UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 30.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.6.
Onnea, Päiviö ja Päivö!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Lillin elokuva. Lilli haluaisi tehdä elokuvan tavallisesta päivästä kukkaisystävien puutarhassa, mutta heti kun kamera ilmestyy paikalle, kaikki alkavat käyttäytyä omituisesti. Minkälainen elokuvasta tuleekaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Puutarhan tonttu
Osa 5/15. Harvennus ja kitkentä. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Kasvimaan kasvit ovat kasvaneet jo niin isoiksi, että niitä pitää harventaa. Samalla kitketään rikkaruohot. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:11
Paula
Hurjan hankala hattu. Perhe on lähdössä koulun myyjäisiin, mutta Paulan hellehattu on käynyt pieneksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Lauran tähti
Syntymäpäivälahja mummille. Mummi on käymässä ja antaa lapsille sadepäivän ratoksi tehtäväkirjan ja ratkaisee itse sanaristikkoa. Siitä Laura keksii mummille täydellisen syntymäpäivälahjan! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Humps
Valton kylpy. Valto ei haluaisi mennä kylpyyn. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Lauri kilpa-auto
Laurin ajopelko. Lauri on ollut kolarissa ja pelkää ryhtyä kilpailemaan taas. Ripa auttaa Lauria pääsemään peloistaan ja vauhtiin taas. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Hommat hoituu
Juomavesi. Hommat hoituu selvittää mitä töitä liittyy hanasta suihkuavaan juomaveteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Anniina Ballerina
Anniina ja Super-Oili. Anniinan tanssi kuin kakkupäivä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Viidakkokirja
Tabaqui saalistaa. Tabaqui suuttuu Shere Khanille ja lähtee omille teilleen. Yksin eläminen ei ole kummallekaan ihan helppoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
08:35
Kesäleiri (7)
Malikin onnenamuletti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Kallionkieleke matkailukohteena. Rogalandin saarnastuolin muotoinen kallionkieleke houkuttelee tunturipoluille vuosittain jopa 150 000 matkailijaa. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Monday Mornings
5/10. Katoava maine. Oppi-isän käytös herättää ihmetystä sairaalassa. Villanueva seuraa vaistoaan uimarin tapauksessa, ja Tina suorittaa vaarallisen leikkauksen. Sydney vihjaa, että John on ollut työssään huolimaton. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Sokea pyöräilijä
Kun Tore Henriksen sokeutui, hän päätti ettei hanki itselleen valkoista keppiä. Henriksen halusi osallistua matkapyöräilykilpaan, omalla pyörällään ja toteutti haaveensa. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kioski: Marjan vallassa
Miten Venäjä kuriin ja miksi kaikkien on pakko opiskella ruotsia, RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Summeri
Kun rakas harrastus päättyy. Tuuren talkshowssa Summerin Luistimilla-sarjasta tuttu Julia ja tubettaja Pernilla. Draamasarjat Mako Mermaids osa 19/26 ja odotettu Sudenverinen UUSI, 4. KAUSI ALKAA! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7

Kello 12:00

12:00
Luontoretkellä: Meren hylkeitä
Alkusyksystä Etelä-Norjan harmaahylkeet kerääntyvät suojaisaan salmeen lisääntymään. Luontokuvaaja Ole Jakob Vorraa seuraa hallien elämää muutaman kuukauden ajan. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:30
Tanskalainen maajussi
5/10. Frank ja Johan tutkivat rapusaalista. Kotona Frank puhdistaa ja leikkaa kierrätyslasit uuden talon ikkunoiksi. Koko perhe poimii luumu- ja tomaattisatoa. Frank kierrättää vanhan talon materiaaleja uuteen taloon. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Isä osan aikaa
Ohjelma isistä, jotka haluaisivat olla enemmän lastensa kanssa. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Matkakassi
3/6. Koosteohjelmassa aiempien kausien kohokohtia. Nadia Jebril vierailee Omanissa. Shoppailun jälkeen vuorossa on pelottavan kaunis erämaa. Jacob Wikmark seikkailee Korsikan saarella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Doctor Who
Kausi 9, 3/12. Pohjakosketus. Clara ja Tohtori ovat jälleen iskussa. Huviretki sukellusveneellä virkistää varmasti, mutta siellä odottaakin tuntematon uusi uhka, jolle Tohtorikaan ei ehkä pärjää. Kuinka miehistön käy? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:00
Tanskalaiset preerialla
2/2. Pienestä Elk Hornin kaupungista tehty dokumentti on innostanut alueen tanskalaisia vaalimaan perinteitään. Tanskan kieli on nyt kouluissa oppiaineena ja pormestari opettelee maksapasteijan tekoa. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Summeri
Kun rakas harrastus päättyy. Tuuren talkshowssa Summerin Luistimilla-sarjasta tuttu Julia ja tubettaja Pernilla. Draamasarjat Mako Mermaids osa 19/26 ja odotettu Sudenverinen UUSI, 4. KAUSI ALKAA! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Kaisan kanssa Hermanni Hiiri, Tuttiritarin lauluja, Stella ja Sami, Milja, Kasper ja Liisa sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Monday Mornings
6/10. Ehtoollinen. Potilaan henkilöllisyys yllättää Villanuevan, ja kollegat tekevät kaikkensa uhrin pelastamiseksi. Sung yrittää palauttaa viulistin kyvyt ennalleen. Elimenluovuttaja esittää erikoisen pyynnön. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:45
Lesbot
6/11. Emma Jennie tahtoo äidin ottavan hänet tosissaan ja vie tyttöystävänsä Frassen tapaamaan äitiä. Charlotte haluaa saada apua syömishäiriöönsä ja aikoo muuttaa pois tyttöystävänsä Mirellan luota. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
The Musketeers
Kausi 1, 7/10. Naiskapinallinen. Kuninkaallisten vaunujen onnettomuus aiheuttaa naisen kuoleman. Minne katosi uhrin ystävä? Musketöörit joutuvat tekemään yhteistyötä kardinaalin kanssa estääkseen tragedian. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Uusi päivä
Osa 312: "Kun erottiin, oli pimeämpää." Paljon melua Mirjasta. Emmin uudet kuviot. Petran erobileissä sattuu ja tapahtuu. Niklas kaipaa jatkoseuraa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:27
Uusi päivä (S)
(7). Osa 313: "Menen pa-paniikkiin, kun katot mua silmiin." Niklaksen hotellilla on ruuhkaa. Petra ja Lauri soutavat ja huopaavat. Aleksin raivonpuuskalla on odottamattomat seuraukset. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:15
Jalkapallon EURO 2016: Puolivälierä POL - POR
Voittajat otteluista A2 - C2 ja D1 - B/E/F3. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD

Kello 24:00

00:20
VICE: The VICE Guide to Karachi (K16)
Pakistanin pääkaupunki, Karachi ei sovi heikkohermoisille. Väkivalta, huumeet ja itsemurhapommittajat ovat arkea, ja korruptio rehottaa. Kaupungissa on noin 600 ammattitappajaa, ja Vicen toimittaja tapasi heistä yhden. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
00:59
VICE: Drunken Horse Racing
Todos Santosin kylässä Guatemalassa maya-intiaanit juhlivat joka vuosi vapautumistaan Espanjan vallasta. Päiväkausien rällääminen, tanssiminen ja juominen, huipentuu ratsastuskilpailuun, josta kaikki eivät selviä ehjinä. HD Äänitekstitys: suomi.
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna