Ruotsin karmein koti
Edellisen omistajan haamu. Tom asuu 1890-luvulla rakennetussa omakotitalossa, jonka sisustus on pääosin talon edellisen omistajan, iäkkään rouvan, makuun. Simon ja Tomas muuntavat makuuhuoneen nykyaikaiseksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa myös Tomin pitkäaikainen naisystävä viihtyy. Ruotsalainen sisustusohjelma. 5. tuotantokausi.
16:50
LA Ink
Keikkakutsu. Coreyn bändi saa tärkeän keikkakutsun, ja hän pyytää koko työporukan konserttiin, mutta kuka tekeekään oharit? Lizin koulutus ei puolestaan ota sujuakseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
17:45
Leijonan luola Ruotsi
Äly koetuksella. Leijonan luolaan tulee useampikin yrittäjä, joka ei osaa kertoa yritysideastaan selkeästi. Eräs päätös saa leijonien tunteet kuumenemaan. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')

Kello 18:00

18:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
19:35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20:30
Poliisit
Kuopio. Syysyössä heilutaan kirveen kanssa. Rattijuoppo aiheuttaa partiolle poikkeuksellisen jännitysmomentin. Paulilla on Jaakolle romanttissävyinen yllätys. 5. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
MasterChef USA
Kalatacoja ja kananrintaa. Joukkuehaasteessa kokataan rannalla kalatacoja surffaajille. Hävinnyt joukkue joutuu painetestiin, jossa kananrinta osoittautuu vaikeaksi valmistettavaksi. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21:55
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Rakel Liekki. 3. tuotantokausi. (43')
22:50
Konttori
Todd Packer. Vuosia tien päällä ollut myyjä Todd Packer palaa Scrantonin konttoriin, mikä aiheuttaa ristiriitaisia tunteita. Michael on innoissaan ystävänsä paluusta, mutta muut työntekijät eivät niinkään. Andy on kateellinen, kun Erin saa uuden tietokoneen. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
Australian rajalla
Maalla, merellä ja ilmassa. Tullin valvontakone havaitsee uppoavan kalastusaluksen, joka on täynnä laittomia siirtolaisia. Vietnamista palaavien naisten tuliaisissa asustaa muurahaisyhteisö. Tulliin saapuu vahvasti päihtynyt nainen. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
23:50
Poliisit
Jyväskylä. Riikka ja Tero painavat keikkaa kauniissa kesäyössä. Kaksi asiakasta hautoo itsemurhaa ja kolmas on pahoinpidellyt vaimoaan tämän syntymäpäivänä. Partio virkistäytyy vedonlyönnillä. 5. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Poliisit Norja
Bergen. Partion työvuoro alkaa lipunlaskulla. Myöhemmin yöllä he asettautuvat odottamaan poliisilta karannutta autoa ja puhuttavat humalaista miestä. Tylsiin hetkiin partiolla on omat piristysniksinsä. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:50
Poliisit Norja
Fredrikstad. Partio pyydetään kotiin, johon on tehty murto. He tarkkailevat myös kaupungin yöelämää ja osallistuvat myöhemmin vauhdikkaaseen takaa-ajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Täysillä tutkaan
Vaaratilanteita ja vaaleaverikköjä. Valppaat poliisit huolehtivat katujen ja teiden turvallisuudesta. Tässä jaksossa pysäytetään muutakin kuin kansalaisluottamusta nauttineita miehiä, Mardi Gras -tunnelmissa olevia nuorukaisia, sekä vetäviä vaaleaverikköjä, jotka yrittävät luistaa tilanteesta ripsiään räpyttelemällä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:45
Metsien miehet
Pulinat pois. DJ on räjähdyspisteessä, kun muut kusevat hänen lukoilleen. Kraken joutuu vaaraan, kun tonnin painoinen tukki putoaa hänen päälleen. Joe kiipeää puuhun sahaamaan vaarallista oksaa. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43') K7 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Leijonan luola UK
Duncan Bannatynen tarina. Tänään esittelyvuorossa on luolan suorapuheinen skotti. Duncan Bannatyne esittelee muun muassa bisnesimperiuminsa, lapsenlapsensa ja upean huvilansa Ranskan Rivieralla. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
03:30
LA Ink
Keikkakutsu. Coreyn bändi saa tärkeän keikkakutsun, ja hän pyytää koko työporukan konserttiin, mutta kuka tekeekään oharit? Lizin koulutus ei puolestaan ota sujuakseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
04:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV