UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 30.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Mainontaa ja aivastelua. Kausi 5, 13/22. Mollyn kirja julkaistaan viimein. Myynti ei kuitenkaan suju toiveiden mukaisesti. Molly saa lopulta apua ongelmiinsa odottamattomalta taholta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Angel from Hell
Enkeli tulee hätiin. Kausi 1, 9/13. Allison jännittää tv-esiintymistään, mutta tuplatyövuoroon joutuvalla Amylla on hyviä vinkkejä. Brad yrittää myydä haastavaa kohdetta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Fresh Off the Boat
Tukiopetusta. Kausi 1, 2/13. Eddie tietää äitinsä olevan todella vaativa, joten hän on innoissaan saatuaan hyviä arvosanoja. Äiti kuitenkin katsoo koulussa olleen liian helppoa, joten hän päättää Eddien harmiksi järjestää itse tukiopetusta. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Tyhjätaskut
Tehdastouhuilua. Max ja Caroline valitsevat tehtaan, joka alkaa tuottaa heidän kuppikakku-t-paitojaan. He kuitenkin alkavat epäillä tehtaan työolosuhteita tavattuaan paikan yli-innokkaat työntekijät. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Millerit
Plus yksi. Nathanilla on kaksi lippua hyväntekeväisyysillalliselle presidentin kanssa. Koska hän tietää, että muut suuttuu, jos hän valitsee jonkun perheestä, hän antaa perheen päättää keskenään. Strategioita on monia, koska kaikki haluavat mukaan. Ray ei pääse osallistumaan, koska hänen Groupon-tarjouksensa ovat vanhenemassa, joten nyt pitää tehdä kaikki mahdollinen kolmessa päivässä. Millereiden perheessä demokratia ei toimi ihan niin kuin muualla. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Happyish
Kuoleman äärellä. Kausi 1, 3/10. Kun Julius sairastuu, Thom pohtii Jumalan merkitystä eikä jaksaisi taistella isosta sopimuksesta. MGT alkaa vähentää työntekijöitä, mutta kaikki eivät ole yhtä mieltä siitä, ketkä ansaitsevat jäädä. Amerikkalainen draamakomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Valehtelevat viettelijät
Pistoksissa. Kausi 6, 13/20. Poliisi tutkii Ashleyn hotellia ja käy läpi turvakameroiden nauhoituksia, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia Hannalle. Lucas ja Melissa palaavat Rosewoodiin, ja Emily kertoo viimein totuuden kuluneista vuosista. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, seksi).
15:00
Valehtelevat viettelijät
Uudet valheet. Kausi 6, 14/20. Hanna kertoo totuuden valvontakameratallenteesta, mikä pakottaa hänen äitinsä toimimaan. Aria epäilee yhä Ezraa mutta löytääkin yllättävän kuvion. Spencer ja Tobyn uusi tyttöystävä joutuvat läheisiin tekemisiin vaalikampanjassa. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Carrien päiväkirjat
Yllätysvieraita. 2. tuotantokausi alkaa! Carrie nauttii kesästä ja uusista kuvioista New Yorkissa. Hän menetti poikaystävänsä ja parhaan kaverinsa, mutta kiva tilapäiskämppä ja uusi look lohduttavat. Mouse viettää kesäänsä opiskellen, mutta ehtii sentään vihoitella Maggielle. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Circuit eMotorsport
Kausi 1, jakso 7/10. Ensimmäisen semifinaalin yllätysvieraana nähdään nyrkkeilyn Euroopan Mestari Edis Tatli. Sympaattinen mestari ei ole tottunut häviämään kehässä, eikä juuri muuallakaan ja joutuu siksi todella kovan haasteen eteen. Miten käy kunnianhimoiselle nyrkkeilymestarille, kun vastaan asettuu kovan luokan virtuaalipelien taitajat ja tosielämän Pro-kuljettajat? Circuit eMotorsport on uusi viihteellinen virtuaaliautoilun eSports-ohjelma, jossa kuka tahansa voi haastaa kilpakuskeja ja julkkiksia virtuaalisessa formulapelissä. Ohjelmassa mielenkiintoiset persoonat, intohimoiset kuskit ja tähtijulkkikset kisaavat ja naljailevat keskenään kohti finaalia, jonka voittaja pääsee ajamaan oikealla F1-autolla. Ohjelman juontajakaksikkona toimii moottorimimmi Emma Kimiläinen sekä moottoriturpa Kalle Palander.
17:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 4/10. BOKSIssa laulajatähti Krista Siegfrids ja YouTubesta tuttu sketsihuumoriryhmä Justimus. Krista veivaa, huojuu ja ponnistaa, kun pelinä on Wii Fit. Itä-Helsingin lähiöiden peruspäivä konkretisoituu Justimuksen ja kundien Gang Beasts -sessiossa. Krista Siegfrids ei ole pelannut koskaan oikeastaan mitään, mutta voitontahtoa ja kilpailuhenkisyyttä löytyy vaikka muille jakaa. Lakko&Herba siirtävät BOKSIn sohvan syrjään, asettavat tasapainolaudan lattialle, hikinauhat ohimoille ja verinen taisto Wii Fit -pelin eri lajien parissa voi alkaa. Lakolla on yhdessä lajissa vahva etulyöntiasema. Tiedätkö sinä, missä lajissa Lakolla on junnujen SM-mitaleja? Justimuksen Sami ja Juho saavat Lakon&Herban johdolla BOKSIn pelisessiossa täysin uudet identiteetit: Oman elämänsä oravanpyörässä kipittävien liikemiesten rankan duunipäivän stressi ja paineet purkautuvat hämmentävässä Gang Beasts -pelissä silkaksi mättämiseksi. Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.) Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Killer Karaoke
Kameleita ja vahtikoiria. Tämänkertaisessa jaksossa kilpailijoiden laulusuorituksia on häiritsemässä poikkeuksellisen eksoottisia ja äkäisiä eläimiä. Mukana on toki tuttuun tapaan myös ällöttäviä yllätyksiä. Amerikkalainen viihdesarja.
19:00
Crazy Ex-Girlfriend
Josh vain sattuu asumaan täällä. Kausi 1, 1/18. Rebecca on tyytymätön elämäänsä New Yorkissa, vaikka lakifirman osakkuuskin olisi tarjolla. Hän tapaa teini-iän poikaystävänsä, joka on muuttamassa takaisin kalifornialaiseen pikkukaupunkiin, ja päättää muuttaa sinne poikaystävän ja onnen perässä. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. K7 (seksi, ahdistus).
20:00
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.

Kello 21:00

21:00
Red Riding Hood - Punahilkka
Trilleri nuoresta ja kauniista Valeriesta, jonka sydämestä taistelee kaksi miestä. Hänen rakastettunsa on hyljeksitty Peter, mutta vanhemmat haluavat hänen naivan varakkaan Henryn. Valerie ja Peter suunnittelevat karkaavansa yhdessä, mutta suunnitelmat muuttuvat, kun metsässä vaaniva ihmissusi tappaa Valerien isosiskon. Jo vuosien ajan asukkaat ovat onnistuneet pitämään pedon kylläisenä tarjoamalla sille uhrilahjaksi kotieläimen, mutta suden nälkä on kasvanut. Kyläläiset kutsuvat apuun ihmissudenmetsästäjän Isä Solomonin, jonka mukaan ihmiseksi päivisin muuttuva susi voi olla kuka tahansa kylän asukkaista. Valerie huomaa, että hänellä on ainutlaatuinen yhteys petoon - yhteys joka vetää heitä toistensa puoleen, ja joka tekee Valeriesta sekä epäillyn... että syötin. Ohjaaja: Catherine Hardwicke, USA/Kanada 2011. Pääosissa: Max Irons, Gary Oldman, Amanda Seyfried, Billy Burke, Shiloh Fernandez. K12

Arviot: IMDb 5.4 ∙ Rotten Tomatoes 10 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Roope Salminen Show
Eevi Teittinen. Uusinta.
23:15
Hävyttömät
Kaksi Lisaa. Kausi 5, 3/12. Alibin hierontapaikkaan tehdään ratsia, ja Frank yrittää suostutella Sheilaa olemaan myymättä taloa. Sheilalla on kuitenkin muita suunnitelmia. Debbie järjestää bileet, ja Frankin juoma alkaa mennä kaupaksi. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Circuit eMotorsport
Kausi 1, jakso 7/10. Ensimmäisen semifinaalin yllätysvieraana nähdään nyrkkeilyn Euroopan Mestari Edis Tatli. Sympaattinen mestari ei ole tottunut häviämään kehässä, eikä juuri muuallakaan ja joutuu siksi todella kovan haasteen eteen. Miten käy kunnianhimoiselle nyrkkeilymestarille, kun vastaan asettuu kovan luokan virtuaalipelien taitajat ja tosielämän Pro-kuljettajat? Circuit eMotorsport on uusi viihteellinen virtuaaliautoilun eSports-ohjelma, jossa kuka tahansa voi haastaa kilpakuskeja ja julkkiksia virtuaalisessa formulapelissä. Ohjelmassa mielenkiintoiset persoonat, intohimoiset kuskit ja tähtijulkkikset kisaavat ja naljailevat keskenään kohti finaalia, jonka voittaja pääsee ajamaan oikealla F1-autolla. Ohjelman juontajakaksikkona toimii moottorimimmi Emma Kimiläinen sekä moottoriturpa Kalle Palander. Uusinta.
00:45
Sub goes Kolina
Klara vappen allihopa! Sub goes Kolinan vappuspesiaalissa Cristal Snow kouluttaa Sasun dragin alkeisiin ja Erkku testaa lahkon perustamista, jotta sinun ei tarvitse. Roopea kiinnostelee montaako naista Kasmir on tuupannut ja saako muusikko helposti pesää. Teemaan kuuluu tietysti myös kotibileet, skumppa ja yhteislaulua trubaduurin säestyksellä. Subin vappuetkoila kanssasi valloittavan ihana tubettaja Janne Naakka eli Naag! K7 (seksi).
01:20
Voittostudio