UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 1.7.

06:00
Voittostudio
Miljoonapotti.
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Kunnon kevätrieha. Julia elää kovien paineiden alla veljensä ja rakastettunsa vuoksi. Hän vierailee Sebastianin luona vankilassa ja Niklaksen luona sairaalassa. Yhtäkkiä koomassa oleva Niklas antaa elonmerkin. Werner on perustanut Poppylle oman tapahtumayrityksen. Ensimmäinen toimeksianto on kevätfestivaalin järjestäminen, ja Poppylla riittää villejä ideoita. Michael estää Nilsiä tekemästä liian hätäisiä tunnustuksia Normanille. Lopulta Nils tuntee itsensä hyväksikäytetyksi. Halusiko lesbopari hänet vain tuntemattomaksi siittiösoluluovuttajaksi? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Tähdet kertovat
Vieraana Jim Parsons. Monipuolinen Jim Parsons tunnetaan paitsi Rillit huurussa -sarjan Sheldon Cooperina, myös Broadwayn Jumalana. Nyt hän raottaa yleisölle myös yksityiselämänsä verhoa. Amerikkalainen keskusteluohjelma.
15:00
Antti Holma Show
Koti. Kausi 1. 8/8. Kumpi on pahempi - nipistelevä täti vai murrosikää kommentoiva setä? Antin kartanossa ollaan ihan oman perheen kesken, kun sohvalle istuvat kaikki vakiopanelistit avautumaan elämänsä kiusallisimmista hetkistä. Musiikkivieraana Elias Kaskinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Masterchef USA
Kananmunia ja karjapaimenia. Joukkuetehtävässä kokelaat valmistavat ruokaa 101 karjapaimenelle. Joukkueenjohtajille on luvassa yllätys, eikä haavereiltakaan vältytä. Painetestissä kokataan kananmunia neljällä eri tavalla. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
17:00
Ihmemies MacGyver
Rauhan tyyssija. Ympäristönsä vaatimuksiin kyllästynyt MacGyver matkustaa pieneen montanalaiseen kaupunkiin lepäämään. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Katsojaspesiaali. Myytinmurtajat testaavat katsojien ja fanien ehdottamia myyttejä. Voiko auton pysäyttää vauhdista panemalla pakin päälle? Pulpahtavatko silmät ulos kuopistaan jos aivastaa sulkematta silmiään?
19:00
Duudsonit
Osa 1. Duudsonit valepuvuissa.. Duudsonit ovat hyvin tunnettuja Suomessa ja sen takia he päättävät muuttaa ulkoasunsa täysin tunnistamattomaksi, voidakseen tehdä jekkuja suomalaisille. Miesten ulkonäkö muuttuu aina ne-nän muotoa, silmien väriä, naamakarvoitusta ja HP:n tapauksesssa jopa sukupuolta myöten. Jarno on poliisi, joka tekee laittomuuksia. HP on seksikäs nainen, joka metsästää itselleen miestä. Jukka on reppumatkailija, jolle suomalaiset käytöstavat ovat täysin vieraita. Jarppi on vanha, hullu maanviljelijä, joka parkkeeraa traktorinsa keskelle ruuhkaista katua. K12 (ahdistus).
19:30
Fresh Off the Boat
Taikauskoa. Kausi 1, 11/13. Numero neljä tuottaa pahaa onnea kiinalaisille, ja siksi Jessicaa alkaa ahdistaa kun hän joutuu myymään talon, jonka osoitteessa on useita nelosia. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Suuri kahdeksikko. Apun vaimo synnyttää kahdeksaiset. K12
20:30
Simpsonit
Prätkäkundi. Homer ja kaverit ovat muodostaneet prätkäkerhon ja törmäävät legendaariseen bändiin poiketessaan matkan varrella 50-lukulaiseen kuppilaan. Vierasäänet: John Goodman, Henry Winkler, Jay North K12

Kello 21:00

21:00
Conan - barbaari (K16)
Legendaarinen seikkailuelokuva barbaarista nimeltä Conan, joka joutuu orjaksi, kun hänen perheensä ja kylänsä asukkaat tapetaan. Vapauduttuaan orjuudesta Conan apureineen lähtee kostamaan julman käärmekultin johtajalle Thulsa Doomille, joka oli hyökkäyksen takana. Elokuva perustuu Robert E. Howardin kirjoihin. Ohjaaja: John Milius, USA 1982. (124') Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Gerry Lopez, Mako. K16

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Myytinmurtajat
Katsojaspesiaali. Myytinmurtajat testaavat katsojien ja fanien ehdottamia myyttejä. Voiko auton pysäyttää vauhdista panemalla pakin päälle? Pulpahtavatko silmät ulos kuopistaan jos aivastaa sulkematta silmiään?

Kello 24:00

00:40
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:45
Vampyyripäiväkirjat
Kotiinpaluu. Kausi 6, 10/22. Kai sieppaa Jon aikeenaan imeä tämän taikavoimat. Carolinen äiti joutuu sairaalaan, jossa Caroline kuulee järkyttäviä uutisia. Jeremy ja Matt saavat tarpeekseen Enzosta, ja Matt haluaa suoda Enzolle hitaan ja tuskallisen kuoleman. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Pelastajat
3. Opiskelijatyttöjen kokkailut päättyvät palohälytykseen. Arkinen tulipalon tarkistustehtävä saa yllättävän ja vaarallisen käänteen kun palomiehet altistuvat tuntemattomalle kaasulle. K7 (ahdistus).
02:15
Duudsonit (K16)
Törkyvedot Australiassa. Duudsonit matkaavat brittiläisen Dirty Sanchezin kanssa kiertueelle Australiaan! K16
02:45
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina senaattori Bernie Sanders ja näyttelijä Paul Dano. Musiikkivieraana Rascal Flatts. Esitetty Yhdysvalloissa 23.6.2016.
03:40
Miljoonapotti