UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 2.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Maailman nopein mies. Jamien ja Jimmyn kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi maailman nopein mies Usain Bolt. Usain auttaa valmistamaan omaa lempiruokaansa, jerk-porsasta, jonka reseptin Jamie on pyytänyt Usainin tädiltä. Jamie ja Jimmy lähtevät pelastamaan Nottinghamshiressä valmistettavaa Colwick-juustoa ja aikovat palauttaa sen juustomaailman kartalle.
10:30
Löytäjät
Harri Syrjänen - Työhuone. Kausi 2, 1/10. Kokki Harri Syrjänen kutsuu työhuonettaan kaatopaikaksi. Tavaraa on kertynyt nurkkiin liiaksi. Vanhasta työhuoneesta Harri haluaa säilyttää vain viinikaapin ja sikarilaatikon. Löytäjien Tea-Mariia ja Uolevi etsivät ruoka-ammattilaiselle netistä käytettynä sisustusta. Tea-Mariia löytää maailman parhaaksi valitun tuolin, Uolevi rakentaa rouheaa settiä. Kumman kokonaisuuden Harri mahtaa valita? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Merta lähemmäs kalaan
Kuka päästi koirat veneeseen?. 5/10. Kuka päästi koirat veneeseen? Roope Salminen ja Jon-Jon Geitel lyövät vetoa, kumpi nappaa isomman vonkaleen, tällä kertaa kalassa. Tavoitteena on ruokkia koko bändi rantabileissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Grillikuume
Kausi 1, 5/10. Kilpailun puoliväli on ovella. Tällä viikolla grillataan hieman erikoisempaa ruokaa eli maksaa. Päivän toinen kisa vaatii kilpailijoilta tarkkaa grillausosaamista ja jaksossa nähdään todellinen liha-asiantuntija. Asia on pihvi! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Suomen romanttisin makuuhuone
13:30
Upeat skandikodit
Välittäjän arkea. Jan Fog pääsee jälleen Mallorcalle esittelemään loma-asuntoja. Ensimmäisenä esittelykohteena on kivenheiton päässä Palmasta sijaitseva huoneisto, joka ei kuitenkaan tee vaikutusta hänen asiakkaisiinsa. Samaan aikaan kiinteistönvälittäjä Pernille Sams pistää parastaan hyytävän kylmässä merisäässä tuulessa ja tuiverruksessa esitellessään kaunista huvilaa Tanskan rannikolla. Upeat näköalat ja yhden lauteen sauna saa ostajaehdokkaan innostumaan, mutta syntyykö talokaupat? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:00
Grand Designs Australia
Kaupunkilukaali Richmondissa. Kausi 4, 5/10. Pankinjohtaja Darren Rogers ja vaimo Ruth päättävät rakennuttaa pramean kaupunkiasunnon tiheään asuttuun Richmondiin. Tontille pääsee vain kapeaa kujaa pitkin, mikä vaikeuttaa suuresti rakennusurakkaa. Myöskään naapurit eivät ole innostuneita suuren työmaan ilmestymisestä takapihoilleen. Darren toivoo, että uudessa kodissa olisi paljon modernia teknologiaa, kun taas Ruthille riittäisi vehreä pihamaa ja kana-aitaus. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
15:00
New Yorkin luksuslukaalit
Taidetta peliin. Kausi 4, 2/12. Ryan saa pomonsa asunnon välitettäväkseen ja joutuu samalla myymään arvoituksellista taidekokoelmaa. Fredrik puolestaan kauppaa yhtä uransa merkittävimmistä kohteista. Luis joutuu tiukkoihin hintaneuvotteluihin saadakseen asiakkaansa tyytyväiseksi. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kaksin aina kaunihimpi. Kausi 1, 10/13. Kokelaiden tehtävänä on suunnitella kolme asukokonaisuutta Francesca's-ketjulle - pareittain. Yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Parainen, Merinäkymät esiin. Pientä mökkiremonttia tiimi suunnistaa tällä kertaa kohti Paraisia, jossa Anne ja Pekka ovat myymässä Mielisholmin merenrantamökkiään. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Meidän häät
Nelly ja Jyri - Pienen budjetin rakkaustarina. 17-vuotias Nelly ja 18-vuotias Jyri ovat pienen lapsen onnelliset vanhemmat. Kokki Henri Alén opastaa kuinka tehdä itse juhlavaa ruokaa edullisesti. Uusinta.
19:00
Erilaiset perheet
Furu. Furujen perheessä eletään arkea vailla kiireellisiä kouluaamuja. Heidin ja Niklaksen lapset ovat käyneet ala-astetta kotonaan oman keittiönpöydän ääressä. Mielipiteitä jakava kotikoulu tuo Furujen kokemuksen mukaan perheelle lisää arvokasta yhdessäoloaikaa. Vapaakirkkoon kuuluville Heidille ja Niklakselle sydäntä lähellä on myös kodittomien päihteiden käyttäjien auttaminen. Heille on tarjottu yösijoja jopa perheen kodista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Anna ja Andi. Kausi 1, 2/12. Annan ja Andin Lontoon pankkimaailmassa alkanut työtoveruus kasvoi rakkaudeksi ja kolmipäiväisiä häitä juhlitaan saksalaisen kylän keskiaikaisessa linnassa. Jännitystä aiheuttavat morsiamen kampaus ja kakku, jotka eivät ota onnistuakseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
9 1/2 viikkoa (K16)
Kulttielokuvan maineeseen noussut rakkausdraama lyhyestä, mutta intensiivisestä suhteesta. Wall Streetillä työskentelevä John ja taidegalleristi Elizabeth päätyvät intohimoiseen, mutta persoonattomaan seksisuhteeseen tietämättä toisistaan juuri mitään. Pian Elizabeth huomaa ajautuneensa pelottavan syvälle Johnin kutomaan seksileikkien ja eroottisten fantasioiden verkkoon. Ohjaaja: Adrian Lyne, USA 1986 (117'). Pääosissa: Kim Basinger, Mickey Rourke. K16 (seksi).
23:25
Kardashianit
Karibia kutsuu, osa 2/2. Kausi 7, 7/19. Krisin loma jatkuu epäonnisissa merkeissä, sillä allerginen reaktio saa hänen huulensa turpoamaan. Bruce loukkaantuu, kun hän kuulee, että Kris on pitänyt yhteyttä eksäänsä. Scott saa tarpeekseen muiden sättimisestä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:26
Jane the Virgin
23. luku. Kausi 2, 1/22. Michael saa tietää, kuka on vienyt vastasyntyneen Mateon ja miten pojan saisi takaisin. Hän lähtee yhdessä Rafaelin ja Janen kanssa hakemaan vauvaa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Mentalist
Paossa paratiisissa. On kulunut kaksi vuotta Janen kohtalokkaasta valinnasta. Kaikki tiimin jäsenet elävät nykyään kovin erilaista elämää, ja Jane itse pakoilee lain kouraa vehreällä paratiisisaarella. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun FBI ilmestyy paikalle etsimään Janea tehdäkseen hänelle ehdotuksen. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (ahdistus).
02:15
Yön AVA