UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Sunnuntai 17.12.

07:40
Toinen maailma
Osa 17/24. Sara yrittää epätoivoisesti palauttaa prinssin ennalleen ennen noidan tuloa. Rikke ja Philip ottavat ohjat käsiinsä teatterissa. Anna on onneton välirikostaan Saran kanssa. Myös suhde Januksen kanssa rakoilee. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:05
Näin Norjassa
Gamlingen-maauimala on avoinna ympäri vuoden. Se on kaikenikäisten uimareiden kohtauspaikka. Nyt Stavangerin kunta on päättänyt purkaa vanhan uimalan ja rakentaa tilalle uuden. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
08:15
Unna Junná
Niillas joikaa eläimiä; saakohan Unna Junná oman joiun? Piibe ja Algen tekevät savesta esineitä. Elokuvatyöpajassa: Hauska päivä. Heli laulaa: Cahalig (Mörri Möykky) HD
08:30
BUU-klubbenin joulukalenteri
Staffan opettaa hosutontulle uuden leikin. Oskar Pöysti kertoo päivän joulukalenterisadun, missä Lola Lokki ensin pelästyy ja sitten ilahtuu. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
08:45
Muinoset keksivät joulun (7)
17/24. Lapset ja pääministerin poika löytävät uuden johtolangan satuhippusta etsiessään. Vaan miksi pääministeri haluaa, että Paasi on mukana tv-ohjelmassa? buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Clay Kids (7)
Osa 42: Serkkupoika. Robbie on valehdellut itsestään kaikenlaista sähköposteissa serkulleen, joka tulee ensi kertaa käymään. Nyt Robbiella on iso työ täyttää kovat odotukset. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:11
Avaruusapinat
Bambu. svenska.yle.fi/hajbo HD K7 (väkivalta).
09:14
Kysy Laralta (7)
Osa 8/26. Martin on minun. Monica ihastuu Martiniin, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. Tilannekomiikkaa hyödyntävä animaatio Larasta ja hänen ystävistään murrosiän ohdakkeisella polulla. svenska.yle.fi/haibo (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:26
Keltapaita
Jääpala. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
09:28
Hevostila Mistral
Osa 16/26. Unelma. Hevostilan jengi osuu sattumalta elokuvan kuvauksiin ja tutustuu nuoreen filmitähteen Cindyyn. Cindy herättää heissä myös kateuden tunteita, sillä hänellä tuntuu olevan kaikkea. svenska.yle.fi/hajbo HD K7 (ahdistus).
09:50
Taivaankappaleita tähtikauhassa
3/5. Kassiopeia ja Etelän risti. Suuren W-kirjaimen näköinen kuvio on Kassiopeia. Toisella puolella maailmaa tähtitaivas näyttää toisenlaiselta. Siellä tunnetuin kuvio on merenkulkijoille tärkeä Etelän risti. svenska.yle.fi/hajbo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Zorro the chronicles
7/26. Lunnaat. Seudulle ilmestyy laivanvarustaja, joka haluaa saada oman karjatilan. Kapteeni Monasteriolle tarjotaan apua Zorron vangitsemiseksi, mutta siitä seuraa ongelma poikineen. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
10:17
Hajbo-video : Puhutaan kiusaamisesta
Kadun sitä että kiusasin. Saga kiusasi luokallaan ollutta poikaa. Nykyään häntä kaduttaa, että hän käyttäytyi niin huonosti. Hajbo pyysi kiusatuiksi tulleita tai muita kiusanneita lapsia kertomaan, miltä kiusaaminen tuntuu. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:20
Hajbo Fakta: Keho ja vaivat
Päänsärky. Miksi päätä särkee? Moni voisi päästä päänsärystä eroon muutamilla nikseillä. Kehosta täytyy pitää huolta, ja sille pitää antaa sopivasti ravintoa ja lepoa. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Kysymyksiä kulutusvalinnoista
12/12. Ruotsalainen sarja tarjoaa vinkkejä ja vastauksia katsojien kysymyksiin, jotka liittyvät arjen kulutusvalintoihin ja kotitalouden taloudenpitoon. Ohjelman juontavat Inger Ljun Olsson ja Sanne Olsson. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:01
På spåret
2/13. Kristian Luuk ja tuomari Fredrik Lindström johtavat Ruotsin suosituinta tietokilpailua. Tänään 1. luokassa istuvat Denise Rudberg ja Johan Olsson, ja resiinalla kulkevat Amie Bramme ja Gunnar Bolin. Musiikista vastaa Augustifamiljen-orkesteri, jonka vierailevana tähtenä esiintyy Dennis Lyxén. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Kino: Please Give
(USA 2010) Draamakomedia tarkkailee kahden manhattanilaisperheen kautta elämänkulkua avioliitosta teinien kasvatukseen ja isovanhempien hoivaamiseen. O: Nicole Holofcener. N: Catherine Keener, Oliver Platt, Rebecca Hall. Äänitekstitys: suomi. K12
13:30
Yle Live: Black Sabbath, viimeinen keikka
The End of the End. Konserttidokumentti Black Sabbathin vuonna 1968 alkaneen upean uran päätöksestä kotikentällä Birminghamissa 3. helmikuuta 2017. Mukana Iron Man, Paranoid, War Pigs ym. sekä kaverusten muisteloja. HD Äänitekstitys: suomi.
15:10
Auringon hevoset Versaillesissa
Ranskassa Versaillesin palatsin puutarhassa järjestettiin ratsastusnäytös Aurinkokuninkaan tyyliin. Nelisenkymmentä hevosta ja 1600-luvun asuihin pukeutunutta ratsastajaa esiintyi barokkimusiikin tahtiin. HD Äänitekstitys: suomi.
16:20
RSO Musiikkitalossa
Joht. Hannu Lintu. Sol. Gerald Finley, baritoni. - Uuno Klami: Sarja baletista Pyörteitä. Kaija Saariaho: True fire. - Toimittajina Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen. HD Äänitekstitys: suomi.
17:25
Strömsö
Tänään keritään lampaita ja kehrätään lankaa Syjuntan-yhdistyksen kanssa. Paul ja Camilla kokkaavat kurkumapäärynöitä, ja Lee tekee itse muovailusavea. Camilla maalaa pikku karikatyyrejä taiteilijoista. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubbenin joulukalenteri
Staffan opettaa hosutontulle uuden leikin. Oskar Pöysti kertoo päivän joulukalenterisadun, missä Lola Lokki ensin pelästyy ja sitten ilahtuu. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:15
Muinoset keksivät joulun (7)
17/24. Lapset ja pääministerin poika löytävät uuden johtolangan satuhippusta etsiessään. Vaan miksi pääministeri haluaa, että Paasi on mukana tv-ohjelmassa? buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Tanskalainen maajussi
9/10. Keittiöpuutahan kaalit ovat kasvaneet suuriksi ja kauniiksi, ja 1 430 kilon omenasadosta saadaan kokonaista tuhat litraa siideriä. Frank puuhailee ikkunanpielien parissa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Joulu kuninkaallisessa kuparikeittiössä
Mette Blomsterberg ja James Price valmistavat juhlaruokia kuninkaallisessa keittiössä. Jaksossa tehdään jouluruokia. Jamesilla on tekeillä porsaanpaistia ja kamaraa. Mette puolestaan puuhailee riisipuurojälkiruoan kanssa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Norjan eläimiä
Ohjelmassa tutustutaan Norjan eläimiin. Tässä jaksossa tavataan metsähiiri, lapinpöllö ja minkki. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
20:00
Dok: Kuinka katkaista kierre
Norjalaista Haldenin vankilaa sanotaan maailman humaaneimmaksi. Sen johtaja lähti kertomaan Haldenin menetelmistä yhdysvaltalaisiin vankiloihin. Kuinka pohjoismaiset arvot otettiin vastaan? O: Tomas Lindh ja John Stark. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:01
Kirjallisuuskekkerit
Suomenruotsalaista kirjasyksyä juhlitaan kolmen tunnin ajan Helsingin Korjaamolla, viitisenkymmenen kirjailijan ja kirjallisuuden ystävän voimin. Anne Hietasen ja Kia Svaetichinin juontama lähetys sisältää keskusteluja ja erilaisia ohjelmanumeroita, kuten lavarunoutta ja Teater Tapirin eläviä lastenkirjakuvituksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
23:55
Tanssi heikolla jäällä
Unenomainen kertomus nuoresta pojasta ja pakolaistytöstä, jotka tutustuvat toisiinsa epätavallisissa olosuhteissa. Yhdessä he tekevät mahdottomasta mahdollista. Ohjaaja: P. V. Lehtinen. Cineparadiso Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Lasihelmi
12-vuotias Daniel penkoo vantaalaisen lähiön roskiksia. Hän etsii jotakin palkkion toivossa. Käsikirjoitus ja ohjaus: Tommi Seitajoki. Tuotanto: Kinoproduction Oy/Claes Olsson, 2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
00:40
Kielikysymys
Poliittinen kakkakomedia ruotsinkielisestä palvelusta. TACK Films, 2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
00:54
Kevätjuhla
Tarina tytöstä, joka haluaisi olla koko maailman katseiden kohteena, ja äidistä, joka pysyisi mieluiten piilossa. Lyhytelokuva naiseksi kasvamisen vaikeudesta ja ihanuudesta. Helsinki-filmi, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.