UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 28.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.8.
Onnea Tauno.
06:52
Possu Pallero
Ajoissa kotiin herkuttelemaan. Possu Pallerossa on kiire syömään vaarin herkkuja, mutta matkalla hän kohtaa monta ystävää, jotka tarvitsevat apua. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Tähtirannan pojat
Salainen tehtävä. Voiko vieraan talon kellariin mennä soittamaan rumpuja salaa? Tähtirannan poikien tarinassa rikosetsivät ottavat kiinni mustiin pukeutuneen murtautujan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Raa Raa, leikkisä leijona
Kolmas pyörä. Uu-uusta tuntuu, etteivät Raa Raa ja Kroki halua enää leikkiä hänen kanssaan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Lilli ja kukkaisystävät
Limasen rakkausruno. Limanen haluaisi valloittaa Mimosan sydämen. Piikin serkku Hurmuri tarjoutuu auttamaan rakastunutta etanaa. Mutta onko Hurmuri rehellinen puuhissaan? Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Popi Kissa
Synttäritanssi. Popi Kissa ja hänen ystävänsä löytävät synttärilahjan ja päättävät viedä sen oikealle omistajalleen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Neppajymykerho
Vilja askartelee leikkirahoja Eemilin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:55
Töötti ja Pulteri
7/26. Variksenpelätin ja Mikä tie vie minne? Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Muumilaakson tarinoita
Osa 20/101: Nuuskamuikkunen lähtee pois. Kun on syksy ja sataa, voi vaikka ottaa gramofonin esiin ja pistää tanssiksi. Muumipeikko on apealla päällä, mutta Niiskuneiti keksii piristyskeinon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Hupsis
Kirjahylly. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Luontoretkellä: Sopuleita ja naaleja
Tunturisopuleita on ollut liikkeellä runsaasti. Niitä on riittänyt petolintujen ja naalien ruoaksi. Naaliparilla on viisi nälkäistä pentua ruokittavanaan. Millainen on Norjan pisin vedenalainen luola? (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
10:55
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 3/8. Ryhmä alkaa tutkia Jukka Karleniuksen pimeää henkirikosta. Aikaa rikoksen vanhenemiseen on vain puoli vuotta, ja kujanjuoksu voi alkaa. Ryhmä levittää sanaa tutkimuksistaan, ja se tuottaa tulosta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 394: Rankka päivä. Teron päivä on rankka, mutta ilta vielä rankempi. Rehellisyys vie Oskun vaikeuksiin. Elina näkee menneisyydestä välähdyksen, joka muuttaa hänen käsityksensä kahdesta läheisestä ihmisestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Vauhtimimmit
6/10. Erika ja Emelie käyvät Bosse "Autotohtori" Andersonin kotona. Lisäksi he kokeilevat suosittua driftingiä. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:03
Vauhtimimmit
7/10. Lidköpingissä järjestetään joka vuosi traktorinvetokisat ja moottorimessut. Sinne suuntaavat tietysti Erika ja Emeliekin. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:17
Vauhtimimmit
8/10. Erika ja Emelie pääsevät kokemaan huikeaa vauhtia päätyessään Tierpsin moottoriradalle seuraamaan kiihdytysajoja. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:31
Vauhtimimmit
9/10. Millaista on olla mukana autosuunnistuskilpailussa? Emilie ja Erika ottavat asiasta selvää. He tapaavat Tina Thörnerin, joka kertoo sisaruksille urastaan kartanlukijana. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:46
Vauhtimimmit
10/10. Erika ja Emilie lähtevät seuraamaan moottoriurheilua vetten päällä. Tukholman Riddarfjärdenillä on käynnissä formulakakkosten Grand Prix -kisa. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Tartu Mikkiin
Menneisyyden vankeja ja tätä päivää toiveuusinnassa: Vicky Rosti, Freeman, Jiri Nikkinen ja Kari Pesonen (es. 6.1.2012). Sami Hintsanen illan juontajana ja tuomarina. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Apua, meille syntyy vauva
11/13. Frank ja Laura osallistuvat kurssille, jossa kerrotaan kivuttomasta synnytyksestä. Tarina saa uuden käänteen, kun Hvidovren sairaala on tupaten täynnä. Laila pohtii yhä esikoisensa isää. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Leo ja ramadan
Norjassa pitkään asunut Leo Ajikic ottaa selville, kuinka hänen tuntemansa muslimit elävät islaminuskossa säädetyn paastokuukauden aikana. Itse hän syö auringonlaskun jälkeen paljon lihaa ja makeita kakkuja. HD Äänitekstitys: suomi.
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat (12)
3/14. Reportteri Jaquie on pääsemässä mukaan olympiaurheilijoiden projektiin, mutta hänen on pakko laihduttaa. Onnistuuko 10 kiloa 10 päivässä? Porkkanadieetillä tai muuten? Komediasarja. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:40
Doctor Who
Verenhimoinen perhe. Tohtori on yhä jumissa vuodessa 1913, vihollinen läähättää niskaan ja ratkaisun avain, John Smith, ei ota uskoakseen mitä hänen on tehtävä. Pystyykö Martha pelastamaan maailman - ja Tohtorin? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:31
Nokkelikot
Tohtori Li HD K7
16:45
Mimun maailma (7)
Apua, psykologi! Mimun taiteellinen näkemys saa draamakurssin opettajan huolestumaan, ja hän ehdottaa käyntiä psykologin juttusilla. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Siiri ja Krokotiili, Neljä nenää, Lauri kilpa-auto, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Oikotie. Karjavarkaat ovat liikkeellä, ja Grace ja Stevie lähtevät ratsain tavoittamaan konnia. Lopuksi joutuvat Ashleigh ja Grace vastakkain. Marcus tapaa sairaalassa Brycen, jonka vointi on äkisti huonontunut. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
Löytöretkiä maailmaan
Angkorin aarteet. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010 Äänitekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Peltsin Lappi
Mikko "Peltsi" Peltola ottaa taas suunnan Lappiin, tänä kesänä Itä-Lappiin. Tie vie tavallisten lappilaisten luo, jokivarsille ja erämaihin, elämysten äärelle. Luonto yllättää, ja auto yskii. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Länsimaiset seksituristit siittävät baaritytöille lapsia, joista tulee yhteiskunnan hylkiöitä Filippiineillä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Matkalla MM-kisoihin #Susijengi
Ohjelmassa seurataan koripallomaajoukkeen matkaa kohti Espanjan MM-kisoja. Toimittajina Antti-Jussi Sipilä ja Inka Henelius. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:20
Jalkapalloa: Rapid Wien - HJK
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 1.puoliaika. Wien, Itävalta. HD
22:15
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:23
Urheiluruutu
22:25
Jalkapalloa: Rapid Wien - HJK
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 2.puoliaika. Wien, Itävalta. HD
23:25
True Blood (K16)
9/10. Jäähyväiset. Bon Tempsissa jätetään haikeat jäähyväiset Terry Bellefleurille. Vampyyrit puolestaan hyvästelevät kuolemanleirin, sillä Eric palaa kostamaaan ja vapauttamaan ystävänsä. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Luck (16)
1/9. Kalifornialaisen laukkaradan ilmapiiri tiivistyy, kun Ace Bernstein palaa kolmen vankilavuoden jälkeen kuvioihin. Ace hautoo kostoa kampittajilleen, samaan aikaan radalla etsitään voittajaa. T: HBO. (U). HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
The Wire (K16)
Kulmien kundit. Carcetti tutustuu poliisien työhön. Bunk painostaa Holleyn tutkimaan vielä kerran murhasta syytetyn Omarin tapausta. Luokassa Colvin haastaa pojat laatimaan yhteiset pelisäännöt kaduille. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16
02:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna