UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 26.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Nemesis, koston jumalatar. Goranin päätehtävä henkivartijana on suojata Barbaraa Friedrichiltä. Käsirysy hotellin ravintolassa päättyy Goranin potkuihin hotellista ja Barbaran muuttoon. Koston jumalatar Barbara etenee suunnitelmansa mukaan ja käyttää aseinaan golfmailaa ja nukutusainetta. Pauline suuttuu Danielin yllätyssuudelmasta. Vasta nähdessään Patrizian koomapotilaana sairaalassa Daniel alkaa käsittää, miten monimutkainen Paulinen ja Leonardin suhde on. Magdalena Mornaun salainen suhde päätyy lehteen, ja hän on varma, että Gustl on vuotanut tiedot. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Epidemia. Cherokee-reservaattiin iskee outo sairaus, ja sen lähde täytyy selvittää. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
14:55
Top Chef
Kuninkaalliset illalliset. Viimeiset viisi kilpailijaa saapuvat vihdoin Bahamasaarille kilpailun finaaliosioon. Alku ei ole silti kovin innostava, sillä tulikokeessa kukin kilpailija joutuu ottelemaan aiemman Top Chef -kautensa voittajaa vastaan. Seuraavaan tehtävään valmistaudutaan huolella, sillä tuomarit kertovat itse Bahamasaarten kuninkaallisten kutsuneen kilpailijat illallispuuhiin. Kokit yrittävät keksiä kuninkaallisille sopivaa ruokaa, ja matkalla keittiölle pohditaan, kuinka hieno kuninkaallisten keittiö mahtaakaan olla. Yllättäviä käänteitä on kuitenkin luvassa useampikin, ennen kuin tuomarit pääsevät arvostelemaan annoksia. Vierailevana tuomarina toimii tällä kertaa Eric Ripert. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Killer Karaoke
Porsaita ja käärmeitä. Kymppitonnin pääpottia tavoittelevat kilpailijat joutuvat taas kerran kiipeliin, kun lauluesityksiä häiriköidään mitä erikoisimmilla tavoilla. Tarjolla on totuttuun tapaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Amerikkalainen viihdesarja.
17:00
Lemmen viemää
Rikoksen uhri kateissa. Barbara lavastaa veriset todisteet niin, että kaikki näyttää kuin Friedrich olisi tappanut hänet. Ennen lopullista lähtöään hän jättää jäähyväiset Wernerille. Friedrichin outo käytös kummastuttaa. Poliisi aloittaa nopeasti murhatutkimukset. Gustlia syytetään Magdalenan suhteen vuotamisesta mediaan. Mies esittää ritarillisen ehdotuksen Magdalenalle vaikkakin oma lehmä ojassa, että hänen ihailemansa näyttelijätär saisi pitää piilossa salasuhteensa ministeriin. Tällä kertaa on Paulinen vuoro jäädä loukkuun hotellin viinikellariin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 3.. Oppipoika kohtaa mestarin kun nuori Marcos Gois haastaa monessa liemessä keitetyn Markus Kauppisen. Kumpi kokeista vie tuomarit herkullisemmalle makumatkalle? Vierailevina tuomareina katuruoan edelläkävijät Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Ammuu!. Bart tutustuu 4H-kerhon myötä maatilan touhuihin ja rakastuu siellä lehmään nimeltä Lou. Hän tekee kaikkensa pelastaakseen rakkaansa, joka uhataan pistään lihoiksi. Jaksossa vierailee Zoeey Deschanel. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus).
19:30
Miehen puolikkaat
Ajatustenlukija. Walden kosiskelee Nicolea, mutta joutuukin töihin. Alan törmää leffassa Lyndseyyn ja Larryyn, joka intoutuu järjestämään Alanille treffit. Jaksossa vierailee Jeff Probst. K12 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Tanssiaistoisinto. Tytöt löytävät Pennyn juhlaleningin lukioajoilta. Se herättää monenlaisia muistoja. Tytöt päättävät järjestää uudet päättäjäistanssit kotitalonsa katolla. Stuart saapuu paikalle Howardin pikkuserkun kanssa, ja tilanne on kiusallinen monestakin syystä! Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Välkky ja välkympi. Maggiesta paljastuu yllättäviä älykkyystekijöitä, mikä tekee Lisasta mustasukkaisen, koska hän ei enää olekaan perheen ainoa välkky. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Henna ja Matti. Jääpalloa SM-tasolla pelaava Matti on hemmotellut puolisoaan Hennaa herkuilla viimeisimmän raskauden aikana lähes 20 kilon edestä. Nyt Matti tahtoo takaisin simpsakan ja kivasti pukeutuvan Hennansa ja ryhtyy tämän personal traineriksi seitsemän viikon ajaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
112
Osa 10. Lapsi hätäpuhelun soittajana. Osa 10. Pelästynyt lapsi soittaa hätäkeskukseen, sillä äiti ei ole saapunut kotiin. Espoon poliisi saa vihjeen käynnissä olevasta asuntomurrosta. Kuopiossa on sattunut kahden auton risteyskolari ja Turussa ensihoitajat kiiruhtavat auttamaan loukkaantunutta kansalaista. K7 (ahdistus).
23:00
Lainvalvojat
Tämän päivän jaksossa Lainvalvojissa seikkaillaan jälleen Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Rovaniemellä Nikunlassi ja Kallo etsivät itsetuhoista henkilöä sekä tekevät hasislöydön kotietsinnän yhteydessä. Espoossa Söderholm ja Lindholm puolestaan saavat vartijalta ilmoituksen epäilyttävästä henkilöstä sekä joutuvat järjestelemään liikennettä moottoritielle sammuneen auton vuoksi.
23:30
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikön vuoro täyttyy tänään kerrostalon varastorakennuksen tuhopolttajan jahtaamisesta sekä kutsusta avustamaan toista partiota tilanteessa, jossa mies pyrkii vapauttamaan kiinniotettua kaveriaan. Kenttäjohtopartio päätyy pysäyttämään päättömästi ajavaa venäläisautoa samaan aikaan kun Partio 119 joutuu kuljettamaan putkaan vartijoiden Rautatieasemalta kiinni ottamat häiriköt.

Kello 24:00

00:00
Miehen puolikkaat
Ajatustenlukija. Walden kosiskelee Nicolea, mutta joutuukin töihin. Alan törmää leffassa Lyndseyyn ja Larryyn, joka intoutuu järjestämään Alanille treffit. Jaksossa vierailee Jeff Probst. K12 (seksi).
00:30
Revolution (K16)
Rajan taa. Patriootit löytävät tohtori Hornen ja miestensä karrelle palaneet ruumiit, ja Monroe onnistuu viimeinkin löytämään Gene Porterin Milesia auttamaan. Aaron hautaa Cynthian ja pohtii, pitäisikö hänen suunnata Spring Cityyn nanotekniikan vihjeiden mukaan. Jaloilleen päässyt Miles lähtee Monroen kanssa etsimään Connoria, ja Milesin pyynnöstä myös Rachel tulee matkalle mukaan. Valkoisessa talossa järjestetyt juhlat antavat hyvän tilaisuuden Nevillen ja Julian suunnitelmille. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio