UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 22.7.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Minne kiskot vievät. Kausi 1, 5/24. Tällä kertaa tutustutaan 16-vuotiaaseen surffityttöön sekä ns. hulttiokiipeilijöihin, pyöräillään vanhalla junaradalla, surffataan Skotlannissa, jumpataan Ranskassa, lasketaan lumivyöryn mukana ja hypätään laskuvarjolla housut kintussa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Pyöräilyä ja puuteria. Kausi 1, 6/24. Luvassa on surffausta ja kalastusta Malediiveilla, BMX Street Series -tapahtuma Barcelonassa, liitopukuhyppyjä, kalliokiipeilyä sekä lumilautailua syvässä puuterilumessa ja monipuolisessa parkissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Fresh Off the Boat
Sisaruskateutta. Kausi 2, jakso 24/24. Louisin veli tulee yllätysvierailulle, eikä sotakirves pysy kauaa haudattuna. Eddie kehittelee luovia keinoja, joilla hän voisi katsoa tv:stä uutta stand up -ohjelmaa, joka ei sovellu lapsille. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 5/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Kello 12:00

12:00
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 6/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
12:30
Faija hoitaa
Epäonnen illallinen. Kausi 1, jakso 10/22. Menneisyydestä kumpuaa kaunoja, sillä Andi ja Marcy tajuavat yllättäen olleensa lukioaikoina toistensa kilpailijoita. Kun vaimojen välille syntyy näin kinaa, joutuvat myös Adam ja Don ikävästi tulilinjalle. Miehet eivät suinkaan selviä tilanteesta helpolla, vaan veljesten on totta kai valittava puolensa tässä vaimojensa välisessä kiistassa. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Lajinsa viimeinen
Sankaritarina. Kausi 1, 10/22. Roland (Stephen Fry) kutsutaan puhumaan Chicago Adventure Societyyn, jossa Jack huomaa olevansa konkarien silmissä kuin Clark toimituksessa. Rolandin kuuluisa vuorikiipeilytarina, joka innoitti Jackin samalle alalle, päättyy ikävästi valehtelusyytökseen, ja toimitus päättää puhdistaa hänen maineensa. Emma kokee 26-vuotiaana ikäkriisin. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Faija hoitaa
Seksipuhe. Kausi 1, 11/22. Andi ja Adam löytävät Teddyn tabletilta kuvan yläosattomissa keikistelevästä naisesta. Koska Andi on jutellut aikoinaan seksistä Katen kanssa, hän haluaa, että Adam hoitaa asian Teddyn kohdalla. Adamille selviää, että kuva onkin kehostaan epävarman Katen jäljiltä, ja ettei Andi suinkaan puhunut Katelle seksistä, vaan tämä oppi asiasta koulun terveystiedon tunneilla. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Love Island
Kolmas viikko. Kausi 1, 18/34. Sota ja rakkaus riehuivat talossa menneellä viikolla. On aika kerrata mitä tapahtui viikon aikana. Ketkä riitelivät mistäkin, ja kuinka sopu saavutettiin saarelaisten kesken ennen seuraavia pudotuksia. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
15:00
Love Island
Vanha suola. Kausi 1, 19/34. Sinkkuja alkaa vanha suola janottamaan. Kun Jess ja Josh juttelevat, kuka haikailee kenen perään? Luis ja Cally lämmittelevät mennyttä suhdettaan, ja Travis pitää vaihtoehtonsa turhankin avoinna. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
16:00
Love Island
Rakkauden karuselli. Kausi 1, 20/34. Piiri pieni pyörii, kun Naomin, Joshin ja Jessin rakkauskiemurat saavat jatkoa. Menossa mukana on tietysti myös Max. Sarjan alkuperäiskauden voittaja Calum Best saapuu vierailulle. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
17:00
Posse
Kausi 3, 9/10. Possen isänpäivä- lähetyksessä studiossa mm. Anna Puu, Kristiina Komulainen, Posse vs. Isät: Jon ¿Juno¿ Korhonen, Toni Nieminen ja Esko Eerikäinen, lapsitähti Eedit Patrakka, Isät kokkaa -kokit Serko Rantanen ja Joonas Hämäläinen. Skype-haastatelussa Isac Elliot hänen isänsä Fredrik Lundén Amerikassa. Biisirallissa Kasmir ja Arttu Wiskari. Stunttiin pääsee perheeisä Pasi Jämsästä. Musiikkivieraana Pete Parkkonen.

Kello 18:00

18:30
Arena eSports
Korttivelhot. Esittelyssä kolme Hearthstone-huippua maailmalta: Cydonia, Purple ja handsomeguy. HGC Mid-Season Brawlin välierissä ratkottiin turnauksen finaalipaikat. Tuttuun tapaan tarjoillaan myös tuoreimmat uutiset e-urheilun maailmasta. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K7 (väkivalta).
19:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 3/22. Itärannikon avauskilpailussa nähdään muiden muassa kovan rääkin läpikäynyt englantilainen vapaajuoksija Tim Shieff, Wilczewskin veljekset, joista vanhempi on kisan veteraani ja nuorempi ensimmäistä kertaa mukana, sekä kotipuolen sankari, entinen merijalkaväen sotilas. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Ulvovat kilometrit. Kausi 10, 15/23. Homer antaa Margelle vahingossa ostamansa auton. Istahdettuaan ratin taakse Marge lumoutuu auton kiihtyvyydestä ja hänessä pääsee valloilleen todellinen vauhtihulluus. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Only Lovers Left Alive
Only Lovers Left Alive. Tuhoutuneen Detroitin ja eksoottisen Tangerin maisemissa elävät vuosisatoja vanhat vampyyrit Adam ja Eve. Pariskunta on pitänyt yhtä jo ikuisuuden, eläen välillä yhdessä ja joskus erilläänkin, mutta toisiaan ikävöiden ja rakastaen. Kun Eve kuulee Adamin masennuksesta, hän matkustaa Detroitiin tapaamaan rakastettuaan. Noiden kahden idyllin sekoittaa pian Even nuorempi sisar Ava, jonka harkitsemattomien tekojen vuoksi kaikkien kolmen on pian paettava. Ohjaus: Jim Jarmusch. Iso-Britannia 2013 (118'). Pääosissa Tilda Swinton, Tom Hiddelston, Mia Wasikowska, Anton Ylechin, Jeffrey Wright, Silmane Dazi, John Hurt. K12 (ahdistus).
23:40
Grimm 5. kausi
Avaintekijä. Kausi 5, 11/22. Nick ja Monroe matkustavat Saksaan ja pääsevät lähemmäs arvoituksen ydintä. Paikalliset wesenit yrittävät estää heidän etenemisensä. Portland saattaa ajautua kaaoksen partaalle. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Viikingit 4. kausi (K16)
Perusteltu petos. Kausi 4, 1/20. Ragnar on henkihieverissään, joten Aslaug haluaa tietää, voiko nainen hallita Kattegatia. Björn määrää Flokin vangittavaksi Athelstanin murhasta. Kalf ilmoittaa Hedebyssä, että hän ja Lagertha toimivat hallitsijoina, mikä ei miellytä Einaria. Pariisiin jääneellä Rollolla on omat ongelmansa. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:40
Eloonjääneet
Rauhan hetki. Kausi 1, 11/13. Maan asukkaiden hyökkäys saatiin torjuttua, joten selvitytyjillä on hetki aikaa valmistautua tulevaan. Clarke ja Finn eivät kuitenkaan palaa metsästysretkeltä, joten muut joutuvat selvittämään mitä heille on tapahtunut. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:35
Maailman kauheimmat naapurit
Seitsemän vuoden piina. Kausi 2, 11/13. Ludlow'n pikkukaupungin rauhaan muuttanut pariskunta ei voinut aavistaakaan, minkälainen naapuri heitä odottaisi. Itä-Lontoossa iäkäs nainen riitaantuu yläkerran naapurinsa kanssa, mutta joutuu itse poliisin hampaisiin. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.