UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 26.11.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:37
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Oma koti kullan kallis. Vipo palaa kotiinsa jännittävien seikkailujensa jälkeen. Hän tapaa kaikkia ystäviänsä, jotka ovat auttaneet matkalla. Sallittu kaiken ikäisille.
06:49
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
FOX Kids: Julius-apina
Paul Frankin luoma apinahahmo Julius seikkailee kavereineen leikkimökin kautta avautuvassa maagisessa maailmassa, jossa tavalliset esineet heräävät henkiin. Lasten animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
FOX Kids: Power Rangers
Osa 17. Pahuudesta vihreä, osa 1. Kouluun on saapunut uusi oppilas, joka loistaa kamppailulajeissa. Rita päättää tehdä hänestä Vihreän Rangerin, joka taistelee muita vastaan. Amerikkalainen lasten toimintasarja. K7
07:58
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta. K7
08:47
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 4. Ei lemmikkejä saati hirviöitä, osa II. Pac-Man yrittää löytää Puskis-lemmikkimonsterille uutta kotia. K7
09:10
Wipeout
Pingviinibileet. Talvisen Wipeoutin esteradalla kilpailijat joutuvat koville muun muassa pingviinien bileissä. Amerikkalainen gameshow.
10:00
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 18. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään mustikkamoussea.
10:05
ShowHau
Avustajakoiraosuudessa tavataan Pirjo ja hänen koiransa Bruno. Metsästysosiossa tutustutaan itä-siperian laikaan Juraan ja RoadShowssa ollaan Kouvolassa. Koirien keittiössä kokkaillaan koirille herkkuja. Juontajana Satu Tuomisto.
10:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Dagen efter. Ulkokeittiössä eletään brunssimeiningeissä, kun Kalle valmistaa täydellistä munakokkelia, paahdettuja sieniä ja tomaattia ja oman version amerikkalaisesta mac'n cheese - annoksesta. 24Kitchen.
11:00
FOX Wild: Eläimellistä duunia
Näyttelijä Jeremy Brandt tutustuu erilaisiin ammatteihin, joissa ollaan vaaroja uhmaten tekemisissä eläinten kanssa. Millaista on paimentaa strutseja, hoitaa leijonien hampaita tai pelastaa mehiläispesiä? National Geographic Channel.
11:50
How I Met Your Mother
Kausi 2. Osa 21. Häät. Lilyn ja Marshallin hääpäivä on viimein koittanut, mutta mikään ei tietenkään suju niin kuin pitäisi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:15
How I Met Your Mother
Kausi 2. Osa 22. Jotain sinistä. Lilyn ja Marshallin häät jatkuvat. Robin ja Ted kertovat Barneylle tarinaa, joka aiheuttaa tälle monta järkytystä. Amerikkalainen komediasarja. K7
12:40
Totta vai tarua?
Muinaiset astronautit. Miljoonat ihmiset uskovat, että avaruusolennot tulivat Maahan ja risteytyivät alkuihmisen kanssa. Todistaako Starchildin kallo uskomuksen oikeaksi? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
13:10
Totta vai tarua?
Venäjän isojalka. Tiede kertoo, että neandertalinihmisiä oli olemassa noin 30 000 vuotta sitten. Mitä jos heitä on edelleen olemassa? Huhut kertovat, että Venäjän syrjäisissä vuoristossa elää kivikauden mies. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
13:35
Maailmanlopun odottajat
Linnoitus merellä. Kapteeni William on rakentanut täydellisen bunkkerinsa 20-metriseen laivaan. Hän suunnittelee pakenevansa vaimonsa kanssa autiolle saarelle. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
14:30
Lentoturmatutkinta
Öljynporauslauttojen työntekijöitä Pohjanmerelle kuljettanut helikopterilento 56C osui myrskyyn, ja raju salama pudotti helikopterin mereen. Taitavien lentäjien ansiosta kaikki selviytyivät. Dokumenttisarja, National Geographic
15:20
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 1. Eron jälkeen. Robin palaa Argentiinasta komean seuralaisen kanssa. Ted ottaa käänteen raskaasti ja tekee huonoja päätöksiä humalassa. Amerikkalainen komediasarja. K12
15:45
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 2. Turistit. Lily ja Marshall varautuvat mahdolliseen kuolemaansa, ja Barney ja Ted esittävät turisteja saadakseen seuraa. Robinin lomalla löytämä rentous alkaa kadota. Amerikkalainen komediasarja. K12
16:10
American Dad
Clooneyn kyyneleet. Francine hautoo kostoa George Clooneylle, joka tuhosi hänen nuoruuden haaveensa filmitähteydestä. Kostosuunnitelman toteutus vie Stanin ja Francinen Prahaan asti. Amerikkalainen piirrossarja. K12
16:35
Family Guy
Kausi 8. Osa 8. Family Gay. Peterin ostama vajaaälyinen hevonen aiheuttaa katastrofin laukkaradalla, joten hän osallistuu lääketieteellisiin kokeisiin saadakseen rahaa korvauksiin. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
17:00
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 18. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään mustikkamoussea.
17:05
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 25. Bogartin painajainen. Paul ottaa huutokauppaan mukaan tyttärensä Jessican ja Shannonin, ja Bogart on helisemässä siskojensa kanssa. Rick ja Cindy matkustavat kevyesti. Tosi-tv-ohjelma.
17:35
Huutokaupan metsästäjät
Osa 2. Holtitonta käytöstä. Brandi ja Jarrod päättävät tarjota rohkeasti. Jeff ja Dan käyvät kiivaan keskustelun. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 18:00

18:05
Matkalaukkujen metsästäjät
Osa 1. Miami. Matkalaukkujen metsästäjät suuntaavat Miamiin, missä huutokaupataan kansainvälisen lentokentän löytötavaroita. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
18:30
Lyödään ällikällä
Tuliaallot. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos. National Geographic Channel.
19:00
Jaakon matkassa
Espanjan Alicantesta Jaakko löytää Satu ja Jon Westin, jotka pitävät löytökoirien turvakotia. Siellä on tällä hetkellä 23 koiraa, joista osa saa uuden kodin Suomesta.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 26. Ursulan ihailija. Vanha tuttu ilmestyy paikalle ja liehittelee Ursulaa. Bogart on hankkinut uuden apuvälineen huutokauppaan. Cindyn unelma toteutuu. Tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät
Osa 3. Koiruudet mielessä. Daven päivä alkaa huonosti, ja hän joutuu koluamaan kaksi huutokauppaa. Brandi ja Jarrod näyttävät kyntensä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 11. Luoti päässä. Haudankaivajan oikeuskäsittely jatkuu, ja tällä kertaa hän on menossa valittamaan tuomiostaan. Tapahtumat saavat kuitenkin yllättävän käänteen. Amerikkalainen rikosdraamasarja K12
21:55
Criminal Minds
Kausi 7. Jakso 24. Pako. Kauden päättävän panttivankidraamajakson jälkimmäinen osa. Profilointiryhmä jatkaa pankkeja ryöstävien sarjamurhaajien jahtaamista. Ryöstäjät ovat ottaneet yhden ryhmän jäsenen panttivangiksi. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:50
Ilman johtolankaa
Likaista peliä. Palkkionmetsästäjäksi ryhtynyttä entistä poliisia Jessica Princeä ammutaan, jonka jälkeen hän katoaa. Jack käyttää omankädenoikeutta pelastaakseen vanhan tuttunsa. Amerikkalainen rikosdraama. K16
23:45
Cops
Osa 26. Takaa-ajoja. Poliisien takaa-ajama auto jatkaa matkaansa, vaikka piikkimatto on puhkonut auton renkaat. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 24:00

00:10
Nolot vartalot
Yllätysten Fuengirola. Tohtorit kertovat Aurinkorannikolla nuorille briteille klamydiasta. Russellin valtava tyrä saa hänet piiloutumaan katseilta. Dawn antaa näytteen syöpäseulontaa varten. Brittiläinen dokumenttisarja.
01:00
Nolot vartalot
Paidat pois. Dawn rohkaisee naisia tutkimaan rintansa, ja Pixie auttaa potilasta, joka ei näytä rintojaan kenellekään. Klinikalle tulee mies, jolla on häkellyttävän suuria kasvaimia. Brittiläinen dokumenttisarja.
01:55
Alaskan poliisit
Beringin meren jäälle laskeutuvat poliisit suorittavat pidätyksen, ja pyydystävät jääkarhuja yhdessä Amerikan syrjäisimpiin kuuluvista kylistä.
02:45
Alaskan poliisit
Ampu tulee. Poliisit valvovat pitkää Iditarod-koiravaljakkokilpailua, ja lähtevät rohkeasti tarkastamaan syrjäisiä syöttiasemia karhuja kuhisevissa metsissä.
03:40
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.