UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 5.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 5.5.
Onnea, Melina, Maini ja Melissa!
06:53
Jussin matkat
Fifiä etsimässä. Oili, Venkuli ja Jussi ovat Muskettisotureita ja lähtevät etsimään kadonnutta prinsesssa Fifiä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Maapallottelua
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on perhonen! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Lulu kilpikonna
Kurpitsansiemeniä. Riku ihmettelee, miksi lasten kylvämät kurpitsansiemenet eivät ole itäneet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:29
Jääkarhu Otto
Ilta. Unto tulee Oton luo yökylään. Jostakin syystä Unto ei kuitenkaan saa unta, vaikka nukkumaanmenoaika on jo mennyt ajat sitten. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee ikkunalautakoristeen Ellan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Saara ja Sorsa
Tähtien katselua. Saara ja sorsa lähtevät katsomaan tähdenlentoja. Odotellesaan he juttelevat kuulle ja Venukselle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat sirkuksen. Norsunpoika karkaa sirkuksesta. Löytääkö Ryhmä Hau sen, ennen kuin alkaa rytistä? Kanatuinen karkuteillä. Pormestarin lemmikkikana katoaa juuri ennen tärkeitä kuvauksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Babar ja Badun seikkailut
Sulkapalloilua: On vuotuisen sulkapalloturnauksen aika. Ketkähän kruunataan voittajiksi? Juhla-Badu: On taas banaanijuhlien aika. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Raimo (7)
Paremmat vanhemmat. Naapurin Julia yrittää saada Raimon ottamaan ohjat käsiinsä Raimon perheen arjessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Unelma eläinpuistosta. Lapsuudenkaverukset Nils Harald Reiersen ja Terje Jensen ovat toteuttaneet haaveensa ja perustaneet pienen eläinpuiston. Apinoiden ja käärmeiden lisäksi siellä asuu mm. onnekas saukko. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Turhamaisuutta. Jac huomaa, että hänen kollegansa eivät luota häneen. Niinpä hän yrittää tehdä asialle jotain. Michael pelkää Donnan juoruilevan heistä. Lady Byrne saa yllättävän työtarjouksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Rannalla tuoksuu savukala
7/8. Turska. Gordon ja Jan lähtevät Skageniin, jossa meri kertoman mukaan on turskaa täynnä. Gordonilla on mukanaan useita vapoja, ja Janilla on kapsäkissään erikoista savustuspurua turskan varalle. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
4/7. Leif toimittaa Lotan jahtiin kumppaninaan ammattimetsästäjä Inhwan, joka osaa puhua hirvien kanssa. Nyt alkaa metsästyksen syvin olemus paljastua Lotallekin. Mukana Leif GW Persson ja Lotta Lundgren. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Meille tulee koiranpentu
Rødovressa eletään tunteikkaita hetkiä, kun pentuja tarjotaan kaupaksi. Balou pääsee kaupunkikierrokselle muiden pentujen kanssa. Mian Beat-pentu tarvitsee vielä siisteyskasvatusta. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Koukussa paheeseen
4/6. Neljäntenä testipäivänä Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat kohtaamaan paheensa seuraukset. Onko riippuvuuden hinta liian kova heidän omalle terveydelleen ja heidän läheisimmilleen? HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Sohvasurffaajat: Kupliva Georgia
Georgia. Lotta ja Pia tutustuvat Stalinin lapsuudensänkyyn Gorissa. Pääkaupungissa Tbilisissä on hieno yövalaistus, mutta Giorgin sohva on kasteltu kissanpissalla. Toinen majoittaja, Ekaterina 26 v, on kokenut jo 5 sotaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:13
Sohvasurffaajat: Kotiin päin
Turkki on kuukauden kestävän reissun viimeinen maa. Lotta ja Pia kuumailmapalloilevat Kappadokian huikeissa maisemissa. Matka huipentuu Istanbuliin, jossa on luvassa jalkapallo-ottelu turkkilaisia naisia vastaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Älä kokeile tätä kotona
4/7. Rune Nilson ja Per Olav Alvestad kokeilevat erilaisia tapoja samppanjapullon avaamiseksi. Onko ruotsalaisten hapansilakassa maailman pahin haju? Kuinka kauas reilun tonnin painoinen kivi lentää? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Ja he elivät onnellisina ...
8/8. Sairaanhoitaja Tittit ja palomies Rolf tapasivat häissä kummankin ollessa vielä parisuhteessa. Kymmenen vuotta myöhemmin he olivat sinkkuja ja rakastuivat heti toisiinsa. Myös Mikael ja Andrea tapasivat häissä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Satuhäiden kauden päätösjaksossa käymme katsomassa, mitä kuuluu nyt takavuosien pareille Janille ja Marjolle, Hennalle ja Kimille, Carolinalle ja Viljamille sekä Johannalle ja Kimille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Uusi päivä
Osa 190: "Meil' on metsässä nuotiopiiri". Entinen palaa poroksi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:01
Uusi päivä
Osa 191: "Sinä muista minua silloin". Ruuskanen täyttää muistinsa mustia aukkoja. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Latela
Kausi 2, 7/9. Taiteilija Anssi Kasitonni teettää kummankin Latelan tallin kanssa tilataidetta. Tehtävä alkaa autojen valitsemisella. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan ja Onnin kanssa Kim ja Kai, Hertan maailma, Q Putti 5, Puput, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät. Iina ja Onni keksivät käyttöä parittomille sukille. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Pehmeä sävel. Lady Byrne joutuu säätiön johdossa heti tutustumaan koskettaviin potilastapauksiin. Mark tuntee että on työssään Lindenille itsestäänselvyys. Michael peittelee tekemisiään vaimoltaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 2, 8/9. Pojat pääsevät taiteen tekemisen vauhtiin, mutta Lateloilla on erilaiset näkemykset siitä, mitä on taide. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 192: "Meidän talossa". Lukiota esitellään tulokkaille. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:27
Uusi päivä
Osa 193: "Enemmän kuin unelma onnesta." Vilman jalat eivät ole maassa. Tomi ja Emmi puhuvat eri kieltä. Tuija kokee menetyksen tuskan. Lissun unelma on vaakalaudalla. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Puukolla laihaksi - lihavuusleikkaus antoi Jarmolle uuden elämän, mutta Niinalle armottomat vatsakivut. Uhkaako tappava mykoplasma Suomen karjatiloja? HD
21:35
Jalkapallon Mestarien liiga
Välieräottelu Juventus - Real Madrid. Selostus Tapio Suominen. Refereras på svenska av Antti Koivukangas. HD
23:50
Latela
Kausi 2, 8/9. Pojat pääsevät taiteen tekemisen vauhtiin, mutta Lateloilla on erilaiset näkemykset siitä, mitä on taide. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Muistin vanki
Kausi 2, 1/13. Iso juttu. Carrie ja Al pyydetään New Yorkin poliisivoimien erikoisyksikköön selvittämään monimiljonäärin tyttären kidnappausta. Kuka on kaappauksen takana, ja mikä on sen motiivi? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna