UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 28.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Löytäjät
Herbalisti . Kausi 2, 3/10. YouTube-suosikki Herbalisti eli Juuso Karikuusi kaipaa Löytäjien apua tekemään uuden kotinsa loppusilauksen. Olohuoneen sisustus on jäänyt vaiheeseen, ja lisäksi Juuso haikailee kunnon hifilaitteistoa, että saa pelisessioihin fiilistä. Uolevi innostuu etsimään netistä käytettynä pelinostalgiaa, Tea-Mariia on linjakkaan tyylin perässä. Kumpi houkuttaa Herbalistia enemmän? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Tervetuloa, kesävieraat!. Maajussit valmistautuvat huolella morsianehdokkaiden saapumiseen. Per-Olov leipoo piirakkaa, Johanna asettelee vierassänkyjä, Pär-Ola hankkii naisille yllätyslahjat ja Fredrik panee kaffet tulille. Miltä maalaiselämä näyttää kaupunkilaisnaisten silmin, ja tekeekö farmareiden kotimiljöö vaikutuksen? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Janicen taistelu. Lääkärit seuraavat entisen huippumallin Janice Dickinsonin taistelua rintasyöpää vastaan. Studiovieraaksi saapuu palomies, joka saa tohtori Ashtonin tunteet roihuamaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamien superruokaa
Pähkinöitä ja papuja. Kausi 1, 4/6. Jamie matkaa Kreikkaan ja Costa Ricaan etsimään superruokia. Aamupalalla syödään bataattimuffineita, lounaaksi kevennettyä carbonaraa mantelien ja basilikan kera ja päivälliseksi mustapapumuhennosta riisin kera sekä possua omenasoseen kera. Raikas mango-minttujuoma viimeistelee ruokanautinnon. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lomamatkan tuliainen. Halmstad sijaitsee Ruotsin länsirannikolla Pohjanmeren rannalla. Kaikki pukeutuvat tuulitakkiin ja kääriytyvät lämpimiin vaatteisiin, vaikka sää on lämmin. Rannalla kävelee 31-vuotias Christopher, jolla on rähjäiset ja reikäiset vaatteet, joita hän säilyttää lattialla. Susannah pukee hänet aikuisen vaatteisiin, kuten yrittäjälle on sopivaa. Kristina kävi lomalla Turkissa ja joi drinkissään myrkkyä. Hänen munuaisensa lakkasivat toimimasta, eikä hän osaa pukeutua lääkkeiden tuoman ylipainon vuoksi. Rose-Marie on pikkuruinen nainen, joka kärsii kouluvuosien kiusaamisesta yhä. Kän piiloutuu paksujen vaatekerrosten alle. Solveig on ulkoilmaihminen, joka ottaa elämästä kaiken nautinnon irti. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Muodin huipulle Allstars
Punk-meininkiä. Kausi 3, 1/11. Kilpailu on kovempaa kuin koskaan, kun kolme aikaisempaa voittajaa palaa puolustamaan titteliään ja saa vastaansa joukon ohjelmassa aiemmin menestyneitä huippusuunnittelijoita. Tehtävänä on luoda muodikas punk-look, ja tuomaristossa istuu Blondien Debbie Harry. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
16:00
Kardashianit
Äidin nurkkiin. Kausi 8, 7/21. Kun Kim saa tietää, ettei uuden kodin remontti ehdi valmistua ennen vauvan syntymää, Kris houkuttelee häntä luokseen asumaan. Bruce ja Brandon ryhtyvät kilpasille. Scott auttaa Kimiä vauvavalmisteluissa, mikä ei ole Kourtneyn mieleen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Eroilmoitus ja tunnontuskia. Poppy katuu Michaelin kanssa vietettyä iltaa, eikä asiasta vihiä saanut Andrékaan ole ilahtunut asuintoverinsa ja veljensä vaimon touhuista. Huonosta omatunnosta kärsivä Poppy haluaa kertoa Wernerille totuuden. Werner puolestaan järjestää lehdistötilaisuuden, jossa hän ilmoittaa erostaan. Väliaikaisen pormestarin pestin saa Wernerin suhmuroinnista vastuuseen asettanut Hildegard. Patrizia kiusoittelee asianajajaansa kysymyksillään. Viulunsa jousen hävittänyt Luisa kieltäytyy Sebastian tapaamiskutsusta. Hermannilla ja Beatricella on hempeä hetki metsässä, kun yllättäen Luisa ilmestyy paikalle ja yllättää Hermannin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Eksperttien arviot. Kausi 11, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver katsastaa upean asunnon Manhattanin Chelseassa. Jan Fog arvioi tanskalaisperheen villan Klampenborgissa ja esittelee heille puutalon Hellerupissa. Tanskalainen realitysarja.
18:30
Upeat skandikodit
Tyyliä ja tiluksia. Kausi 11, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver esittelee arkkitehtonisen helmen vaativalle avioparille. Pernille Sams arvioi asunnon, johon kuuluu jättimäinen piha ja valtava kasvihuone. Tanskalainen realitysarja.
19:00
Remontilla rahoiksi
Remppaajien vuosikymmenet. Kausi 6, 44/67. Ohjelman historian suurin remontti lähestyy loppuaan, ja kisailijat tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä kattoterassin ja ala-aulan suhteen. Shelley kuitenkin ilmestyy taas heittämään kapuloita rattaisiin sisustushaasteellaan, joka keskeyttää kaikki muut työt. Tällä kertaa kilpaparien tehtävänä on jäljeitellä tiettyjen aikakausien sisustustyylejä parhaansa mukaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 2/10. Maria on kotiäiti, joka antaa kaikkensa perheelleen unohtaen samalla itsensä. Mariaa on kohdannut suuri suru ja epäonni, eikä hän ole jaksanut huolehtia itsestään tai ulkonäöstään. Nuoruudessa sattuneen onnettomuuden takia Marian etuhammas on vioittunut ja tilalla on väliaikainen paikka, minkä takia hänen kasvoillaan ei nähdä juurikaan hymyä. Maria haluaisi taas näyttää hemaisevalta oman aviomiehensä silmissä. Muutoksen aika on nyt ja Maria joutuu heti kättelyssä hylkäämään lähes koko vaatekaappinsa sisällön. Muutos ei ole täysin kivuton, mutta mikä hemaiseva seksipommi Mariasta tuleekaan! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen kaunein koti
Rennot rintamamiestalot. Kausi 3, 6/12. Rennot rintamamiestalot. Milla, Aleksi ja Hanna ihailevat rennolla otteella remontoituja rintamamiestaloja Porissa, Valkeakoskella ja Järvenpäässä. Tarjolla on mummolan tunnelmaa ja rokkenrollia sopivassa suhteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Sormus ja city. Kausi 4, 12/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K12 (seksi).
22:35
Täydellinen kesä
Haltuunotto. Kausi 2, 7/10. Per Ivar ja Eva menettävät autopaikkansa miehelle, joka ei tunnu piittaavan sanattomista sopimuksista. Oddvar on sitä mieltä, että paikka on otettava haltuun keinolla millä hyvänsä. Terjen perheessä ongelmia aiheuttavat pukeutumiskysymykset. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Tervetuloa Ruotsiin!
Kielimuuri. Kausi 2, 7/10. Bruce värvätään lasten koripallojoukkueen valmentajaksi, mutta kielimuuri tuottaa vaikeuksia. Viveka valmentaa Birgeriä olemaan jämäkämpi, jotta hän saisi pitää taloyhtiön askarteluhuoneen. Emma kärsii polttareidensa seurauksista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Kardashianit
Äiti tahtoo pitää hauskaa. Kausi 8, 6/21. Kimin ja Kourtneyn vauvajutut saavat Khloén tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Krisillä on vessaongelma, joten Kendall ja Kylie päättävät yrittää auttaa äitiään. Kris ja Khloé pitävät hauskaa Kimin kustannuksella. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:35
Remontilla rahoiksi
Remppaajien vuosikymmenet. Kausi 6, 44/67. Ohjelman historian suurin remontti lähestyy loppuaan, ja kisailijat tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä kattoterassin ja ala-aulan suhteen. Shelley kuitenkin ilmestyy taas heittämään kapuloita rattaisiin sisustushaasteellaan, joka keskeyttää kaikki muut työt. Tällä kertaa kilpaparien tehtävänä on jäljeitellä tiettyjen aikakausien sisustustyylejä parhaansa mukaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:35
Kallista kipua
Vaarallinen tehtävä. Boris lähettää Hankin tehtävälle, joka vie hänet Monte Carlon kautta Karibialle. Evan ja Paige ottavat Emman asumaan luokseen, mutta järjestely synnyttää riitoja pariskunnan välillä. Divya ja Jeremiah hoitavat palomiehiä, joita vaivaa salaperäinen sairaus. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
02:35
Yön AVA