UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Perjantai 28.11.

20:00
Pressiklubi
Mihin tarvitaan kahta parisuhdelakia? Meneekö Perussuomalaiset hallitukseen? Vieraana Timo Soini, kommentaattoreina Eeva Lehtimäki ja Pekka Ervasti. Keskustelun vetää Ruben Stiller.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:00
A-studio
Stoppi seksin ostolle? Studiossa sisäministeri Päivi Räsänen, kansanedustaja Anna Kontula, Exit ry:n Tanja Auvinen sekä pornotähti Mr Lothar. Juontajana Sanna Ukkola. #yleastudio
21:30
Strada
Miten näyttelijä Armi Toivanen hallitsee valtavan työruuhkan? Finlandia-ehdokkaat kirjailijat Sirpa Kähkönen ja Jussi Valtonen kertovat kirjoistaan. Onnistuuko elokuvan joukkorahoitus? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Inhimillinen tekijä
Hyvä stressi, huono stressi. Näyttelijä Piitu Uski on läpikäynyt ruuhkavuosien työuupumuksen ja jäänyt henkiin. Anne Flinkkilän vieraina myös komisario, tietokirjailija Harri Gustafsberg ja psykologi Kirsi Ahola. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:50
Yle Uutiset
22:55
The Hour (12)
9/12. Hector on raunioina ja Bel ja Freddie selvittävät, kuka pahoinpiteli Kikin. Joulujuhlassa Laurie neuvoo heitä keskittymään olennaiseen. Bel puskee päivän uutisaiheeksi homojen asemaa koskevaa raporttia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
23:50
Kaikkea kaupan
11/12. Tanskan suurimmassa kalahuutokaupassa alkaa tunnelma tiivistyä. Hedegaard on saanut keräilyaarteet kaupattavakseen, mutta myyjä ei ole tyytyväinen hintoihin. Kööpenhaminan turkishuutokaupassa ilmenee ongelmia. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna