UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 22.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Ystävän apua. Jämäkkänä pysyvä Marlene ei anna tohtori Drescherin pelotella itseään vaan hakee apua Charlottelle. Julius ja Werner ryhtyvät yhteistyöhön ja palkkaavat etsivän tonkimaan tohtori Drescherin epäilyttävää menneisyyttä. Huonesiivooja Tina pyytää apua Goranilta, koska vuokranantaja haluaa vuokrata asunnon vain pariskunnalle. Nahkahousuissaan sinkkunaisia viihdyttävä Goran tarjoaa auliisti apuaan mutta haluaa myös vastapalveluksen. Franziskan tarkoitusperät alkavat avautua, mutta André pysyy autuaan tietämättömänä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
10:57
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:57
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
X Factor UK
Laulunlahjat puntarissa. Avoimet koe-esiintymiset jatkuvat Manchesterissa sekä Cherylin kotikaupungissa Newcastlessa. Tuomariston eteen onneaan koittamaan saapuvat muiden muassa identtiset kaksoset, kalakauppias, nuorisotyöntekijä, bilehile sekä ujo tarjoilija. Keiden laulunlahjat riittävät jatkopaikkaan? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
15:10
X Factor UK
Musikaalisia unelmia. Viimeisissä avoimissa koe-esiintymisissä panokset ovat kovat: nyt jos koskaan on aika tehdä vaikutus tuomareihin ja napata jatkopaikka kisassa. Lähes kaikki kilpailijat ilmoittavat musiikin ja laulamisen olevan suurin unelmansa, mutta monenko rahkeet todella riittävät alalle? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:05
Walker, Teksasista
Joutsenlaulu. Walker ja Alex johtavat etsintäpartiota Utahissa. He yrittävät löytää kadonnutta lentokonetta, jota ryöstäjät käyttivät kahdeksan vuotta aiemmin pankkiryöstössä, jossa kuoli yksi Walkerin ystävä. He saavat kuitenkin tietämättään peräänsä joukkion onnenonkijoita, jotka kuulevat, että koneessa on kolme miljoonaa dollaria ryöstösaalista. Yksi pankkiryöstäjistä selvisi aikoinaan koneen maahansyöksystä ja jäi elämään vuorelle kannibaalina. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Naisten mielenliikkeitä. Doris ja tohtori Drescher varmistavat, että heidän suunnitelmansa pitää ja Charlotte pysyy sairaalassa. Kesken romanttisen illallisen André jää ihmettelemään äimän käkenä, kun Franziskan poika soittaa ja saa äitinsä poistumaan paikalta järkyttyneenä. Seuraavalla tapaamiskerralla on hänen vuoronsa järkyttyä. Natascha palaa Wienistä intoa puhkuen, mutta Konstantin ei ota häntä avosylin vastaan. Miehen vetovoima tehoaa Marleneen. Goran ei anna periksi vaan tahtoo Tinan kämppiseksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Kärsivällisyys koetuksella. Tässä jaksossa nähdään miten kuskit pärjäävät karavaanareina sekä katsotaan miten sujuu tasapainoilu keinulaudalla.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Isä, poika ja bikinipimut. Kun Jake naulaa huoneensa seinät täyteen bikinipukeisten pimujen kuvia, Alanille valkenee, että hänen pikku poikansa on kasvamassa aikuiseksi. On siis viimeinen tilaisuus tehdä yhdessä isä-poika-juttuja, kuten telttailua kaatosateessa. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Sähköpurkinavaajavaihtelu. Sarja palaa tauolta kolmannen tuotantokauden jaksoin! Leonard, Sheldon, Raj ja Howard palaavat tutkimusretkeltään pohjoisnavalta väsyneinä ja parrakkaina. Tieteellisistä saavutuksistaan ylpeä Sheldon on äärimmäisen tyytyväinen reissuun, kunnes kuulee, että hänen suorittamiensa kokeiden tulokset eivät kenties olekaan täysin luotettavia. Leonard saa lämpimän vastaanoton Pennyltä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Esiliina vastoin tahtoaan. Koulun öykkäri Jimbo pakottaa Bartin elokuviin tyttöystävänsä kanssa. Tästä seuraa kuitenkin ongelmia, kun tyttö ihastuu Bartiin. Homer jää koukkuun mysteerisarjaan, jossa ryhmä ihmisiä putoaa lentokoneella saarelle. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Katujen kasvatti (K16)
Kallis virhe. Kuvioita sekoittaa markkinoille tunkeutunut uusi huume, joka saa käyttäjänsä näkemään hirveitä näkyjä ja käyttäytymään väkivaltaisesti. Cassius joutuu hyllylle ammuttuaan huumeesta seonneen, aseistetun teinipojan. Carlos valmistautuu ottamaan suuremman roolin Los Angelicosissa ja kyseenalaistaa Ryanin uskollisuuden. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Grimm (K16)
Palvottu parantaja. Venäläinen ihmeparantaja yritetään murhata, ja mahdollisten syyllisten liutaan kuuluvat niin ihailijoiden mustasukkaiset miehet kuin parantamatta jääneiden ihmisten läheiset. Kun käy ilmi, että parantajan kosketus voi olla yhtä kuolettava kuin elvyttäväkin, nousee esiin kysymys, josko miestä rangaistaan hänen menneistä synneistään. Juliette kutsuu kotiinsa ystävänsä Alician, joka pakenee väkivaltaista aviomiestään. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät (K16)
Onnea voittajalle. Frank tarvitsee ex-vaimonsa allekirjoituksen papereihin ja huijaa hänet palaamaan hetkeksi takaisin. Monica ei kuitenkaan saavu paikalle yksin. Kuullessaan äitinsä suunnitelmat Fionan pinna naksahtaa poikki. Salapoliisin roolin omaksunut Debbie ryhtyy selvittämään Steven taustoja ja saa selville miehen salaisuuksia. Lip yrittää saada rahaa kasaan pystyäkseen ostamaan Karenille syntymäpäivälahjaksi konserttiliput. Lainaamisen sijaan Steve tarjoaa hänelle työkeikkaa. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (seksi, väkivalta).
01:00
Simpsonit
Lähetyssaarnaaja. Homer pakenee virkavaltaa lähetyssaarnaajaksi kaukaiselle tropiikkisaarelle. K12
01:30
Voittostudio