UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 1.3.

06:00
Aamun AVAus
07:35
Lemmen viemää
Ystävyys ensin. André ja Michael sopivat kamppailevansa pormestarinpaikasta reiluin keinoin: ystävyys ensin. Vaalitilaisuudessa André kokee kuitenkin karmean yllätyksen: Michaelin vaaliohjelman keskeinen sisältö on suoraan Andrélta kopioitu. Todellisuudessa Natascha oli kuunnellut salaa, kun André harjoitteli puhettaan. Beatricella ei olekaan välitöntä kiinnijäämisen vaaraa, koska David on koomassa eikä voi paljastaa äitiään. Beatrice sattuu kuulemaan Nilsin ja Normanin puhuvan Luisalle palautettavasta kymppitonnista ja keksii uuden tavan peitellä jälkiään. Luisan mielestä elämä on helpompaa ilman miljoonaomaisuutta. Charlotte käy sisäistä kamppailua, koska hänen on vaikea jättää Fürstenhofia. Toisaalta ei ole helppo katsella Friedrichin ja Beatricen onnea. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Apua tarvitseville. Ashley kärsii orofasiodigitaalisesta oireyhtymästä, joka vaikuttaa sekä hänen terveyteensä että ulkonäköönsä. Niinpä ohjelman lääkäritiimi tutkii, miten häntä voitaisiin auttaa. Jerry käy urologin pakeilla eturauhasvaivojensa vuoksi. Lorna Jane Clarkson esittelee terveellisiä jälkiruokia. Thunder From Down Underin miesstripparit kertovat ruokavaliostaan ja esiintyvät studiossa. Muita aiheita: pelottavat klovnit, opiskelijoille suoritetut sopimattomat tutkimukset, kotiväkivallan uhriksi joutuneiden sakottaminen, lisäravinteiden vaarat, hiivatulehdus yllättävässä paikassa ja Kristen Bellin tuoksun salainen ainesosa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Vapun valtakunta
Elina Knihtilä. Näyttelijä Elina Knihtilä saapuu Vapun Valtakuntaan suosikkijuontaja Vappu Pimiän vieraaksi. Viikonloppu lähestyy ja Vappu vinkkaa Elinalle miten kannattaa yllättää mies ihanalla illallisella. Juttua riittää, mutta samalla valmistuu uunikalaa, kukkakaalipyrettä ja suklaakakkua!
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Tungoksen tuskaa. Haastetalolla ahkeroidaan kuin muurahaiskeossa konsanaan; tehokkaasti ja tiiviisti. Taloon remontoidaan kahta lastenhuonetta, mutta voiko kukaan päihittää Dalen ja Sophien mielettömiä suunnitelmia? Dani kohtaa ikäviä vastoinkäymisiä kylpyhuoneremontissa. Tässä jaksossa Dan saa kuitenkin moitteiden ohessa myös hieman hellyyttä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Ruotsin maajussille morsian
Väki vähenee. Kausi 8, 8/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kosijat tutustuvat edelleen maaseudun arkeen farmarien kotitiloilla. Nils-Olof ja Daniela piipahtavat Muumilaaksossa. Pär ja Marléne joutuvat valitsemaan, ketkä saavat jatkaa kesäänsä heidän farmeillaan.
14:00
Pitääkö olla huolissaan?
Karri Miettinen alias Paleface. Kausi 2, 6/10. Vieraana Karri Miettinen alias Paleface. Huolet ilmestyvät taas maisemiin, sen kunniaksi panelistit istuvat paikallaan ja huolehtivat suomalaisten asioista. Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen ja Jenni Pääskysaari tarkkailevat suomalaisessa mielenmaisemassa tapahtuvia muutoksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Villi ja vapaa
Kaukosuhteessa. Kauden päätösjaksossa Justin odottaa Nickin palaavan Detroitiin, mutta kuulekin tämän löytäneen töitä muualta. Danny hämmästyy, kun baarissa käyvä nainen onkin ihastunut Justiniin. Baarin porukka innostuu tutkimaan omia arvosanojaan deittisivustolta, jossa arvostellaan treffikumppaneita. Burskin arvosana yllättää. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. K7 (väkivalta).
15:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Sienirisotto. Tänään Jamie pyöräyttää makoisan sienirisoton käden käänteessä. Risoton seuraksi syntyy paahdetuista pinjansiemenistä, aurinkokuivatuista tomaateista, pinaatista ja kurkusta rakenneltu salaatti. Eikä jälkiruokaakaan ole unohdettu: juustokakkua jäljittelevät sitruuna-vadelmakupit näyttävät herkullisilta! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:00
Lemmen viemää
Paineen alla. Beatrice paljastaa Charlottelle, miten hän on pelehtinyt Friedrichin kanssa jo kauan sitten - eikä vain yhden kerran. Tämä saa Charlotten pois tolaltaan, ja kun Werner kuulee asiasta, saa Friedrich kuulla kunniansa. Wernerin verenpaine vain nousee yhteenoton myötä liikaa. Norman vaikuttaa poliisin silmissä entistä epäilyttävämmältä, kun hänen kaapistaan löytyy käteistä. André vaatii Nataschaa valheenpaljastustestiin vaaliohjelman varastamisepäilyn vuoksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Juhlatunnelmissa. Kausi 5, 5/23. Yolanda haluaa mahdollisimman pian Mallorcalta kotiin, sillä hänen tyttärensä on pidätetty autolla ajamisesta alkoholia nauttineena. Myös Kyle perheineen palaa kotiin, sillä Kimin tyttären Brooken häät ovat tulossa. Ennen häitä Kim hemmottelee syöpää sairastavaa ex-miestänsä Montya, tyttärensä isää. Pitkän tauon jälkeen Eileen on palaamassa Ashley Abbotin rooliin Tunteita ja tuoksuja ¿sarjaan. Hän harjoittelee vuorosanoja kotona sisarentyttärensä kanssa.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 1/2. Kausi 6, 11/16. Koko perhe Khloéa lukuun ottamatta matkustaa Bora Boran paratiisisaarelle juhlimaan Brucen ja Krisin 20-vuotishääpäivää. Lomaa varjostavat Kimin poikaystävän hauskoiksi tarkoitetut tempaukset, jotka saavat aikaan kyyneleitä ja tyrmistystä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:55
AVA ja kevätmeikin salat
19:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Vaikeuksista vahvuuteen. Kausi 6, 3/10. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. Työttömän Meritin itseluottamus on nollassa. Rankan lapsuuden kokenut yksinhuoltaja Marina haluaa tuoda esiin naisellisen ja pehmeän puolensa. Brittiläinen tyylireality.
20:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 4/10. Janita on entinen menomimmi, jota ruuhkavuodet ovat kuluttaneet ja kulahduttaneet. Lapsiinsa keskittynyt Janita ei tunnista väsynyttä ja apaattista naista, joka katsoo häntä peilistä. Peli ei kuitenkaan ole vielä menetetty, sillä Vuosia Nuoremmaksi-tiimi käy taistoon Janitan peilikuvan ja elämänlaadun puolesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Muodonmuutos. Kausi 3, 1/24. Elizabeth pyytää presidenttiä muuttamaan suhtautumistaan ilmastonmuutokseen, mikä saattaisi heikentää presidentin mahdollisuuksia jatkaa toiselle kaudelle. Lisäksi Elizabethin pitäisi päättää, haluaisiko hän varapresidentiksi. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Sinkkuelämää
Myhky ja muita yllätyksiä. Kausi 6, 14/20. Aleksandr Petrovsky säveltää Carrielle pianolauluja, lukee venäläistä runoutta ja vie oopperaan. Carrien omat intressit liikkuvat Voguen muotimaailman citylyriikassa. Harryn ja Charlotten rakkaus vahvistuu ruokamyrkytyksen tuskissa. Miranda kosii Stevea. Vihkimistilaisuus pidetään kirkon puutarhassa. Samantha haluaa vauhdikkaamman poven, mutta saa tiedon rintasyövästään. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-ja avioelämästä. K7 (ahdistus).
22:40
The Affair (K16)
Myrskyn silmä. Kausi 2, 9/12. Alisonin laskettuun aikaan on vielä viisi viikkoa, mutta hän joutuu silti sairaalaan supistusten takia. Noahia ei kuitenkaan näy mailla eikä halmeilla, koska hän käy neuvotteluja elokuvasta, joka perustuisi hänen kirjaansa. Helen tutustuu Martinin leikanneeseen tohtori Ullahiin. Cole viettää viimeisiä hetkiä kaupatussa talossa Luisan kanssa. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (päihteet, seksi).
23:50
Rob & Chyna
Bileet pystyyn. Kausi 1, 3/7. Chyna esittelee Robille kotikontujaan Washington DC:ssä. Luvassa on armotonta biletystä, kun Chynan äiti järjestää itsenäisyyspäiväjuhlat ja Chyna vie Robin entiseen työpaikkaansa strippiklubille. Sarjassa seurataan Rob Kardashianin ja Blac Chynan ensimmäisen yhteisen lapsen odotusta ja valmistautumista vanhemmuuteen.

Kello 24:00

00:45
Ensimmäisen asteen murha
Sisarellista rakkautta. Kausi 1, 2/10. Ruumiinavauksessa selviää, että Cindyn kuolema oli henkirikos. Lisäksi käy ilmi, että nainen odotti lasta. English ja Mulligan kuulustelevat Cindyn aviomiestä, joka on aiemmin käyttäytynyt väkivaltaisesti vaimoaan kohtaan. Kevin Neyersin murhasta syytetty Walton tarttuu syyttäjän tarjoamaan sopimukseen, mutta English epäilee yhä Bluntia. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. K7 (väkivalta).
01:40
AVA ja kevätmeikin salat
01:50
Yön AVA