UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 5.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:50
Onnenarpa
09:50
Merimaili
Ohjelmassa seurataan Helsingin regattaa ja kuullaan purjehtijoiden kuulumisia sekä käydään vesillä Helsingin venepoliiisin kanssa. Vene-esittelyssä on Faster 495 CX -moottoriveneuutuus, ja veneilykohteena on vuoden vierassatama Kuhmoinen Päijänteellä. Kotimainen veneilyohjelma.
10:15
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 3/10. Ilosta ei ole tietoakaan. Pienessä Noran kaupungissa on ravintola Den Glada Krogen. Sen ruokalista on pysynyt muuttumattomana pitkään, ja keittiökin on karmeassa kunnossa. Kokki Alexander Nilson lähtee katsomaan, miten hän saisi kohennettua ravintolaa. Ruotsalainen realitysarja. (43')
11:05
MasterChef VIP
Kausi 1. Jakso 10/10. Tänään selviää, kuka voittaa MasterChef VIP -kilpailun! Kolmella finalistilla on edessään kaksi tehtävää ja annoksia arvioi Tomi Björckin ja Henri Alénin lisäksi keittiölegenda Pekka Terävä. Kilpailijat joutuvat osaamisensa äärirajoille mutta yksi kokkaa itsensä voittoon ja upeille palkinnoille - ja järjestää kaikille yllätyksen! (40') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:55
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 4/8. Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen lifestylesarja.

Kello 12:00

12:50
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 5/8. Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:40
Talent USA
Kausi 9. Jakso 19/25. Parrakas paikannäyttäjä. Kisaajia aletaan poimia 12 parhaan joukkoon, ja Howie on taas tehnyt kepposiaan. Tuloslähetyksessä esiintyy Ariana Grande! Amerikkalainen sarja. (40')
14:30
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 7/20. Gangsteripyssy. Jimmie pääsee kokeilemaan 1920-luvun gangsterien suosikkiasetta, Thompson-konepistoolia. Kenkä-Mike haluaa myydä klassikkopolkupyörän, ja Jimmien vanha kaveri kaupittelee vanhaa asiakirjaa, jossa komeilee itse presidentti Andrew Jacksonin allekirjoitus. Amerikkalainen sarja. (20')
14:55
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 8/20. Kunnon kaliiperit. Panttilainaamon väki pääsee räiskimään oikealla isojen poikien pyssyllä, kun tiskille tuodaan Boys-panssarintorjuntakivääri. Jimmien ystävätär kaupittelee matka-arkkua, joka on ollut mukana legendaarisen Eugene Bunchin suorittamassa junaryöstössä. Toinen asiakas haluaa tietää, ovatko hänen itse ottamansa valokuvat Apollo 13 -aluksesta arvokkaita. Amerikkalainen sarja. (20')
15:25
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 18/29. Elämän koulu. Tricia Creasey on syöpään sairastunut opettaja, joka jatkaa sinnikkäästi opetustyötään sairaudestaan huolimatta, näyttäen oppilailleen esimerkkiä uskosta ja toivosta. Ty tiimeineen rakentaa perheelle puhtaamman ja turvallisemman kodin. Amerikkalainen realitysarja.
16:15
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 9/13. Ihmisdelfiini. Tällä kertaa Guinnessin maailmanennätyksiä tavoittelevat muun muassa hiusninja, pulloja pieksevä palomies ja kilpapinoamisviestijoukkue. Suurimman haasteen edessä on kuitenkin englantilainen ihmisdelfiini, sillä hänen ennätyslajissaan tarvitaan ennennäkemätöntä ilma-akrobatiaa. Amerikkalainen sarja.
17:10
Anthony Bourdain maailmalla
Kausi 8. Jakso 12/16. Burgundi. Anthony matkaa Burgundiin nauttimaan paikallisista ruoista ja viineistä. Hän saa oppaakseen USA:ssa mainetta niittäneen ranskalaiskokki Ludo Lefebvren. Amerikkalainen sarja.

Kello 18:00

18:05
Myrskyn silmässä
Kausi 1. Jakso 1/4. Lumen ja jään voima. Sarja alkaa. 1. tuotantokauden uusinnat. Tässä jaksossa nähdään, kuinka lumi ja jää voivat muuttua hengenvaarallisiksi. Tutustumme mm. lumivyöryihin ja jäämyrskyihin. Australialainen sarja. (44') K12 (ahdistus).
19:05
Wipeout
Kausi 3. Jakso 18/18. Viranomaisten taistelu. Wipeoutin erikoisjaksossa 24 kilpailijaa taistelee 50 000 dollarin palkinnosta haastavalla esteradalla. Mukana on muun muassa poliiseja, palomiehiä, sairaanhoitajia ja arkipäivän sankareita. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43')
20:00
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin" opastusta kuin sakko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')

Kello 21:00

21:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 15/25. Öljymies. Mike ja Frank käyvät öljynjalostusalan keräilijän museossa tekemässä löytöjä. Lisäksi he löytävät sattumalta pari hyvää kohdetta. Danielle ei arvosta työsuhdeautoaan. Amerikkalainen sarja. (42')
22:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 41/56. Mikkeli. Uimarannalta löytyy sekava nainen. Motoristien ajelut on ajeltu, kun Harri ja Jarkko painavat keikkaa Mikkelin yössä. Väsähtänyt juhlija on luonut itselleen erikoisen terassiympäristön. Jarkko esittelee Harrille oikeaoppisen U-väistön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 42/56. Pori. Poliisit selvittävät useampaakin automurtoa ja Hanna pääsee urheilemaan työajalla. Osa hyytyneistä juhlijoista hallitsee ergonomiset matkustustavat maijassa. Aamuyöllä etsitään puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 43/56. Lappeenranta. Toritappelu laittaa partion koville. Toimiiko suostuttelu, lohduttelu vai kovat otteet? Mopopoika kaahaa metsään ja rattijuoppoa ajetaan takaa renkaat ulvoen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
23:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 44/56. Jyväskylä. Pertti ja Riikka löytävät järkyttyneen naisen metsästä. Häiritsevistä vieraista ilmoittanut asiakas saa Pertin hetkeksi epäilemään itseään. Mies on uhattu tappaa ja poliisit ehtivät nipin napin hätiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 8/15. Rapukestien kuningatar. Jenniferin pitäisi kuljettaa eläviä rapuja ravintolan avajaisiin, mutta rapujen toimittaja onkin myynyt varastonsa tyhjäksi. Jenniferin ei auta kuin nousta veneeseen pyytämään ravut itse ja kuljettaa ne sen jälkeen elävinä perille paahtavassa helteessä. Amerikkalainen sarja.
00:30
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 9/15. Tuomiopäivän bunkkeri. Jarrett nappaa itselleen unelmakeikan: hän saa lastikseen Indy 500 -kilpa-auton. Ikävä kyllä Jarrettin kokemattomuus paistaa päälle, ja lisäksi hänen pakettiautonsa ei kestä reissua tälläkään kerralla. Chris ja Robbie kärsivät flunssasta ja kuljettavat maan alle kaivettavan väestönsuojan jälleenmyyjälle. Amerikkalainen sarja.
01:00
Vuorien sankarit
Kausi 2. Jakso 6/16. Verinen sunnuntai. Rich Lewisin koirat jäljittävät punailvestä, mutta se käy koirien kimppuun. Andy on auttamassa Martya ansojen tarkistamisessa. Eustace ja Preston kuljettavat polttopuita naapurille ennen myrskyä. Samalla he päättävät auttaa naapuria puiden kaatamisessa. Charlien päivä päättyy moottorikelkan hajoamiseen. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (ahdistus).
01:55
Huijari pilasi elämäni
Kausi 1. Jakso 6/7. Pentutehdas. Dominic ja Melinda tutkivat Länsi-Sussexissa toimivaa koiranpentukauppiasta, joka myy sairaita ja huonokuntoisia pentuja. Kun pentutehtaalle järjestetään ratsia, tutkijaryhmä kokee ikävän yllätyksen. Englantilainen sarja.
02:55
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV