UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 6.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 6.5.
Onnea, Ylermi!
06:52
Lasten leikkiä
Leikkiminen on tärkeää! Nooa, Mimosa ja Sauli leikkivät lentomatkaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
06:58
Mitä ihmettä?
Unet. Mitä ovat unet? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Mimmit
Uutta lastenmusiikkia tarttuvalla karjalaisella svengillä. Hats, hats harakkainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Max ja Meeri
Ajelulla. Max, Meeri ja mummi tutustuvat Pupulan nähtävyyksiin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Sana-Arkku: Yrttipussit
Opetellaan yhdessä kirjaimia. Mikähän kirjain tänään on vuorossa?
07:25
Pikku hirviötyttö
Hammastahnaa. Molli, pieni hirviötyttö ei tahdo pestä hampaitaan, vaikka tarjolla olisi uutta hammastahnaakin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Samsam : Mihin katosi Nassi-nalle?
Samsam huomaa kauhukseen, että Nassi-nallelle on tapahtunut jotakin: se vain makaa vaitonaisena. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Taavi-tiikerin naapurissa
Hedelmiä poimimassa. Naapuruston väki kokoontuu lumottuun puutarhaan poimimaan hedelmiä. Voivatkohan pikkuisetkin auttaa vaikeassa tehtävässä? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Ryhmä Hau
Menoa ja meininkiä. Aleksin nikkaroima superkärry hajoaa ensi metreillä. Riku päättää rakentaa uuden menopelin. Tulipalokiire. Samppa aikoo osallistua palokoirakisaan, mutta harjoittelu on hankalaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Babar ja Badun seikkailut
Naapurisopupäivä: Naapurisopupäivänä kaikki valmistavat lahjoja toisilleen. Apinalan lahjat pitäisi toimittaa perille ja Babar ja Zephir lähtevät uhkarohkeaan seikkailuun. Savanniselkkaus: Joonan epäonninen sattumus estää eväsretkisuunnitelmat. Badulla ja Kakella on kuitenkin vielä suurempi ongelma, hyeena! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:38
Hupsis
Kuntoilu. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Uudisraivaajat. Emma ja Per Christian kutsuvat itseään metsänpeikoiksi. He ovat oman aikamme uudisraivaajia. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Pehmeä sävel. Lady Byrne joutuu säätiön johdossa heti tutustumaan koskettaviin potilastapauksiin. Mark tuntee että on työssään Lindenille itsestäänselvyys. Michael peittelee tekemisiään vaimoltaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Ravihevonen oli vauhkoontunut kesken treenien ja loukkaantunut niin pahoin, että koko ravurin ura on vaarassa. Nairobissa pelätään uutta vesikauhuepidemiaa, ja vaaravyöhykkeessä ovat eritoten villikoirat. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tuhkimotarinoita
Millaisen puvun stylisti Outi Broux on valinnut kymmenvuotishääpäivää juhlivalle Heidille! Sitä Heidi ei tiedä. Siskon kanssa lyöty veto velvoittaa pudottamaan painoa 10 kiloa ennen juhlia. Ohjaus Mape Morottaja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Rannalla tuoksuu savukala
8/8. Keltti. Kaverukset Gordon ja Jan ovat keskellä Kööpenhaminaa, jossa pitäisi olla oikea paksuhuulikelttiapaja. Mutta tämä kala on tunnetusti vaikeasti pyydystettävissä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:49
Sohvasurffaajat: Kotiin päin
Turkki on kuukauden kestävän reissun viimeinen maa. Lotta ja Pia kuumailmapalloilevat Kappadokian huikeissa maisemissa. Matka huipentuu Istanbuliin, jossa on luvassa jalkapallo-ottelu turkkilaisia naisia vastaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:18
Sohvasurffaajat: Italia - Matka alkaa!
Lotta ja Pia aloittavat kuukauden mittaisen reppureissunsa paikallisten ihmisten sohville Sisiliasta. Palermon kujilla moni perhepäivällinen vaihtuu mafiakontakteihin, ja Barin huuruisessa yössä pauhaa tekno minimal. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Tänään Kioskin suorassa henkilöhaastattelussa on kokoomuksen uusi kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Kohti täydellistä elämää
5/8. Hanna Hellquist tutustuu täydellisen kodin tunnuspiirteisiin. Sisustusekspertti Lulu Carterin kotoa paljastuu hämmentäviä seikkoja. Entä miten koti tuunataan myyntiä varten? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Koukussa paheeseen
4/6. Neljäntenä testipäivänä Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat kohtaamaan paheensa seuraukset. Onko riippuvuuden hinta liian kova heidän omalle terveydelleen ja heidän läheisimmilleen? HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Jalkapallon Mestarien liiga
Kooste välierän ensimmäisestä osaottelusta. HD
14:45
Ajankohtainen kakkonen
Puukolla laihaksi - lihavuusleikkaus antoi Jarmolle uuden elämän, mutta Niinalle armottomat vatsakivut. Uhkaako tappava mykoplasma Suomen karjatiloja? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Uusi päivä
Osa 192: "Meidän talossa". Lukiota esitellään tulokkaille. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:02
Uusi päivä
Osa 193: "Enemmän kuin unelma onnesta." Vilman jalat eivät ole maassa. Tomi ja Emmi puhuvat eri kieltä. Tuija kokee menetyksen tuskan. Lissun unelma on vaakalaudalla. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Latela
Kausi 2, 8/9. Pojat pääsevät taiteen tekemisen vauhtiin, mutta Lateloilla on erilaiset näkemykset siitä, mitä on taide. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Kolme pientä koiranpentua sekä Puuharit. Senja, ankka ja nalle pitävät elokuvaillan. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Välittämisen vaikeus. Vanhan ystävän paluu aiheuttaa ongelmia Ricille. Byrnen säätiö etsii mainoskasvoa. Kuka henkilökunnasta saa pestin? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 2, 9/9. Jännitys nousee, kun taideteokset paljastetaan raadille. Nyt ratkeaa, kumman tallin teos voittaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 194: "Koe rinnassasi tuli." Emmi haluaa keskeyttää lukion. Ruuskanen kotiutuu. Karri ja Krista tarttuvat hetkeen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä
Osa 195: "Muuttuuko ihminen ja mihin suuntaan". Ruuskanen ei viihdy enää bisneksessä. Minna löytää uuden suunnan. Asko puolustaa lukiotaan. Emmin isä saapuu Virtaukseen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Stalkkeri
2/2. Psykologinen jännäri, jossa painajainen asettuu taloksi nuoren espoolaisäidin elämään. Pääosissa: Helena Vierikko ja Sampo Sarkola. Käsikirjoitus: Marko Järvikallas. Ohjaus: Juha Rosma. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:53
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:58
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:03
Stacey Dooley: Talouslaman nuoret uhrit
1/3. Maailmanlaajuinen talouskriisi on iskenyt rajusti nuoriin. Stacey Dooley matkustaa Kreikkaan, jossa jopa puolet nuorista on työttömiä. Köyhyys ja näköalattomuus saavat väkijoukot mellakoimaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Latela
Kausi 2, 9/9. Jännitys nousee, kun taideteokset paljastetaan raadille. Nyt ratkeaa, kumman tallin teos voittaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Silminnäkijä: Kuuroille korville
Kuuron ja kuurosokean on vaikea päästä opiskelemaan tai työllistyä. Miksi näin on yhä? Tarinansa kertovat kuurosokea äiti Veera, räppäri Signmark ja paikkaansa etsivä Sami. Toimittaja Nina Malmberg. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
How to Make it in America
Kausi 2, 1/8. Kotiinpaluu. Cam ja Ben palaavat Japanista intoa uhkuen ja päättävät levittää Crispin sanomaa pop up -liikkeen avulla. Renen uusi Rasta Monsta -mainos ei olekaan kaikkien mieleen. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12
00:28
How to Make it in America
Kausi 2, 2/8. Valintoja. Cam ja Ben tapaavat uuden myyntiedustajansa ja saavat kutsun vaatealan vaikuttajan brunssille. Rene käyttää kovia otteita lisätäkseen Rasta Monstan näkyvyyttä. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna