UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Sunnuntai 31.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Ostosruutu
07:30
Ostosruutu
08:00
Unelmamökki
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
08:30
Jaksa paremmin
Viime jaksossa tavattu 218 pitkä Sami Eerola kuulee uniasiantuntijalta millainen patja on hänen kokoiselleen sopiva. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu kasvoklinikkaan sekä harjoittelee ihmissuhdetaitoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09:00
Ruotsin karmein koti
Poikamiesboksi yhteiseksi kodiksi. Pim on aikeissa muuttaa poikaystävänsä Magnusin kanssa yhteen Magnusin nykyiseen asuntoon, mutta asunto on täyskaaos. Simon ja Tomas tulevat Pimin apuun ja selvittävät sotkun rakentajien ja siivoojien avulla. Selvitettävänä on muun muassa eteisen kenkien ja postin sekamelska. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
10:00
SM-liigan viikkomakasiini
Tähtipelaajien kesäharjoituksissa. Viikkomakasiini jatkaa valmistautumistaan kauteen ja vierailee harjoituksissa, jossa vilisee suomalaisia huippukiekkoilijoita. Millaisin ajatuksin Minnesota Wildin Mikael Granlund seuraa alkavaa Liiga-kautta? Viikkomakasiini listaa Liigan kovimmat tulijat ja paljastaa tryout-pelaajat tuntemukset.
10:30
Nelonen Pro: Moor Gääs
Saksan MM-rallin dramaattiset käänteet. Hyundai otti historiallisen kaksoisvoiton Saksan MM-rallissa dramaattisten käänteiden jälkeen, sen jälkeen kun Jari-Matti Latvala ajoi ulos johtopaikalta. Speedwayn MM-sarja jatkui Latvian Rigassa. Nascar tajosi jälleen kuumia tilanteita 500 kierroksen kilpailussa. Urheiluohjelma.
11:00
Huvila & Huussi
Muusikko Veeti Kallion ja hänen kumppaninsa Jennin kesämökin sisäremontti on jäänyt kesken. Pariskunnan aika on mennyt puutarhan remontointiin ja mökki haluttaisiin myös saada vauhdilla valmiiksi, Anita pääsee suunnittelemaan mökin kaikki huoneet uudelleen. Loppujuhlissa nautitaan Meri-Tuulin kesäisestä ja monipuolisesta salaattibuffetista. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Dr. Phil
Malttinsa menettäneet. Dr. Philin vieraiden, Staceyn ja Stephenin, naimisiinmeno on jäissä Stephenin kontrolloivuuden takia. Vieraina ovat myös Kim ja Chris, joiden avioliittoon on tullut säröjä Kimin huomattavan laihtumisen myötä. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
12:55
Merieläinten pelastajat
Inspiroivat ystävämme. Dennis-manaatti ajautuu pohjoisen kylmiin vesiin, ja pelastajat rientävät apuun. Harvinaisen eläimen tarina inspiroi 13-vuotiasta tyttöä ennennäkemättömällä tavalla. Nuori Jax-delfiini toimii puolestaan tärkeänä innoittajana taisteluissa loukkaantuneille sotilaille. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
13:25
Hotellit haltuun
Partridgen perhe. Partridgen perhe pyörittää pientä hotellia Länsi-Walesissa. Nyt asiakaskato, kasvavat velat ja huono palaute ovat ajaneet heidät epätoivon partaalle. Apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi, joka keksii suunnitelman yrityksen pelastamiseksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42') Äänitekstitys: suomi.
14:25
Hotellit haltuun
Vanha yrmy. Yrmeä vanha mies David pyörittää pikkuhotelliaan Englannin kauniilla järviseudulla. Paikalla olisi hyvät puitteet majoittaa lomailevia perheitä, mutta Davidin täytyisi ensin pystyä joustamaan tiukoista säännöistään ja opetella olemaan mukava isäntä. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42') Äänitekstitys: suomi.
15:25
Suhdekoukerot
Aarrejahti. Jeff järjestää kaikkien aikojen aarrejahdin lepytelläkseen mykkäkoulua pitävää vaimoaan. Harmi vain, että ensimmäinen vihje menee perusteellisesti pieleen. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
15:55
Vaihdokkaat
Mitä kukin haluaa. Daphne saa tietää Bayn ja Emmettin suhteesta, ja Emmett pähkäilee, kumman tytön kanssa hänen olisi parempi olla. Bayn biologinen isä ilmestyy yllättäen kuvioihin, eikä Bay tiedä, miten häneen suhtautua. Regina pohtii oman salongin perustamista. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Hurja painonpudotus UK
Suklaata stressiin. Clairesta on tullut sivustakatsoja, eikä hän pysty osallistumaan poikansa leikkeihin. Poikakin alkaa kiinnittää asiaan huomiota. Painonpudotus alkaa hyvin, mutta tiukka aikataulu stressaa liikaa. Claire turvautuukin vanhaan tapaansa. Uskaltaako Claire päästää irti ja hypätä vapauteen? Englantilainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44') Äänitekstitys: suomi.
17:55
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Ravintola Lohikontti Parikkalassa on kahden huonoissa väleissä olevan omistajan kiistankapula. Yrittämisestä on tullut pakkopullaa ja paikka on jämähtänyt menneille vuosikymmenille. Ruokalistan uudistamiseen ei ole riittänyt energiaa kun kaikki aikaa kuluu kyräilyyn ja torailuun. Sukula istuttaa omistajat saman pöydän ääreen ja pakottaa heidän kohtaaman ravintolan suurimman ongelman, eli toisensa. Solmut avautuvat ja Lohikontista saadaan yhteisellä tarmolla niin ruokalistaltaan kuin ilmapiiriltäänkin asiakkaita miellyttävä maukas kalaravintola. 2. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Hauskat kotivideot
Tapaamme oman elämänsä pyykkimuijan ja tutustumme yritykseen nimeltä Hannibalin Autovuokra Oy sekä niin sanottuun Jekku-Letkuun. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Forrest Gump
(Forrest Gump/USA 1994). 13 Oscar-ehdokkuudella huomioitu ja kuusi Oscaria (mm. paras elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus) voittanut elokuva hyväsydämisestä Forrest Gumpista (Tom Hanks), joka tarkkailee maailmaa omintakeisella tavallaan ja sotkeutuu kuin sattumalta mukaan lukuisiin maailmanhistoriaa määrittäviin tapahtumiin. Gumpin koskettavassa elämässä ovat vuorotellen läsnä muun muassa Vietnamin sota, Elvis, presidentti Nixon ja omintakeinen kalabisnes. Tom Hanks voitti pääroolistaan sekä Oscarin että Goden Globe -palkinnon. Pääosissa: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Sally Field, Mykelti Williamson, Michael Conner Humphreys. Ohjaus: Robert Zemeckis. (136') Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 8.8 ∙ Rotten Tomatoes 72 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:55
SM-liigan viikkomakasiini
Tähtipelaajien kesäharjoituksissa. Viikkomakasiini jatkaa valmistautumistaan kauteen ja vierailee harjoituksissa, jossa vilisee suomalaisia huippukiekkoilijoita. Millaisin ajatuksin Minnesota Wildin Mikael Granlund seuraa alkavaa Liiga-kautta? Viikkomakasiini listaa Liigan kovimmat tulijat ja paljastaa tryout-pelaajat tuntemukset.

Kello 24:00

00:25
Nelonen Pro: Moor Gääs
Saksan MM-rallin dramaattiset käänteet. Hyundai otti historiallisen kaksoisvoiton Saksan MM-rallissa dramaattisten käänteiden jälkeen, sen jälkeen kun Jari-Matti Latvala ajoi ulos johtopaikalta. Speedwayn MM-sarja jatkui Latvian Rigassa. Nascar tajosi jälleen kuumia tilanteita 500 kierroksen kilpailussa. Urheiluohjelma.
00:55
Poliisit - kotihälytys
Lapsi kateissa. Seuraamme Pian ja Mikan vuoroa Lahdessa. Alaston mies on nähty juoksemassa lähiön reunamilla. Kerrostalon porrastasanteelta löytyy kuollut mies. Pariskunta epäilee, että heidän asuntoonsa on ammuttu. Pikkutyttö katoaa kesken pyöräilyhetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 2. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:55
NCIS Rikostutkijat
Uhka taivaalta. Terroristi Benham Parsa on saanut haltuunsa Angelus-tiedustelulennokin, jota hän aikoo käyttää terrori-iskuihin Yhdysvaltojen maaperällä. Vierailijana Susanna Thompson (Vielä kerran, Arrow). Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:55
Virta
Dragon. 18-vuotias Mia Koponen pitää yliopistoon pääsynsä kunniaksi kattobileet. Bileet päättyvät järkytykseen, kun illan emäntä putoaa katolta. Onko kyseessä onnettomuus, itsemurha vai henkirikos? Kuoleman taustalta paljastuu nuorten keskinäisiä kaunoja, vihaa ja mustasukkaisuutta. Myös Virran tytär Janina näyttää sotkeutuneen tapahtumiin. Käsikirjoitus JP Siili ja Juha Jokela (Leo Viirretin alkuperäisaiheen pohjalta). Ohjaus: JP Siili. Kotimainen dekkarisarja. 1. tuotantokausi. (43') K12 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV