UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 26.4.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 5/14. Elixirin kuumat fitness-kasvot testaavat uusia treeniliikkeitä kuntosalilla ja uima-altaassa. Pyöräilijän turvakoulutus syyslenkeille jatkuu. Lassi Hurskaisen ura kikkailumaailmassa saa yllättävän käänteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Lemmen viemää
Lohduton uutinen. Natascha on saanut lääkäriltä järkyttäviä uutisia ja lähtee harhailemaan ulos kylmään ilman takkia. Sekä Werner että Michael ovat huolesta suunniltaan. Natascha ei halua avioliittonsa muuttuvan hoitosuhteeksi, eikä tämän vuoksi paljasta lohdutonta tilannettaan Michaelille. Sebastian on aikeissa paljastaa Luisalle eron todellisen syyn, mutta Beatrice jatkaa kiristystä karmeilla keinoillaan. Samaan aikaan hän ehtii kiusata siskoaan saatuaan vihiä Charlotten ja Nilsin läheisistä väleistä. Hildegard ja Alfons kutsuvat Ninan ja Andrén syömään, mutta Hildegardin possunpaistin tuoksukin saa raskauspahoinvoinnista kärsivän Ninan yökkäilemään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Lamarin taistelu. Erikoisjakso koripallotähti Lamar Odomista, joka tunnetaan myös avioliitostaan tosi-tv-tähti Khloe Kardashianin kanssa ja joka on käynyt julkista taistelua riippuvuuden kanssa. Lähes kohtalokkaan yliannostuksen jälkeen Lamar on valmis vieroitushoitoon ja antaa nyt yksinoikeudella haastattelun hoidon jälkeen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista koostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Iholla
Kausi 4, jakso 14/28. Itsemurhabarbie. Kristiina Nisula, Erika Vikman ja Kristiina Komulainen matkustavat menneisyytensä äärelle ja suuntaavat kohti uusia tuulia.
11:00
Muodin huipulle
Valitse vapaasti!. Kausi 12, 5/15. Vuorossa on kaikkien inhoama ryhmätehtävä. Helpotusta kolmen hengen tiimeissä toimimiseen tuovat uuden Lexus-autot, jotka ryhmät saavat käyttöönsä. Tehtävänä on luoda kolmen asun luksusmallisto, jonka materiaalit tulee valita kahdesta eri kaupasta. Epätavalliset ainekset luomuksiin saa valita vintage-tapetteja myyvästä putiikista, kodintavaroita ja juhlatuotteita myyvästä liikkeestä sekä ruokakaupasta. Kesken kaiken Sandro tekee yllätysvisiitin muiden luo. Yksi ryhmistä saa tuomaristolta murskakritiikkiä. Jakson vierailevana tuomarina on amerikkalaistähtien parhaimmistoa stailaava vaatesuunnittelija June Ambrose. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Kate Hudson. Ruokaritarit käyvät sotaan ruoan tuhlausta vastaan ja aloittavat puolustamalla kasviksia, jotka ovat liian rumia kauppaan. Kuppilaan tulee vieraaksi näyttelijä Kate Hudson, joka valmistaa Jamien opastuksella vindaloota. Jamie itse hemmottelee asiakkaita etelän malliin paistetulla Kanalla, ja Jimmy valmistaa itse näppärän pizzauunin. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Illallinen äidille
Kalle Lamberg. Kausi 1, 4/10. Näyttelijä Kalle Lamberg kirjaimellisesti liekehtii keittiössään Kari Aihisen kanssa. Mitä kaksikko loihtii, kun he kokkaavat Kallen Päivi-äidille illallisen? Luvassa ruoan lisäksi myös koskettavia lapsuusmuistoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Mitä mieltä anoppi on Joshista?. Kausi 2, 10/13. Rebecca vie Joshin tapaamaan perhettään, ja Rebeccan pahin painajainen toteutuu: Rebeccan äiti pitääkin Joshista. Darryl yrittää käyttää valtaansa toimistolla. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. K7 (ahdistus).
15:55
Ihmisenä ihmisen rinnalla
16:00
Lemmen viemää
Enemmän kuin ihastusta. Luisan sydänsurut voimistuvat, kun Sebastian vahvistaa Isabellen valheen kaksikon suhteesta. Valehtelu kalvaa Sebastiania, mutta Beatricen painostuksen alla hän ei voi muutakaan. Korviaan myöten rakastunut André yrittää korjata Ninan ja Nilsin välejä. Nina puolestaan yrittää saada ymmärrystä Normanilta. Andrén rakkaudentunnustus taas aiheuttaa Ninalle paineita. Natascha ei suostu uskomaan sairastumiseensa vaan aikoo pyytää vielä toisen lääkärin mielipiteen. Syy postipakettien jakelusekaannuksiin selviää, kun uusi paketinjakaja saapuu Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
OC:n täydelliset naiset
Kalliita lahjoja. Kausi 2, 6/10. Lauri suunnittelee vaihtavansa vakuutusalan luovempaan työhön. Vicky ei ymmärrä ystävänsä työmotivaation puutetta ja kateuskin nostaa päätään, kun George hukuttaa Laurin kalliisiin lahjoihin. Tammyn tytär Megan haluaisi poikaystävältään lahjaksi hevosen. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Kardashianien moottorisahamurhat. Kausi 8, 13/21. Rob hankkii karmivan harrastuksen. Kim harkitsee istukan syömistä. Amerikkalainen realitysarja.
