UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 28.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
07:00
Onnenarpa
08:30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 20/20. Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenvireyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:00
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 29/61. Yllättävä putoaja. Joukkuehaasteen häviäjät joutuvat pudotushaasteeseen, jonka ensimmäisellä kierroksella tunnistetaan klassikkoruokia. Kolme ensimmäisenä virheen tekevää kilpailijaa joutuu toiselle kierrokselle taistelemaan jatkostaan kisassa. Australialainen sarja. (51')
10:00
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 30/61. Italialaisia makuja. Ilmassa on pelonsekaisia tunteita, kun viikko alkaa Marco Pierre Whiten haasteilla. Yllätyslaatikkohaasteen voittaja saa valita pääraaka-aineen luovuushaasteeseen, jonka teema on italialainen. Australialainen sarja. (75')
11:30
Mahdoton illallinen
Kausi 8. Jakso 11/13. Kahvia ja teetä. Robert apureineen kohtaa kahvipaahtimolla yhden hankalimmista haasteistaan. Jokaisen valmistettavan ruoan on sisällettävä kahvia tai teetä, ja ruoanvalmistusmetodeillekin on rajoituksia. Kolea ja sateinen sääkään ei varsinaisesti helpota tehtävää. Amerikkalainen sarja. (42')

Kello 12:00

12:25
Lihamestarit
Kausi 1. Jakso 2/6. Uusi asiakas Washingtonissa. Pat ja Mark yrittävät saada aikaan sopimusta erään Washington DC:n suosituimman ravintolan kanssa. Teurastamo saa uuden tyhjiöpakkaimen. Amerikkalainen sarja.
12:50
Maailman parhaat kalapaikat
Kausi 5. Jakso 6/8. Yhdysvaltain itärannikko. Robsonin seikkailut Amerikan mantereella jatkuvat. Tänään hän on Yhdysvaltain itärannikolla, missä hän kalastaa sinievätonnikalaa New Yorkissa ja tutustuu uuteen tapaan kalastaa vedessä kelluen. Lisäksi hän käy Montaukissa, missä Peter Benchley kirjoitti kirjansa Tappajahai, ja yrittää saalistaa haita kapteeni Quintin esikuvana toimineen kalastajan veljenpojan kanssa. Englantilainen sarja.
13:45
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen realitysarja. (46')
14:40
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 3/10. Järeät aseet. Lunastamattomat tavarakontit kätkevät tänään sisäänsä kutkuttavia arvoituksia. Paljastuuko sieltä armeijan ilmantorjuntatykki vai paintball-varusteita? Antiikkiauto vai tivolikrääsää? Hollywood-lavasteita vai toimistorojua? Arvotaidetta vai baarikoristeita? Huutokauppajoukkueilla on isot rahat liossa. Amerikkalainen sarja. (19')
15:10
Metsien miehet
Kausi 6. Jakso 8/20. Shelbyn uusi lelu. Shelby pääsee ostamaan hienon siipiratasaluksen tukkikaupoista saamillaan rahoilla. DJ menee kikkailussaan liian pitkälle. Esittelyssä uusi kilpailija, Woodchuckit, joiden tapa kerätä puuta poikkeaa muista täysin. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (väkivalta, ahdistus).
16:05
Kuuluisat kuppilat
Kausi 1. Jakso 18/19. Tursuavat täytteet. Adam syö lihapullaveneitä ja lentopallon kokoisia riisipyöryköitä Long Islandilla, ahmii sipulihampurilaisia El Renossa ja elää täytetyillä rekkamiesleivillä Pittsburghissa. Amerikkalainen sarja. (21')
16:35
Kuuluisat kuppilat
Kausi 1. Jakso 19/19. Paahtopaistia ja Reubeneita. Tällä kertaa Adam käy porsaanlihaan erikoistuneessa ravintolassa Mainessa, patapaistivoileipiä tarjoavassa ravintolassa Brooklynissä sekä Niagaran putouksilla syömässä "luuta kivessä". Luvassa on jättimäisiä ja todella lihaisia herkkuja. Amerikkalainen sarja. (21')
17:05
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 4. Jakso 14/21. Penkojan blues. Mike ja Frank lähtevät Mississippiin ja innostuvat säveltämään elämästään blues-lauluja, mutta sujuvatko paikallisten roinakasojen penkomiset yhtä alakuloisella nuotilla? Amerikkalainen sarja.

Kello 18:00

18:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 14/17. Perheen painajainen. Charlie's-ravintola on joutunut hunningolle, eikä uusi omistaja ole tehnyt mitään muutoksia. Niinpä alamäki on jatkunut, ja maksumiehiksi uhkaavat joutua omistajan äiti ja sisko. Amerikkalainen sarja. (43')
19:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 29/56. Joensuu. Ollin ja Miikan tekemä kotietsintä tuottaa tulosta. Reviiri- ja parisuhdetaistelut työllistävät partiota. Rikesakotustilanne muuttaa luonnettaan, kun partio kohtaa aamuyöstä yhteistyöhaluttoman asiakkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (väkivalta).
19:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 30/56. Kuopio. Marko ja Minna painavat loppukesän yössä keikkaa minkä ehtivät. Partio saa ajotaidoistaan palautetta. Polkupyörävarkauden selvittäminen poikii muutakin poliiseja kiinnostavaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
20:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 31/56. Seinäjoki. Pasi ja Juha kohtaavat eläimellisen naisen. Partio hoitaa useampaakin tehtävää, jossa miehet ovat kohdelleet partnereitaan kaltoin. Aamuyöllä tehdään rynnäkkö raskaasti varustautuneina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 32/56. Oulu. Mies on ryhtynyt rikollisiin puuhiin kumppaninsa vuoksi. Nuoret naiset ovat toimineet esimerkillisesti muistisairaan vanhuksen kanssa. Tomppa ja Rampe turvaavat ambulanssihenkilökunnan työtä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Panttilainaamo
Kausi 8. Jakso 4/21. Vau vau vaudeville. Panttilainaamoon saapuu mies, joka vaimonsa pakottamana haluaa myydä rakkaan Charles Lindbergh -lentäjänukkensa. Nukke vaihtaa omistajaa, ja Rick kokee yllätyksen kuullessaan sen oikean arvon. Myös vanha vaudeville-teatteriseurueen mainosjuliste osoittautuu odottamattoman arvokkaaksi. Amerikkalainen realitysarja.
21:30
Panttilainaamo
Kausi 8. Jakso 5/21. Crosby, Stills & Nash. Panttilainaamoon tuodaan kitara, jossa on Crosbyn, Stillsin ja Nashin signeeraukset, mutta niiden aitoudesta ei ole varmuutta. Amerikkalainen realitysarja.
22:00
Pomo piilossa
Kausi 1. Jakso 9/10. Hotellimaailman huipulle. Maanlaajuinen hotelliketju haaveilee kasvusta, mutta kilpailu majoitusalalla on kovaa. Toimitusjohtaja Michael Sneyd haluaa tietää, mitä luovia ideoita työntekijät pystyvät tarjoamaan, jotta palvelu voidaan nostaa huipputasolle. Kanadalainen realitysarja. (43')
23:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 6. Jakso 4/16. Tietymätön taival. Voimakas talvimyrsky raivoaa Alaskassa ja vaikeuttaa rekkakuskien matkantekoa. Innokas Austin Wheeler saa kevyen lastin ja päättää kiitää Daltonin halki pikavauhtia. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun nuorimies löytää edestään pulaan jääneitä kollegoita. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
23:55
Tulossa: Napamiehet
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2') K12

Kello 24:00

00:00
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 11/40. Sarpsborg. Partio tarkastaa, onko kaikki kunnossa muutamassa autossa. Keskustassa poliisin juttusille tulee mies, joka käytös muuttuu yllättäen. Lisäksi partio näkee toisen miehen, joka kuljettaa erästä erittäin suurta tavaraa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. K7 (ahdistus, väkivalta).
00:30
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 12/40. Vansjø. Partio joutuu työn touhuun ennen työvuoron varsinaista alkamista. Yön loppupuolella he näkevät kolaroineen auton, mutta autosta paljastuukin jotain ihmeellisempää. Norjalainen dokumentaarinen sarja. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Villit nettivideot
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23') K12 (seksi, ahdistus).
01:30
Villit nettivideot
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21') K12 (ahdistus).
02:00
JIM D: Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 1. Jakso 6/7. Mantsurian kandidaatit. Jesse Ventura tutkii, voidaanko ihminen hypnoosin ja muiden menetelmien avulla ohjelmoida tappajaksi, joka ei muista mitään tekemisistään. Ja jos voidaan, kuka niin tekee ja miksi? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K7 (ahdistus).
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV