UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 21.12.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Cap Ferrat ja Mougins. Kohteena on Etelä-Ranskan Mougins, kun tanskalaisasiakkaalle etsitään hänen toivomaansa ylellistä rustiikkista tyyliä. Esittelyssä on kuuden miljoonan euron valtava villa vierastaloineen, uima-allasalueineen ja tenniskenttineen upeista näkymistä puhumattakaan. Lisäksi kiinteistönvälittäjä Jan Fog veneilee Cap Ferrat¿n ympäri ja näyttää Ranskan kalleimman alueen. Pernille Sams lähtee Pohjois-Tanskaan tutustumaan muotisuunnittelija Karen Simonsenin kesähuvilaan. Talo on sisustettu kauniiseen skandityyliin omistajan maun mukaiseksi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:05
Marbellan täydelliset talot
Yläilmoissa. Maineikas arkkitehti Marcos Sainz on saanut ainutlaatuisen tehtävän: hän pääsee suunnittelemaan uusiksi Marbellan ainoan korkean kerrostalon kattohuoneiston. Yläilmoissa sijaitsevasta asunnosta avautuvat huikeat näkymät neljään ilmansuuntaan, ja niitä Marcos haluaakin korostaa sisustusratkaisujen avulla hyödyntämällä paljon heijastavia pintoja. Sisustussuunnittelija Jonty Lewis innostuu päivittämään oman kotinsa ilmettä uusilla väreillä, viherkasveilla ja terassikalusteilla. Omasta mielestään hän tekee hienoa työtä, mutta mitä mieltä on Jontyn avomies? Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.
11:00
Marbellan täydelliset talot
Sataman kupeessa. Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw on saanut tehtäväkseen päivittää sataman kupeessa sijaitsevan vanhan loma-asunnon modernimpaan asuun. Inspiraatiota hän hakee huvijahtien ja luksusputiikkien täyttämästä satamasta. Kiinteistönvälittäjä Jacqui Hartleylla on myynnissä muun muassa kansallispuiston vieressä sijaitseva maalaistyylinen huvila, jonka tiluksilla on oma oliivitarha. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Palkinto maratoonarille. 86-vuotias Paul Freedman kerää rahaa hyväntekeväisyyteen muun muassa juoksemalla maratonia. Lisäksi hän johtaa viihderyhmää, joka esiintyy sairaille ja vanhuksille. Nyt hän saa kiitoksen panoksestaan, kun hänen inspiroimansa ihmiset ja hänen poikansa tekevät salaa remontin hänen taloonsa.
13:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Suurperheen sisustushaaveet. Benillä ja hänen ranskalaisella vaimollaan Alexilla on peräti kuusi lasta, mutta he ovat ostaneet vain kolmen makuuhuoneen talon. Näin pidetään lainakulut kurissa, ja suurperheelle rakennetaan lisätilaa laajennuksella. Sisustusta rakastava Alex haluaisi laittaa kodin upeaksi, mutta antaako budjetti periksi? Juuri yhteen muuttaneet Stephen ja Tara asuvat kahdestaan mutta haluavat rakentaa makuuhuoneita kellariin. Näin asunnon yläkerta saadaan pyhitettyä oleskelulle. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
14:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Liiketilasta kodiksi. Lucie ja Oliver haluavat kunnostaa hammaslääkärin vastaanottona toimineen talonsa Hertfordshiressä. Kahden pienen tyttären vanhemmat haluavat lisää lapsia eikä pienistä huoneista koostuva talo täytä lapsiperheen tarpeita. Alana ja Graham omistavat vuonna 1907 rakennetun talon Hampshiressä. Talo on toiminut kauppana ja postitoimistona, ja pariskunta haluaa kunnostaa sen vanhaa kunnioittaen. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
15:00
Koiralle koti
Tulikoe. Jokaisen koiran on selvitettävä oma tulikokeensa, ennen kuin se pääsee uuteen perheeseen. Jaksossa käydään läpi koirien erilaisia haasteita. Kyse voi olla vaikka kunnon kasvattamisesta tai uima-altaaseen totuttamisesta. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:25
Mitä tänään syötäisiin?
15:30
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija George. Sarah joutuu luopumaan harmaapapukaijastaan Georgesta, sillä hänen tyttärensä on kärsinyt vakavista astmakohtauksista. Onneksi tarjolla on kolme erinomaista kotivaihtoehtoa kuusivuotiaalle papukaijalle. Uusinta.
16:25
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:40
NYC:n täydelliset naiset
Montanan bitchit ja bossit. Leidien loma Montanan maisemissa jatkuu iloineen ja riitoineen. Yhtä naista nimitellään bitchiksi, toista bossiksi. Heatherin mitta täytyy, kun Kristen puuttuu jo kotiasioihinkin väittäen rouva Heather Thompsonin pomottavan myös aviomiestään. Käynti rodeonäytöksessä ja elämyksellinen glamping-ilta (glamorous camping) synnyttävät uusia jännitteitä, mutta Ramona muistaa muistuttaa, että viinillä on rentouttavia, tunnelmaa pehmentäviä voimia. Metsästä ilmestyvä karhukin haluaa viiniä! Viimeisenä lomailtana on vuorossa fyysisiä kilpailuja, muun muassa kirveenheitto. Ramona on melko hyvä, mutta atleettinen Heather vielä parempi. Grilli lämpenee, liha sen päällä, ja Sonja flirttailee kuumien kokkipoikien kanssa. Kristen ja Heather hierovat sovintoa. Heidän istuma-asentonsa rantakivillä tuo mieleen Kööpenhaminan pienen merenneidon. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.
17:40
NYC:n täydelliset naiset
Leidit ja legendaarinen Birdland . Kristen ja Heather yrittävät sopia riitansa hyvän ravintola-aterian ja aviomiesten tuella. Sonja palkkaa uuden naisassistentin varmistuttuaan ensin, ettei tämä ala psykoanalysoida häntä, vaikka psykologiaa onkin opiskellut. Ramonan aviomies Mario esittää Effortless-nimisen herkän laulun Manhattanin kuuluisalla Birdland-jazzklubilla. Häntä säestää flyygelillä Ramonan gay-ystävä Shane. Mario vitsailee harjoituksissa, ettei omista laulua vaimolleen, vaan Shanelle. Tämä vastaa, että sittenhän Mario Singerissä asuu sisäinen George Michael. Klubilla on hieno tunnelma, ja myös Heather uskaltautuu lavalle laulamaan. Entä LuAnn? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.

Kello 18:00

18:35
Valtiatar
Parempi mies. Lordi Narcisse kiristää otettaan Francisista vaatimalla tätä allekirjoittamaan määräyksen, joka pönkittää katolilaisten valta-asemaa ja asettaa kaikki Ranskan protestantit vaaraan. Kuningas on kuitenkin saanut tarpeekseen häikäilemättömästä vihamiehestään ja punoo oman juonensa tämän päänmenoksi. Lola joutuu tahtomattaan mahtimiesten pelinappulaksi, mutta kumpi onkaan lopulta se parempi mies? Prinsessa Claude palaa hoviin kaikkien hämmästykseksi ja Catherine-äitinsä kauhuksi. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi. K12
19:30
Löytäjät
Autotalli. Juontajat saavat haasteen: tehkää autotallista naisten harrastustila. Kumpi höyläpenkki vie voiton, romanttinen kansakoulumalli vai kätevä kokoonpantava? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:05
Erilaiset perheet
Aho. Viiden lapsen yksinhuoltaja Minna oli löytänyt perheelleen unelmakodin maalta. Muutaman vuoden jälkeen talo osoittautui niin homeiseksi, että kodin lisäksi myös kaikki siellä olleet tavarat piti polttaa. Minna ja lapset joutuivat aloittamaan kaiken alusta pienessä vuokra-asunnossa. Miten yksihuoltaja onnistuu selviytymään uudesta alusta, kun tulot ovat tiukoilla ja määräaikainen työsuhde päättymässä?

Kello 21:00

21:00
Kosto
Väijytys. Emily jatkaa isäänsä liittyviä tutkimuksia, Nolanin avustuksella tietenkin. Jack valistaa Davidille, että oli virhe syyttää Nolania suorassa televisiolähetyksessä. David päättää kysellä Amandan läheisiltä tarkemmin tämän elämän vaiheista - ja aloittaa Emilystä. Charlotte on kertonut Danielille totuuksia ennen lähtöään, ja Daniel varoittaa sekä äitiään että Emilyä jättämään itsensä draaman ulkopuolelle. Louise on luikerrellut Margaux'n suosioon, mutta Margaux saa pian huomata, ettei Louise ole niin harmiton kuin miltä hän vaikuttaa. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
21:55
Rimakauhua ja rakkautta
Kyyneleet ja intohimot. Rachel pyörii avoimuuden ja salailun välimaastossa. Juuri nyt ei elämä muutoinkaan näytä kovin ruusuiselta, ainakaan Adamin mielestä. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
23:00
Tervetuloa Ruotsiin!
Koti-ikävä. Amy Poehler tarjoaa Brucelle ison palkankorotuksen, jos tämä palaa New Yorkiin entiseen työpaikkaansa. Kun hän ei suostu, Amy lähettää Aubrey Plazan hakemaan häntä. Bruce yrittää hankkia itselleen ruotsalaisia julkkisasiakkaita. Vierailevat tähdet: kirjailija Björn Ranelid, Björn Ulvaeus (ABBA). Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Moderni perhe
Vuosi vaihtuu. Vuodenvaihteen kunniaksi Jay vie Glorian, Clairen, Philin, Mitchin ja Camin Palm Springsiin perintekkääseen hotelliin. Majapaikka oli muinoin loisteliaassa kunnossa, mutta on sittemmin hieman ränsistynyt. Onneksi edes seura on hyvää! Vai onko? Jaksossa vierailee Tähtien sota -elokuvista tuttu Billy Dee Williams. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Moderni perhe
Kuokkavieras. Jay ja Gloria järjestävät Mannylle yllätysjuhlat tämän 14-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Hipat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, ja kaiken kruunaa pieni kuokkavieras. Philillä on sulateltavaa siinä, että Haley deittailee kaksi kertaa itseään vanhempaa työtoveria. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
House
Harhaisuutta. Housen ryhmä saa potilaakseen syyttäjän, joka saa sydänkohtauksen kesken oikeusistunnon. Selvittelyjen yhteydessä kuitenkin paljastuu, että hänellä on salakomerossa asevarasto. Onko hän vainoharhainen vai realisti? Taub järjestää Foremanille naisseuraa. Park tulee yllättäen ulos kuorestaan. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
01:20
Yön AVA