18:55
AVAn vappuvinkit
19:00
Leila leipoo Ranskassa
Keskikesän herkkuja. Kausi 1, 1/13. Leila järjestää keskikesän juhlat kauniilla verannallaan. Tarjolla on raparperi-juustokakkua, suklaavanukasta ja tuoreita marjoja sabayonkastikkeessa. Ruotsalaiskokki Leila Lindholm leipoo ihania herkkuja kesäisessä Ranskassa.
19:30
Saaristoruokaa
Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Erohotelli
Carmen ja Stefan. Kausi 1, 2/6. Carmen ja Stefan erosivat 11 vuoden kiihkeän ja myrskyisän suhteen jälkeen ja ovat nyt hädin tuskin puheväleissä. Omaisuus on yhä jakamatta, eikä pariskunta ole saanut sovittua, miten 8-vuotiaan tyttären kulut maksetaan. Ruotsalainen tosi-tv-sarja, jossa pariskunnat käsittelevät asiantuntijoiden kanssa avioeroaan.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Herätys. Kausi 3, 9/24. Elizabeth yrittää estää Israelin sotatoimet Irania vastaan Iranin ydinaseiden takia. Russell haluaisi Henryn pyytävän vanhaa kaveriaan Daltonin taustajoukkoihin. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (ahdistus).
22:00
Iholla
Kausi 4, jakso 15/28. Pojat ei osaa mitään. Erika Vikman pyörittää tangokuningattaren arkea ja Kristiina Nisula taistelee lumilautamäessä Kanadan tuulisessa säässä. Laura Friman muuttaa Helsinkiin ja tutustuu radiotyöhön.
22:30
Sinkkuelämää
Pitoja ja petikavereita. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
23:00
NYC:n täydelliset naiset
NYC:n bisnesnaiset. Kausi 7, 10/24. Dorindan syntymäpäiväillallinen kärjistyy Bethennyn ja Heatherin kaksinkamppailuun, mutta he saavat aikaan jonkinlaisen sovinnon, ja päivänsankarille pidetään maljapuheita. Arki alkaa jälleen New Yorkissa. Ramona yllättyy tyttärensä kypsästä näkökulmasta vanhempiensa tilanteeseen. Bethenny kutsuu Sonjan oman yrityksensä osakaskokoukseen auttaakseen Sonjaa kehittämään omaa brändiään. Kristen taas pyytää Carolea avuksi omaan kynsilakkabisnekseensä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:00
Iholla
Kausi 4, jakso 15/28. Pojat ei osaa mitään. Erika Vikman pyörittää tangokuningattaren arkea ja Kristiina Nisula taistelee lumilautamäessä Kanadan tuulisessa säässä. Laura Friman muuttaa Helsinkiin ja tutustuu radiotyöhön.
00:30
Riisutut
Kausi 1, 7/8. Ihmiskokeen loppu häämöttää. Mitä tavarattomuudesta on jäänyt käteen? Monelle osallistujalle kuukausi on ollut matka omaan itseensä. Ajatukset ovat tulevaisuudessa, mutta ihan kaikessa ei haluta palata menneeseen. Osallistujat vierailevat kontilla viimeisen kerran. Mitä kuun viimeisenä päivänä vielä kaipaa?
01:30
Ensimmäisen asteen murha (K16)
Peli päättyy. Kausi 1, 10/10. Hildy ja Terry saavat selville, mistä Kevin Neyersin murhassa käytetty ase on peräisin. Erich Bluntin tukiverkko harvenee sitä mukaa, kun miehen juonittelu alkaa valjeta lähipiirille. Tuottaako sinnikäs poliisityö vihdoin tulosta, vai onnistuuko Blunt olemaan loppuun asti rikostutkijoita ovelampi? Sarja jää tauolle. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. K16 (väkivalta).
02:30
Lääkärit
Lamarin taistelu. Erikoisjakso koripallotähti Lamar Odomista, joka tunnetaan myös avioliitostaan tosi-tv-tähti Khloe Kardashianin kanssa ja joka on käynyt julkista taistelua riippuvuuden kanssa. Lähes kohtalokkaan yliannostuksen jälkeen Lamar on valmis vieroitushoitoon ja antaa nyt yksinoikeudella haastattelun hoidon jälkeen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista koostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
03:30
Emmerdale
Hädässä vihollinen tunnetaan, osa 2/2. Bernice haluaa lähteä Andyn mukaan. Ross kyllästyy Charityn temppuiluun. Tracy yrittää kerätä rohkeutensa ja mennä tapaamaan isäänsä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
03:55
AVA ja kevään sportmuoti
04:00
Emmerdale
Myrkytetty rauhanpiippu. Robert haluaa asettaa ansan Whiteille, ja tietää Lachlanin heikoimmaksi lenkiksi. Tuleva ultraäänikuvaus ahdistaa Belleä. Chas yrittää lepytellä Moiraa Cainin puolesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
04:30
Yön AVA