UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 27.8.

07:45
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 27.8.
Onnea, Rauli!
07:47
Pikku Kakkosen posti
Kesä maalaismaisemissa. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:53
Pikkuli
Pikkuli, tykkäysapulainen. Pikkuli vertaa omia riiteleviä vanhempiaan rakastuneeseen Pyrstötiais-pariskuntaan. Pikkuli ja sisarukset kyllästyvät Isän ja Äidin kinasteluun. Vanhemmat kokevat elämänsä yllätyksen! HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Hilla ja avaruuden Eetu
Maailman ympäri. Metsän voi kiertää kottikärryllä, sudenkorennon kyydissä tai lentävän tukin päällä. Millä voisi kiertää koko maailman mutta ehtiä silti kotiin syömään? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Maltti ja Valtti - homma hanskassa
Eksyksissä. Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos huomaa eksyneensä kaupassa? Auttaako panikoiminen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Musarullaa!
Ammattimies. Kuopion Musiikkikeskuksessa taltioidun aamukonsertin 1. osa. Lavalla Tuomo Rannankari, P2-yhtye, Nalle, Mikko Perkoila ja Vinkulelu -trio, Jaakko ja Veera sekä Rajalan koulun musiikkiluokat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:42
Petteri Kaniini
Kaikkien aikojen rottajahti. Viekas rotta Samuli Viiksinen onnistuu valtaamaan rouva Ankkasen kodin eikä lähde sieltä kulumallakaan. Petteri keksii valjastaa apuun rotan perivihollisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Moraalimittari
Osa 1: Kohtuullisuus. Moraalimittari pyrkii vastamaan kysymykseen kuinka meidän pitäisi elää, ja miten muita ihmisiä pitäisi kohdella? Mukana Vuorentaustan koulun 6B-luokka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:23
Jotain rajaa (7)
Vähä respektii!! Veetin syntymäpäivät ei menekään suunnitelmien mukaan ja se aiheuttaa pettymyksen. ValoAurinko Tuotanto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:33
Lassie
Vaara vuorilla. Eeva-täti on matkalla laaksoon pienellä potkurikoneella, kun radioyhteys koneeseen katkeaa. Kone löytyy, mutta Eeva-täti ja lasti ovat kadonneet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
09:56
Late Lammas: Lampolan kesäkisat
Villavat kuviouimarit. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Satuhäät
Savolaiset Janne ja Henna ovat rakkaudesta "hörähtäneitä". Joka ilta Janne hieroo Hennan jalat tuudittaakseen nuorikkonsa uneen. He myös tietävät, että rakkaus vaatii työtä. Sumentaako yllättävä lentolakko silti hääonnen? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:50
Ja he elivät onnellisina ...
Sarja alkaa. 1/8. Avioliittoja solmitaan Ruotsissa enemmän kuin koskaan, mutta myös avioerojen määrä kasvaa koko ajan. Mitä avioliitolta odotetaan, ja miksi liitot eivät kestä? Kuinka parisuhde pidetään kunnossa? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:50
Latela
Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:20
Tanskalainen maajussi
10/10. Omenanpesukone on valmis ja siiderinvalmistus voi alkaa. Dendrologi selvittää Frankin vanhan talon ikää. Frankilla on taas uusia ideoita tulevalle vuodelle, mutta miten kävi jouluruokaidean? HD Äänitekstitys: suomi.
12:50
Uskon jalkapalloon
Argentiinalaisille Boca Junioreille Maradona on lähes jumala ja jalkapallo uskonto. Ohjaaja Ole Bendtzen Tanska 2010. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:45
Kummeli Pistohiekalla
Kummelin lavakiertue on kerännyt kaikkialla salit kansaa täyteen. Puumalan Pistohiekan lavalla kartoitettiin ihailijoiden tuntoja sekä esiintyjien kokemuksia. Ohjelma vuodelta 1995. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Palloilua: Frisbeegolfin EM
Frisbeegolfin EM-kilpailut. Selostus Juhopekka Pietilä. Oulu. HD
16:20
Yleisurheilua: Eliittikisat Lappeenranta
Kesän eliittikisasarjan viimeinen osakilpailu. Selostus Niki Juusela. Lappeenranta. Ruotsinkielinen selostus Janne Isaksson. HD

Kello 18:00

19:20
Koripalloa: FIN - SWE
Maaottelu Suomi - Ruotsi. Selostus Antti-Jussi Sipilä. Espoo. HD

Kello 21:00

21:30
Miehen työ
Juha yrittää suojella perhettään valheella, myy itseään heitä elättääkseen. Valheen myötä kasvaa häpeä. KK&O: Aleksi Salmenperä. N: Tommi Korpela, Jani Volanen, Maria Heiskanen. T: Blind Spot Pictures, 2007. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Muistin vanki
Kausi 2, 9/13. Veriside. Carrien vanha vihollinen on jälleen liikkeellä, ja suunnitteilla oleva rikos merkitsee uhkaa koko kaupungille. Ehtivätkö Carrie ja ryhmä estämään tuhon, ja mikä on sen hinta? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:27
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:55
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:22
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:50
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:17
Yle FOLK
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna