UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Animal Planet Sunnuntai 26.10.

05:25
Synkkiä aikoja apinakaupungissa
Apinajumalan viha. Kuivuus jyllää autiomaassa ja Temple Troop -joukot ryhtyvät etsimään vettä. Sillä välin Black Claws -joukkoja tarkkaillaan Fig Tree Valessa.
05:49
Hyökkäysvaara
Merinorsun hyökkäys. Uskomattomimmat eläinten kohtaamiset, joita koskaan on kuvattu – sekä sydämen pysäyttäviä että sydäntä lämmittäviä eläintarinoita.

Kello 6:00

06:36
Bondi Beachin lääkäri
Oudon näköinen kakadunpoikanen on pudonnut pesästään ja se haluaa antaa hälytyksen tapahtumasta koko maailmalle. Voiko Chris pelastaa sen ja auttaa sitä lentämään?
07:00
Apinaelämää
Henkilöstö valmistautuu ottamaan vastaan kaksi villa-apinaa Sveitsistä ja kapusiiniurokset joutuvat koetukselle älykkäässä arvoituspelissä.
07:25
Ötököiden ystävä
Okefenokee – ötökkäsuon hirviöt. Ötökkämies esittelee eri ötököiden hämmästyttävää kekseliäisyyttä ja nopeaa sopeutumiskykyä ällistyttävillä ja hullunkurisilla tempuilla.
08:15
Jättiötökkäsodat
Vakavat kaksintaistelut. Hyönteisten sotaisassa maailmassa sademetsän rukoilijasirkka mittelee voimiaan valtavan piikikkään hyönteisen kanssa ja härkämuurahainen taistelee punaselkähämähäkin kanssa.
09:10
Nick Bakerin oudot otukset
Kolmivarvaslaiskiainen. Nick tutkii Panaman autiosaarten outoja tapahtumia. Ohjelmassa nähdään kolmivarvaslaiskiainen sekä identiteettikriisistä kärsivä sammakko.
10:05
Mutanttien maapallo
Australia. Australia on kuin laboratorio, jonka geologinen menneisyys ja muuttuva ilmasto ovat saaneet aikaan monia pieniä mutaatioita siellä kehittyneissä eläimissä.
11:00
Villieläimet ja Dominic Monaghan
Dom astuu syvälle mayatarujen maailmaan etsiessään Guatemalan skorpioniliskoa, yhtä maailman uhanalaisimmista ja myrkyllisimmistä matelijoista.
11:55
Yöelämää
Hyeenat. Hyeenoiden asiantuntija Kate Shaw matkaa Brandon McMillanin kanssa Kenian savannin poikki hyeenoita etsimään.

Kello 12:00

12:20
Yöelämää
Sarvikuonot. Eläinten asiantuntija Brandon McMillan on Afrikassa etsimässä uhanalaista mustaa sarvikuonoa ja selviytyy onnekseen ehjänä tämän arvaamattoman eläimen kohtaamisesta.
12:50
Villeintä Latinalaista Amerikkaa
Amazon. Jaksossa selviää, mikä tekee maailman suurimmasta sademetsästä Amazonista evoluution virtalähteen ja miten kolmannes maapallon eläinlajeista on kotiutunut sinne.
13:45
Villeintä Latinalaista Amerikkaa
Patagonia. Tarkkailemme eläinten, kasvien ja ihmisten elämää vuoden ajan Etelä-Amerikan viimeisen suuren erämaan Patagonian jääkentillä, vuorilla, aavikoilla ja valtamerillä.
14:40
Villeintä Latinalaista Amerikkaa
Venezuela. Venezuelan Orinoco-joen vuorovesien alaisissa metsissä elää iibislintuja, puumia, nelisilmäisiä kaloja ja viittoilijarapuja. Mitä lajeja löytyy joen rantapenkereiltä?
15:35
Villeintä Latinalaista Amerikkaa
Pantanal. Pantanal on maailman suurin kosteikkoalue, mutta se ei ole mikä tahansa suo, sillä joka vuosi siellä vaihtelevat tulvat ja kuivuus. Jaksossa tutustutaan alueella eläviin eläimiin.
16:30
Villeintä Latinalaista Amerikkaa
Andit. Maailman pisin vuorijono Andit kulkee pituussuuntaan läpi koko läntisen Etelä-Amerikan. Jaksossa tutkitaan, kuinka eläimet selviytyvät näin korkean ilmanalan äärioloissa.
17:25
Villi Havaiji
Tutustu Havaijin saarten mahtavaan luontoon ja saarten vastakohtaisten ekosysteemien useisiin uhanalaisiin lajeihin.

