UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Keskiviikko 6.5.

17:10
Midsomerin murhat
Uudet jaksot. Mittatilausmurhat 1/2. Kaksi vuotta on kulunut räätälimestarin kuolemasta, mutta leski potee yhä tunnontuskia tapauksesta. Miksi? Kun nainen murhataan kirkon pihalla, Barnabyn on puututtava asiaan. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:22
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:30
Puoli seitsemän
Kylässä hiihtäjä Sami Jauhojärvi. Selvitämme, mitä aivotutkimus tietää tunteista ja miten helle vaikuttaa ihmiseen. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
19:00
Prisma: Rasva vastaan sokeri
Identtiset lääkäriveljekset Chris ja Xand van Tulleken olivat kuukauden dieetillä, jossa toinen veljeksistä luopui sokerin ja toinen rasvan käytöstä. Millaisia muutoksia heidän kehossaan tapahtui? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Kissa menee laatikkoon, suklaamuna aukaistaan, Hitler kuulee Euroviisuista. Miten netti-ilmiöt syntyvät ja miksi ne kiinnostavat meitä? Prisma Studio selvitti, miten ilmiö luodaan ja voiko ilmiöitä hallita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:05
A-studio
Luhistuuko yhteiskuntasopimus kasaksi kauniita sanoja? Ison-Britannian vaalit keikuttavat EU:ta. Vapaakauppasopimus TTIP avaisi mahdollisuuksia suomalaisfirmoille. Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio
22:00
Fortitude - ikiroudan kirous (16)
3/12. Brittietsivä Morton on astunut seriffin varpaille, mistä Dan ei yhtään ilahdu. Onneksi he suuntaavat kiinnostuksensa eri linjoille. Omatunto soimaa Elenaa viime päivien tapahtumista. Pysyykö juttu salassa Danilta? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Yle Uutiset
22:55
Ulkolinja: Ranskan talouskupla
Ranskan talous on pulassa. Maan julkisen talouden vaje on yli 14 miljardia Euroa. Tilanteen korjaaminen on vaikeata: maan talous ei kasva ja ranskalaiset ovat tottuneet hyviin eläkkeisiin ja lyhyisiin työpäiviin. HD Äänitekstitys: suomi.
23:50
Arabikevään unohdetut naiset
Arabimaiden kansannousu pyyhkäisi vanhat hallitsijat vallasta, taistelun eturintamassa oli myös naisia. Uudet vallanpitäjät ovat ajaneet heidät takaisin kotiin ja taistelussa raiskattujen naisten on turha pyytää oikeutta. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna