UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 27.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Rikoksen uhri kateissa. Barbara lavastaa veriset todisteet niin, että kaikki näyttää kuin Friedrich olisi tappanut hänet. Ennen lopullista lähtöään hän jättää jäähyväiset Wernerille. Friedrichin outo käytös kummastuttaa. Poliisi aloittaa nopeasti murhatutkimukset. Gustlia syytetään Magdalenan suhteen vuotamisesta mediaan. Mies esittää ritarillisen ehdotuksen Magdalenalle vaikkakin oma lehmä ojassa, että hänen ihailemansa näyttelijätär saisi pitää piilossa salasuhteensa ministeriin. Tällä kertaa on Paulinen vuoro jäädä loukkuun hotellin viinikellariin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Cahill vastaan Cahill. Alexin viinaanmenevä juristi-isä Gordon Cahill, joka aikoinaan hylkäsi perheensä alkoholiongelmien takia, ryhtyy puolustamaan rikollispomo Karl Mayesia, jota Alex vuorostaan yrittää passittaa telkien taakse. Kun Mayesin kätyri murhaa röyhkeästi Walkerin vangitseman avaintodistajan, Gordon kääntää kelkkansa mutta joutuu liikaa tietävänä itsekin tappolistalle vaarantaen samalla Alexin hengen. Vastoinkäymisten kautta isälle ja tyttärelle tarjoutuu mahdollisuus vanhojen haavojen paikkailuun. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
14:55
Top Chef
Autiolla saarella. Vieraileva tuomari Lorena Garcia haluaa nähdä, kuinka kokeilta sujuu saman annoksen toteutus useampaan otteeseen. Tulikoe suoritetaan pareittain, ja joukkueilla on tunti aikaa tehdä sata niin ulkonäön kuin maunkin puolesta muuttumatonta annosta. Pudotustehtävässä valmistetaan lounas 80-vuotispäiviään viettävälle Nassaun purjehdusseuralle. Kilpailijat kuljetetaan autiolle saarelle, jonka rannalta löytyy kirstutolkulla upeita raaka-aineita - kaikkea paitsi kotiloita, jotka on määrätty pakolliseksi ainesosaksi. Ripeän sukellussession jälkeen ruoka valmistetaan paikan päällä alkeellisissa oloissa, ja kypsentämiseen käytetään puulämmitteistä grilliä. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Killer Karaoke
Piikikästä menoa. Tänään Killer Karaokessa rytisee totuttuakin enemmän, kun kilpailijat yrittävät laulaa haastavissa oloissa. Pommit paukkuvat ja piikit pistävät, kun klassikkohaaste vie taas kerran voiton kilpailijasta. Amerikkalainen viihdesarja.
17:00
Lemmen viemää
Elämä jatkuu sittenkin. Poikiensa kauhuksi Friedrich pidätetään Barbaran murhasta. Poliisia lukuun ottamatta kukaan ei usko hänen kykenevän kylmäveriseen murhaan, vaikka todisteet niin väittävät. Vain Werner tietää totuuden, ja hän vaatii Barbaraa ilmoittamaan poliisille olevansa hengissä. Toisin kuin voisi luulla, Friedrich ei kiitäkään Werneriä myöhemmästä vapautumisestaan. Pauline taas on hyvinkin kiitollinen pelastavalle sankarilleen Danielille. Gustl ja Magdalena väittävät olevansa pari, mutta Alfons näkee teeskentelyn läpi. Tahoillaan kärsivät Tina ja Goran yrittävät selvitä murheistaan yhdessä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Henna ja Matti. Jääpalloa SM-tasolla pelaava Matti on hemmotellut puolisoaan Hennaa herkuilla viimeisimmän raskauden aikana lähes 20 kilon edestä. Nyt Matti tahtoo takaisin simpsakan ja kivasti pukeutuvan Hennansa ja ryhtyy tämän personal traineriksi seitsemän viikon ajaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Jonne Aaron: Ota mut
