UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 23.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Savutaimenpasta. Jamie valmistaa keväistä pastaa, johon lisämakua tuo savustettu taimen. Toisena ateriana valmistuu mustapapukastikkeella ja seesaminsiemenillä maustettuja jauhelihapihvejä nuudeleiden ja salaatin kera.
10:00
Remontilla rahoiksi
Terästontuilla rahoiksi. Edessä on rankka ja rahaton remonttiviikko, joten kaikki kilpailijat osallistuvat ilolla Shelleyn haasteeseen kasvattaakseen budjettiaan. Parit saavat tehtäväkseen järjestää myytävää hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahtena joukkueena. Dan ja Dani kisaavat yhdessä Miken ja Andrew'n kanssa, ja veljesten rento ote saa voitonhimoisen pariskunnan kiehahtamaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:30
Toinen nainen
Rakkauden tähden. Jen kärsii alkoholismista ja on sortunut taas juomaan naimisissa olevan miehen vuoksi. Sen takia hän on menettänyt myös kotinsa ja jopa lapsensa. Pystyykö ystävänsä sohvalla yöpyvä Jen jättämään ukkomiehen ja saamaan elämänsä takaisin raiteilleen?
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Market Kitchen
Viskiä ruuanlaitossa. Tällä kertaa kuulemme, kuinka viskiä voi käyttää ruuanlaitossa. Millaisia herkkuja alkoholijuomasta valmistuu? Mukana on Gino D'Acampo, Eadie Manson sekä Tristan Welch. Muut kokit yrittävät saada Ginon pitämään kurkusta muun muassa kreikkalaistyylisin salaatin sekä kurkkumartinin avulla. Onnistuvatko he mahdottomalta tuntuvassa tehtävässään? Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan sekä keskustellaan ruuasta.
12:50
Kodinkohentajat
Sydämellinen selviytyjä. Syöpää sairastava Chris Lewis tekee vapaaehtoistyötä syöpäjärjestöissä ja auttaa kohtalotovereitaan monin eri tavoin. Nyt nämä ihmiset tekevät vastapalveluksen ja auttavat Chrisin talossa tehtävässä yllätysremontissa.
13:45
Stylisti Rachel Zoe
Oscarin kokoisia ongelmia. Rachelin tiimi etsii Oscar-juhlavaatteita Milanon muotiviikolta niin kiihkeästi, että Rodgerinkin täytyy jättää ruoka kerran kesken Giorgio Armani -näytöksen alkamisen vuoksi. Seuraavaksi sitten Gucci-näytös, ja sen jälkeen supermoderni Pucci. Takaisin Los Angelesiin: uusi assistentti Ashley on sairastunut ja jäänyt kotiin. Kotiin? Oscar-viikolla? Oscar-viikolla kotiin? Would you believe it. Bradin mielestä tyttö on jotenkin jo good-bye, ja jos vielä palaisi työpaikalle, olisi Rachel ehtinyt unohtaa koko ihmisen. Brad ennustaa potkuja. Miten käy? Rachel saa uuden asiakkaan - olympiataitoluistelija Johnny Weirin, joka tekee myös mallintöitä ja pukeutuu joskus naisten vaatteisiin. Brad näyttää lähes maskuliiniselta hänen rinnallaan. Miksi Rachel itse näyttää niin anorektiselta? Johtuuko se bitch-asenteesta, kuten Joey sanoo? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:40
Neljä huonetta
Viiltäjä-Jackin taskukello. Toiveikas myyjä kaupittelee taskukelloa, jonka hän uskoo kuuluneen itse Viiltäjä-Jackille, muotoilija on tehnyt vanhasta Lamborghinista baaritiskin, keräilijä myy heimotaidetta Papua-Uudesta-Guineasta ja äiti ja tytär kauppaavat vanhoja elokuvajulisteita. Ketkä tällä kerralla saavat diilerit luopumaan rahoistaan ja ketkä joutuvat lähtemään tekemättä kauppoja?
15:40
Lääkärit
Lisäaineita lautasella. Tällä kertaa lääkärit perehtyvät ruoasta löytyviin lisäaineisiin, kemikaaleihin ja muihin yllättäviin ainesosiin. Lihasta löytyy lihakarjalle syötettyjen antibioottien jäämiä. Vihanneksissa ja viljassa puolestaan saattaa olla jäänteitä tuholaismyrkyistä. Einekset pullistelevat lisäaineita ja roskaruokaa markkinoidaan pikkulapsille. Kuinka tavallinen kuluttaja voi välttää lisäaineita ja syödä terveellisemmin? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin kotona
Munat. Tässä jaksossa Jamie valmistaa erilaisia ruokia omien kanojensa munista. Heti ensimmäiseksi syntyy herkullinen aamiainen kananmunaan kastetuista teeleivistä ja pekonista. Jamie näyttää myös, kuinka helposti ja nopeasti syntyy kotitekoinen pasta, eikä valkoinen juustokastike ole sen monimutkaisempi tapaus. Jälkiruoaksi on marenkia, päärynöitä ja suklaakastiketta. Yksinkertaiseen mutta ylelliseen munakassalaattiin tulee puolestaan ilmakuivattua naudanlihaa, fenkolia ja tryffeliöljyä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17:00
Face
Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi. Uusinta.
17:55
Esittelyssä: Iholla

Kello 18:00

18:00
Lily Cole taiteen parissa
Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.
19:00
Remontilla rahoiksi
Huutajaiset. Rahapula kiristää kaikkien hermoja, mutta pahimmin riitelevät Dan ja Dani. Tuhlattuaan huomattavat palkintorahansa Dani ei osaa suitsia rahankäyttöään ja Dan parka saa haukut niskaansa. Myös Brad ja Lara ottavat yhteen ensimmäisen kerran kilpailun aikana. Raskaan remonttipäivän päätteeksi on edessä vielä huutokauppa, jonka jälkeen eniten rahaa keränneet joukkueet saavat pienen helpotuksen budjettivajeeseensa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
19:55
Esittelyssä: Iholla
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ruma vesitorni herää eloon. Kevin palaa Ashfordiin viiden vuoden kuluttua katsomaan, millaista karussa vesitornissa on ollut elää. Hanke herätti epäilyksiä suuntaan jos toiseenkin, mutta omistajat pysyivät kannassaan. He olivat asuneet kymmenen vuotta kauniissa mökissä mutta halusivat muuttaa pihalla seisovaan tyhjään vesitorniin. Sir Edwin Lutyensin suunnittelema rakennus kiehtoi niin, että edessä oli mittava remontti. Ulkovuoraus piti tehdä sinkistä, mutta teräksen hinta alkoi nousta sellaista vauhtia, että arkkitehti joutui palaamaan pöytänsä ääreen. Tilat vaikuttivat epäkäytännöllisiltä, mutta ulkonäkö tuntui tärkeimmältä. Kannattiko eläkekodiksi valita torni? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 21:00

21:00
Eyes Wide Shut (K16)
Arthur Schnitzlerin romaaniin perustuva draama tohtorista, joka erkanee vaimostaan yhä syvemmälle pakkomielteisen seksin fantasioihin ja karuun todellisuuteen.Tämä mestariteos jäi Kubrickin viimeiseksi. Ohjaaja: Stanley Kubrick, USA 1999. (153'). Pääosissa:Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack. K16

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:55
Iholla
Jakso 27. Et petä ikinä. Venla saa apua kodinhoitopuuhiinsa juuri ennen järkyttävää uutispommia. Claudian teinipoika aiheuttaa äidilleen murheita ja Johanna nauttii harvinaisesta vapaaillasta uuden kirjan parissa.

Kello 24:00

00:25
Remontilla rahoiksi
Huutajaiset. Rahapula kiristää kaikkien hermoja, mutta pahimmin riitelevät Dan ja Dani. Tuhlattuaan huomattavat palkintorahansa Dani ei osaa suitsia rahankäyttöään ja Dan parka saa haukut niskaansa. Myös Brad ja Lara ottavat yhteen ensimmäisen kerran kilpailun aikana. Raskaan remonttipäivän päätteeksi on edessä vielä huutokauppa, jonka jälkeen eniten rahaa keränneet joukkueet saavat pienen helpotuksen budjettivajeeseensa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
01:15
Miamin täydelliset naiset
Raivoa ja rintaliivejä, osa 1. Stressaantunut Lea suunnittelee hyväntekeväisyysgaalaa, joka häämöttää jo aivan nurkan takana, mutta ensin on selviydyttävä Lisan mahtipontisista alusvaatejuhlista, joiden tuotot lahjoitetaan rintasyövän vastaiseen kamppailuun. Joanna kampanjoi kuvillaan turkiksia vastaan, ja Marysolin asuvalinta saa aktivistin kiehumaan Lisan kemuissa. Soppaa hämmennetään vielä lisää, kun tuottaja Joe Francis levittää juoruja Joannasta ja Martasta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
02:05
Yön AVA