UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 26.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.5.
Onnea, Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina ja Mimmi.
06:52
Jussin matkat
Huolta tulppaaneista. Hollannissa järjestetään tulppaanijuhla. Kuinkahan suuret tulppaanipellot oikein kastellaan? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Maapallottelua
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on sisilisko. Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Lulu kilpikonna
Kukkia opettajalle. Lulu on kasvattanut tulppaaneja opettajan syntymäpäivää varten, mutta kun on aika kerätä kimppu, kukat ovat kadonneet. Lulu on raivoissaan ja yrittää selvittää syyllisen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Neljä nenää: Tiput
Tänään nähdään miten kananpojat kuoriutuvat. Hetken huilattuaan pikku tiput alkavat touhuta reippaasti. Lopuksi nähdään, miten kana kylpee.
07:30
Jääkarhu Otto
Lääkärikarhut. Otto ja Unto ryhtyvät leikkimään lääkäriä. He saavat äidiltä pumpulia, laastareita ja siteitä hoitotarvikkeiksi. Niille löytyykin yllättävän paljon käyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee auringon Eveliinan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:46
Saara ja Sorsa
Kamera. Saara ja Sorsa lähtevät puistoon ottamaan kameralla kuvia linnuista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Ryhmä Hau
Allaspäivä. Kuumana päivänä olisi hauskaa pulahtaa altaaseen, mutta minkäs teet, kun altaasta puuttuu vesi. Sirkuspennut. Ryhmä Hau astuu sirkusareenalle! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Puu Fu Tom
Paras marja voittakoon. Ariella ja sienisisarukset Haisu ja Heltta ovat vastakkain "Lehväkylän suurin virnumarja" -kilpailussa, ja Tom joutuu pysäyttämään linnaa kohti vierivän jättiläisvirnumarjan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Raimo (7)
Pihakirppis. Raimon perhe järjestää pihakirppiksen, mutta ei pääse yksimielisyyteen siitä, mitä tavaroita myyntipöydälle asetetaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Hiljaisuudesta on lyhyessä ajassa tullut uusi luksustuote. Junassa on hiljainen vaunu ja työpaikalla hiljainen huone, ja moni lähtee etsimään hiljaisuutta luonnon keskeltä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Risteyksessä. Linden hoitaa raskaana olevaa potilasta. Maddy joutuu tekemään paljon töitä todistaakseen työkaverinsa syyttömyyden. Palattuaan Etelä-Afrikasta Faye on vastakkain Byrnen toisen perheenjäsenen kanssa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Onko väärin olla kiltti eläimille?
Moni ihminen ruokkii lintuja ja muitakin eläimiä, mutta hyväsydämellisyydellä on varjopuolensa. Lintuinfluenssa uhkaa, ja eläimet joutuvat vaaraan tullessaan vilkkaasti liikennöityjen teiden lähelle. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
7/7. Lotalla on edessään metsästyskauden viimeinen harjoitus. Nyt hänen olisi ammuttava pimeässä villisika, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Vaikea rakkaus
Rakkaus ei ole koskaan ollut vapaampaa kuin nyt. Oikean kumppanin löytäminen vaikuttaa silti vaikeammalta kuin koskaan. Kauanko lasten hankkimista uskaltaa lykätä? Äänitekstitys: suomi.
11:45
Soramonttuprinsessat
6/10. Jessican ratkaisu. Jessicalla on perheen tasapainoa järisyttäviä uutisia. Tyttären menetystä pelkäävä Make pitää tulevalle vävypojalle puhuttelun perheen pelisäännöistä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:12
Soramonttuprinsessat
7/10. Elämää roskakuskina. Kuinka Makesta tuli Make? Kahdesti eronnut ja kaiken kokenut perheenisä käy läpi elämänsä vaiheita työpäivän ja saunaillan puitteissa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Älä kokeile tätä kotona
7/7. Millaisia vaaroja liittyy pakastekalkkunan friteeraamiseen öljyssä? Rune Nilson ja Per Olav Alvestad johtavat sprinkleriin sytytysnestettä. Toimiiko se myös sammutusnesteenä? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Nansenin jäljillä
2/2. Frans Joosefin maalla. Børge Ousland ja Thomas Ulrich jatkavat taivallustaan Nansenin reittiä seuraillen. Kunnioitus suuren edelläkävijän saavutusta kohtaan kasvaa päivä päivältä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Hanna Hoffrén ja Niko Hyvärinen vihitään Kiihtelysvaarassa. Parin tarina alkoi, kun tuolloin vielä avoliitossa ollut Henna muutti kahden lapsensa kanssa Nikon naapuriin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:34
Latela
Kausi 3, 7/10. Ongelmia riittää. Bussiin valitut pöytätasot herättävät erimielisyyttä. Harhala ja Jopa yrittävät ryypätä salaa, ja Miikan poissaolo perhekiireiden vuoksi kuormittaa muita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:03
Uusi päivä
Osa 206: "Toiset on luotuja kulkemaan". Ruuskanen arpoo velvollisuuden ja taiteen välillä. Emmi toimii Tomin selän takana. Kukon nostalgia herättää Lissun muistot. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Uusi päivä
Osa 207: "Tuohesta kultaisen sormuksen teen". Karri kamppailee sitoutumiskammoaan vastaan. Tero haluaa Petran liittolaisekseen. Tuija uhmaa Askoa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan, Wernerin ja Waltterin kanssa Kim ja Kai, Pikku apulainen, Paula, Millä mennään, Musatoosa, Q Putti 5 sekä Katinkontti. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Reunalla. Ricin pitää valita ystävyyden ja kunnianhimon välillä. Conniella on idea siitä, kuinka huippuvirka saadaan. Maddy värvää Samin viimeiseen epätoivoiseen yritykseen todistaa, että Linden on syytön. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 3, 8/10. Miikan perhekiireet aiheuttavat taas närää, ja bussin kanssa alkaa tulla kiire. Istuimet saadaan paikoilleen, mutta Harhalan ja Härskin yhteispeli ei toimi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 208: "Kun kundi pelkää". Ruuskanen yllättää Teron. Karri valitsee vapauden. Tomia askarruttavat Aleksin aikeet. Asko painii kasvatuskeinojensa kanssa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä
Osa 209: "Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä". Ruuskanen antaa periksi. Karri etsii kyyneleitä. Kukko tekee päätöksen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Suomalaisten suuryritysten kadonneiden veromiljardien jäljillä. Klikkaa mua! Nyt tubetetaan, vlogataan ja instataan. Suomalaiset turkistarhaajat Viron apajilla. Diandra ja Suvivirsi. Juontajana Salla Paajanen. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
The Leftovers (K16)
Kausi 1, 1/10. Uusi sarja. Sankareiden päivä. Kolme vuotta sitten miljoonat ihmiset ympäri maailman katosivat. "Lähdön"vuosipäivän lähestyessä kaupungin poliisipäällikkö tasapainoilee useiden haasteiden kanssa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi, päihteet).
23:11
The Leftovers (16)
Kausi 1, 2/10. Harhaa vai totta. Kevin käy terapeutilla ja pelkää sekoavansa. Megin on päätettävä, päästääkö menneisyydestään irti. Tom ja Christine joutuvat arveluttavaan tilanteeseen. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:07
The Leftovers (K16)
Kausi 1, 3/10. Uskossaan vahva. Mapletonin pastori Matt Jamison ponnistelee pitääkseen kirkkonsa pinnalla velkojen ja uhkien painaessa päälle. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:00
The Leftovers (16)
Kausi 1, 4/10. Joulun taikaa. Jeesus-nukke katoaa seimiasetelmasta, ja Kevin säntää selvittämään syyllistä. Tom ja Christine kohtaavat ongelmia niin sairaalassa kuin tien päälläkin. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).
01:50
The Leftovers (K16)
Kausi 1, 5/10. Gladys. Laurien päättäväisyys joutuu koetukselle raa'an viharikoksen seurauksena. Kevinin yritykset ylläpitää Mapletonin rauhaa jättävät toivomisen varaa, ja hän kieltäytyy ulkopuolisesta avusta. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:45
Latela
Kausi 3, 8/10. Miikan perhekiireet aiheuttavat taas närää, ja bussin kanssa alkaa tulla kiire. Istuimet saadaan paikoilleen, mutta Harhalan ja Härskin yhteispeli ei toimi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:15
Muistin vanki
Kausi 2, 4/13. Muistin kuninkaat. Tiedemies, joka auttoi Carrietä ymmärtämään erityiskykyään, löytyy kuolleena. Carrien täytyy jäljittää muut muistiryhmän jäsenet selvittääkseen, mikä on tapauksen ratkaisu. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:58
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna