UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 28.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Kai. Pieneltä Kailta puuttuu toinen silmä. Tuleva omistaja haluaisi käyttää Kaita terapiakoirana, mutta ensin sitä pitää kouluttaa työhön. Uudessa kodissakin pitää tehdä muutoksia. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Kiinteistöjen kuningas
Nälkäisenä töihin. Ravintolaan ostetaan uusi ulko-ovi lipevältä myyntimieheltä. Mutta miksi kahva on väärässä paikassa? Zoila kertoo tuoreelle isälle maidon vaaroista. Uusi asiakas tekee katoamistempun. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Ystävänpäivän yllätys. Ystävänpäivän kunniaksi valmentajilla on yllätys joukkueilleen: yksi jäsen kummastakin joukkueesta pääsee viikoksi kotiin perheensä ja ystäviensä luo. Mistään lomamatkasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä kilpailijan valmentaja lähtee hänen mukaansa varmistaakseen, ettei perillä laiskotella. Paineet ovat kovat, sillä vain kotimatkalla käyneen kilpailijan paino huomioidaan seuraavassa punnituksessa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Narskuvat hampaat. Lapsena juodut virvoitusjuomat yhdistettynä stressin aiheuttamaan hampaiden narskumiseen ovat koituneet tuhoisaksi erään naisen hampaille. Lisäksi keskustellaan itse tehtyjen tatuointien vaaroista ja lemmikkeläinten parantavasta vaikutuksesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Välirikkoja ja sovinnon eleitä. Taylor ja Lisa sopivat riitansa, mutta Camille suututtaa Taylorin paljastamalla arkaluonteisia asioita Taylorin avioliitosta. Kim pääsee vihdoinkin muuttamaan miesystävänsä luo. Taylor järjestää tyttärelleen viisivuotissyntymäpäivät karjatilalla, ja American Idolissa kilpaillut Ace Young esittää päivänsankarille kirjoittamansa laulun. Adrienne pahastuu saadessaan tietää, että Lisa järjestää tyttärensä polttarit kilpailevassa kasinossa.
15:00
Farm Kings
Syksy saapuu. Kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika järjestää sadonkorjuujuhlat. Suunnitelma uhkaa mennä pipariksi, kun Tim kaatuu punkan pohjalle sairastamaan. Pian myös Pete on poissa pelistä. Pelloilla ja maatilatorilla on vielä paljon tehtävää, joten tauti iskee pahimpaan mahdolliseen aikaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 10/10.
16:00
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Georgia. Georgiassa Jamie tutustuu soul foodiin, joka juontaa juurensa orjuuteen ja on edelleen suosittua Amerikan afrikkalaisvähemmistön keskuudessa. Jamie opettelee grillaamaan lihaa perinteisellä orjien menetelmällä, jossa porsaan ruho kypsyy hitaasti kuopan päällä olevalla hiilloksella. Lisäksi hän osallistuu BBQ-mestaruuskilpailuihin ja loihtii surf & turf -aterian. Rasismi ja köyhyys puhuttavat Jamieta. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.
17:00
Koko Tanska leipoo
Unelmien hääkakku. Kolme amatöörileipuria on selvittänyt tiensä finaalin ja nyt on todellinen näytön paikka. Finaalikolmikko aloittaa piirailla, jotka saavat veden herahtamaan kielelle. Supervaikea tekninen tehtävä ranskalaisklassikko croquembouche koettelee leipureiden kärsivällisyyttä ja pudottaa yhden kilpailijan pelistä pois. Kahdella parhaalla on edessään viimeinen koitos, monikerroksinen hääkakku, joka ratkaisee, kuka on Tanskan paras kotileipuri. Tanskalaisversio raikkaasta ja hyväntuulisesta leivontaohjelmasta, jossa intohimoiset amatöörileipurit kilpailevat erilaisten leivontatehtävien parissa.

Kello 18:00

18:00
Mahdoton taloprojekti
Joanie ja Alex 1/2. New Yorkista Kaliforniaan muuttanut nuori perhe rakentaa taloa Los Angelesiin taiteilijoiden suosimalle alueelle luontoa säästäen. Rakennustyömaa joutuu kuitenkin toistuvan ilkivallan kohteeksi ja tihutöiden korjaaminen syö budjettia. Urakoitsijakin on pettymys.
19:00
Suurin pudottaja
Seitsemäs punnitus. Kotivierailulle päässeet kilpailijat pohtivat tunteikkaasti menneisyyttään ja valintojaan kohdatessaan vanhan tutun ympäristön. Punnituksessa vallitsee jännittynyt tunnelma, sillä vain kotona käyneiden kilpailijoiden paino merkitsee. Kumpi heistä on suurempi pudottaja? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
#rakkaat. Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa ollaan rakkaimpien kanssa. Nanna ja Jere viettävät perhejoulua ja tekevät ison päätöksen Ruotsiin muuttamisesta. Eevi liikuttuu kyyneliin puhuessaan avopuolisostaan Uniikista. Venla viettää tyttöjen iltaa ja Mari herkuttelee äidin patojen ääressä oikein urakalla.

Kello 21:00

21:00
Mira ja miljoonakodit
Miralle tarjotaan myyntiin uutta kohdetta Kauniaisista, mutta Mira ei tahdo päästä myyjän kanssa yhteisymmärrykseen myyntihinnasta. Miljoona-asuntojen myyminen on hankalaa, ja Miralla on useampi haastava kohde työn alla, joille on vaikea löytää ostajia. Mira järjestää ensiesittelyn Jollaksen kohteessa, mutta esittely osoittautuu karvaaksi pettymykseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Adriennen muotinäytös. Taylor ja Russell keskustelevat terapiassa Russellin aggressiivisesta käytöksestä. Lisan tyttären häävalmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja tällä kertaa valitaan häissä tarjoiltavat ruoat ja juomat. Adrienne järjestää hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, jossa esitellään Adriennen oma kenkämallisto, mutta kenkiä ei vain näy missään. Taylor on yhä vihainen Camillelle ja yrittää vältellä tätä parhaansa mukaan.
23:00
Stylisti Rachel Zoe
Boho-pariskunnan perheenlisäyspuheita. Bermanin boheemipariskunnan puheet toisesta lapsesta vain kiihtyvät. Myös Rachelin luottomeikkitaiteilija Joey Maalouf yhtyy yllyttäjiin. Rodger haluaisi Skylerille sisarseuraa vaikka heti, mutta Rachelin fokuksessa on muita asioita, esimerkiksi Rodgerin stailaaminen ulos lumberjack-lookistaan. Ja New Yorkissa pitää käydä tarkistamassa, miten perheen tulevan Dreamdry-hiushoitolan remontti voi. Hyvin voi, paremmin kuin koskaan. Rachel on erittäin tyytyväinen paikan graafiseen interiööriin, ja hänellehän kelpaa tunnetusti vain paras. Pariskunnan hyvä ystävä, vintage-vaatekauppias William Banks-Blaney, tuo nähtäväksi vaatteita, joista joidenkin kohdalla rouva on pyörtyä ihastuksesta. Fashion makes me soooo happy! Hippiboheemivaatteiden ulkokuvaukset ovat vaarassa epäonnistua, sillä sumu on Los Angelesin oloihin katsottuna harvinaisen sankka. "En voi liikuttaa pilviä", Rachel toteaa. Sinistyykö Kalifornian taivas kuvauksia varten? Pystyykö Rachel Zoe sittenkin stailaamaan myös pilvet ulos harmaista vaipoistaan? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä.

Kello 24:00

00:00
Kadonneen jäljillä UK
Vääriä sanoja. 64-vuotias Val Milnes katuu päätöstään, jonka teki lähes 50 vuotta aiemmin. Isänsä reaktion pelossa hän luopui poikavauvastaan eikä ole tähän päivään mennessä toipunut päätöksestään. Onnettomuudessa myöhemmin halvaantunut Val on yrittänyt ottaa yhteyttä poikaansa, mutta laihoin tuloksin. Jakson toisessa tarinassa Donna Leaver etsii isäänsä voidakseen pyytää anteeksi. Hän käski kuusivuotiaana isäänsä häipymään elämästään, ja isä on ollut poissa siitä lähtien.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Koti pupukaksikolle. Charlotte etsii raskain mielin kotia rakkaille kaneilleen. Tarjolla on hyvin erilaisia omistajaehdokkaita.
02:00
Yön AVA