UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 30.7.

04:45
Treehouse Masters
Äärettömän korkea äänitysstudio. Pete rakentaa huipputeknisen äänitysstudion korkealle puuhun. Sen valmistuttua muusikko ja megatähti CeeLo Green saapuu äänittämään aivan uuden kappaleen.
05:35
Valmistuksen salat
Induktioliedet. Katso kuinka induktioliesiä, kuorma-autopuntareita, Tetra Pak -pakkauksia ja huuliharppuja valmistetaan.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Baseball-hanskat. Jaksossa tavataan baseball-hanskojen, stetsoneiden ja sairaalakäytössä olevien elektrodeiden suunnittelijoita ja niitä valmistavia käsityöläisiä.
06:25
Tuhottu sekunneissa
Juontaja Ron Pitts esittelee videolle tallentuneita kohtauksia tuhoista. Järkyttävä onnettomuus tasoristeyksessä ja kahdeksankerroksisen rakennuksen sortuminen Manilassa.
06:55
Tuhottu sekunneissa
Juontaja Ron Pitts esittelee videolle tallentuneita kohtauksia tuhoista. Paha maanjäristys tuhoaa vanhan kirkon ja räjähtävä raketti kylvää romua Cape Canaveralin päälle.
07:20
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Yllätyksiä yksipyöräisellä. Oman elämänsä stuntmies läpäisee tuliseinämän, yksipyöräisellä taituroija kokee kovia piikkiaidalla, ja sonni heittelee kouluttajaansa kuin räsynukkea.
08:15
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Kimurantit kiihdytysajot. Pääsemme Richardin kyydissä kiihdytyskisoihin ja maastopyöräilijän mukana päätähuimaavalle reitille sekä näemme kilpaveneen, joka luulee olevansa sukellusvene.
09:05
Moottorimimmit
Bogin BMW. Tytöt täyttävät Bogin toiveet BMW 335i:n suhteen. Saksalainen salonkiauto pannaan kokonaan uuteen uskoon, ja se saa myös uuden välijäähdyttimen.
09:30
Moottorimimmit
Turboahdettu Infiniti. Tyttöjen käsittelyyn tulee perusmallin Infiniti G35, mutta perusmallina se ei kauan pysy. Turboahtimen ansiosta ajokki saa uutta voimaa.
10:00
Street Outlaws
Vastaisku. OKC:n pahimmat kilpailijat pyrkivät listalle kaikin keinoin. Chief ja Doc ottavat mittaa toisistaan, ja Farmtruck ja AZN yrittävät höykyttää Hellcatin kalastustaidoissa.
11:00
Motorama
Kennet Tonef tutkii uudenlaisia autoilukonsepteja ja haastaa perinteisen moottoriharrastuksen uudella tekniikalla. Hän koeajaa superautoja ja tutustuu erikoisiin alakulttuureihin.

Kello 12:00

12:00
Outback Truckers
Pääsemme vaativille teille ja karuihin olosuhteisiin australialaisten jättirekkojen kyytiin ja tutustumme niiden pelottomiin kuljettajiin.
13:00
Miten se syntyi?
Miten louhitaan äärimmäisen harvinaista jalokiveä, miten valmistetaan klassinen cowboy-saapas, ja miten tehdään valtava lakaisukone, johon mahtuu seitsemän tonnia roskia?
13:30
Miten se syntyi?
Miten tehdään pehmeimmät peitteet, porataan öljyä kilometrien syvyydestä ja saadaan maailman venyvimmät kuminauhat joustaviksi?
14:00
Koneiden salat
Sarjassa tutustutaan jokapäiväisten laitteiden kiehtovaan toimintaan, pysäköintimittareista autopesulaitteisiin ja vesiposteista hisseihin.
15:00
Toisen maailmansodan hurjimmat iskut
Pääsemme toiminnan ytimeen, kun sotilaiden eliittijoukko kohtaa ylivoimaisen vihollisen ja pelottavia vastuksia suorittaessaan tehtävää, joka voi muuttaa sodan kulun.
16:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Maapallon erikoisimpia sääilmiöitä, mm. jäisiä aaltoja kuumana kesäpäivänä, Pohjoisnavalla kasvavat jääkukat ja siniseltä taivaalta iskevät salamat.
16:30
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Maapallon erikoisimpia sääilmiöitä, mm. aavemainen kultavesiputous, mystisiä ääniä, jääksi muuttuva majakka ja itsestään lentävät lumipallot.
17:00
Kullan sukeltajat
Paineita. Kausi on täydessä käynnissä, ja Shawn tuo perheenjäsenensäkin auttamaan tavoitteen saavuttamisessa. Kellyt tutustuvat uusiin valtauksiinsa, ja tuttu tulokas liittyy joukkoon.

Kello 18:00

18:00
Uskomattomat uima-altaat
Laguunifiesta. Uima-allassuunnittelija Lucas Congdon joukkoineen saa tehtäväkseen luoda meksikolaisen lomakohteen floridalaiselle takapihalle.
19:00
Haihulluutta
Upeaa materiaalia maailman vaarallisimmasta pedosta. Mukana myös parhaita paloja vuoden 2014 haiviikolta.
20:00
Kamppailu elintilasta
Tohtori Greg Skomal ryhmineen matkaa Cape Codiin tutkimaan hylkeiden ja valkohaiden kamppailua elintilasta.

Kello 21:00

21:00
Viidakon hai
Craig O'Connell ja Andy Casagrande seilaavat Serenajokea ylävirtaan ja yrittävät selvittää, miksi nuoret härkähait uivat joelle, ja miten ne välttävät siellä elävät krokotiilit.
22:00
Yukonin miehet
Tananan viimeinen taisto. Valtavat metsäpalot uhkaavat Tananaa. Virallista apua ei tahdo riittää, joten kyläläisten on itse järjestäydyttävä taistelemaan liekkejä vastaan, tai kaikki on mennyttä.
23:00
Maailman kovimmat vankilat
Rikostoimittaja Paul Connolly tutustuu maailman ankarimpiin vankiloihin ja kokee itse niiden karut olosuhteet, tilanahtauden ja turruttavan kurin.

Kello 24:00

00:00
Hengenvaarallinen saalis
Näytön paikka. Uudet kapteenit pyrkivät kesyttämään Beringinmeren. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi?
01:00
Melkein täydellinen rikos
Unelma tähteydestä. Kaksi tarinaa lakia pakoilevista karkulaisista. Huijari pihistää aloittelevilta taiteilijoilta miljoonia dollareita, ja nykyajan Bonnie ja Clyde tekevät kohtalokkaan virheen.
02:00
Tienraivaajat
Viidakon vaarat. Tiedon rajoja koettelevat tutkijat tunkeutuvat maailman synkimpiin paikkoihin. Heitä suojelee ammattiselviytyjien joukko, joka on vannonut pitävänsä tutkijat hengissä.
03:00
Jokien hirviöt
Esihistoriallista kauhua. Huipputeknologia herättää esihistorialliset pedot henkiin. Vastikään löydetyt fossiilit auttavat kaikkien aikojen suurimman jokihirviön etsimisessä.
03:55
Outback Truckers
Pääsemme vaativille teille ja karuihin olosuhteisiin australialaisten jättirekkojen kyytiin ja tutustumme niiden pelottomiin kuljettajiin.
04:45
Trokarit
Tickle löytää uuden salavaraston, Josh ja Bill riitelevät korvessa, ja Markin ja Diggerin tislaamo kokee muodonmuutoksen.