UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 11.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 11.2.
Onnea, Talvikki, Iisa ja Isabella!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Limasen rakkausruno. Limanen haluaisi valloittaa Mimosan sydämen. Piikin serkku Hurmuri tarjoutuu auttamaan rakastunutta etanaa. Mutta onko Hurmuri rehellinen puuhissaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Maapallottelua
Se on korento! "Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Popi Kissa
Pilvilaulu. Ystäväjoukko lähtee etsimään Laulujen linnaa ja Alman kadonneita laulunsanoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Samu ja Salla
Tervetuloa Sallamaahan. Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Humps
Humps ja pelottava juttu. Humps katsoo televisiota Lunan kanssa ja huomaa jotain pelottavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Lauri kilpa-auto
Kyllä Masa hoitaa. Masa on ylpeä siitä, että hän hoitaa kaiken yksin ja mukisematta. Mutta kun töitä kertyy liikaa, hän tajuaa, että joskus tarvitaan ystävien apua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Milli ja Molli
Isoisän tammi. Lemmikkipäivä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Viidakkokirja
Kuningattaren hetki. Ilkeä pantteri Kala on ajanut apinat pois temppelistä. Mowgli suostuttelee Mashan johtamaan apinat vastahyökkäykseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:28
Kesäleiri (7)
Vaihdokas-Ilmari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok (7)
Ken on kaikkein kaunehin? Pok ihastuu Kikiin ja haluaa tehdä tähän hyvän vaikutuksen. Se on kuitenkin vaikeampaa kuin Mok ja Pok kuvittelevat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Hanki elämä. Penny pääsee Friedan salaisen menneisyyden jäljille. Ric hyväksyy lopulta Annalesen tuen. Lady Byrne sotkeutuu Josephin asioihin. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Jokirotkon salaisuus
Norjalaisen Juvlijoen kanjonista kuuluu salaperäinen ääni, mutta mikä on äänen aiheuttaja? Joen putous jäätyy talvella, ja komeissa maisemissa liikkuu korppeja haaskalla ja myös näätiä ravinnonhaussa. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Unelmamatka
Sarja alkaa. 1/4. Cecilie Skog ja Aleksander Gamme ovat kokeneita seikkailijoita, ja nyt he auttavat muitakin toteuttamaan unelmiaan. Sharam ja Kaweh ovat syntyneet aavikolla ja haluavat kokea Huippuvuorten jäiset maisemat. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Niklaksen keittiössä
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 3/10. Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 4/10. Seitsemänkymppisen Kalevi Elorannan eläke ei tahdo riittää elämiseen ja hän joutuu lainailemaan rahaa kavereilta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Kaarlen maailma
Isät ja isyyden kokemukset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Ginan maailma
4/8. Gina viettää päivän Joe Dargerin, tämän kolmen vaimon ja 25 lapsen seurassa. Monisuhteinen perhe on toiminut perustana sarjalle "Big Love". Gina saa tietää muun muassa miltä tuntuu jakaa aviomies siskonsa kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Yksineläjä Severin
2/12. Norjalainen Severin Rønes on nykyaikainen yksineläjä, joka asuu Rønesetin tilalla Sunnmøressa. Kevättalvi on käsillä, ja monenlaiset metsätyöt vievät aikaa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tatuoinnin varjopuolet
Tanskalainen Louise Frederiksen sairastui otettuaan tatuoinnin. Tatuointiyrittäjien toimintaa ei kontrolloida millään tavoin. Millaisia seurauksia säätelemättömästä tatuointitoiminnasta voi olla? HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
6/9. Texas Holdem. Aapo yrittää selvitellä aiheuttamiaan sotkuja ja onnistuu aiheuttamaan uusia. Kuulustelijat uskovat viimein, että nuorten tarina O-RIG:sta voi olla totta. Mutta onko jo liian myöhäistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:30
Nettideittailun vaarat
Moni etsii rakkautta netin kautta, mutta mitä vaaroja siinä piilee? Millaista liiketoimintaa nettideittailu oikein on? Norjalainen Kenneth matkustaa Ukrainaan tapaamaan netistä löytämäänsä naisystävää. HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Tulevaisuuden tekniikkaa
5/7. Autot. Voimmeko tulevaisuuden autossa ajamisen sijaista tehdä muita asioita? Itseohjautuva auto on jo koeajossa ja tulossa pian markkinoille. Miten muutokseen on varauduttu? HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Kaisan kanssa Hermanni Hiiri, Rytmireissu, Milja, Kasper ja Liisa, Jari ja Kari sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Ampumahiihdon MC: Miesten pikamatka
Kilpailumatka 10 km. Presque Isle, Yhdysvallat. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
19:00
Kioski: Marjan vallassa
Marjan vallassa on europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Aiheena maahanmuuttopolitiikka.
19:30
Jääkiekon EHT: SWE - FIN
Ruotsi - Suomi maaottelu. Selostus Niki Juusela. Örebro, Ruotsi. HD

Kello 21:00

22:35
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Ainoa uutislähetys, jonka tarvitset. Viikon aiheena Saulin sanomiset. #nvuutiset
23:00
Au pairit Los Angelesissa
Judith loistaa koe-esiintymisessä. Henna muuttaa uuteen perheeseen. Janita ja isäntäperhe ottavat yhteen suureen ääneen. 5/9 (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:30
Kioski: Marjan vallassa
Marjan vallassa on europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Aiheena maahanmuuttopolitiikka.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna