UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Sunnuntai 22.10.

08:15
Unna Junná
Leena ja Terhi ja Sevettijärvi. Elokuvatyöpajassa: Kummitus. Unna Junná tutkailee: Juuriverkko. Loruja: Vanha vanha Katariina. Ailu räppää: Minä ajan. HD Äänitekstitys: ruotsi.
08:30
BUU-perjantai
Hokkuspokkus. Bettan haluaa näyttää Jontin kanssa vanhoja hyviä fantasiajuttuja. Se sopii hyvin, sillä postihuoneessa käymässä oleva Ellen voi katsella niitä sillä aikaa kun Jontti valmistelee taikaesitystään. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
09:00
Clay Kids
Osa 34: Koulun kauhu. Robbie erotetaan koulusta, ellei hän selviä seuraavasta kokeesta. Vastentahtoinen Albert saa käskyn auttaa Robbieta, ja tekee sen ryhtymällä koulun kovikseksi. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
09:11
Avaruusapinat
Kolmas krokotiili. svenska.yle.fi/hajbo HD K7 (ahdistus).
09:14
Nina Patalo
Muodonmuutos. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7
09:20
Nina Patalo
Amorin nuolet. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7
09:29
Hevostila Mistral
Osa 8/26. Festivaalien prinsessa. Angelo saa näyttää taitonsa cowboyfestivaaleilla. Lénakin on näkyvässä roolissa, mutta se ei ole hänestä pelkästään mukavaa. svenska.yle.fi/hajbo. HD K7 (ahdistus).
09:52
Historiaa kolmessa minuutissa
Osa 8/13. Michelangelo. Historian merkkihenkilöitä infosarjakuvan muodossa. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Ruohonjuuritasolla
Hupaisan opettavainen animaatiokurkistus vikkeläjalkaisten ja kepeäsiipisten pikkuötököiden sielunelämään, josta paljastuu usein jotain perin inhimillistä. Tuotanto: Futuricon, Ranska Sallittu kaiken ikäisille.
09:57
Koiruli ja Kaija
Koiruli ja Kaija pöhköilevät ranskalaisessa minianimaatiossa. svenska.yle.fi/hajbo HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:58
Annedroidit (7)
12/13. Annen valinta. Robottien kanssa työskentelevä tutkija käy romuliikkeessä, kiinnostuu Annesta ja tarjoaa tälle opiskelupaikkaa robotttitieteen parissa New Yorkissa. Tarttuuko Anne tilaisuuteen? svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:21
Kamppailu
25/26. Kamppailu finniä vastaan. Onnistuuko Stian peittämään poskeen tulleen finnin ennen diskoiltaa? Ei ainakaan helposti! Norjalainen nuortensarja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Kysymyksiä kulutusvalinnoista
4/12. Ruotsalainen sarja tarjoaa vinkkejä ja vastauksia katsojien kysymyksiin, jotka liittyvät arjen kulutusvalintoihin ja kotitalouden taloudenpitoon. Ohjelman juontavat Inger Ljun Olsson ja Sanne Olsson. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:00
Sinikeltaisia unelmia
4/6. Tänään tavataan Nathalie, ujo skånelaistyttö, joka on kuitenkin kentällä piinkova pelaaja. Joukkueenjohtaja Katarina Olssonille tulee pulmia, kun kaksi hänen luottopelaajaansa ei olekaan käytettävissä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Matkakumppanit
7/10. Amelia Adamo ottaa miniänsä Jennien mukaansa Italiaan Amalfin rannikolle. Siellä he kulkevat Amelian isää muistellen ja käyvät veneellä Caprilla. Millainen anopin ja miniän matkasta sukeutuu? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Jumalanpalvelus: Kirkkonäytelmä Jeriko
Kahdeksan solistia, 200 kuorolaulajaa ja kamariorkesteri esittävät Mustasaaren kirkossa Lars Huldénin kirjoittaman kirkkonäytelmän Jeriko. Musiikin on säveltänyt Markus Fagerudd. Ohjaaja: Rainer Holmgård. Tv-ohjaus: Leif Lindgren. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
13:20
Yle Live: Ellie Goulding
Viime kesänä Suomessakin käynyt Ellie Goulding esiintyi kesällä 2016 Main Square -festivaalilla Ranskassa. Biisilistalla mm. Something in the Way You Move, Love Me like You Do, Army ja On My Mind. T: Sequence, Ranska. HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Joutsenlampi Bolshoi-teatterista
Moskovan Bolshoi-baletti esittää Juri Grigorovitshin klassisen version. Päärooleissa tanssivat Svetlana Zaharova, Denis Rodkin ja Artemi Beljakov. Orkesteria johtaa Pavel Sorokin. T: Bel Air Media, Ranska (2015). HD
16:20
RSO Musiikkitalossa
Joht. Hannu Lintu, sol. Christian Tetzlaff, viulu. - Béla Bartók: Viulukonsertto nro 2 (teoksen esittelee Jukka Nykänen). - Toimittajina Janne Koskinen ja Lotta Emanuelsson. HD
17:25
Strömsö
Paul ja Elin valmistavat vihreämmän tulevaisuuden makkaraa sienistä, herneistä ja villisianlihasta. Lee kirjoo käsityökerhossa lintuja, ja Alexandra hilloaa inkivääriä. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Malin katsoo sarjoja Saara ja Sorsa, Taikaleipää, Minun universumini sekä Isän luona, äidin luona. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Tanskalainen maajussi
2/10. Tomaatit hoidettuaan Frank lähtee Nykøbingiin seuraamaan kalkinpolttoa. Pienet ankanpojat osoittautuvat keittiöpuutarhassa mainioiksi etanantorjujiksi. Lautalattia valmistuu. HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Kuka, mitä, milloin?
Osa 7/14. Leikkimielinen tietokilpailu, jossa kapteenit Pekka Strang ja Janne Grönroos saavat vieraikseen Anna Hultinin ja Fredi Liliuksen. Juontajana toimii Sonja Kailassaari. Tuotanto: Parad Media 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Minun New Yorkini
Tanskalaiskirjailija Christian Mørk on asunut Yhdysvalloissa vuosikymmeniä. Nykyään hän asuu Brooklynissa, mistä löytyy myös hänen romaaninsa tapahtumapaikkoja. (U) Äänitekstitys: ruotsi.
20:00
Skavlan
6/12. Vieraina ruotsalaispoliitikko Anna Kinberg Batra koomikkomiehensä David Batran kanssa, entinen tennistähti Mats Wilander sekä supermalli Vendela Kirsebom. Lavalle nousee Eurooppaa hämmästyttänyt poikasopraano Aksel Rykkvin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Aika on meidän (12)
3/10. Gustaf ja Helga järjestävät ravintolassa 50-vuotisjuhlat saadakseen liikeasioihin vauhtia. Nina on eri mieltä keinoista ja alkaa pitää juhlasalissa jazzillanviettoja. Ruotsalainen draamasarja. Ensiesitys syksyllä 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, seksi).
22:00
Dok: Kun Greenpeace muutti maailmaa (K16)
Joukko nuoria kanadalaisaktivisteja protestoi vuonna 1971 Yhdysvaltain ydinkokeita vastaan Alaskassa. Myöhemmin he loivat järjestön, joka sai nimekseen Greenpeace. Heidän tarinansa on sekä jännittävä että dramaattinen. HD Äänitekstitys: ruotsi. K16 (väkivalta, ahdistus).