UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 28.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Moderni perhe
Kahden kattauksen ilta. Phil ei henno antaa Mitchille potkuja osa-aikatyöstään eikä Mitch henno kertoa Philille, ettei oikein ehtisi tehdä hommaa. Cam taas ei tohdi sanoa Lilylle "ei", ei edes silloin kun isän oma käsi on vaarassa. Jay sen sijaan rohkenee sanoa Glorialle, että tämä on toisinaan hieman kovaääninen, ja siitähän ei latinovaimo tykkää. Kun myös muutama muu sukulainen vihoittelee toisilleen, Alexin kouluprojektista on tulla pannukakku. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Moderni perhe
Uusi poika ja tytär. Mitch ja Cam lähtevät Glorian kanssa hakemaan adoptiovauvaa mutta joutuvat keskelle kuumaa latinodraamaa. Samaan aikaan Jay ja Manny yrittävät selviytyä Lilyn lapsenvahteina. Phil ja Claire ihmettelevät Haleyn uutta vastuuntuntoisuutta, mutta sitten poikaystävä Dylan möläyttää syyn käytökselle ja vanhemmat pääsevät kertomaan tyttärelleen kauhutarinoita. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmannen kauden päätösjakso. - Sarja jää tauolle. K7

Kello 12:00

12:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Andalusia. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tiedossa on muun muassa monenlaisia ruokia, aitoandalusialaista kulttuuria ja härkätaistelua. Tapaksiin perehdytään perinpohjaisesti.
13:00
Catching Hell
Pimeyden vanki. Sukeltajan lamppu sammuu kesken yösukelluksen, eivätkä hait ole kaukana. Miehistön jäsen sairastuu ja uupunut tuuraaja paiskii töitä kahden edestä. Ravintola testaa harppuunakalastetun ja viehekalastetun kalan makueroja.
14:00
Myytinmurtajat
Autot katolleen!. Miten realistisia Hollywoodin autokuvaukset ovat? Venytetäänkö kohtauksia vain jännityksen vuoksi? Onko toisen auton kiilaaminen vuoristotieltä niin hankalaa kuin annetaan ymmärtää? Elokuvassa ¿Wanted¿ Mustang-mies käyttää Angelina Jolien Corvettea ramppina ja hyppää limusiinin yli. Miten käy oikeassa elämässä? Ja kuinka helppoa kahdella renkaalla ajaminen oikeasti on?
15:00
Top Chef
Finaali. Finaalitehtävä on selkeä: luo unelmiesi ravintola. Hyvässä ravintolassa ei ole kyse vain hyvästä ruoasta, vaan organisointikyky ja tiimin johtaminen ovat myös avainasemassa. Finalistit arvaavat aivan oikein saavansa apulaiseksi pudonneita kilpailijoita, mutta jännittävämmäksi asian tekee se, että apulaisten valinta tehdään sokkona makutestin perusteella. Valinnan jälkeen tiimit käyvät ripeästi töihin, ja niin Richardin surf 'n' turf -tyyppinen Tongue & Cheek -ravintola saa vastaansa Miken italialaislähtöisen Iz-ravintolan. Vierailevina tuomareina jaksossa toimivat Lidia Bastianich, Hubert Keller, Alfred Portale, Bill Terlato, Art Smith ja Curtis Stone. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Löytäjät
Terassi. Terassikalustoa etsitään omakotitaloon Hämeenlinnaan, ja Uolevi keksii omaperäisen ratkaisun. Hansu löytää perheen lapsille jotain koukuttavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Löytäjät
Lastenhuone. Kolmivuotias Viivi tarvitsee huoneeseensa uudet kalusteet. Juontajien kisassa Uolevi aikoo voittaa Hansun sisustuksellaan, joka tyrmää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Ensisilmäyksellä
Neljä rouvaa ja litsari. Marshall pääsee antamaan Barneylle litsarivedon neljännen litsarin. Odotettavissa ei kuitenkaan ole tavallinen läimäys, kuten Barney saa kuulla. Marshall kertoo käyneensä peräti kolmen kovasti Robinia, Lilyä ja Tediä muistuttavan litsarimestarin opissa ennen kuin läväyttää uhrinsa posken punaiseksi. Vierailijana Boyz II Men. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:30
Rillit huurussa
Kiitospäivän irtautuminen. On päässyt käymään niin yllättävästi, että Penny ja Zack ovat naimisissa. Tämän johdosta Zack tulee kiitospäivänä käymään. Sheldon ottaa olutta Bernadetten isän kanssa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Läpimurtoluhistuma. Sheldon ei kestä virheestä saamaansa ylistystä. Leonard tulee apuun. Raj on elementissään yövieraana. Wil Wheaton mokaa junaleikissä. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Tähti on syntynyt taas. Kuten Notting Hill -elokuvassa, Ned Flanders alkaa tapailla unohtunutta pikkutähtöstä. - Vierasäänet: Marisa Tomei ja James L. Brooks. K7 (ahdistus, seksi).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Tähtien tarkkailija. Lisan tähtitieteilijän ura häiriintyy kaupungin valosaasteesta. Kun hänen vetoomuksensa yövalaistuksen lopettamisesta kantaa hedelmää, öiset rikokset lisääntyvät huippuunsa. Vierasäänet: Eric Idle ja Joe Mantegna. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Simpsonit
Kolme miestä ja Homer. Homer löytää itsestään uusia puolia, kun hän riitannuttuaan Margen kanssa saa asuntolassa mielenkiintoisia tuttavuuksia. K7 (väkivalta).
20:00
Simpsonit
Lännen mailla. Koko perhe lähtee lomalle länteen, missä Homer auttaa intiaaneja ja Liza joutuu lemmen pauloihin. Vierasääni: David Byrne. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Koira, joka petti. Hylkiöksi joutunut Pukin pikku apuri rupeaa ansaitsemaan isoja rahoja, ja sen vanha omistaja vaatii sitä takaisin omakseen. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Street Kings 2 (K16)
Street Kings -elokuvan räjähtävässä jatko-osassa huume-etsivä Marty Kingstonin johtaman peiteoperaation jäsenet joutuvat systemaattisesti tapetuksi yksi kerrallaan. Ratkaistakseen brutaalit murhat Kingston yhdistää voimansa nuoren ja koppavan murhaetsivän kanssa. Kumpikaan heistä ei ole varautunut tutkimustensa paljastamaan shokeeraavaan korruptioon... Ohjaaja: Chris Fisher, USA 2011. (89´). Pääosissa: Ray Liotta, Clifton Powell, Kevin Chapman. K16 (väkivalta, päihteet).

Arviot: IMDb 4.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
112
Osa 6.. Osa 6. Turussa nuori nainen on joutunut pinteeseen ja jäänyt epäselvästä syystä loukkuun rakennuksen katolle. Porvoon poliisi hälytetään taksikuskin avuksi hankalan asiakkaan vuoksi yön pikkutunneilla. Humalainen nainen soittaa sekavan puhelun hätäkeskukseen. K7 (ahdistus).
23:45
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Onko liittojen aika ohi USA:ssa?. Morgan Spurlock tutkii ammattiliittojen asemaa haastattelemalla niin ay-aktivisteja kuin ammattiliittoja vastustavia juristeja, ja osallistumalla itsekin mielenosoituksiin.

Kello 24:00

00:40
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Andalusia. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tiedossa on muun muassa monenlaisia ruokia, aitoandalusialaista kulttuuria ja härkätaistelua. Tapaksiin perehdytään perinpohjaisesti.
01:35
Voittostudio