UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 30.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Julma kosto. Marlene löytää metsästä pahoin kylmettyneen Charlotten. Mutta mitä Charlotten viimeisillä voimillaan lumeen kirjoittama viesti tarkoittaa? Äärimmäisen loukkaantunut Natascha on kriisissä. Veitin sanat sivalsivat häntä syvältä. Ystävättären avustuksella Natascha onnistuu kostamaan Veitille julmalla tavalla. Veit saa toivoa, että hänen poikansa ei olekaan kuollut, ja hän lähtee välittömästi Pohjois-Afrikkaan etsimään Karlia Nataschan juonen vuoksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Suurperhe Bates
Ikimuistoinen matka. Perhe lähtee viikoksi konferenssiin, jossa on tilaisuus tavata ystäviä samankaltaisista suurperheistä. Matkassa on vaikeuksia jo alkumetreillä, kun 40 laukun pakkaaminen kestää liki vuorokauden ja tien päällä pelti kolisee. Perillä on luvassa monenlaista toimintaa ja koko lauma nousee lavalle esiintymään. Sarja päättyy. Lämminhenkinen amerikkalainen realitysarja Batesin suurperheen elämästä.
14:30
Jamie Oliverin kotona
Sipulit. Jamie opettaa istuttamaan valkosipuleja ja ihastelee sipulien kukintoja. Ruoaksi hän valmistaa juusto-sipulisalaattia, punasipuleja & perunoita al forno ja englantilaista sipulikeittoa. Englantilainen ruokaohjelma.
15:00
Pomo piilossa UK
Sisko seksipuodissa. Ann Summers -ketjun pääpomo Jacqueline Gold lähettää sisarensa Vanessan peitetehtävälle ketjun liikkeisiin. Miten toimistotyöhön tottunut Vanessa selviää aikuisten lelukaupan arjessa? Ja selviääkö syy asiakasmäärien hiipumiseen? Brittiläinen realitysarja.
16:00
Myytinmurtajat
Vakoojan pakoauto. Adam ja Jamie testaavat elokuvista tuttuja klassisia keinoja karistaa takaa-ajava auto kannoilta, sekä kehittelevät pari omaakin kikkaa. Tiimi tutkii liikemäärään liittyvää fysiikan lakia. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Tuhottu todiste. Konstantin ei usko Marlenen syytöksiä, että Doris olisi tahallaan aiheuttanut vahinkoa Charlottelle, joten Marlene hankkii todisteita. Dorista alkaa pelottaa tekojensa seuraukset, mutta siitä huolimatta hän jatkaa. Koomassa olevan Charlotte huolestuttaa Juliusta. Hildegardilla ja Alfonsilla on toisistaan tietämättä samanlainen hääpäiväyllätys mielessään. Lopullisen päätöksen tehtyään Martin muuttaa yhteen Kiran kanssa. Nyt he voivat vihdoin nauttia rakkaudestaan julkisesti pariskuntana. Xaverin sitran soittelu ylittää Sabrinan sietokyvyn. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Sotatanner. Walkerin ystävä Ranger Logan Reno saa surmansa ryöstön yhteydessä, ja hänen pojallaan on vaikeuksia sulattaa tapahtunutta. Ryöstöjä tehdään koko ajan lisää, ja Walker kumppaneineen jahtaa sotilastaustaisia ryöväreitä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Barneyn suojelusenkeli. Robin kertoo terapeutille (Kal Penn) siitä, miten mustasukkaisuus Barneyn palvomasta Norasta sai hänet käymään naisen kimppuun. Ted tunkee puoliväkisin kolmanneksi pyöräksi mukaan Lilyn ja Marshallin raskauteen. Lily ei moista sulata, joten Marshall saa mennä synnytysvalmennukseen kahdestaan Tedin kanssa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K12 (väkivalta).
19:30
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikön Ahlgren on tämän illan jaksossa mukana suuressa operaatiossa, joka on lähtenyt liikkeelle puukotusilmoituksesta johtuen. Lisäksi ruumista Puotilan rannassa etsivä koirapartio hälyttää hänet mukaan etsintöihin. Espoossa etsitään itsetuhoista henkilöä metsässä ja setvitään tapausta, jossa kahta henkilöä on lyöty rautaputkella päähän.
20:00
Miehen puolikkaat
Intohimoista ihailua. Rosen syntymäpäivät tuntuvat pistävän muutaman miehen pään pyörälle, ja kun Rosen komea isä kohtaa Charlien ja Alanin viehkeän äidin, tiedossa on tietenkin intohimoista ihailua. Jaksossa vierailee näyttelijä Martin Sheen. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Viheliäs wiccatapaus. Lisa eksyy piiloleikissä ja törmää kolmeen wicca-uskontoa harjoittavaan tyttöön. Lopulta hänestä tulee todistaja tyttöihin kohdistuvassa oikeudenkäynnissä. Homer puolestaan tutustuu metsien miehiin. Jaksossa parodioidaan Sideways-elokuvaa. Jaksossa vierailee Scream-elokuvista tuttu kanadalaisnäyttelijä Neve Campbell. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
The Hero
Matkan päätepiste. On viimeisen pudotuksen, viimeisten tehtävien ja viimeisten kiusausten aika. Jäljelle jääneet kilpailijat alkavat valmistautua yleisöäänestykseen, kun yhden sankarin uhrautuvainen teko saa suuruudessaan kaikki osallistujat hämmentymään. Amerikkalainen realitysarja.
22:00
Aurinkorannan tähtöset
Jakso 7: Läksiäisjuhlat. Tähtöset päättävät pitää läksiäisjuhlat paikallisen teeman mukaan. Ostoshetki kyläkaupassa sujuu riitaisissa merkeissä, sillä tähtöset eivät pääse illan menusta yhteisymmärrykseen. Korkeat odotukset juhlista lunastetaan kun vieraat bailaavat ja tanssivat Suvin DJ-keikan tahtiin. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:30
The McCoys Show
Vaikka Angela on asunut Helsingissä vuosia, hän ei ole tutustunut kaupunkiin. Hän päättää hoitaa asian kertaheitolla kuntoon kiertoajelulla, vaikkei Andy järin paljon innostu bussiajelusta. Angelan autokoulu jatkuu, ja hän on päässyt jo ajoharjoitteluun. Andy hankkii maalaustarvikkeet, mutta hellepäivänä projekti menee hiukan sivuraiteelle. McCoyt käväisevät myös Murderdolls -yhtyeen keikalla. Ohjaaja: Tuukka Temonen.
23:00
666 Park Avenue (K16)
Draken lapset. Draken kauhut hyytävät Janea, joka on valmis jättämään luksustalon lumot ja arvoitukset taakseen, mutta kaikki eivät halua päästää Janea takaisin avaraan maailmaan. Gavin kehottaa Henryä kosimaan Janea, jotta tämä saisi pitää rakkaansa lähellään, ja Nonan vaitonaisuuteen vaipunut isoäiti puolestaan puhkeaa puhumaan käskien Nonaa estämään Janen lähdön. Jane saa huomata, että hänellä on tytön kanssa enemmän yhteistä kuin aavistikaan Nonan auttaessa häntä löytämään itsestään palasen Drakea. Brian antautuu Alexiksen pauloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:55
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Sininen nauha cheerleaderin hiuksissa . Elena asettuu maantielle poikittain autojen ajettavaksi. Kun häntä tullaan auttamaan, tapahtuu jotain vampyyreille tyypillistä. Damon sanoo, että hei, rauhoitutaanhan nyt, sillä he vampyyrit eivät tapa, vaan ottavat vain ravintoa. Elena palaa lukioarkeen, sieppaa eräältä cheerleaderilta nauhan - ja ottaa myös suonta. Klaus yrittää saada Hayleylta tiedon Katherinen olinpaikasta. Onnistuuko? Kuumaa seksiä hän ainakin saa. Caroline saa Mattin välityksellä Tylerin kirjeen: "Rakas Care, kaipaan sinua enemmän kuin sanat pystyvät kertomaan, mutta niin kauan kun Klaus elää, en voi palata ..." Stefan ilmoittaa Damonille, että heillä on pieni ongelma sairaalasta varastetun veren kanssa, sillä sheriffin mukaan Mystic Fallsin läheltä on tullut raportteja muistakin verivarkauksista. Onko asialla Silas, joka ei ole ravinnut itseään 2000 vuoteen? Amerikkalainen kauhufantasiasarja elämästä ja kuolemasta Mystic Fallsissa. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:50
Bones
Pippurinen pätkä. Lyhyytensä vuoksi kiusattu rautakauppias löytyy kuolleena metsästä. Boothin poika Parker palaa Englannista ja herättää ihmetystä salamyhkäisellä käytöksellään. Cam ei katso hyvällä Hodginsin tyyriitä laitehankintoja, jotka ovat riistäytyneet käsistä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja, jossa analyyttinen oikeusantropologi Temperance "Bones" Brennan ja vaistoihinsa luottava FBI-agentti Seeley Booth ratkaisevat yhdessä rikoksia uhrin luiden ja muiden jäänteiden avulla. K12 (ahdistus).
01:45
Onnensoitto