UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 7.2.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Elämän tarina
4/6 Valta. Myös eläinten maailma on valtataistelua johtaja-asemasta. Sillä, joka voittaa tämän taistelun on paremmat mahdollisuudet pysyä pitkään hengissä. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Aamusydämellä
Identtiset kaksoset. Mari Savolainen ja Hanna Mäkeläinen tukevat toisiaan kaikessa, vaikka ovatkin erilaisia luonteeltaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:45
KulttuuriCocktail
Luovuus ei katoa vanhanakaan. KulttuuriCocktail tapasi kaksi 90 -vuotista taiteilijaa, Aaron Hiltusen ja Ossi Somman. Kummallakin on paljon painavaa asiaa nykymenosta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Jumalanpalvelus
Yhteisvastuukeräyksen 2016 avaus Kuopion tuomiokirkko. Saarna piispa Jari Jolkkonen, avustaa tuomiorovasti Ilpo Rannankari. Kuopion tuomiokirkon kamarikuoro ja Puijon kamarikuoro. Kuoroja johtaa kanttori Pekka Leskelä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
11:15
Pressiklubi viittomakielellä
Paetkaa, tolkun ihmiset tulevat! Studiossa Markku Jokisipilä, Anu Koivunen ja Harri Saukkomaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Seniori työssä
Martti Sipponen 65 v, aikoo jatkaa työuraansa Naantalin kaupungin yhteyspäällikkönä 68 ikävuoteen asti. Tarinoita suomalaisista, jotka syystä tai toisesta jatkavat työuraansa yli eläkeiän. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Yhteisvastuukeräyksen avaus
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö avaa yhteisvastuukeräyksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:10
Yhteisvastuukeräys
Kalle on tradenomi-opiskelija ja partiojohtaja. CP-vamman vuoksi liikkuminen on haastavaa ja Kalle viettää paljon aikaa yksin. Kerran viikossa hän käy erityistä tukea tarvitsevien sisupartiossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:15
Perjantai
Valtamedia ja vastamedia - kuka puhuu totta? Vieraina toimittaja Johanna Vehkoo ja kirjailija Timo Hännikäinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:10
Tanskan salaisuuksia
4/5. Kaupunkitutkimusmatkailijat Jan Elhöj ja Morten Kirckhoff tutustuvat Kööpenhaminan vanhan oopperatalon salaisuuksiin ennen talon purkamista. Molemmat muistavat mahtavan rakennuksen myös nuoruudestaan. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Elämä pelissä
2/7. Wilman ja Ollin kolmiodraama nousee pintaan parisuhdeleirin avauspäivänä. Tony opettaa pareja käsittelemään ristiriitoja, mutta Ninjan melonta Yoshikin kanssa ei suju kuin Strömsössä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Historia: Karibialaiset sankarit
2. maailmansodassa tuhannet karibialaiset liittyivät brittien sotavoimiin taistellakseen natsi-Saksaa vastaan. Näiden veteraanien vaikutus oli suuri myös sodanjälkeisessä yhteiskunnassa. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:15
Akuutti
Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot - huuhaata vai vaikuttavaa hoitoa? Miten eri syövät periytyvät? Muusikon suolistosairaus. Vanhemmat vahvasti mukaan vastasyntyneiden tehohoitoon. Lisätietoja: teksti-TV s. 374. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:45
Seniori työssä
Jorma Veistelehto, 65 v, työskentelee koneasentajana Metso MineralsinTampereen tehtaalla. Hyväkuntoisella koneasentajalla ei ole kiirettä jäädä kotiin kun vaimokin on vielä työelämässä useita vuosia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Naiskonstaapeli 56
Kausi 1, 3/5. Kaunisteltu totuus. Ylikomisario Fenton järjestää ison poliisioperaation, mutta onko häntä höynäytetty? Joutuuko väärä mies tuomiolle raiskauksista? Ja sitten hyökkääjä iskee taas öisessä puistossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa tutustutaan saamelaisiin, arvioidaan Suomen talouspolitiikkaa sekä haikaillaan menneiden aikojen perään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat Helsingin kulttuurijohtaja Stuba Nikula ja kansanedustaja Silvia Modig. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Luontohetki: Eläintarinoita
Notkeutta ja voimaa. Isoina laumoina vesistöjen lähistöllä elävä kapybara eli vesisika on maailman suurin jyrsijä. Millainen on sen kotitienoo Brasiliassa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
18:45
Arto Nyberg
Suorassa lähetyksessä haastateltavina SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly, Saimaa-yhtyeen nokkamies Matti Mikkola sekä teatteriohjaaja Kaisa Korhonen. HD
19:30
Kettu
Elävänä vai kuolleena? Eräs huume- ja asekauppias on surmattu ja Voss ryhtyy tutkimaan tapausta. Tutkinta etenee nykien ja sitä vaikeuttaa entisestään se, että eräs Vossin tiimin luottohenkilö on kadonnut jäljettömiin. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Ruotsalainen hetki (K16)
Iskelmälaulaja Kari Lampikallion etelänlomalle lähtöä hidastaa vain kaksi asiaa: mustasukkainen vaimo Sonja ja auton takakontissa viruva ruumiskäärö. N: Tommi Korpela, Minna Haapkylä, Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
22:20
Nuuskija (16)
6/8. Rikkaan liikemiehen poika on kaapattu ja hänestä vaaditaan suuret lunnaat. Nuuskija kyllä kuvaa tarkkaan millainen tekijä on, mutta miestä ei vain löydy. Ja määräaika on kulumassa pian umpeen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:15
Ykkösaamu
Vieraana perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk.). Jari Korkki haastattelee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Lääkärit Syyrian sodassa
Syyrian sota on vaatinut 200 000 uhria, haavoittuneita on useita satoja tuhansia, monet heistä lapsia. Monet lääkärit ovat paenneet ja sairaaloita on suljettu. Silti brittikirurgi David Nott pelastaa sodan uhreja. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna