UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 20.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kummitustesti. Portieerin työssään viihtymätön Martin haluaa mieluummin omalle alalleen uskonnonopettajaksi. Hän saa kaksi työtarjousta ja haluaa eri suunnalle kuin Kira. Xaverille lasta odottavan Kiran on Martinin mielestä aika päättää lopullisesti, kumman miehen kelkkaan lähtee. Julius pääsee koehenkilöksi Sonnbichlereiden talon kummitustestiin. Näytös on niin hyvä, että kummituksesta tehdään juttu paikallistelevisioon. Sabrina ei innostu Nilsin rakkaudentunnustuksesta, joten Nils häipyy. Yleisö buuaa Damianin lavalta ja kaaos johtaa tyrmäykseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
XOX Betsey Johnson
Vanhaa ja uutta. Betsey valmistelee retrospektiivista muotinäytöstä vakiinnuttaakseen jälleen tuotemerkkinsä aseman muotimarkkinoilla. Lulu miettii innoissaan omaa yritystä ja mallistoa, mutta vinguttaa harkitsematta äidin luottokorttia. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Pomo piilossa UK
Klubipomon keikka. Ison-Britannian suurimpiin kuuluvan yökerhoketjun johtaja Peter Marks lähtee peiteroolissa tutustumaan yökerhojensa nykyarkeen. Miten viimeksi parikymmentä vuotta sitten baaritiskin takana työskennellyt pomo reagoi, kun yökerhojen hurja meininki paljastuu kaikessa karuudessaan? Brittiläinen realitysarja.
15:55
Myytinmurtajat
Uppoava auto. Adam ja Jamie tutkivat, miten selvitä veteen ylösalaisin uppoavasta autosta. Tiimi testaa, saako laukaistun aseen suuliekki kaasulla täytetyn huoneen räjähtämään. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Lumisotahavaintoja. Kira saa Martinista tarpeekseen ja menee riidan jälkeen Marlenen luo yöksi. Xaver käyttää tilannetta hyväkseen ja kertoo Kiralle tunteistaan. Sonnbichlereiden talon myyntiyritykset näyttävät menevän mönkään, kun Doriksen ostajaehdokas menettää kiinnostuksensa kirottuun kummitustaloon. Doris on jälleen niin inhottava, että Alfons ennustaa pahan vielä saavan palkkansa. Hauskan lumisodan jälkeen sekä Marlene että Konstantin huomaavat, että heillä on keskenään samanlainen huumorintaju, mutta nyksät ovat ihan tosikkoja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Lynkkauspartio. Pikkukaupungin asukkaat uhkaavat ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun eräs nainen löydetään murhattuna. Walkerin täytyy suojella teosta epäiltyä nuorukaista ja löytää oikea syyllinen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Jäbävala velvoittaa. Barney ja Quinn aikovat muuttaa yhteen. Ystävysten mielestä pari etenee liian nopeasti, joten he järjestävät Barneylle intervention... tai siis quinntervention. Väliintulon seuraukset ovat tuhoisat, mutta onneksi kaikki ei ole niin kuin näyttää. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K12 (väkivalta).
19:30
Lainvalvojat
Espoossa nuori nainen on uhkaillut puukolla toista asukasta taloyhtiön pihamaalla ja tilanne vaatii poliisin puuttumista asiaan. Helsingin väkivaltarikosyksikön vuoro täyttyy Makkaratalon alakerrassa syttyneen tulipalon selvittelystä, joka lopulta aiheuttaa massiivisen operaation ja evakuointitoimenpiteitä.
20:00
Miehen puolikkaat
Tyttö-poika-juhlat. Jake kutsutaan ensimmäistä kertaa kotibileisiin, joissa on sekä tyttöjä että poikia. Veljenpoikansa aikuistumisesta ylpeä Charlie päättää valmentaa epävarmaa Jakea tyttö-poika-juhliin opettamalla hänelle pelimiehen elkeitä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Periviholliset. Bart on vakuuttunut, että uusi naapurinpoika on hänen perivihollisensa ja hautoo kostoa Bartille vanhoista kaunoista. Epämiellyttävä totuus paljastuu, vaikka Marge yrittääkin vakuutella toisin. Jaksossa vierailee Frasier-sarjan tähti Kelsey Grammer. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Denverin parasta pizzaa. Pantaleone's kertoo tarjoavansa Denverin parasta pizzaa. Omistaja ja kokki Pete kuitenkin elää menneisyydessä eikä suostu muuttumaan edes perheensä vuoksi. Gordon Ramsay yrittää avata Peten silmät ja pelastaa ravintolan.
22:00
Duudsonit: Britney-possun viimeinen matka
Duudsonit kunnioittavat Britney-possunsa muistoa osallistumalla kuuluisaan, Amerikan länsirannikolla ajettavaan Bullrun -ralliin. Taistellessaan rallin voitosta he ripottelevat edesmennen lemmikkipossunsa tuhkat ympäri Amerikkaa ja joutuvat häikäilemättömien kilpakumppanien jekkujen kohteeksi. Tuotanto: Rabbit Films. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
666 Park Avenue (K16)
Kuoleman kahlitsema. Salaperäiset symbolit eivät jätä Janea rauhaan, kun vuosikymmeniä aiemmin edesmennyt Libby viestii hänelle peilin kautta. Kramerin päiväkirja arvoituksellisine koodeineen ei kuitenkaan tarjoa vihjeitä, mutta Jane ja ihastunut Cooper aavistelevat koodilla olevan jotain tekemistä Lohikäärmeveljeskunnan kanssa. He jäljittävät veljeskunnan jäsenen jälkeläisen, ja paikan päältä löytyy enemmän kuin Jane uskalsi toivoakaan. Gavin johdattaa Sashan takaisin äitinsä hoteisiin ja saakin huomata, että hänellä itsellään on tyttärensä kanssa yhteinen missio Henryn poliitikonuran edistämiseksi. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Tunteikkaat tanssiaiset. Elena saapuu Salvatore-veljesten saattelemana lukion tanssiaisiin. Teema "Pictures of You" esittelee muistojen mosaiikkia - valokuvia ystävyksistä, urheilujoukkueista, tapahtumista. Stefan ja Elena tanssivat lähekkäin, mutta tyttö on poissaoleva. Salvatoret yrittävät puhua hänelle järkeä. Caroline haluaa olla tanssiaisissa hot, todella hot, mutta Elena varastaa hänen mekkonsa. Lopulta Caroline keinuu saliin marenginvaaleassa merenneitopuvussaan. Mistä se on viime hetkellä saatu? Kenen se on? Jeremy ilmestyy pyytämään Bonnieta tanssiin. Hallusinaatio? Bonnien mielestä poika on Silas. "Häivy!" Damon saa Stefanin hahmon ottaneelta olennolta miekan rintaansa. Silas sielläkin? Hahmo kertoo, että oikea Stefan on metsässä tuskissaan, ja Damonin tulee pysyä erossa Elenasta. Elena iskee hampaansa Bonnieen ja saa kohtauksia. Tanssisaliin nousee tuuli. Missä Caroline kohtaa Tylerin? Mitä Katerina Petrova alias Katherine Pierce kirjoittaa Klausille? Kenen turpeat arpikasvot Bonnie näkee kellarissa? Amerikkalainen kauhufantasiasarja elämästä ja kuolemasta Mystic Fallsissa. K16 (ahdistus, väkivalta).
00:55
Onnensoitto