UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 25.5.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Väärinkäsityksiä vai ei?. Vaikka Paulinea järkyttää, että Leonard on lukenut Danielin saaman kirjeen, sen sisältö ei jätä Paulinea rauhaan vaan hänen on esitettävä Danielille suora kysymys murhasta. Mollivoittoisten tunteiden suossa rypevä Tina riehaantuu Martinin piristysyrityksestä niin, että pastori saa hellän suudelman. Friedrich yrittää jälkikäteen pelastaa hänen ja Nataschan yhteisen illan, jonka hän ensin pilaa tahdittomalla möläytyksellään. Katharina taas ottaa vaivautuneena etäisyyttä kilpakosijapari Michaeliin ja Andréhen kuultuaan miesten olevan edelleen keskenään naimisissa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Regeneraatio. Epäilyttävät tahot kiinnostuvat Walkerin ystävän geenitutkimuksesta, joka kehittää ihmisten paranemiskykyä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Ennätystehdas
Ennätystehtaalla heitetään kuperkeikkaa, punnerretaan ja käydään pikaparturissa. Tehdasta pyörittävät tuttuun tapaan Antero Mertaranta ja Eppu Salminen.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 1/3. Jess saa kuulla, että hänen on jälleen autettava villiä bile-elämää viettävä siskonsa Abby pois pulasta. Nick luonnollisesti haluaisi tavata Abbyn, mutta siihen Jess ei missään nimessä aio suostua. Coachin ja Cecen välit ovat hieman kankeat. Abbyn roolissa nähdään Teho-osastosta tuttu Linda Cardellini! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
16:00
Viidakon tähtöset
Ensimmäinen pudotusäänestys koittaa ja kaksi tähtöstä lähtee kotiin. Majoituskilpailussa koetaan todellisia kauhun hetkiä ja ruoan puute kiristää hermoja. Rahakilpailussa kohdataan jälleen norsuja. Motivaatio jatkaa kisassa nousee puheenaiheeksi. K7 (ahdistus, seksi).
17:00
Lemmen viemää
Kipinät sinkoilevat. Leonard myöntää tehneensä virheen, mutta pahempaa on luvassa. Pauline saa selville, että Daniel on valehdellut uudesta työstään ja aikoo selvästi paeta ennen Chris Brennerin tuloa. Auto hajoaa matkalla lentokentälle Marlenea tapaamaan, mutta onneksi Friedrich hallitsee sukkahousuvinkit autonkorjaukseen. Nataschan ja Friedrichin välille alkaa syntyä kipinää, mutta harmi vain, että Charlotte palaa Veronasta aiottua aikaisemmin. Rakkaus on vallannut Goranin kokonaan ja suuret tunteet jylläävät. Suudeltuaan Martinia Tina taas kiemurtelee huippunolona. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Viestejä Playboy-mallilta. Tuiki tavallinen maalaispoika Joe viestittelee Facebookissa unelmiensa naisen Kari Ann Penichen kanssa, joka on entinen teinimissi ja Playboy-malli. Joe ei voi uskoa hyvää onneaan ja haluaa varmistua, että viestien lähettäjä todellakin on Kari Ann. Nevin ja Maxin mielestä koko asetelma on alusta alkaen täysin epäuskottava, mutta pikainen nettiselvittely antaakin yllättäen päinvastaisen vaikutelman. Innoissaan Nev järjestää nettituttaville tapaamisen Joen kotiin. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Parempi ihminen. Margen alennusmyynnistä löytämä Chanel-puku muuttaa koko perheen elämän. K7
19:30
Luovat hullut
Parempi kuolleena. Simonia pyydetään laatimaan muistopuhe kärttyisästä mainoslaulujen tekijästä, josta kukaan ei oikein pitänyt. Samaan aikaan eräs asiakas saa toimistolla hermoromahduksen. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Maljaderivaatio. Sheldon on kauhuissaan huomatessaan, että Leonard ja Howard viettävät yhä enemmän aikaa Rajin luona. Nelikon pitkäikäiset hengailuperinteet ovat vaarassa katketa! Tehdäkseen ystävänsä mustasukkaisiksi Sheldon päättää hankkia uuden kaveripiirin, mutta hänen puutteellisilla sosiaalisilla taidoillaan se osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Täydelliset vanhemmat. Hirmumyrskystä nipin napin selviytyminen saa Margen ja Homerin miettimään varahuoltajia lapsille, jos heille itselleen tapahtuu jotain. Lähipiiristä ei oikein löydy soveltuvia, joten epätoivoinen etsintä alkaa. Entäpä täydellinen pariskunta Mav ja Portia? Äänivieraina ovat Danny DeVito ja Rashida Jones. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Apinoiden planeetan synty
Lääkelaboratorion koe-eläinsimpanssin poikanen päätyy tutkijan kotiin lemmikiksi. Pian selviää, että simpanssin elimistöön on päätynyt Alzheimerin tautiin kehitettyä lääkettä. Lääke tekee simpanssista huomattavasti lajitovereitaan älykkäämmän, ja seuraukset ovat arvaamattomat. Ohjaaja: Rupert Wyatt. USA, 2011. (103'). Pääosissa: James Franco, John Lithgow, Andy Serkis, Freida Pinto. K12

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Madventures (K16)
Osa 6/10: Hindustan. Myriadien jumaluuksien maassa Riku ja Tunna kohtaavat olevaisuuden epäpyhimmät ja pyhimmät miehet sekä liittyvät 10 miljoonan ryvettyneen karman kulkueeseen kohti puhdistautumista synneistään. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
C.S.I. (K16)
Ruumis luokkakokouksessa. David menee vastahakoisesti luokkakokoukseen ja huomaa, ettei mikään ole muuttunut. Kaiken lisäksi juhlapaikalta löytyy ruumis ja vanhat kaunat nousevat pintaan. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Luovat hullut
Parempi kuolleena. Simonia pyydetään laatimaan muistopuhe kärttyisästä mainoslaulujen tekijästä, josta kukaan ei oikein pitänyt. Samaan aikaan eräs asiakas saa toimistolla hermoromahduksen. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Rysän päällä
Artisti maksaa. John Parks painaa hommia muusikkona. Kotirintamalla sävel on mollivoittoinen, koska John epäilee tyttöystäväänsä uskottomuudesta. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:10
Voittostudio