Kello 18:00

18:20
Treehouse Masters
Rakkautta ilmassa. Pariskunta pyytää Peteä rakentamaan puuhun talon häitään ja kuherruskuukauttaan varten. Onnistuuko tämän lumoavan huoneiston rakentaminen 75 metrin korkeudelle?
19:15
Lauman keskelle
Läpimurto. Alkaessaan nähdä tuloksia leijonien sopeutusprojektistaan Dave Salmoni käsittää, että vihamielinen naaras Cleo opettaa pennut huonoille tavoille, ellei asiaan puututa pian.
20:10
Leijonien taistelukenttä
Taistelukenttänä Afrikan savanni ja taistelijoina leijonat. Tarkastele tasankojen elämää täysin uudelta kantilta ja erittele taistoja ja käytettyjä strategioita.

Kello 21:00

21:05
Hait hyökkäävät 3
Ohjelmassa tarkastellaan historian järkyttävimpiä haiden hyökkäyksiä. Luonnontieteilijät tutkivat, voivatko tietyt hait todellakin erota muista ja lähteä saalistamaan ihmisiä.
22:00
Ihmissyöjäkrokotiili
Metsästäjät yrittävät pyydystää filippiiniläistä kylää terrorisoivan ihmissyöjäkrokotiilin, mutta vesillä saattaa liikkua myös toinen, vielä isompi hirviö.
22:55
Hirviöiden jäljillä
Pokahontas Countyn tulilohikäärme. Tiimi tutkii jättimäisestä matelijasta eli "tulilohikäärmeestä" tehtyjä havaintoja. He tapaavat silminnäkijöitä ennen kuin lähtevät jäljittämään otusta mailla ja vesillä.
23:50
Hyökkäysvaara
Rähinää radalla. Uskomattomimmat eläinten kohtaamiset, joita koskaan on kuvattu – sekä sydämen pysäyttäviä että sydäntä lämmittäviä eläintarinoita.

Kello 24:00

00:45
Yhä elossa
Viimeisenä hengissä. Näe uskomattomia tarinoita ja opi ne salaisuudet ja lääkkeet, joilla selviydytään tappavista eläinhyökkäyksistä. Miksi jotkut jäävät henkiin ja toiset kuolevat?
01:40
Phoenixin eläinpoliisit
Elämä ja kuolema. Seuraa AHS:n tutkijoiden ja EAMT-hätälääkintäjoukon työtä näiden suorittaessa eläinjulmuuteen liittyviä tutkimuksia ja hätäpelastuksia.
02:35
Treehouse Masters
20 tonnin talo puussa. Teksasissa asuva pariskunta pyytää Peteä rakentamaan tilalleen suurimman talon, jonka hän on koskaan tehnyt puuhun: farmityylisen talon korkealle jalavapuihin.
03:25
Lauman keskelle
Läpimurto. Alkaessaan nähdä tuloksia leijonien sopeutusprojektistaan Dave Salmoni käsittää, että vihamielinen naaras Cleo opettaa pennut huonoille tavoille, ellei asiaan puututa pian.
04:15
Leijonien taistelukenttä
Taistelukenttänä Afrikan savanni ja taistelijoina leijonat. Tarkastele tasankojen elämää täysin uudelta kantilta ja erittele taistoja ja käytettyjä strategioita.