UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 28.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.1.
Onnea, Kalle, Kaarlo, Kaarle ja Mies!
06:52
Herra Nokkelo
Pelaajat pulassa, mutta herra Nokkelo tietää mikä puuttuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Mitä ihmettä?
Lemmikki. Mikä on lemmikki? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Lasten musiikkiestradi
Pikku Papun orkesteri esittää kappaleen "Salaisuus". HD
07:08
Max ja Meeri
Meerin kauneussalonki. Meeri ja Liisa viettävät päivää kauneussalongissa, mutta rentoumisesta ei tule mitään Maxin möykätessä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Sana-Arkku: Runopolku
Opetellaan yhdessä kirjaimia. Mikähän kirjain tänään on vuorossa?
07:27
Minun nimeni on
Tässä osassa tutustumme turkulaisen Mikaelin elämään.
07:32
Samsam : Unelmien ope
Istuessaan maantiedon tunnilla Samsam vajoaa päiväunelmiinsa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Taavi-tiikerin naapurissa
Prinssi Keskiviikko keksiin keinon leikkiä yhdessä. On koulupäivä. Ystävykset huomaavat, että eri leikkejä voi olla joskus vaikeaa sovittaa yhteen. Mutta silti kannattaa yrittää. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Dinojuna
Dinojunan sukellusvene "Otto Opthalmosaurus". Kuningas tapaa Kristan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Oktonautit
Oktonautit ja valtava merinorsu: Oktonautit auttavat valtavaa merinorsua. Oktonautit ja sardiiniparvi: Kwazii auttaa pientä sardiinia löytämään parvensa. 20/25. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hupsis
Keinutuoli. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla (7)
(12). 15/18. Yhdistävä voima. Ty etsii pitäviä todisteita Jeremyä vastaan saadakseen maineensa puhdistettua. Amy kuntouttaa Spartania ja yrittää saada hevosen jälleen hyppäämään. Mallory etsii Jackille seuralaista. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
2/10. Jonas Leksell yrittää avustaa antiloopinvasan hoitamisessa. Intiassa hän pääsee ruokkimaan norsuja. Miten lehmän sorkat vuollaan nykyään? Äänitekstitys: suomi.
10:15
Julkkis lapsenvahtina
3/8. Norjalaislasten raati arvioi julkkisten taitoja lapsenvahtina. Journalisti-juontaja Per Sundnes vie lapset mökilleen tapaamaan erikoista karjakkoa. Äänitekstitys: suomi.
11:15
Kaalikimulit
5/8. Kaali oli aikoinaan arvostettu pitoruoka aateliston piirissä, mutta nykyään se on suotta unohdettu. Camilla ja Emilia valmistavat upean päivällisen, johon tarvitaan runsasti kaalia. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kukkaron herraksi
Seitsemänkymppisen Kalevi Elorannan eläke ei tahdo riittää elämiseen ja hän joutuu lainailemaan rahaa kavereilta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:11
Kukkaron herraksi
Hanna-Mari Kivinen on kaksikymppinen työtön, jolle on kertynyt 25 000 euroa velkaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Silikonisukupolvi
Rikke on kaikista varoitteluista huolimatta valinnut leikkauspaikakseen yksityissairaalan, joka on taas joutunut median valokeilaan. Millä keinoin 20-vuotias Cecilia päättää suurentaa huuliaan? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Jääkauden jälkiä
Tutkijat yrittävät selvittää, kuinka paksu jäävaippa Huippuvuoria peitti viime jääkaudella. Kivinäytteiden etsiminen jyrkänteiltä ja huipuilta on täyttä työtä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:10
Kandit
5/8. Heikki saa hälytyksen: potilas tajuton. Juhannus työllistää Jussin ja edessä isoin haava mitä koskaan on ommellut. Miska kamppailee kiireen kanssa. Erika ja Heikki juhannusvapailla. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Ajankohtainen kakkonen
Raha seuraa potilasta Ruotsissa. Minkä mallin valitsee Suomi? Kiista superruoasta: kenelle kuulu kvinoa? Kehitysvammaisten asumishanke: laitoksesta laitokseen? Juontajina Salla Paajanen ja Jyrki Richt. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Uusi päivä
Osa 451: Kuoleman kuilussa. Tero ei piittaa turvallisuusmääräyksistä ja joutuu pahaan paikkaan Otson kanssa. Askon on vaikea uskoa, ettei Haaviston mailla ole kultaa. Karri yllättää Vilman. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Taitoluistelun EM: Miesten lyhytohjelma
Miesten lyhytohjelma. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Popi Kissa, Taikakaruselli, Kynä käteen!, Isot koneet sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Sydänmailla
16/18. Hankala tapaus. Amy kouluttaa hevosta, joka ei suostu muuttamaan käytöstään. Myös Caleb aiheuttaa päänvaivaa Amylle. Shane saapu tilalle mukanaan uutisia äidistään. Jack saa jännittävän työtarjouksen. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
Taitoluistelun EM: Miesten lyhytohjelma
Miesten lyhytohjelma. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 452: Kuutamokeikkoja. Anni lähestyy ihastustaan. Karri antaa mennä. Vilma ja Jani joutuvat pohtimaan uutta alkua. Mirja kapinoi terveydenhuollon byrokratiaa vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Bored to Death
8/8. Jonathanin naissuhde on siinä pisteessä, että nyt on korkea aika päättää, ollako vai eikö olla. Tosin hänellä on pian muitakin murheita. Kuka pelastaisi päivän? Sarja päättyy. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Syke
14/20. Särkynyt sydän. Sairaalan potilastietojärjestelmä on romahtanut, ja työntekijät joutuvat käyttämään vanhanaikaisia potilaskortteja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Taitoluistelun EM: Jäätanssi lyhyt
Jäätanssin lyhyttanssi. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
23:50
True Blood (K16)
Rauhaton henki. Bill ja Alcide pelkäävät, että Sookie kuolee vammoihinsa. Arlene ja Terry yrittävät saada Mikeyn takaisin. Antonia suunnittelee uutta iskua, ja Tommy muuttuu jälleen Samiksi. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:40
True Blood (K16)
Bellefleurien linnake. Ericin päälle langetettu kirous murtuu. Antonia potee huonoa omaatuntoa sivullisista uhreista, ja vampyyrit alkavat suunnitella vastaiskua. Terry päättää panna Andyn ojennukseen. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
True Blood (K16)
Veren mahti. Vampyyrien suunnitelmat menevät uusiksi, koska Bill ja Eric eivät halua vaarantaa Sookien turvallisuutta. Sam janoaa kostoa, ja Marcus houkuttelee Debbieä karkaamaan kanssaan. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:15
True Blood (K16)
Samhain. Lafayette joutuu Marnien koston välikappaleeksi. Jason tunnustaa tekonsa Hoytille. Alcide vetoaa Sookien järkeen ja saa hänet hämmentymään entistä pahemmin. T: HBO. (U). HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna