UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 2.8.

07:00
Nimipäiväonnittelu: 2.8.
Onnea, Kimmo!
07:02
Niksi-Nella : Nella myy arpoja
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Pusse
Tohtori Teri. Teri on saanut uudet leikkilääkärin välineet. Pussen kanssa he aloittavat hauskan leikin, josta ei puutu kuin oikeita potilaita. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja sotkuinen tehtävä. Mikke ratsastaa nopeasti, sotkee asioita ja valtaistuinsali täyttyy taikamullalla. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Anniina Ballerina
Anniinan yökyläily. Anniinan meluisa, sotkuinen ruokatunti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Babar ja Badun seikkailut
Kruununeuvosto. Kruununeuvosto kokoontuu jälleen ja kaikki kuninkaalliset saapuvat keskustelemaan yhteisistä asioista. Savannin kuningas Leijona-Joona puuttuu kuitenkin joukosta. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:08
Sirkuskaravaani
Moldovan huikeat akrobaatit. HD
08:20
Karvinen (7)
Ostakaa Osku! Esko järjestää kirpputorin saadakseen rahat kokoon maksamattomiin laskuihinsa. Karvinen nostaa piloillaan Oskun myyntipöydälle, ja ostaja löytyykin heti. Kuinka Osku saadaan takaisin? Sallittu kaiken ikäisille.
08:32
Tenavat (7)
Minun riepuni. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Vasikantanssi: Eksyksissä
Saaralla on syntymäpäivät ja hänen paras ystävänsä kaupungista, Ellu, tulee vihdoinkin kylään! Kauan kaivattu jälleennäkeminen ei kuitenkaan suju odotusten mukaan. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Uutisikkuna
10:00
Pisara
Näyttelijä Ritva Oksanen. "Elämä on luotu elettäväksi, ei kuoltavaksi, kuolema ei pelota. Mutta tiedot vanhusten huonosta kohtelusta pelottavat." (Saarn. 3:1-4,7-8)
10:05
Aamusydämellä
Saattohoito. Inhimillinen kuolema oli Annina Holmbergin ja Jonna Ketolan äitien toive. (U). yle.fi/aamusydamella.
10:45
Sisujengi
Osa 5/6. Läpi tyrskyjen kohti unelmaa. Naantalilainen purjehtija Joni Roivanen etsii hyviä tuulia valmistautuessaan kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -maailmankisoihin Los Angelesissa. HD
11:15
Sisujengi: Uinti
Suomen Sisujengi kilpailee Special Olympics -maailmankisoissa Los Angelesissa 13 lajissa. Yksi lajeista on uinti. HD
11:20
Erätulilla
Peltsi kuulee korpien kutsun ja lähtee kanalintujahtiin Ilomantsiin. Vapaalaskijat kokevat Chilen vuoriston haasteet suomalaisen oppaan seurassa. Haavi auki -miehet Jäämeren kalapaikoilla. (U) HD
11:50
Kuinka nainen sai housut
Maailmanlopun lahkeet. Miksi hameväen housuja on paheksuttu? Naiset kertovat ensimmäisten housujen aiheuttamista reaktioista. O: Martti Lyyra.(U)

Kello 12:00

12:00
Muotokuvassa : Lars Huldén
Lars Huldén on runoilija ja kielentutkija, jolla on aina ollut monta rautaa tulessa. Millainen Huldén on ihmisenä? Mitä hän ajattelee sodasta ja rauhasta, elämästä ja kuolemasta? Toimittaja: Erik Snellman. (U)
12:30
Satuhäät
Maria Jakobsson ja Anssi Balk ovat suunnitelleet tarkasti häitään, jotka ovat etenkin Anssille näytön paikka. Pikkutarkan parin häissä on paljon ohjelmaa, jossa musiikki on tärkeässä roolissa. (U)
13:18
Satuhäät
Rekkakuski Anssi Mäkinen ja häiden alla työtön Annika Siltala ovat tunteneet toisensa alle vuoden. Nopeasti edennyt romanssi huipentui julkiseen kosintaan karaokeillassa. (U)
14:10
Rakkaudella, Solange
Dokumenttielokuva rakkaudesta ja elämästä. Kaksi naista nimeltään Solange kokevat rakkauden eri vaiheet Chilessä vuonna 2007. O: Tine Katinka Jensen. T: Bullitt Film, Tanska, 2008. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Siskonpeti
Kausi 1. Osa 4/12. Työ-jaksossa puukotetaan työkavereita selkään, syrjitään keski-ikäisiä naisia työnhaussa ja johdetaan burnout-projektia. Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen ja Sanna Stellan. (U). HD K7 (ahdistus).
15:25
Lomamatka 80-luvulle
Tätä ette nähneet 8/9: Ennennäkemätöntä materiaalia. Juha Kankkusen erikoishaastattelu ja Tommi Läntisen Turku-kierros. Turussa murtaudutaan graffitibunkkeriin: löytyykö aitoja 80-luvun graffiteja?
15:55
Tartu Mikkiin
Kevään viimeistä jaksoa viedään, ennen kuin siirrytään katsojien toiveuusintoihin. Musiikillisen erän Tartu Mikkiin -studioon tulevat ottamaan Saija Tuupanen, Janne Tulkki, Johanna Piipponen ja Heikki Koskelo. HD
16:45
Haave Välimerestä
Dokumentti Göran Schildtistä ja hänen suhteestaan Välimeren kulttuuriin. O: Pekka Mandart. T: Mandart Production. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Strömsön talkoot
Kasvihuone alkaa muistuttaa kasvihuonetta. Seinät ja katto tehdään vanhoista ikkunoista. Neljästä perheestä kertovassa sarjassa puhutaan puutarhasta. (U) HD

Kello 18:00

18:00
Elisabeth kohtaa: Kuningatar Silvia
Ruotsin kuningatar kertoo avoimesti elämästään ja itselleen läheisistä asioista: kohtaamisista osattomien lasten kanssa ja laivamatkoista Suomen saaristoon. Cityportal Ab, 2013. (U) HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
80-luku: Minä olen muistanut
8/10. Minttu sekä Ville. 80-luvun lapset kasvoivat suuressa murroksessa. Leikkien rinnalle tulivat tietokoneet ja vuokravideot. Haastateltavina mm. Paavo Westerberg, Elastinen, Cyde Hyttinen ja Jarkko Tontti. (U)
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:00
Special Olympics: 2015 World Games
Suomalaisosallistujien kuulumisia. Toimittaja Kristiina Kekäläinen. HD
20:05
Kulkutauti
Harri Larjoston elokuvassa jakeluauton kuljettajan (Janne Virtanen) kyydissä ajetaan kuvitteellisen päivän ajan Helsingin Kehä III:lla. Ohi ja kohti vilahtavat harmaa arkkitehtuuri, harmaa luonto ja harmaat yksilöt. (U) K7 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 3.5
Lue lisää: IMDb
20:35
Voimistelua: Valkean linnun synty
Seurataan koreografi Riikka Virkajärvi-Johnsonin työskentelyä sekä Lahden alueen voimistelijoiden valmistautumista Valkea Lintu -kenttäohjelman yhteisharjoitukseen. Toimittaja Marika Aho. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:05
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna