UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 30.10.

16:15
Tie Roomaan: Kaksi pientä elefanttia
Osa 6/9. Ella saapuu San Gimignanoon, vanhan pyhiinvaellusreitin tärkeään pysähdyspaikkaan ja hyvin omalaatuiseen pikkukaupunkiin. Vieraakseen Ella saa legendaarisen italialaisiskelmän tulkin, Kari Tapion. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Kaupunki uusiksi: Keskusta eloon
Osa 2/6. Nuorten arkkitehtien tie vie saaristoon. Parainen on suosittu mökkilomakohde, mutta miten kaupungin keskustaa voisi kohentaa ja lisätä sen vetovoimaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Tiededokumentti: Äitiys ja ura
Kuinka käy Pohjois-Amerikassa, kun naiset haluavat edetä urallaan ja pitää samalla hyvää huolta perheestään ja kodistaan? Onko yhtälö mahdoton, ja selittääkö se samalla sen, miksi naisia on niin vähän yritysten johdossa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Betonin brutaali runous
2/2. Arkkitehtuurissa on vaiheita, joiden tuotoksia pidetään rumina ja luotaantyöntävinä. Jonathan Meades selvittää, miten barokkia ja modernia gotiikkaa seurasi betonirakentaminen. Miksi siitä usein ei pidetä? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Onko mahdollista päästä kuntoon pelkällä arkiliikunnalla, ilman salikorttia ja lisäravinteita? Toimittaja testasi kuuden viikon ajan luomuliikuntaa. Syntyikö tuloksia? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Ruokaratsia
7/8. Kauppojen hyllyille saapuvat avokadot pikakypsytetään Hollannissa. Muniiko onnellinen kana parempia munia? Miksi balsamiviinietikoiden hintahaitari on niin laaja? Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Rakennusten salattu elämä
2/3. Työpaikat. Koulut, toimistot ja tehtaat ovat työympäristöjämme, mutta kovin harvoin erityisen inspiroivia. Itse asiassa ne voivat olla fyysisesti ja psyykkisesti kuluttavia. Mitä ongelmalle voisi tehdä? Äänitekstitys: suomi.
21:50
Kino Suomi: Yö vai päivä
(1962) Modernissa komediassa ulkomainen seurue tutkii maamme kulttuuria ja pakanallisia juhannustapoja Puumalassa. N: Elina Salo, Eino Krohn, Ismo Kallio. O: Jaakko Pakkasvirta ja Risto Jarva. Filminor Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
23:25
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto