UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 28.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
10:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Glamourharmaa. Sateisessa Odensessa harmaaseen mieltynyt Cecilie löytää Susannahin avulla uuden ja näyttävämmän tavan käyttää lempiväriään. Pelkkää mustaa suosiva Louise sen sijaan joutuu heittämään hyvästit synkälle ja väljääkin väljemmälle sotisovalleen. Trinny ahtaa hänet tyköistuviin mekkoihin ja korkokenkiin vaikka väkisin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Pelko pois. Kilpailijat joutuvat kovan paikan eteen, kun heidät pakotetaan kohtaamaan jokin pelkonsa. Kerrostalon katolla suoritettava haaste on erityisen rankka korkean paikan kammosta kärsiville. Vaikeaa on myös eräällä kilpailijalla, joka häädetään viikoksi oman onnensa nojaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Uusi hymy. Lääkäreiden vieraiksi saapuvat nuori nainen, jolle hampaiston kehityshäiriön vuoksi ei muodostunut suurinta osaa rautahampaista, sekä hammaslääkäri, joka esittelee hänelle sopivia hoitovaihtoehtoja. Muita aiheita ovat muiden muassa rajojen asettaminen kiukuttelevalle lapselle sekä jatkuvat suolistovaivat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Tuhmia lahjoja tuhmalle mamasitalle!. Vicki, Lydia ja Tamra jatkavat shottiriehaansa Puerto Vallartan keskustassa ilman Heatheria ja Gretchenia. Myöhemmin kavala trio herättää hylkäämänsä ystävät hotellilla. Gretchen kiehuu raivosta, koska on antanut matkan pääjärjestäjänä kaikkensa ja joutuu nyt kohdelluksi niin kaltoin. Riidat ja loukkaantumiset sulavat seuraavana päivänä sightseeingin, shamppanjan, salsan ja lapsuuteen liittyvien kauhutunnustusten painosta. Sitten, lahjoja. Tuhmia lahjoja tuhmalle Tamralle, ja erikoislahjana heille kaikille - strippaava amigokaksikko. Hola, mamasitas! Bambisilmäinen Lydia poistuu, mutta Heather jää katsomaan menoa suu auki. Katsomista siinä onkin, kun minitangoihin pukeutuneet pistolerot panevat parastaan. Kaikenlaista simuloidaan, cunnilingustakin. Mikä fiesta! Gretchen ei tiennyt meksikolaisten miesstrippareiden olevan niin hulluja. Tamra haluaa raskaustestiin. Caramba! Alexis sanoo miehelleen, että nainen ei tarvitse strippaavia miehiä, jos oma aviomies on rakas. "Anna minulle neljäs lapsi, Jim." Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
15:00
Glee
Uusi Rachel. Rachel aloittelee opintojaan New Yorkin teatteriakatemia NYADAssa. New Yorkissa Ohion tähti on vain yksi massasta. Onneksi koulussa voi tavata myös mukavia hengenheimolaisia. McKinleyn High Schoolissa puolestaan käy kova kuhina: kuka nousee Rachelin tilalle kuoron ykkössolistiksi? Blaine, Tina ja Brittany saavat uudesta tulokkaasta kovan kilpailijan, ja uuden Rachelin paikka päätetään selvittää kilpalaulamalla. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. - 4. tuotantokausi alkaa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Avajaiset. Jamien uuden ravintolan avajaisia vietetään kuusi viikkoa aiottua myöhemmin. Myös budjetti on rutkasti ylitetty, eikä osa kokeista kestänyt mukana avajaisiin asti. Alku Fifteen-ravintolalle ei siis ole lupaava. Kuinka kokkien käy, kun tosi on kyseessä? He pääsevät näyttämään kyntensä myös loisteliaalla lounaalla, jossa vieraina on ministereitä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Äiti ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen äidin ja tyttären. Henrijete on toipunut rintasyövästä, eikä tunne uutta peilikuvaansa omakseen. 27-vuotias oikeustiedettä opiskeleva Louise taas pukeutuu kuin teini-ikäinen. Myös pyjamapöksyjen näköisiin housuihin ja suureen villatakkiin pukeutuva 38-vuotias Eva tarvitsee stailausapua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Omavarainen rengastalo. Brittipariskunta rakensi Ranskaan kodin autonrenkaista. Idea epäilytti Keviniä, mutta talosta tuli kaunis. Kevin palaa puolentoista vuoden kuluttua katsomaan, onnistuiko myös tavoiteltu elämänmuutos ja toimiiko asunto niin ekologisesti kuin haluttiin. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Pelkojen kohtaaminen aiheuttaa sekä kauhua että hauskoja hetkiä. Punnituksessa selviää, kuinka oman onnensa nojaan viikoksi joutuneet kilpailijat pärjäävät verrattuna kilpakumppaneihinsa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 4. Uunituoreet avioparit muuttavat yhteen. Neuvoja uuteen elämänvaiheeseen haetaan psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ruotsin maajussille morsian
Ratsaille ja ravustamaan. Per-Olov vie daamit rapupyydyksiä kokemaan, kun taas Fredrik panee morsianehdokkaat kunnostamaan kanalaa. Johanna testaa, uskaltavatko kaikki nousta hevosen selkään - Anette ainakin suhtautuu varauksella ratsastamiseen. Pär-Olalla on vaikeuksia päättää, kenet lähettää kotiin tällä kierroksella. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
22:00
OC:n täydelliset naiset
Salsaa, ivaa ja silkkaa kivaa. Meksikon-matka on päättynyt, ja Lydia suunnittelee juhlaa, jossa ei olisi draamaa, vaan latinomusiikkia ja mojito-drinkkejä. Ahdistunut Briana valmistautuu miehensä uusintalähtöön Afganistaniin. Myös Vicki yrittää sovittaa sodan konfliktin omiin yksityisiin tunteisiinsa. Lydian salsajuhla toteuu, mutta ei ilman draamaa, sillä Slade tekee armottoman etikettivirheen: hän kutsuu Lydiaa lempinimellä "juustopurilainen". Lisäksi hän kuiskaa Gretchenille, että Purilainen taitaa elää ruuatta. Onko Slade moukka? On, sillä vaikka nainen näyttäisi luurangolta, ei vieras-statuksella oleva mies saa huomauttaa siitä, ei kukaan saa! Lydia osaa pitää puolensa. Muutakin hyvää juhlissa tapahtuu: Brooks saapuu Vickin yllätys-aveciksi, ja tanssiopettaja opettaa salsaa, paitsi että Eddie vetää sitä jo ennestään kuin pieni plastinen peto. Mikä virtuoosi, mikä lattioiden latinoleijona. Ja mitkä pullotukset! Myös Alexis on hyvä tanssija, niin hyvä että kelpaa opettajankin pariksi. Tamra kutsuu tytöt, Alexis mukaan lukien, hääpukuostoksille kanssaan. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
23:00
Kiinteistöjen kuningas
Valheiden talo. Olisikohan sittenkin kannattanut tarkastaa työntekijän taustat ennen pestaamista? Andrewn dramaattinen lähtö puhuttaa. Jennin häät lähestyvät. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.

Kello 24:00

00:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Kaupunkikoti Osbourneille. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet. Ensimmäisessä jaksossa luksuksen, glamourin ja laadukkaan designin nimeen vannovat sisustussuunnittelijat esittäytyvät ja kertovat työtavoistaan. Lukuisille julkkiksille töitä tehnyt Martyn Lawrence Bullard sisustaa kaupunkikotia Sharon ja Ozzy Osbournelle. Projekti vaikeutuu huomattavasti, kun Sharon ilmoittaa saapuvansa paikalle etuajassa. Valmistuuko loistelias lukaali ajoissa ja pitääkö Sharon lopputuloksesta?
00:50
Farm Kings
Yllättävä urasiirto. Elizabeth haluaa vaihtelua keittiöhommiin ja pakenee Lisa-äidin kukkapenkeille töihin. Joe ei ilahdu siskonsa siirrosta ja ottaa tämän puhutteluun. Veljekset ryhtyvät kaivamaan pihalle tekolampea, mutta projekti muuttuu pian painajaiseksi. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 7/13.
01:40
Yön AVA