UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 27.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.2.
Onnea, Torsti!
06:53
Hyrräpäät
Poissa. Hyrräpäät löytävät keittiöstä paljon leivoksia. Hetken kuluttua ne ovat poissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Mitä ihmettä?
Luonto. Mitä on luonto? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Eteenpäin Enni
Lohja. Enni tutustuu kuvataiteeseen ja kuvaa videoperformanssia taiteilijoiden Mammun ja Pasin kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:22
Samu ja Salla
Mikä ihmeen kasvi tässä oikein kasvaa? Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Kasper ja Liisa
Ikuiset ystävät. Kasper oppii viheltämään ennen Liisaa. Liisakin tahtoisi oppia taidon. Hän harjoittelee kovasti, mutta ei meinaa onnistua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Satuja Soitosta
Puuhuilu. Vihuri varastaa Allin huilun, jonka sointi auttaa koti-ikävään. Huilun vapauttamiseksi tarvitaan Laulajan sanoja, Veljesten säestystä ja lumottuja kanteleita, joilla Varpuset osaavat tehdä kolme taikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Niksi-Nella
Pyykkihyrrä. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:03
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Late Lammas
Porsailta pääsy kielletty. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Lohikäärmeratsastajat
Veren perintöä. Pelkuriksi leimatun sedän muisto on arka paikka Astridille. Suvun maine on puhdistettava, ja siihen tarjoutuu tilaisuus, kun menneiden aikojen peto saapuu jälleen uhkaamaan Öystilää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:33
Unna Junná
Irene kertoo pilvestä, joka pitää valkoisesta. Ujjujun lempiväri. Animaatiopajassa Karhu ja kettu. Saara ja Pirita laulavat madosta. Hiirulainen. HD
08:50
Näin Norjassa
Ryhmä Norjan matkailuyhdistyksen jäseniä nousee hiihtäen Jotunheimenin maisemiin. Matka ylös on raskas, mutta jylhät maisemat palkitsevat, ja matka alas lasketellen on yhtä juhlaa. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Lihaa ja verta. Guy on vakuuttunut ettei Zosia parane sairaudestaan. Elliot yrittää löytää keksintöään varten rahallista avustusta. Serena ei pysty suremaan äitinsä kuolemaa, mutta Raf haluaa auttaa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Vuosi Pohjoiskalotilla
Osa 7/8. Lemmenjoen kansallispuisto on Pohjolan vastine Alaskalle. Sadat ihmiset kokeilevat siellä joka vuosi onneaan kullankaivajana. Lars on mukana juhlimassa suurta kultalöytöä. (U)
10:30
Sirkuselämää
Osa 8/8. Sesonki on päättymässä ja takana on parisataa esitystä. On jäähyväisten aika, sillä sirkusväki lähtee talven ajaksi omille teilleen.
11:00
Riistametsällä
Mufloni. Jørgen ja Nikolaj lähtevät pienelle tuulenpieksämälle saarelle metsästämään villilampaita. Kumpikaan ei ole aiemmin syönyt muflonia, joten kuinkahan käy?
11:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/10. Juontaja Sofia Rågenklint tutustuu kenialaissimpanssiin, jolta poistetaan munasarjat. Se sai varhain ampumahaavan eikä siksi pystyisi hoitamaan mahdollista jälkikasvuaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Matkakumppanit
8/8. Dekkarikuningatar Åsa Larsson vie kirjailijakollegansa ja ystävänsä Karin Alvtegenin kotikaupunkiinsa Kiirunaan. Lumiset maisemat tuovat mieleen lapsuusajat. Silloin kaikki ei ollut pelkästään ruusuista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
12:30
Suunsoittoa ja lisää haleja
2/6. 15-vuotias Sara on saanut niin pahoja kolhuja itsetuntoonsa, että hän on aivan uuvuksissa. Richard viettää 10-vuotissynttäreitään. Missä hänen vanhempansa viipyvät? Camilla haluaisi ansaita rahaa.
13:00
Uusi mahdollisuus
10/10. Anne Lundberg tapaa neljä vammautunutta nuorta, jotka saivat uuden mahdollisuuden ja käyttivät sen hyväkseen. Charlotte, Tomas, Nora ja Pontus uhkuvat elämäniloa ja päättäväisyyttä. Heillä on tulevaisuus. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
13:30
Täydellistä elämää
5/8. Ida pyrkii täydelliseksi rakastajattareksi. Seksiä on aikataulutettu kolmeksi illaksi viikossa. Lisäksi ohjelmassa on telttaretki oman rakkaan kanssa. HD
14:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Kooste NVU:n ja Trumpin suhteen alkuvuoden käänteistä. Ja vähän muustakin. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Uusi Päivä
Jakso 626: Uusia avauksia. Krista päätyy ojasta allikkoon. Iris ui Tomin suosioon. Asko ja Minna tekevät aikamatkan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:58
Uusi Päivä
Jakso 627: Kukkaterveiset. Krista saa Terhiltä odottamattoman pyynnön. Ronin siivoustyö ei Terolle kelpaa. Aino tuntee jälleen pelipöydän kutsun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:26
Uusi Päivä
Jakso 628: Salaisia siirtoja. Reinon esimies kiinnostuu Kristasta. Otso ja Lauri ratkovat arvoitusta. Aino tekee rohkean siirron. - Ohjelma alkaa heti MM Lahti Avajaisten jälkeen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Pikaluistelun MM
Sprinttimatkojen maailmanmestaruuskilpailut. Calgary, Kanada. Selostus Christer Sarlin. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Kikattava Kakkiainen, Nalle, Pasin ja Kielon valtakunta, Herää pahvi ja Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Lihaa ja verta. Guy on vakuuttunut ettei Zosia parane sairaudestaan. Elliot yrittää löytää keksintöään varten rahallista avustusta. Serena ei pysty suremaan äitinsä kuolemaa, mutta Raf haluaa auttaa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Pasila 2.5 - The Spin-Off
36/40. Extreme sipoolaiset. Uhkarohkeita tempauksia toteuttavan extreme sipoolaisten jäsen vammautuu epäonnistuneessa tempussa, jonka takaa paljastuu ilkivaltaa. Pöysti tutustuu Darjan Amos-poikaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:30
Märät säpikkäät (12)
Kausi 2. 6/10. Kuolemansynti: Rakkaudella mässäily. Tytöt yrittävät käännyttää naimisiin meneviä pareja. Esko Eerikäinen vihdoin paljastaa miten paljon miehet huijaa naisia, ja Juha Mieto tunnustaa rakkautensa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:00
Uusi Päivä
Jakso 629: Suuret setelit. Aino käsittelee suuria seteleitä. Ronin tekee ällistyttävän löydön. Krista on kahden miehen loukussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Kimmo (7)
Kausi 3, 16/16. Matsutake. Vaalipäivä lähestyy. Viime metreillä Nissinen saa muuta ajateltavaa. Myös Kimmon ja Ullan välejä koetellaan. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Game of Thrones (K16)
Kausi 6, 8/10. Ei kukaan. Arya etsii suojaa, mutta löytääkö hän turvapaikkaa? Cersei haastaa Ylivarpusen. Onnistuuko Jaime valtaamaan Vuolasvirran? Tyrion kohtaa aiempien päätöstensä seuraukset. T: HBO. HD K16 (väkivalta, ahdistus).
21:57
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:02
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Bates Motel (K16)
Kausi 3, 6/10. Norma Louise. Elämä White Pine Bayssa on tullut siihen pisteeseen, että Norma haluaisi nostaa taas kytkintä. Mitä se merkitsisi Normanille? Romerolla on ongelmansa, Calebilla omansa. HD K16 (väkivalta).
22:50
Mr. Robot (16)
6/10. Shayla on kaapattu. Pelastaakseen hänet Elliotin olisi pystyttävä tekemään ihmeitä. Voiko mielipuolta pysäyttää, ja käykö Shaylan huonosti? Angela yrittää hankkia oikeutta jäteskandaalin uhreille. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Niilin seikkailija
2/4. Valokuvaaja-seikkailija Levision Wood on ollut lapsesta saakka kiinnostunut Niilistä, maailman pisimmästä joesta. Aikuisena hän päättää vihdoin toteuttaa haaveensa ja kävellä Niilin päästä päähän. HD

Kello 24:00

00:25
Uutisikkunas
04:00
Uutisikkuna