UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 23.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

08:50
Ostosruutu
09:20
Ostosruutu
09:50
Ostosruutu
10:20
Ostosruutu
10:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:20
Hurja remontti
Positiivista asennetta. 9-vuotias Cameron Marshall sairastui leukemiaan. Hän ei antanut sen lannistaa itseään, vaan ryhtyi järjestämään rahankeräyksiä lastensairaalalle. Hänen oma kotinsa on kuitenkin niin homeinen, että se vaarantaa pojan hengen. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan perheelle puhtaan kodin. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:20
Shake It Up
Tanssi valokeilassa. SARJA PALAA RUUTUUN. Rocky ja CeCe ovat aina haaveilleet pääsystä ammattitanssijoiksi. Mutta miten tyttöjen käy, kun paikallinen televisio-ohjelma etsii riveihinsä lisää taustatanssijoita? Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (22') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:50
Merieläinten pelastajat
Kilpikonnat kaukana kotoa. Pieni bastardikilpikonna joutuu Golfvirran vietäväksi ja löytyy Walesin rannikolta. Uhanalaisen eläimen kanssa on toimittava nopeasti ja varoen, jotta voidaan varmistaa lajin säilyminen. Myös merikilpikonnat Maude ja Myrtle ajautuvat kotoaan liian pohjoiseen eikä niiden mereen palauttaminen suinkaan ole yksinkertaista puuhaa edes SeaWorldin kokeneille asiantuntijoille. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
15:20
Amerikan hauskimmat kotivideot
Kamerat ovat kuvanneet hauskoja pääsiäispupuja ja pääsiäismunien etsintää. Näemme myös runsaasti ikäviä - ja useimmiten kivuliaita -lapsuusmuistoja. Perheenjäsenille tehdään piloja panemalla muovikelmua oviaukkoon. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Deittikamera
Kuuma ja kuumempi. Sulavat pelimiehet JT ja Tony valitsevat taloon baarimestarin, urheilijan, mallin ja luksustytön. Miehillä on silmää naiskauneudelle, mutta miten pitkälle kauneus kantaa kilvassa? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18') Äänitekstitys: suomi.
16:20
Deittikamera
Heja Nykki!. Herrat pitävät vaaleaveriköistä ja valitsevat taloon ruotsalaisen Emmelinkin. Eksotiikka, perinteisyys, flirttailu ja maanläheisyys taas herättävät herroissa ristiriitaisia tunteita, sillä rakkautta neljän naisen joukosta etsivät tällä kertaa sekä katu-uskottava pelimies Julien että merivoimissa palvellut Michael. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Vaaleanpunainen pantteri
Vaaleanpunainen maalari. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Himosiivoojat New Yorkissa
Karmiva sotku. Pamela ja Eric edustavat hieman erilaista asiakaskuntaa kuin mihin Michael ja Nina ovat tottuneet. Suostuvatko asukkaat luopumaan karmivista kokoelmistaan, ja pystyvätkö Nina ja Michael toteuttamaan näiden toivoman tyylin? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43') Äänitekstitys: suomi.
17:55
Eden
Puutalon julkisivupuutarha. Kallen puutalon pihan on vallannut orapihlaja-aita. Minna ja Tommy ehdottavat radikaalia ratkaisua: aita pois ja tilalle houkutteleva puutarha. Uuden pihan keskiöksi Minna suunnittelee graniittikivisen pyöreän istutusalueen. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (21')

Kello 18:00

18:25
Frasier
Päivälliskutsut. Frasier ja Niles päättävät järjestää päivälliskutsut, mutta mielekkäiden vieraiden saaminen paikalle osoittautuu hankalaksi tehtäväksi. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Neljän tähden illallinen
Imitaattori Jukka Laaksonen kutsuu illlalliselle kolme laulajaa: Kurre Westerlundin, Mari Palon ja Marita Taavitsaisen. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Neljän tähden illallinen
Laulaja Kurre Westerlund kokkaa illallista imitaattori Jukka Laaksoselle sekä laulajakollegoilleen Mari Palolle ja Marita Taavitsaiselle. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Taste
Lemmenruokaa. Kilpailu on edennyt semifinaaliin, jossa kokkien tehtävänä on valmistaa viettelevää lemmenruokaa. Haaste tuottaa vaikeuksia etenkin eräälle rakkaudessa kokemattomalle kilpailijalle. Paineet ovat ennenäkemättömän kovat, sillä vain neljä kokkia jatkaa finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kotkan Ravintola Santalahti on paikka jossa töitä tehdään paljon mutta tulosta vähän. Jyrki Sukula kohtaa ravintolan jossa asiakkaita ei ole tarpeeksi, päivät venyvät liian pitkiksi ja ruokalistalta löytyy vitsikkäästi viron pottuja. Paikan pomolta löytyy kaikkiin ongelmiin selitys, mutta ei ratkaisua. Sukulan on ensiksi saatava omistaja huomaamaan että naurulla ei voi kuitata kaikkia ongelmia, vaan niihin on oikeasti tartuttava. Sukulan siivittämänä Ravintola Santalahti muuttuu nukkavierusta, menneisyyteen jämähtäneestä paikasta valoisaksi ja merihenkiseksi ravintolaksi jonka uudistettu ruokalista on sesonkiin perustuva ja kerää kehut koko henkilökunnalta. 2. tuotantokausi. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Criminal Minds - FBI-tutkijat (K16)
Tarinapiiri. Jäljittelijän tapaus ei etene, joten tiimi määrätään muiden tapausten pariin. Minnesotasta löytyy surmattuja naisia, joilta on irrotettu kielet. Uhrien ainoa yhteinen nimittäjä on heidän näkyvyytensä sosiaalisessa mediassa. Ehtiäkseen estää seuraavan surman on tiimin pikaisesti selvitettävä, kuinka tekijä valikoi uhrinsa ja miten kielen irrottaminen liittyy tekoihin. Amerikkalainen jännityssarja. 8. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
23:00
Castle
Kolmoismurhaajan paluu. Vierailijoina Lee Tergesen (Kylmä rinki, Wayne's World, Monster) ja Michael Mosley (Odottamaton ehdotus). Kadulta löytynyt naisen ruumis saa rikostutkijat epäilemään, että neljä vuotta sitten toiminut kolmoismurhaaja on palannut vanhoihin kaavoihinsa. Pystyvätkö he pysäyttämään tekijän ennen kuin uhreja tulee lisää? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Frasier
Päivälliskutsut. Frasier ja Niles päättävät järjestää päivälliskutsut, mutta mielekkäiden vieraiden saaminen paikalle osoittautuu hankalaksi tehtäväksi. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Red Widow
Vankina. Natalie rikkoo arestiaan, ja etsinnöissä löydetään vain rikki mennyt matkapuhelin ja polkupyörä. Marta pyytää apua niin isältään kuin Schilleriltäkin, jonka mielestä Martan pitäisi keskittyä huumekeikan valmisteluihin. Etsinnöissä käynnistyy uusi vaihde, kun saapuu tekstiviesti, jossa vaaditaan lunnasrahoja. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus, seksi, päihteet).
01:30
Dr. Phil
Vanhemmat ongelmissa. Dr. Phil jututtaa vanhempia, joilla on isoja ongelmia. George ei ole tavannut ainoaa tytärtään vuosiin, Trinidy pelkää 7-vuotiaan poikansa tappavan pikkuveljensä, ja Jay on liian ankara malliksi haluavalle 13-vuotiaalle tyttärelleen. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:20
Dr. Phil
Kohtalokkaat seuraukset. Annette haluaisi saada luvan suorittaa vaikeasti vammaisille lapsilleen eutanasian. Stephanie, Brooke ja Kathy puolestaan sairastuivat harmittomalta vaikuttaneen puutiaisen pureman jälkeen borrelioosiin, mutta lääkärit eivät aina suhtaudu heidän oireisiinsa vakavasti. Dr. Phil johtaa keskustelua hankalista aiheista, jotka varmasti herättävät mielipiteitä puolesta ja vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV