UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Tiistai 16.9.

18:25
Yle Uutiset sää
18:30
Puoli seitsemän
Vieraana rap-artisti Paleface. Starttaamme kansainvälisen Liikkujan viikon maistelemalla parantavia yrttejä. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
19:00
Kiehtova maailma: Vallan kaupungit
3/6. New York. Amerikkalaisen unelman mukaisesti menestykseen voi ahkeralla työllä nousta kuka vain. Tiiviissä kaupungissa kiinteistöjen omistajalla on valtaa. Pormestarin päätökset vaikuttavat miljoonien arkeen. HD Äänitekstitys: suomi.
19:45
Löytöretkiä maailmaan
Skyyttiprinssin aarre. Ryhmä tiedemiehiä kaivaa esiin skyyttiprinssille kuuluvan, yli 2 000 vuotta vanhan haudan Kazakstanissa. Hauta sisältää muun muassa kolmetoista kultaisiin valjaisiin puettua hevosta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Prisma Studio
Eläinlauma toimii tehokkaasti, kun kaikilla on sama tunnetila. Voiko ihminen tartuttaa tunteita ja saada muut käyttäytymään haluamallaan tavalla? Studiossa on keskustelemassa mm. valmentaja Sakari Pietilä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:00
Kenttäsairaalan sisaret (K16)
2/6. Haavoittuneiden sotilaiden välillä on side, jota kotiväen on joskus vaikeaa ymmärtää. Kitty salaa syyn tuskaansa ja pakenee sitä paneutumalla työhön. Öisen potilassaattueen saapuminen erottelee jyvät akanoista. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
21:55
Silentium (K16)
(Itävalta 2004) Wolf Haasin dekkarisarjan toisessa osassa yksityisetsivä Simon Brenner tutkii omintakeisen sattumanvaraiseen tyyliinsä epäilyttävää kuolemaa Salzburgissa. O: Wolfgang Murnberger. N: Josef Hader. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 7.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:50
Stolberg
Kahden maailman välillä. Sataman kuljetuskontista löytyy miehen ruumis, joka tunnistetaan pankkivirkailija Sven Marksiksi. Hän oli ollut aikeissa muuttaa perheensä kanssa Kanadaan, mutta kavalsiko hän pankistaan rahaa? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Prisma: Arvoituksellinen ihmisääni
Ihmisääni on monimutkainen instrumentti, jonka kehittyminen nykyiselleen on kestänyt 200 000 vuotta. Olemmeko tulleet nyt käännekohtaan eli miten digitaaliaika voi uhata nykymuotoista ihmisääntä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
01:40
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Toimittaja-kirjailija Satu Rämö asuu Reykjavikissa ja tuntee Islannin jokaisen kolkan. Jaakko Selin vaeltaa kuumien lähteiden laaksoihin ja tutustuu perinnevillapaitoihin. Lähiruokaa Pohjola-talossa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna