UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 1.9.

14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Morsian on aina oikeassa. Monen morsiamen on vaikea pitää kiinni hääpukutoiveistaan, jos lähipiiri on eri mieltä. Lindsay on laihduttanut 35 kiloa ja hänen tyylinsä on muuttunut, mutta äidille se on ongelma. LaTishian morsian oli viimeksi mekossa lukion päättäjäisissä yli kymmenen vuotta sitten. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Huippukokki lähtee maalle
Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
15:00
Sarahin talo
Olohuone. Sarah suunnittelee olohuoneen sisutuksen. Vaikka talo on uusi, olohuoneeseen luodaan tuulahdus menneen ajan loistoa. Värimaailma löytyy violetin eri sävyistä. 4. tuotantokausi. (19')
15:30
Neljät häät Amerikassa
Eläimellistä menoa. Morsiamet Jaclyn, Melissa, Keshia ja Megan arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan eläintarhassa, teollisuusalueella sekä epäonnenpäivän merkeissä. Yhden morsiamen tanssilattia pysyy tyhjillään ja toisen lattialla ei pysy pystyssä. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
16:30
Olet mitä syöt
Riski rikospaikkatutkija. Neale ?Boz? Bozman on 36-vuotias rikospaikkatutkija, joka uhkaa päätyä epäterveellisten elämäntapojensa takia ruumispussiin. Bozin vaimo Pam kyllästyy seuraamaan vierestä miehensä lihomista ja hälyttää paikalle läskipoliisi Gillian McKeithin, joka pistää rasvaista lihaa rakastavan Bozin kevyelle kasvisruokavaliolle. Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
17:00
Tanssin superäidit
Vilunkipeliä. Maddie ja Kendall saavat esitettäväkseen dueton Greensboron kisoissa, mutta Melissaa se ei miellytä. Hän puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista, ja siitäkös soppa syntyy. Jill puolustaa leijonaemon lailla Kendallia, kun Abby jatkaa Maddien suosimista. Äidit myös siivoavat Abbyn autotallia, ja sieltäpä löytyykin aarteita. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (41')

Kello 18:00

18:00
Kotikokkien taistelu
Tulta ja tappuraa. Toiseksi viimeisellä illallisella thaimaalainen ruoka saa niin vieraat kuin isännätkin hikoilemaan. Koituuko tulinen ruoka Davidin ja Scottin kohtaloksi? 3. tuotantokausi.
19:00
Hurja remontti
Tanssiva opettaja. Musiikinopettaja on kehittänyt tanssiin kannustavan ohjelman, joka ehkäisee lapsuusiän lihavuutta. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Derek Hough ja suunnittelutiimi tekevät perheelle kodin, jossa mahtuu tanssimaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja superdieetit
Jutta hyvästelee herkut ja syömisen ilon seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Lähtökunnon kartoitus ja valmistautuminen fitnessin MM-kisoihin voi alkaa. Jutan valmennettavan Piian tavoite on MM-kisojakin isompi, hän haluaa vetää kapeavartiset saapikkaat jalkoihinsa. Painoa tavoitteeseen päästäkseen pitäisi pudottaa 45 kiloa. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
20:30
Sinkkulaiva
Uusi kausi alkaa! Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat. Mira etsii kumppania täysin tosissaan, mutta leikitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 81. Bergerin tylysti jättämä Carrie tilittää tarralappueroa ystävilleen. Charlotte sitä vastoin kertoo kihlausuutisensa onnesta hehkuen. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (päihteet).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 82. Steve haluaisi esitellä uuden tyttöystävänsä, mutta Miranda väistelee. Charlotten ja Harryn häitä vietetään juutalaisin menoin. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:20
Ringer
Epäilyksen varjo. Malcolmin epäilykset heräävät Charlien suhteen, ja hän alkaa tutkia tämän asioita. Bridget käy Siobhanin terapeutilla ja oivaltaa, että hän on rakastumassa Andrew'hun. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (39') K12 (ahdistus).
23:15
Täydelliset naiset
Naamiot ja naima-aikeet. Bree ja Karl lavastavat murtovarkauden. Susanin yllätyskihlaus hämmentää varsinkin Mikea. Tom aikoo nuortua plastiikkakirurgian avulla. Amerikkalainen draamasarja. 5. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Greyn anatomia
Sympatiaa vanhemmille. Alexin veli ilmestyy sairaalaan pyytämään hoitoa ja paljastaa samalla kaikenlaista Alexin menneisyydestä. Callie yrittää rohkaistua puhumaan lapsen hankkimisesta Arizonan kanssa, ja Derek ja Meredithkin pohtivat lapsen hankkimista. Lexie joutuu harjoittelemaan lääkärin ammatin rankinta puolta. Vierailijana Sarah Drew (Everwood). Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (väkivalta, ahdistus, seksi).
01:15
Greyn anatomia
Kuin kala koukussa. Markin tytär synnyttää ja joutuu tekemään lopullisen päätöksen adoptiosta. Callie yrittää herätellä Arizonan vauvakuumetta. Lexien loistava muisti on tarpeen kalastusveneonnettomuuden selvittelyssä. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus, seksi).
02:15
Kotikokkien taistelu
Tulta ja tappuraa. Toiseksi viimeisellä illallisella thaimaalainen ruoka saa niin vieraat kuin isännätkin hikoilemaan. Koituuko tulinen ruoka Davidin ja Scottin kohtaloksi? 3. tuotantokausi.
03:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV