UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 28.8.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:22
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:36
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:23
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 17. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:07
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:30
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 13. Tulenmuovauksen mestarit. Aang on valmis aloittamaan tulenmuovauskoulutuksensa Zukon kanssa. He matkustavat etsimään tulenmuovauksen oikeaa lähdettä. K7
08:55
Wipeout Kesä
Villiä menoa. Karsintaan osallistuvat mm. nudisti, sydämensä särkenyt ja villi mies, joka repäisee vaatteensa pois Jillin nähden. Kiertotiellä lentelee tyynyjä ja makuupusseja. Amerikkalainen gameshow.
09:45
24Kitchen: Nopeaa ja herkullista
Osa 146. Sipulikeitto ja endiivivuoka. Evert valmistaa kuorrutettua sipulikeittoa. Rudolph tekee endiivi-perunavuokaa ja täytettyjä tomaatteja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:15
24Kitchen: Sara La Fountain
Karkkipäivä. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on suklaanappien, Eijan kaurakeksien ja maapähkinävoifudgen valmistusta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:40
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Tänään Kallen vieraana Thaimaan kuumassa keittiössä on Top Chefista tuttu kokki Jussi Raunio. Kalle valmistaa alkuruuaksi herkullista lohiteriaykia ja Jussi grillaa hot dogit. Jälkiruuaksi valmistuu dragon fruit drinkki. 24Kitchen
11:10
24Kitchen: Rudolph leipoo
Kermakakku ja suolaiset muffinssit. Rudolph tekee kaikille maistuvan kermakakun. Katsoja kysyy suolaisista muffinsseista ja Rudolph tekee Viva Mexico-muffinseja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:40
24Kitchen: Portugalin makuja
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.

Kello 12:00

12:10
Maailman kovimmat korjaushankkeet
Ylikulkusilta. Sean Riley liittyy sillanrakentajien porukkaan. Tänään selviää, miten yli miljoona kiloa painava viisikaistainen ylikulkusilta saadaan yhtenä kappaleena paikoilleen. Dokumenttisarja, National Geographic.
13:00
Rajasota
Jokipartio. Rio Granden varrella seurataan mönkijä- ja venepartioita, jotka nappaavat laittomat maahantulijat ja salakuljettajat. Toisinaan joesta joudutaan poimimaan ruumiita. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic Channel
13:50
Tappajaeläimet
Syvyyksissä. Merissä elää haita, valaita, hylkeitä ja meduusoja, jotka ovat saalistaessaan tehokkaita tappajia. Jotkut merten asukkaat eivät tunne armoa. The World's Deadliest Animals, National Geographic.
14:45
Lentoturmatutkinta
Korean Airin lento 801 oli vuonna 1997 matkalla Guamin saarelle, mutta lentäjät laskeutuivat päin kukkulaa, ja 228 ihmistä kuoli. Miten etäisyyksien arviointi saattoi mennä niin pieleen? Dokumenttisarja, National Geographic.
15:40
Lentoturmatutkinta
Onnettomuustutkijat saavat kolmen vuoden sisällä eteensä kaksi hyvin samanlaista,vakavaa turmaa,mutta syytä ei tunnu millään löytyvän. Kuinka monen täytyy vielä kuolla ennen kuin vika löytyy? Dokumenttisarja, National Geographic.
16:30
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
17:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 8. Maailmanlopun nautintoja. Arlingtonissa huutokaupoissa koetaan outoja, kun Ricky ja Bubba luulevat löytäneensä maailmanlopulta pelastavan amuletin. Jenny tuskailee nolon antiikkikapistuksensa kanssa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
17:25
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila ei pidä tunkeilijoista reviirillään. Darrell on valmis tekemään kaupat hinnalla millä hyvänsä, ja Barry herättää hämmennystä valeasussaan. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Lyödään ällikällä
Luonnonvoimat. Tim Shaw jatkaa pähkähulluja kokeitaan. Hän tekee kahvikermapommin, paistaa mikroaaltouunilla lamppua ja rikkoo olutpullon erikoisella tavalla. National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:20
Family Guy
Kausi 10. Osa 16. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:45
How I Met Your Mother
Läpsäyspäivä 2. Barneyn kauhuksi Marshall testamenttaa kiitospäivänä läpsäysvedon neljännen läpsäyksen Tedille ja Robinille. Lilyn isä ilmestyy yllättäen maisemiin. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:10
Cops
Osa 11. Todisteista viis. Epäillyt eivät myönnä syyllisyyttään, vaikka taskusta löytyy huumepussukka tai sängyn alta rynnäkkökivääri. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
19:35
Cops
Osa 12. Pahoinpitelyjä. Epäillyt lyövät niin talonmiehiään kuin vaimojaankin. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila ja Dave yrittävät saada muut maksamaan ylihintaa varastoista. Barry haluaa jälleen varaston, joka ei kelpaa muille. Kenen vaisto osuu oikeaan? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 9. Ricky ja Bubba vauhdissa. Ponderin pikkukaupunki Teksasissa osoittautuu lottovoitoksi Rickylle ja Bubballe, kun tuhti dynaaminen duo tahkoaa kahden suuren varasto-ostonsa voimin jättisumman rahaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 7. Mies ja nainen. Merestä löytyy naisen ruumis, joka tunnistetaan paikallisen kirkon pastoriksi. Hänestä ei kuitenkaan ole mitään tietoja yli viiden vuoden takaa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
K16
22:45
Venäjän kovin vankila
Venäjän vankiloissa olot ovat ankarat. Vankeihin lukeutuu vaarallisia murhaajia sekä ensikertalaisia. Kun perheet ovat kaukana, ystävyyssuhteet voivat auttaa kestämään tuomion. Dokumentti, National Geographic.
23:40
Hain saalistajat
Piilosilla. Retkikunta etsii Cortezin merellä naarasta, joka saattaa synnyttää pian. Alue ei ole aina ollut turvallinen paikka valkohaille. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 24:00

00:30
Hain saalistajat
Naaraiden perässä. Retkikunnan tavoitteena on saada iso naaras, jota seuraamalla saataisiin tietää lisää valkohaiden lisääntymisestä. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
01:25
Tabu
Koskettavassa jaksossa neljä ihmistä kertoo mielialaongelmistaan ja -sairauksistaan. 17-vuotiaalla Bethanylla on hallitsematon halu vetää hiuksiansa irti päästä. Hän on vieraantunut muista ihmisistä oudon tapansa johdosta.
02:20
Nolot vartalot: Sairaudet
Noloja sairauksia hoitavat lääkärit kiertävät Britanniaa ja keskittyvät tällä kertaa hoitamaan erilaisia rintoihin liittyviä sairauksia ja ongelmia ja opettavat lisäksi naisia tutkimaan rintansa oikein.
03:10
Family Guy
Kausi 10. Osa 12. Käsi, joka pyörätuolia keinuttaa. Meg joutuu hoitamaan Joeta ja Susiea sen aikaa, kun Bonnie on isänsä luona. Stewie luo itsestään pahan kloonin. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:35
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.