UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 27.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.2.
Onnea, Torsti.
06:52
Metkat Mesiläiset
Peloton potkulautailija. Sampoa harmittaa, kun Riina on kaikessa häntä parempi. Niinpä Sampo päättää harjoitella salaa potkulautailua. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Tilda ja hänen ystävänsä
Tildan tarina. Tilda lukee ystävilleen kirjaa, mutta sen viimeinen sivu on kadoksissa. Yhdessä tuumin tarinalle keksitään uusi lopetus. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Riku ja Rami
Kalasoppaa ja käytöstapoja. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat kalakeittoa. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa!
07:24
Stella ja Sami
Pohjoisnavalle. Yöllä on satanut paljon lunta, ja Sami ja Stella haluavat ulos leikkimään. He päättävät retkeillä pohjoisnavalle asti, ja Retu saa ryhtyä rekikoiraksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Pikku Kakkosen posti
Vedenalainen maailma. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Tinga Tinga -tarinat
Miksi pöllön pää pyörii ympäri? Laiska pöllö saa oppia kantapään kautta, että kannattaa vahtia ympäristöänsä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Kimmo Kuu
Osa 7/26. Kimmon kuudonitsit. Äänen tallennustero. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Reetta ja Ronja
Osa 9/10. Tytöt eksyvät ihmeelliseen satumetsään ja heille paljastuu, millaisia taruolentoja metsässä asustaa. Kotimainen draamasarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Dino-Dan
Lommo / Vilkas mielikuvitus Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Luontomatkalla Ugandassa
3/4. Murchison Fallsin kansallispuistossa liikkuu norsu, jonka jalka on tarttunut ansaan. Ilman apua se kuolee, mutta kuinka yhden norsun voi löytää niin laajalta alueelta? HD Äänitekstitys: suomi.
09:55
Kun mieli sairastaa
2/8. Jacob on päässyt sairaalajakson jälkeen kotiin, mutta pian alkavat vaikeudet. Camillalla on diagnosoitu rajatilapersoonallisuushäiriö, ja hän lähtee äitinsä luokse puhumaan sairaudestaan. HD Äänitekstitys: suomi.
10:25
Haaste merellä
3/4. Naiset selviävät ensimmäisestä harjoituskilpailusta kunnialla ja tiimiin kiinnitetään uusia jäseniä. Joukkueen venettä valmistellaan maailmanympäryspurjehdusta varten. Ensimmäinen oikea testi on Atlantin ylitys. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
7/10. Tiikeri Kazan saa pahoja vammoja tappelussa, ja sen johtoasema laumassa on uhattuna. Toinen tiikeri on haavoittanut härkää. Koira ei malta jättää autojen jahtaamista, ja taas tarvitaan tohtoria. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Tiilenpäät
Kaman kanssa taistelua. Itse tehtyjä teräaseita, pornoa ja huumeita on liikkeellä. Turvatoimista huolimatta selleistä löytyy kiellettyjä esineitä joka viikko. Dokumenttisarja Riihimäen vankilasta. Osa 2/8. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:13
Tiilenpäät
Jännittää kuin nuorta rosvoa. Latella on edessä ylioppilasjuhlat ja juhlapuhe. Timon tie kulkee kohti vapautta. Myös Aki on päättänyt laittaa elämänsä kuntoon. Nälkälakossa oleva vanki aiheuttaa ongelmia. Osa 3/8. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Uusi puisto
Oslon lähellä sijaisevalle Ekebergin alueelle on vireillä hankkeita, joiden takana on miljardööri Christian Ringnes. Hän haluaa nykyisten tiheikköjen tilalle retkeilyalueen ja veistospuiston. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:10
Hyppy tuntemattomaan
Kaartelevissa liitopuku-hypyissä pääsee lähelle lentämisen tunnetta. Lajiaktiivi Jeb Corliss tavoittelee uransa kovinta haastetta ja suunnittelee hyppyä Matterhorn-vuorelta. Toteutuuko vaarallinen temppu? HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Talvistudio
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan. HD
14:20
Hiihdon MM: Miesten viesti
Miesten 4 x 10 km viesti. Selostus Tapio Suominen. Falun, Ruotsi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Glenn Lindholm. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Sampo. HD

Kello 18:00

18:00
Talvistudio
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan. HD
19:00
Pieni keittiö Pariisissa
Tällä kertaa Rachel Khoo valmistaa kanaa ranskalaiseen tapaan. Jälkiruokapiiraat saavat erikoisen makunsa greipistä ja pippurista. Trouvillen rannikkokaupungissa maistellaan kampasimpukoita. HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Satuhäät
Uudet jaksot alkavat. Kymmenettä tuotantokautta juhlistetaan selvittämällä, mitä kuuluu Satuhäiden takavuosien mielenkiintoisille pareille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Hyvä ihminen
Komedia hyväosaisesta maailmanparantajasta (Pirjo Heikkilä) ja hurjasta bussimatkasta, joka panee hänen suvaitsevaisuutensa koetukselle. O: Paula Korva. T: Matila Röhr Nordisk Oy, 2013. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.1
Lue lisää: IMDb

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Sohvaperunat pohtivat rakkautta Ensitreffit alttarilla-ohjelman seurassa ja herkistyvät Adoptoitujen parissa. Naurattiko 1001 ja yksi Rikua katsojia? Ohjelma selvittää mitä suomalaiset pitivät viikon televisiotarjonnasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Firma (16)
6/22. Nuorta isää syytetään tuhopoltosta. Tapaus on tavallista hankalampi, sillä jutun tuomarilla tuntuu olevan vanha ennakkoasenne. Ray ja Tammy yhdistävät voimansa vanhuksen murhajutussa. Abbylla on kasvatushuolia. HD Äänitekstitys: suomi. K12
22:41
Firma (16)
7/22. Mitch puolustaa henkisesti heikoilla olevaa nuorukaista, joka tukeutuu kaikessa isoveljeensä. Clairen koulusta saama projektityö herättää Abbyn pohtimaan suhdettaan omiin vanhempiinsa. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:25
Haven
Kausi 2. Paljastuksia. Nathan ja Audrey koettavat selvittää, mikä saa hölkkääjät muumioitumaan muutamassa sekunnissa. Audrey tapaa viimein Lucy Ripleyn. Duke saa selville hätkähdyttävän salaisuuden menneisyydestään. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Luck (K16)
9/9. Suuri derby on alkamassa, ja voittopotista kisaavat Gettin' Up Morning ja Pint of Plain. Ace potee syyllisyyttä Nathanin kuolemasta mutta on itsekin saanut pelottavan varjon kannoilleen. T: HBO. Sarja päättyy. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna