UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 4.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 4.5.
Onnea, Roosa, Rosa ja Ruusu!
06:53
Tiketi Tok
Aika mitata. Raksunen mittaa kaupungin asukkaat, ja Pomppula pettyy, koska ei ole kasvanut lainkaan sitten viime mittaamisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Puput: Puput
Polttopalloleikki ja Pupukoulun lauluja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
Q Putti 5
Eki luulee että Ranella on tänään syntymäpäivä, ja Putti luulee että synttärisankari onkin Apuri. Kaikki rientävät valmistelemaan yllätysjuhlia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja kadonneet padat. Kun Mikke huomaa, että viikingit veivät Roihun padat, hän haluaa ne takaisin. Onneksi Viivillä on kuuntelusimpukka, jolla Mikke ja lohikäärmeet saavat jäljitettyä viikingit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Pusse
Taikuri Kloppoti. Kloppotin setä esittelee lapsille taikatemppujaan. Pusse houkuttelee Kloppotin esiintymään kaikille, mutta kaikki ei suju aivan ongelmitta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kadonnut uimavesi. Kadonneen paloletkun arvoitus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Martine (7)
Äitienpäivä. Martinen isoveljen äitienpäivälahja hajoaa Martinen ja Akun leikin tuoksinassa. Ystävykset yrittävät korjata vahinkoa, mutta aika käy vähiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:32
Joraavat juurikkaat
Hilebileet. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Sirkuskaravaani
Tasapainoilun mestarit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Suuri hummerijuhla. Syksyllä ovat Tvedestrandissa maailmankirjat sekaisin muutaman viikon. Silloin ovat kaikki kynnelle kykenevät hummereita pyytämässä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Elliot. Hanssen yrittää hillitä skandaalia. Elliot ja Greg tekevät tahoillaan viimeistä työvuoroaan. Chrissien kihlauksen salailulla on jälkiseurauksensa. Josh valmistautuu kohtaamaan ulkopuolisen maailman. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 5/6. Helsingborgin alue-eläinsairaalan potilaana on tänään hevonen, jonka pieni haava voi olla otaksuttua kohtalokkaampi. Terrierin epäillään saaneen parvovirus-tartunnan. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Bathinan erilaiset maailmat
4/7. Bathina vierailee yläluokkaan kuuluvan Askerin perheen luona heidän kotitilallaan. Miten yläluokka elää nykypäivän Ruotsissa? Bathina kutsutaan myös tyttöjen lounaalle ja hän tapaa Syyriasta muuttaneita sukulaisiaan. HD Äänitekstitys: suomi.
11:05
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:35
Sissipuutarhurit
Viljele ruokaa, tutustu naapureihin ja ota oma piha haltuun keskellä Helsinkiä! Sissipäällikkö Minna Kivelä johtaa kerrostalopihan muutosta ei-kenenkään-maasta kaikkien-maaksi. Urakka palkitaan näköispatsaalla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:05
Sissipuutarhurit
Päiväkodin setä ja hoitolapsen isä agitoivat lohjalaiset kunnostamaan sukupolvesta toiseen palvelevan päiväkodin pihan. Leikkimökistä lähtee home ja puskat pihasta! Pääsissi Minna Kivelä ryhtyy disaineriksi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:35
Haaste merellä
1/4. Maailman rankin maailmanympäripurjehdus Volvo Ocean Race on perinteisesti ollut miesten hallitsema kilpailu. Nyt mukaan kootaan vain naisista koostuva joukkue. Koettelemusta varten on oltava huippukunnossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Koneita ja kulkupelejä
Gunnar Thórdarson on tehnyt suurtyön perustamalla Islantiin liikennevälinemuseon. Hän on etsinyt ympäri saarta kiinnostavia vanhoja koneita, autoja ja muita kulkupelejä ja kunnostanut ne alkuperäiseen loistoonsa. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kymmenen vuotta koulua
2/3. Tanskalaisluokan oppilaat, jotka aloittivat koulunkäyntinsä tietyssä luokassa kymmenen vuotta sitten, kertovat, mitä he ovat oppineet koulussa. Miten he ovat muuttuneet tuona aikana, ja mitä he tekevät tulevaisuudessa? HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Napa-alueiden matkaopas
Ruotsalainen Cecilia Hed Malmström on kolmen lapsen äiti, joka työskentelee matkaoppaana niin Etelämantereella kuin pohjoisilla napa-alueillakin. Kuinka Cecilia päätyi kylmille alueillle? (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Jalkapallon Mestarien liiga
Kooste päivän otteluista. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Nalle, Tilda ja hänen ystävänsä, Samsam, Postimies Pate sekä Iltasatu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Elliot. Hanssen yrittää hillitä skandaalia. Elliot ja Greg tekevät tahoillaan viimeistä työvuoroaan. Chrissien kihlauksen salailulla on jälkiseurauksensa. Josh valmistautuu kohtaamaan ulkopuolisen maailman. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli (7)
Kausi 4. 8/8. Pikaraportti Mauno Ahonen veturihalli, Esko Mörkö, Aas Weckström, Juhlijat Heikki ja Olli, Martti Mielikäinen, Paras A-ryhmä ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD
20:00
Uusi Päivä
Jakso 560: Sydän sanoo niin. Minna ja Asko ottavat uuden suunnan. Reino puuttuu Kristan hämäräbisneksiin. Tero virittää Otsolle hunajaisen ansan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Uusi Päivä
(7). Jakso 561: Suomut putoavat. Otso saa selville totuuden Annelista. Janilla ja Vilmalla on kaniongelma. Minna vaihtaa viihteelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Syke
Kausi 3. 7/10. Myötä- ja vastamäessä. Vakavasti sairas potilas suunnittelee häitään. Henkilökunta tietää, etteivät hänen keuhkonsa välttämättä kestä sinne asti. Nainen tarvitsee välittömän keuhkonsiirron. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
VICE: Sewers Of Bogota
Bogotan viemäreissä asuu katulapsia, miehiä, naisia ja perheitä. Maan alla pelko on aina läsnä, rotat ja huumeet seurana, poliisi ja ammuskelijat kintereillä. Mutta elämä maan päällä on heille vielä vaarallisempaa. HD Äänitekstitys: suomi.
22:25
Pasila 2.5 - The Spin-Off
39/40. Bemaripelle. Helsingin bemareihin kohdistuva ryöstäsarja pitää poliiseja kiireisenä. Terapiassa paljastuu syy Darjan yllättäviin rattiraivokohtauksiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:50
Sohvaperunat
Sohvaperunat eläytyvät UMK:n esityksiin ja ratkovat rikoksia Turun Poliisien kanssa. Maajussille morsian herättää kysymyksiä hevosten turvallisuudesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:37
Sohvaperunat
Sohvaperunat laittavat älynystyrät kuumiksi Haluatko Miljonääriksi-ohjelman parissa ja jännitys nousee Suomi-Ruotsi pelissä. Naurattaako Sami Hedberg ja miten iskee Huutokauppakeisari? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:24
Sohvaperunat
Unelmavävyjen karu vaahtokylpy hämmentää Sohvaperunat. Illan jaksossa kiehutaan myös The Voice of Finlandin parissa ja matkustetaan Volgalle ruokottoman oppaan kanssa HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:11
Sohvaperunat
UMK finaali nostattaa kisatunnelmat ja tunteet kattoon ja yllättävän freesi Jaajo kokkaa Sohvaperunoiden sydämiin. Dokumentti siskosta saa sohvikset kyyneliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:59
Sohvaperunat
Valloittaako Huippujengi Sohvikset? Löytääkö Jethro Vesa Keskisen auton? Kuumien kysymysten lisäksi nähdään mitä mieltä Sohvikset ovat nyt Amerikan Unelmavävyn valinnoista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:46
Sohvaperunat
Mustat lesket murhineen virittävät Sohvaperunat dramaattisiin tunnelmiin ja tunteet kuohahtavat ruususeremoniassa. Kenestä pitäisi tulla Suomen ensimmäinen Bachelorette? Ja kuka on oikeasti Alanyan sankaritar? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:33
Sohvaperunat
Kiihkeästi odotettu Temptation Island saa Sohvaperunoiden tunteet kuumiksi. Roope Salminen Show jakaa mielipiteet rajusti ja Eero muistelee taas brankkariaikojaan. Entä kuka Sohviksista on katastrofaalinen kokki? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
04:21
Sohvaperunat
Karaokekypärä tekee paluun Sohvisten elämään Pop'n'Rollin myötä ja TIS-Mikan seikkailut jatkuvat viettelysten saarella. Onneksi Sohvikset pääsevät lumoutumaan myös Erämaan lumo-ohjelmasta ja Suomen kauneimmasta kodista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.