UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 31.7.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Kädelliset sukulaisemme
1/3. Suuri perhe. Meillä on iso joukko kädellisiä sukulaisia, jotka ovat sopeutuneet elämään niin viidakoissa, savannilla kuin vuorillakin. Tapaamme tänään mm. pikkumarmosetin ja värikäsnaamaisen mandrillin. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Aamusydämellä
Henkirikos lähipiirissä. Marketta Miettinen ja Kari Teittinen menettivät ainoan lapsensa henkirikoksen uhrina. Toipuminen vie vuosia ja vertaistuki auttaa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Alattionjoen puolustajat
1970-ja 1980-lukujen taitteessa Norjassa kamppailtiin Alattionjoen valjastamista vastaan. Taistelusta syntynyt ympäristöliike vaikutti myös siihen, että saamelaiset ryhtyivät peräämään oikeuksiaan.(U) Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Tartu Mikkiin
Nyt rokataan manselaisvoimin, kun studioon kolmen soinnun erän saapuvat ottamaan Pate Mustajärvi ja Jussi Aaltonen sekä Juri Lindeman ja Heikki Salo. Tartu Mikkiin ja rokkaa mukana! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Puutarhaunelmia
Tommi Järvisen lihansyöjäkasvit. Puuhailijan puutarha Nukarissa. Vaalittu perinnemaisema. Koostejakso.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:35
Camilla Plum ja säilöjän niksit
3/8. Camilla esittelee erilaisia etikoita ja opastaa, kuinka mm. punajuuria säilötään. Etikka antaa myös kalalle hienon maun, ja Camilla tekee säilyvää herkkua makrillista. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:05
Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 4, 7/8. Lapsiperheen pihalle sovelletaan muotopuutarhasta tuttua symmetrisyyttä pensasaitoineen, rajattuine nurmikenttineen ja ulkorakennuksineen. Samanvärisistä kukista koostuva penkki on vaikuttava näky. HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Löytöretkiä maailmaan
Clippertonin hait ja rauskut. Ryhmä biologeja ja tutkimusmatkailija Jean-Louis lähtevät tutkimaan Clippertoninsaaren vesiä. He pyrkivät selvittämään, miksi hait ovat kaikonneet alueelta. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Historia: Kaksinkamppailu etelänavasta
Joulukuussa 1911 Robert Falcon Scott ja Roald Amundsen aloittavat kamppailun etelänavan valloituksesta, panoksena maine ja kansallisylpeys. Arkistot paljastavat tämän traagisen kilpailun tositarinan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Kulutustavaratarkastajat
4/8. Erilaiset ruoka-aineallergiat ovat lisääntyneet. Norjassa vaaditaan, että allergisoivat aineet on merkittävä selkeästi tuotteisiin. Voiko asiakas luottaa ruoka-ainemerkintöihin? Onko haitalliset aineet aina ilmoitettu? HD Äänitekstitys: suomi.
15:50
Kotikylä
Kausi 2, 5/6. Väkivaltaiseksi äityneen mielenilmauksen jälkimainingeissa kylässä osoitetaan suurta lojaalisuutta, taistellaan hengestä ja kunniasta ja väännetään totuus korkkiruuville. Petetyn miehen kosto on kova ase. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Isä Brown ja hänen laumansa (12)
Kausi 1, 9/10. Taikuri. Pormestarin erikoinen kuolema kyläjuhlilla saa taas isä Brownin valppaaksi. Oliko miehen kuolema harkittu? Rouva McCarthyn menneisyys astuu kuvioihin. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Metsien kätkemä
Kainuun korpimailla. Astelemme Lönnrotin jalanjäljillä Vienan polkujen maisemissa, ihmettelemme Kalmosärkkien kuoppia ja pääsemme kokemaan Karhun kunniaksi järjestettävän rituaalin Julma-Ölkyn rotkojärvellä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Neiti Marple: Bertramin hotellissa
Kausi 3. (At Bertram's Hotel) Jane Marple saapuu hienostohotelliin, jossa on vieraillut nuorena tyttönä. Hotellia ympäröi salaperäisyys, ja pian löytyy ruumis. Käsissä on juttu, jolla voi olla suuret seuraukset. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Hopeanuolet
3/3. Ritva kohtaa menneisyytensä ja Marja-Leena saa vihdoinkin tehtyä sovinnon. O: Auli Mantila. N: Jaana Saarinen, Katriina Hyvärinen, Aarno Sulkanen, Heikki Silvennoinen. T: DOfilms, 2007. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:55
Vera Stanhope tutkii
Kausi 4, 1/4. Satamakatu. Vanhan naisen surma askarruttaa poliisia. Miksi joku pisti hengiltä lähimmäisenrakkaudestaan tunnetun uhrin? Tutkinta on Joelle kova paikka, sillä hänen läheisensä oli surman silminnäkijä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:25
Elämäni unelma
5/8. Stjernlöwin pariskunnalla on ollut vuosien ajan kummilapsi Vietnamissa, mutta sitten he saivat yllättäen tietää kummiuden päättyneen. He pyysivät Tore Strömöyn apuun ja saivat viimein nähdä kummilapsensa. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna