UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Maanantai 24.4.

08:20
Sata vuotta suomenruotsalaista musiikkia
KAJ, Monica Groop, Maria Ylipää, Fork, Ronya, Wegelius sinfonietta ja monet muut esittävät suomenruotsalaisen musiikin helmiä. Konsertin juontavat Baba Lybeck ja Christoffer Strandberg. HD
10:20
Naisen kasvot
(En kvinnas ansikte, Ruotsi, 1938). Ingrid Bergman esittää kiristysliigan johtajaa. Naisen arpeutuneet kasvot korjataan sattuman kautta, jolloin tarjoutuu myös tilaisuus valita elämän kaita polku. O: Gustaf Molander. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Elävä arkisto: Alivaltiosihteeri
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:01
Arkistovieraana: Alivaltiosihteeri
(2017) Humoristisesta musiikista ja sketseistä tunnetun Alivaltiosihteerin jäsenet kertovat taipaleestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:21
Alivaltiosihteeri valvoo
(1994) Jakso nimeltä "Huvipuiston työntekijöiden asuissa". Alivaltiosihteerin huumoripitoinen viihdeohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:39
Alivaltiosihteeri valvoo
(1994) Jakso nimeltä "Vartiointiliikkeen vaatteissa". Alivaltiosihteerin huumoripitoinen viihdeohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Historia: Eläintarhan vangit
Inuittiperhe matkasi 1880 paremman elämän toivossa Eurooppaan, mutta heidät vangittiin ja laitettiin näytteille saksalaisiin eläintarhoihin. Eräs inuiteista piti päiväkirjaa, joka paljastaa ainutlaatuisen tarinan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Churchill: Verta, hikeä ja öljyvärejä
Winston Churchillin elinikäisenä intohimona oli maalaaminen. Andrew Marr tutkii, miten tämän suurmiehen yksityinen intohimo maalaukseen yhdistyi hänen julkiseen uraansa poliitikkona ja valtiomiehenä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:50
Tiededokumentti: Jääkiekon hinta
Pelitilanteessa loukkaantuvien jääkiekkoilijoiden henkiset vammat jäävät usein fyysisten varjoon. Dokumentti tarjoaa tieteellisen näkökulman jääkiekon machokulttuuriin ja pelissä sattuviin aivotärähdyksiin. HD Äänitekstitys: suomi.
15:40
Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 9, 1/26. Uusi alku. Karabinieerit on siirretty Spoletoon, ja Cecchini ikävöi Isä Matteota. He saavat tilaisuuden työskennellä yhdessä, kun Sisar Marian lastenkodin läheltä löydetään pahoinpidelty mies. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:50
Jäitä hattuun (12)
Kausi 1, 1/10. Housuteltta. Seinfeld-sarjan luoja Larry David on menestynyt mies, joka onnistuu loukkaamaan kaikkia ympärillään. Tällä kertaa uudet housut aiheuttavat nolon väärinkäsityksen. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Aistit avoinna Italiaan
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Miten tehdään omin päin viinimatka Chiantiin ja mitä herkkuja löytyykään Firenzen kauppahallista? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Sukkahittimittari
Staffan katsoo sarjoja Sukkahittimittari, Täplä ja Läiskä, Kiivi ja Strit sekä Koiruuksia. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Taivaallista menoa: Yksin ja suosittu
Vasta nyt, 70-vuotiaana, Wivan Kambilla on aikaa ajatella elämänsä monia vaiheita. Toimittaja: Hanna Klingenberg. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Närbild
Viikko-ostoksilla helsinkiläisen kaupunginosan ainoassa kaupassa. Raippaluodossa on neljä kauppaa ja 2 000 asiakasta. Nauvolaiset käyvät kylän kaupoissa vuorotellen pitääkseen ne pystyssä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
20:00
Dok: Pienet ja kuuluisat
(Ruotsi, 2014) Lapsinäyttelijän työssä on etunsa, kuten se, että tulee otetuksi vakavasti jo nuorena ja saa tunnustusta ja rahaa, mutta siinä on myös kääntöpuolensa. Ennen kaikkea lapsitähteys seuraa mukana läpi elämän. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Aisti. Vieraina näyttelijä ja ohjaaja Maria Sid, kirjailija Heli Heino ja ruotsalainen popartisti Darin, joka myös esittää uusimman singlensä. Panelissa Lotta Backlund ja Riko Eklundh. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
22:00
Case (K16)
Sarja alkaa, 1/9. Nuori ballerina löydetään teatterista hirttäytyneenä. Tapaus kiinnostaa poliisin lisäksi muitakin. Tytön perhesuhteet ovat mutkikkaat, ja monella on yhtä ja toista salattavaa. Islantilainen rikossarja. HD Äänitekstitys: ruotsi. K16 (väkivalta).
22:48
Perilliset (K16)
2. kausi, osa 1/7 (16). Signe haaveilee hampun viljelystä Grønnegaardissa ja haluaa tehdä puutarhasta paikan, jossa sisarukset ja muut perheenjäsenet viihtyisivät. Tanskalainen draamasarja. (U) HD K16 (väkivalta).