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Valkokankaan viisikko. Lisa päättää tehdä perheestään dokumenttielokuvan, jonka myötä Simpsoneista tulee kyseenalaisia julkkiksia. Jaksossa vierailee elokuvaohjaaja Jim Jarmusch sekä näyttelijä John C. Reilly, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan Chicago -ja Magnolia -elokuvissa. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:30
Ensisilmäyksellä
Sammuksissa. Barney löytyy hääaamuna taju kankaalla majatalon käytävältä. Ystävykset tekevät kaikkensa, mutta sulhanen ei vain suostu heräämään. Prosessin aikana itse kukin vannoo, ettei koskaan juo itseään yhtä känniin kuin Barney. Eri asia on, miten hyvin vala pitää kutinsa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Väliseinän mutkallisuudet. Tukkoinen ja kuorsaileva Leonard on menossa nenän väliseinän korjausleikkaukseen. Tästäkös Sheldon hätääntyy, koska leikkaukseenhan voi teoriassa vaikka kuolla. Tai jos ei kuole, niin ainakin hämähäkki munii nenään. Ystävysten on pakko hämätä Sheldonia, jotta Leonard saa nenänsä kuntoon. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Exä syö pöydässäsi. Homer joutuu mukaan Margen ex-poikaystävän hämäräpuuhiin ja vastuuseen niistä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Varasto
Varasto on Taru Mäkelän rouhea duunarikomedia. Arto Salmisen tekstiin perustuvassa elokuvassa miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan. Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe.Näyttelijät ovat tähtikaartia; Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje ja Hannele Lauri. Huimien henkilöhahmojen joukossa pankin räjäyttää Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Varasto valittiin Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden elokuvaksi 2012. Tuotanto: Kinosto Oy Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
22:55
Rysän päällä
Pettäjän iltapuhde. Pettäjän iltapuhde. Rene Locke ihmettelee miehensä pitkiä työpäiviä Dallasissa. Mies on myös alkanut pukeutua toisin ja käyttää uutta tuoksua. Voisikohan työreissuille löytyä toinen selitys? Chandondra Janssen saa tuta petoksen kylmän kuristuksen. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä epäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:55
Eurojackpot ja Jokeri

Kello 24:00

00:00
Ensisilmäyksellä
Sammuksissa. Barney löytyy hääaamuna taju kankaalla majatalon käytävältä. Ystävykset tekevät kaikkensa, mutta sulhanen ei vain suostu heräämään. Prosessin aikana itse kukin vannoo, ettei koskaan juo itseään yhtä känniin kuin Barney. Eri asia on, miten hyvin vala pitää kutinsa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Scorpion
Dominoefekti. Scorpionin jouluaatto kuluu merenrannalla, missä he pelastavat kivivyöryn alle jäänyttä kymmenvuotiasta poikaa. Pehmeä hiekka ja vuorovesi vaikeuttavat pelastustöitä ja muut tahot ovat jo luovuttamassa, kun Walter keksii vielä viimeisen mahdollisuuden. Happy on kahden vaiheilla isänsä suhteen ja pohtii kertoisiko tälle, kuka todella on. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
01:25
Penny Dreadful (K16)
Kauhujen maailma. Uusi sarja alkaa! Amerikkalainen showmies ja mestariampuja Ethan Chandler saa salaperäisen työtarjouksen Sir Malcolm Murraylta ja Vanessa Ivesilta, jotka etsivät Murrayn kadonnutta Mina-tytärtä. Tarjous alkaa kuitenkin epäilyttää Ethania, kun hän näkee millaiseen maailmaan hänen odotetaan astuvan. Myös ruumishuoneella työskentelevää tohtori Victor Frankensteinia lähestytään työtarjouksella. Saako lupaus kauhistuttavista ihmeistä miehen tarttumaan tarjoukseen? 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Voittostudio